Jump to content

Nozomi

Members
  • Δημοσιεύσεις

    326
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Nozomi

  1. Full reimbursement απ το Amazon αφού είδαν την συσκευή, η μπαταρία φούσκωσε στους 10 μήνες ! Ιδανικά το νέο Xiaomi Redmi K30 Ultra θα ήθελα να πάρω, δεν θέλω τρύπες στην οθόνη μου. Btw, αγόρασα από ένα ελληνικό μαγαζί το Redmi Note 9 pro και ρωτώντας για την μπαταρία μου τα μάσαγαν για την εγγύηση...
  2. Ναι, μου είπαν ότι θα μου κάνουν refund, δεν λέω τπτ μέχρι να δω τα χρήματα (και πόσα θα επιστρέψουν), το είχα πάρει 350€, ο λόγος που το πήρα Amazon δεν ήταν οικονομικός, απλά δεν ήθελα να τα ακουμπήσω σε Έλληνα αντιπρόσωπο.
  3. Το κινητό επεστράφη στο Amazon btw. Με εκνεύριζε πολυ που δεν ανανέωνε μόνο του τον καιρό. Πάντως ένα έχω να πω, εξαιρετικό κινητό, απόλυτο vfm, πολύ ικανοποιημένος στους 10 μήνες που το είχα.:)
  4. Έτσι πες, γιατί δεν θυμάμαι να έφαγε τόσο γερή πτώση που να την ράγισε έτσι, πάντως τραγικό να μην έχουμε ένα επίσημο service να υποστηρίζει Xiaomi και να λένε ότι υποστηρίζουν μόνο τα δικά τους !
  5. Δεν το παρέλαβα έτσι (παραγγέλθηκε Νοέμβριο 2019), αλλά μου συνέβη τώρα, με καλύπτει εγγύηση να τους το στείλω να το φτιάξουν ;
  6. Ικανοποιημένος απ την συσκευή αλλά μου έτυχαν τα παρακάτω: - ραγισμένη πλάτη (κάλυμμα μπαταρίας) Επέλεξα να το αγνοήσω ενώ παρήγγειλα μια πλάτη από ebay που περιμένω να έρθει - φουσκωμένη μπαταρία. Αυτό είναι και το σοβαρότερο και χρήζει άμεσης επίλυσης αλλά δεν έχω που να το πάω. Στον πρώτο τυχόντα απ΄τις διαφημίσεις του Γούγλη ; Η Infoquest αρνείται να επισκευάσει κινητό που δεν είναι δικό τους (το αγόρασα από γαλλικό Amazon) Ο Κωτσόβολος επισκευάζει ; Παρότι η συσκευή είναι το απόλυτο vfm, έχω αρχίσει και στραβώνω που δεν βρίσκω επίσημο service όπως στις Samsung που είχα (καλές εμπειρίες με Smartec)
  7. Δεν έχω (ακόμα) iPhone αλλά έχοντας αγοράσει Samsung Tablet το 2014 λέω ένα πράγμα: ΠΟΤΕ ξανά. Οι άνθρωποι είναι απλά ΤΡΑΓΙΚΟΙ. Έβγαλαν ένα mid range tablet (αξίας 400€) και το άφησαν στην τύχη του, έμεινε με Kit Kat. Ούτε καν Lollipop δεν του έβαλαν. Πολύ σαβούρα και κολλήματα, εσχάτως του έβαλα Lineage OS και κάπως ζωντάνεψε, του έδωσα λίγη ακόμα ζωή. Θεωρώ το iPad Pro παρότι εξαιρετικό μηχάνημα απλά πανάκριβο και αμφιβόλου χρησιμότητας, αλλά πρότεινα το iPad σε συγγενικό μου πρόσωπο καθώς είναι ο,τι το καλύτερο και σε νορμαλ τιμή. Αν ξανάπαιρνα tablet, μόνο iPad και μόνο wifi (κάνεις tethering απ το κινητό).
  8. Ναι, αλλωστε χωρις Ιντερνετ καθε χρησιμότητά του. Ειναι live traffic, δεν ειναι απλα ενα προγραμμα με χαρτες που σε παει καπου.
