PANKAN Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 (edited) Παρότι σέβομαι την επιλογή σου... Θα μου πεις στα π@π@κι@ σου, την δουλειά σου θέλεις να κάνεις και απλά να αξιοποιείς τα δεδομένα που βάζουν άλλοι (μέσω του waze) Τελικά φαίνεται οτι δεν σέβεσαι και πολύ την επιλογή μου να μην επιτρεπω ούτε στη Google ούτε σε καμία άλλη εταιρεία να έχουν πρόσβαση στα δεδομένα των κινήσεων μου. Είμαι από μια γενιά και ένα τύπο ανθρώπων που εκτιμούν βαθύτατα τη προστασία της ιδιωτικότητας και αποφεύγουν τη μόδα των ανοικτών προφίλ που επιβάλλει η σύγχρονη πραγματικότητα των "κοινωνικών" δικτυων. Α ναι, και για να σε καθησυχάσω να σου πω ότι δεν χρησιμοποιώ το waze. Οπότε μπορείς να κυκλοφορείς σίγουρος ότι δεν σε εκμεταλλεύομαι. Edited May 7, 2016 by PANKAN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Απιστευτο sygic.Ειμαι στο γυμναστηριο ηλιουπολης (περιπου βουλιαγμενης 557) και ψαχνω να βρω ΑΤΜ.με στελνει σε ενα στενο 500μ παρακατω,Ειχε δυο δυωροφα εκει,αμφιβαλλω να υπηρχε ποτε εκει τραπεζα. Μετα με στελνει στην βουλιαγμενης 557.Εθνικη ασφαλιστικη ηταν ΑΤΜ δεν υπηρχε.Μετα με εστελνε 1200μ αν θυμαμαι καλα .Ακριβως απεναντι υπηρχε καταστημα alpha bank,φαινοταν και παλιο.Τι να πω ,για να μας λυνουν τα χερια ειναι.:lol: Έχουν apps οι τράπεζες που προσφέρουν την αντίστοιχη υπηρεσία εύρεσης καταστήματος/ΑΤΜ. Και προφανώς είναι ενημερωμένα. Δεν είναι το sygic γι αυτή την δουλειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nozomi Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 (edited) Τελικά φαίνεται οτι δεν σέβεσαι και πολύ την επιλογή μου να μην επιτρεπω ούτε στη Google ούτε σε καμία άλλη εταιρεία να έχουν πρόσβαση στα δεδομένα των κινήσεων μου. Είμαι από μια γενιά και ένα τύπο ανθρώπων που εκτιμούν βαθύτατα τη προστασία της ιδιωτικότητας και αποφεύγουν τη μόδα των ανοικτών προφίλ που επιβάλλει η σύγχρονη πραγματικότητα των "κοινωνικών" δικτυων. Α ναι, και για να σε καθησυχάσω να σου πω ότι δεν χρησιμοποιώ το waze. Οπότε μπορείς να κυκλοφορείς σίγουρος ότι δεν σε εκμεταλλεύομαι. Απορία: τι ακριβώς θα κάνει η Google με τα δεδομένα της θέσης σου ; Θα κανονίσει να την... πέσουν ; Εμένα αντιθέτως μου αρέσει που μπαίνω και βλέπω που βρισκόμουν τις προηγούμενες μέρες, τα ταξίδια που έκανα κτλ. Για τα δεδομένα των αναζητήσεων στο Internet, θα συμφωνήσω, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διάφορες δουλειές, διαφημιστικές και μη. Αλλά τα δεδομένα GPS είναι πολύ χρήσιμα όταν βρισκόμαστε στον δρόμο (να γνωρίζουν οι δικοί μας άνθρωποι που βρισκόμαστε), αν μας τύχει κάποιο ατύχημα κτλ. Α, ούτε εγώ είμαι social media freak, δεν έχω ουσιαστική παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα. Όσον αφορά το waze, η αδιαφορία για τους άλλους δεν πήγαινε προσωπικά σε σένα, και ας χρησιμοποίησα β' ενικό, αλλά στους υπόλοιπους χρήστες. Είναι μεγάλη διευκόλυνση να γνωρίζουμε ανά πάσα στιγμή τι συμβαίνει στους δρόμους μιας μεγαλούπολης όπως η Αθήνα, σου λύνει κυριολεκτικά τα χέρια. Edited May 7, 2016 by Nozomi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Έχουν apps οι τράπεζες που προσφέρουν την αντίστοιχη υπηρεσία εύρεσης καταστήματος/ΑΤΜ. Και προφανώς είναι ενημερωμένα. Δεν είναι το sygic γι αυτή την δουλειά. Για pois εγω κοιταζω το google maps και μετα για πλοηγηση το sygic. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Απιστευτο sygic.Ειμαι στο γυμναστηριο ηλιουπολης (περιπου βουλιαγμενης 557) και ψαχνω να βρω ΑΤΜ.