  9. Τελικώς δεν άντεξα και το παρήγγειλα και εγώ απ το γαλλικό Amazon. Μην ρωτάτε γιατί από εκεί, γιατί απλά έτσι γουστάρω. :)
  10. Η platinum Mastercard της Alpha έχει... 80€ ετήσια συνδρομή ανεξαρτήτως τζίρου που κάνουμε με αυτήν ; :X
  11. Έχεις καταθέσεις? Εγώ δεν έχω στην συγκεκριμένη Τράπεζα. Ίσως γι αυτό..λ Μου φαίνεται τραγικά μεγάλο το εισόδημα αυτό, πρέπει να το δηλώνει μονοψήφιο ποσοστό φορολογουμένων.
  12. Ρώτησα τηλεφωνικά για το εισοδηματικό κριτήριο για την Platinum και μου είπαν ότι είναι 45,000€, αλλά υποπτεύομαι ότι αυτό προσαρμόζεται μιας και ρώτησαν όνομα-επώνυμο, μπήκαν στην καρτέλα μου κτλ. δλδ δεν είναι default για όλους. Ειδάλλως θα έλεγαν απλά το νούμερο.
  13. Μου αντικαθιστούν την παλιά πράσινη Amex με χρυσή Mastercard. Αξίζει να το ψάξω να πάω σε Platinum πέραν της ψαρωτικής της εμφάνισης ; Γνωρίζετε τι εισοδηματικό κατώφλι έχει ;
  14. Σήμερα έφερα ηλεκτρολόγο για άλλες εργασίες και τον ρώτησα για την γραμμή του κλιματιστικού, μου ειπε οτι αν συνδεθεί με το ηλεκτρολογικό κουτί ΧΑΝΕΤΑΙ η εγγύηση του κλιματιστικού. Οπότε θα μπει κανονική πρίζα δίπλα.
  15. Νομίζω ότι είναι ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ καταγγελία. Μέχρι τώρα έχω εμπειρία από ένα παλιό 10άρι Toshiba που μπήκε σε υπνοδωμάτιο και από ένα 12άρι Daikin οικονομικής σειράς που μπήκε σε εξοχικό. Άψογα και τα δύο. Κινέζικο-κινέζικο θα είναι η πρώτη φορά που θα βάλω. Βλέπω τα δουλεύουν πολύ κι οι εργολάβοι τα Inventor, αλλα εκεί παίζουν ρόλο και οι τιμές που τους κάνουν οι έμποροι.
  16. Σε ένα υπνοδωμάτιο με την κλασσική μόνωση των 90s θέλω να βάλω ένα 9άρι, τα πολυδιαφημισμένα Inventor έχουν όντως θέμα με τον θόρυβο ή όχι ; Είναι σημαντικό μιας και μιλάμε για κρεβατοκάμαρα... Σκέφτομαι για το Nemesis Pro και στα 560 περίπου που κάνει, με λίγα παραπάνω πλησιάζει κανείς επώνυμα, οπότε δεν είναι το κόστος ο πρωταρχικός λόγος επιλογής του, Θα γίνει ψαγμένη εγκατάσταση με τράβηγμα γραμμής από κουτί εσωτερικά και θα μπει κανάλι εξωτερικά για να καλυφθούν οι σωληνώσεις, προβλέπεται ματς με τους κατσίβελους που τα πετάνε χύμα. :p
  17. Θα γράψω κάτι που έμμεσα αφορά τον κλιματισμό. Πρόσφατα είχα την εμπειρία ενός επαγγελματικού χώρου που κτίστηκε με τον νέο ΚΕΝΑΚ (έτος κατ. 2009), ΔΕΝ είχε μεγάλα ανοίγματα παρά μόνο κάτι πολύ καλά κουφώματα της Alumil (δεν θέλω να κάνω διαφήσμιση, αλλά αυτά είχε), ήταν χαμηλοτάβανο, με αποτέλεσμα κάτι κλιματιστικά οικονομικής σειράς της Mitsubishi να κάνουν εξαιρετική δουλειά. Ομιλούμε για ιδανική θερμοκρασία γύρω στους 20 βαθμούς χειμώνα-καλοκαίρι, και μόνο σε κάτι πολύ κρύες νύχτες του χειμώνα με θερμοκρασία κάτω των 5 βαθμών Κελσίου, χρειάζονταν επικουρικά κάποια σώματα με ανιστάσεις. Κάτι γνωστό δλδ, τα κλιματιστικά δεν είναι ιδανικά για χαμηλές θερμοκρασίες. Ομιλούμε όμως για θερμοκρασίες που στην Νότια Ελλάδα και ειδικά στην Αθήνα που ζει η μισή Ελλάδα, σπανίως βλέπουμε. Οπότε, ΝΑΙ, τα κλιματιστικά μπορούν να είναι η μοναδική πηγή θέρμανσης-ψύξης σε μια χώρα όπως η Ελλάδα, αλλά με την προυπόθεση της πολύ καλής ΜΟΝΩΣΗΣ, και των αντίστοιχα καλών κουφωμάτων. Ακόμα πιο ιδανικά και πιο ολοκληρωμένη λύση είναι μια αντλία θερμότητας αέρα-νερού σε συνδυασμό με ενδοδαπέδια και fan coils, αλλά ανεβαίνει αρκετά το budget. Επίσης κάτι πολύ σημαντικό είναι ο σωστός αερισμός των κτιρίων με κάποιο σύστημα μηχανικού αερισμού (ιδανικά) είτε κάτι πιο οικονομικό όπως αυτό: Single-room heat regeneration unit
  18. Είχα καιρό να διαβάσω τόσες ανοησίες μαζεμένες σε ένα μνμ, ελπίζω να μην τις παίρνει κανείς στα σοβαρά.
  19. Γι' αυτό ΠΟΤΕ αγορές από ελληνικά μαγαζιά παρά μόνο γνωστά του εξωτερικού (Amazon κτλ.) :)
  20. Δλδ το Amazon αγοράζει απ΄τα ελληνικά.... σκρουτζομάγαζα ; Ενδιαφέρον ; Έχεις κάποιο link ή πρέπει να βασιστούμε στα λεγόμενά σου ;
  21. Είμαι στην οικογένεια Note απ΄το 2, τώρα πλέον έχω υπό παραγγελία το 8. Ήμουν οριακά να αλλαξοπιστήσω με το iPhone X μετά από κάτι άκυρα που έκανε η Samsung (βασικότερο η εγκατάλειψη των flat οθονών), αλλά τελικά δεν το έκανα μιας και το πενάκι το θεωρώ αναντικατάστατο. Χτες έβλεπα συζήτηση κάποιων iSheeps για τις Android ναυαρχίδες και κάποιοι ισχυρίζονταν ότι μετά από κάποιο χρονικό διάστημα κολλάνε, ενώ τα αγαπημένα τους Μηλόφωνα πάνε νεράκι, και τυχαία σήμερα έπεσα πάνω σε αυτό: Το οποίο δείχνει ότι το X πέραν των παιχνιδιών και της επεξεργασίας βίντεο και παρά τον ισχυρότερο επεξεργαστή, βλέπει την πλάτη σε όλα τα υπόλοιπα του Note 8, ενώ είχε και τα περισσότερα reloads. Οπότε αισθάνομαι δικαιωμένος για την επιλογή μου (με βάση τις ανάγκες μου πάντα). :) Έγινε παραγγελία θήκης Tech21 Evo Tactical, μόνο τα καλύτερα, για τα οποία δεν φειδόμαστε χρημάτων (40€ μου κόστισε!). Είμαι σε αναζήτηση προστασίας οθόνης.
  22. Μπορείς να μου βάλεις ένα link ; https://www.amazon.es/dp/B074PBH2P4/ref=twister_B077G45ZNL?_encoding=UTF8&psc=1 Γιατί εδώ μου βάζει ότι δεν στέλνει Ελλάδα και οι εναλλακτικές δεν είναι φτηνότερες του γερμανικού Amazon. Ελλάδα η μικρότερη τιμή στα 720 στο skroutz.
  23. Amazon Γερμανιας πήγα τελικά και το παρήγγειλα απ' το ίδιο το Amazon με αποτέλεσμα να το πληρώσω με ένα μικρό καπέλο, στα 758€. Κατά τα άλλα, δεν θα καθίσω να αιτιολογήσω την επιλογή μου για το γερμανικό Amazon και όχι κάποιο ελληνικό skroutz-ομάγαζο. Όταν το παραλάβω με το καλό θα γράψω εντυπώσεις στο αντίστοιχο νήμα. Επέλεξα συνειδητά να αγοράσω το μονόκαρτο, άλλο ένα στοιχείο που με διαφοροροποιεί απ' τους περισσότερους εδώ. :p
  24. Γιατί δεν επιθυμώ να το αγοράσω από ελληνικό skroutz-ομάγαζο, είναι προσωπική επιλογή. :)
  25. Ποιός σου είπε ότι θέλω δίκαρτο ; Tnx, :)
×
×
  • Create New...