με στελνει σε ενα στενο 500μ παρακατω,Ειχε δυο δυωροφα εκει,αμφιβαλλω να υπηρχε ποτε εκει τραπεζα. Μετα με στελνει στην βουλιαγμενης 557.Εθνικη ασφαλιστικη ηταν ΑΤΜ δεν υπηρχε.Μετα με εστελνε 1200μ αν θυμαμαι καλα .Ακριβως απεναντι υπηρχε καταστημα alpha bank,φαινοταν και παλιο.Τι να πω ,για να μας λυνουν τα χερια ειναι.:lol: Για δείξε μας τι βλέπεις. Γιατί εγώ με μια αναζήτηση με τα δεδομένα που είπες, βρήκα χαλαρά 8 επιλογές σε κάτω από 200μέτρα . Ποια 500 και 1200 μέτρα λες. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160508/1067fbb9ca87b18725fb36bd470a94b3.jpg Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Παιζει ρολο και ο χαρτης που εχει το παιδι. Μπορει να ειναι παλιοτερος ή αλλης εταιρειας. Οσον αφορα το google maps, ειναι σχετικα χρησιμοι για μενα, γιατι δεν δειχνουν τα κοντινα στη θεση μου pois. Απλως κανεις copy/paste τη θεση καποιου poi στο sygic, και σε παει αυτο. Δεν εχω βρει επιλογη οπως το sygic, σε κανενα απο τα υπολοιπα προγραμματα πλοηγησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 στο google maps γιατι δεν αφηνει ανοιχτη την οθονη να δειχνει που εισαι κ "κλειδωνει"; για αυτο προτιμω το here ή το sygic πιο παλια. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Σε πλοήγηση παραμένει ανοικτή συνέχεια. Αν έχεις μόνο στίγμα ρύθμισε την οθόνη να μην σβήνει. Nimbus 17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Παιζει ρολο και ο χαρτης που εχει το παιδι. Μπορει να ειναι παλιοτερος ή αλλης εταιρειας. Οσον αφορα το google maps, ειναι σχετικα χρησιμοι για μενα, γιατι δεν δειχνουν τα κοντινα στη θεση μου pois. Απλως κανεις copy/paste τη θεση καποιου poi στο sygic, και σε παει αυτο. Δεν εχω βρει επιλογη οπως το sygic, σε κανενα απο τα υπολοιπα προγραμματα πλοηγησης. Ε, άμα δεν χρησιμοποιεί σωστά το πρόγραμμα, τότε κακώς ποστάρει κάτι που δεν ισχύει. Δεν κρίνουμε ένα πρόγραμμα βάση παλιότερης έκδοσης ή αν δεν ξέρουμε να το δουλεύουμε. Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Και στην περιοχή μου τα pois στο Sygic είναι αλλού γι αλλού. Δείχνει μέχρι τράπεζα με ΑΤΜ σε σημείο που δεν υπήρξε ποτέ. Και δεν έχω πειράξει τίποτα στο Sygic. Όλα μαμά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Ε, άμα δεν χρησιμοποιεί σωστά το πρόγραμμα, τότε κακώς ποστάρει κάτι που δεν ισχύει. Δεν κρίνουμε ένα πρόγραμμα βάση παλιότερης έκδοσης ή αν δεν ξέρουμε να το δουλεύουμε. Unleashed by my M1 NOTE Nομιζω το αναφερα οτι στην βουλιαγμενης 557 που ανεβασες και εσυ ειναι εθνικη ασφαλιστικη.ΑΤΜ εκει μεσα δεν εχει. επισης αν το δικο σου ειναι ανανεωμενο η εμπορικη τραπεζα εχει πεθανει πολυ καιρο στην ΕΛλαδα. Αν και στο 554 βρηκα alpha bank (εχει γινει συγχωνευση) αν θελεις να μου υποδειξεις καθοτι ασχετως ,πως δουλευουν σωστα το προγραμμα γιατι θιχτηκες μαλλον. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 χρήση του here στον νομό ιωαννίνων και έμεινα αρκετα ευχαριστημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nozomi Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Ετήσιο motor rally Gumball 3000, ταξίδι 3,000 μιλίων ή 4,800 χλμ ανά την Ευρώπη (αυτή την χρονιά πήγαν Δουβλίνο-Βουκουρέστι): Δύο παρατηρήσεις: - επίτηδες το έκαναν και είχαν γεμίσει τις autobahn με Αστυνομία ; Πουθενά δεν άνοιξαν. - ο συνοδηγός χρησιμοποιεί WAZE, real time ενημέρωση για το τι γίνεται μπροστά από πλευράς μπλόκων (προφανώς την πατάει ο μπροστινός :lol: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Πολύ ενδιαφέρον το waze. Θα το δοκιμάσω. Γίνεται να κατεβάσουμε τους χάρτες; Στάλθηκε από το ONE A2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nozomi Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Δεν γνωρίζω να υπάρχει δυνατότητα offline πλοήγησης, και σε κάθε περίπτωση έτσι εξουδετερώνεται το σημαντικότερο πλεονέκτημα του προγράμματος που είναι το live feed από traffic, αστυνομικά μπλόκα, οδικά έργα κτλ. Πάντως ναι, για εντός αστικού ιστού, ίσως είναι το καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Δεν γνωρίζω να υπάρχει δυνατότητα offline πλοήγησης, και σε κάθε περίπτωση έτσι εξουδετερώνεται το σημαντικότερο πλεονέκτημα του προγράμματος που είναι το live feed από traffic, αστυνομικά μπλόκα, οδικά έργα κτλ. Πάντως ναι, για εντός αστικού ιστού, ίσως είναι το καλύτερο. Δεν αναιρεί το ένα το άλλο. Μπορεί να είναι offline η πλοήγηση και να παίρνει live feed. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Μια και μιλάτε για το Waze, να ξέρετε οτι εδώ και μερικά χρόνια ανήκει στη google και τα δεδομένα του χρησιμοποιούνται και στο google maps. Δεν ξέρω αν αυτό ισχύει και για την Ελλάδα βέβαια αλλά σίγουρα συμβαίνει στο εξωτερικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Update στους χάρτες του HERE. Info: http://360.here.com/2016/05/10/update-your-here-offline-maps-for-android-and-ios/ Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Update στους χάρτες του HERE. Info: http://360.here.com/2016/05/10/update-your-here-offline-maps-for-android-and-ios/ Update και στο application. Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 στο google maps γιατι δεν αφηνει ανοιχτη την οθονη να δειχνει που εισαι κ "κλειδωνει"; για αυτο προτιμω το here ή το sygic πιο παλια. Σε πλοήγηση παραμένει ανοικτή συνέχεια. Αν έχεις μόνο στίγμα ρύθμισε την οθόνη να μην σβήνει. Nimbus 17 Τραβήξτε το hamburger menu στα αριστερά, για να εμφανιστούν οι έξτρα επιλογές του Google maps και επιλέξτε "Έναρξη οδήγησης". Sent from Nexus 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Τραβήξτε το hamburger menu στα αριστερά, για να εμφανιστούν οι έξτρα επιλογές του Google maps και επιλέξτε "Έναρξη οδήγησης". Sent from Nexus 6 Τι'πες τώρα ρε φίλε;;; Αυτή είναι η επιλογή να μένει ανοιχτή η οθόνη χωρίς προορισμό;; επιτέλους! Ευχαριστούμε! Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Τι'πες τώρα ρε φίλε;;; Αυτή είναι η επιλογή να μένει ανοιχτή η οθόνη χωρίς προορισμό;; επιτέλους! Ευχαριστούμε! Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ακριβώς! Τώρα τελευταία προστέθηκε σαν λειτουργία. Sent from Nexus 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 (edited) ενταξει το βρήκα και το διόρθωσα . άκυρο το post Edited May 14, 2016 by Sniaf Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrtc7 Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Ρε παιδια μια ερωτηση. Στα google maps σε android τηλεφωνο πως γινεται η αποφυγη διοδιων; Δεν μου εμφανιζει τετοια επιλογη στο μενου. Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Ρε παιδια μια ερωτηση. Στα google maps σε android τηλεφωνο πως γινεται η αποφυγη διοδιων; Δεν μου εμφανιζει τετοια επιλογη στο μενου. Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αφού επιλέξεις τη διαδρομή από-->προς πατάς τις 3 τελείες πάνω δεξιά και επιλογές διαδρομής. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160516/cea12c9d4e9312214c87aaef0d244f35.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160516/57c10fc2a0b2c3a49e753b78357a9eb4.jpg Στάλθηκε από μένα χρησιμοποιώντας το νου και τα δάχτυλά μου, ενώ ήμουν ξάπλα! Galaxy S4 Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts