freddaras Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Το maildroid μετά το τελευταίο update είναι για μένα η καλύτερη εφαρμογή για mail. Είναι ίσως το μοναδικό πρόγραμμα που υποστηρίζει push notifications σε Yahoo mail. Και όλα αυτά δωρεάν. Άπαιχτο. Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Το maildroid μετά το τελευταίο update είναι για μένα η καλύτερη εφαρμογή για mail. Είναι ίσως το μοναδικό πρόγραμμα που υποστηρίζει push notifications σε Yahoo mail. Και όλα αυτά δωρεάν. Άπαιχτο. Sent from my note Freddy καλημέρα. Εσύ που δουλεύεις το maildroid μπορείς να μου πεις, μου ήρθε ένα mail από cosmote και μου το εμφανίζει κινέζικα. Τα mail από το φόρουμ μου τα εμφανίζει κανονικά. Θέλει κάποια ρύθμιση για κωδικοποίηση;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Καλημέρα, έχω το Tasker και όταν ενεργοποιείται ένα profile, ενώ το έχω συνδέσει με ένα task, δεν εφαρμόζεται το task σαν να μην υπάρχει, τι συμβαίνει? μήπως θέλει κάποια ρύθμιση από τα settings? Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 S3 rooted (με adaway...ίσως να παίζει ρόλο). Εδώ και μέρες όταν ανοίγω το meteo sail (η εφαρμογή του meteo.gr για τους ανέμους), δε μου φορτώνει τα δεδομένα με τις προγνώσεις. Το επανεγκατέστησα...τίποτα. Το δούλεψα χωρίς το adaway...πάλι τίποτα. Το χρησιμοποιεί κανείς; έχει παρατηρήσει το ίδιο; Καμιά ιδέα γενικότερα από κανέναν; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Το maildroid μετά το τελευταίο update είναι για μένα η καλύτερη εφαρμογή για mail. Είναι ίσως το μοναδικό πρόγραμμα που υποστηρίζει push notifications σε Yahoo mail. Και όλα αυτά δωρεάν. Άπαιχτο. Sent from my note πως λειτουργει ακριβως; το ανοιγω, μου βγαζει να διαβασω τους ορους κλπ., μετα; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Look and feel->icon theme. Εκεί πρέπει να είναι λογικά. Δεν καταλαβες, εννοω πως να τα περασω στην συσκευη. Τα εχω στο Pc. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Δεν καταλαβες, εννοω πως να τα περασω στην συσκευη. Τα εχω στο Pc. Ο ένας τρόπος είναι να το περάσεις στο κινητό όπως κάθε φωτογραφία που έχεις. Εγώ ότι αφορά wallpapers και εικονίδια έχω φτιάξει ειδικό φάκελο. Μετά πατάς το εικονίδιο που θες να αλλάξεις και βάζεις όποιο θες. Τώρα σαν πακέτο από το google play είχα κατεβάσει και απλά από τις ρυθμίσεις του apex/nova τα έβαζα αν ήθελα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaras21 Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Παιδιά Καλησπέρα! Βλέπω πως το sling player είναι σε προσφορά αυτήν την στιγμ , και θα ήθελα αν ξέρει κάποιος να με ενημερώσει για τις λειτουργίες του. Έχει ελληνικά κανάλια; έχει δορυφορικά κανάλια; χρειάζεται έξτρα εξοπλισμό που πρέπει να έχω ήδη; γνωρίζει κανένας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Παιδιά Καλησπέρα! Βλέπω πως το sling player είναι σε προσφορά αυτήν την στιγμ , και θα ήθελα αν ξέρει κάποιος να με ενημερώσει για τις λειτουργίες του. Έχει ελληνικά κανάλια; έχει δορυφορικά κανάλια; χρειάζεται έξτρα εξοπλισμό που πρέπει να έχω ήδη; γνωρίζει κανένας; απο που βλεπεις ποιες εφαρμογες ειναι σε προσφορα? εχεις καποιο λινκ σε παρακαλω πολυ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaras21 Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 απο που βλεπεις ποιες εφαρμογες ειναι σε προσφορα? εχεις καποιο λινκ σε παρακαλω πολυ? https://play.google.com/store/apps/details?id=net.tsapps.appsales ορίστε αφού παρακαλεις πολύ! :-P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 To ram manager pro είναι σε προσφορά . Το χρησιμοποιείται ? Είναι καλό ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCORPIOS72 Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 (edited) Καλημέρα, θέλω να ρωτήσω κάτι. Μου έχει βγάλει μια ένδειξη δίπλα από το σήμα του δικτύου στη γραμμή ειδοποιήσεων. Ξέρει κάποιος τι είναι και αν βγαίνει. Ανεβάζω και screenshot. http://imageshack.us/a/img11/6594/screenshot2012101113475.th.png EDIT: Βρήκα τι είναι (ένδειξη εξοικονόμησης ενέργειας). Edited October 11, 2012 by SCORPIOS72 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 (edited) Ξέρει κανείς τις ακριβείς ρυθμίσεις που πρέπει να κάνουμε στο Volume+ (Volume Boost) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.TEST.android.lvh&feature=search_result#?t=W10. σε Sony Xperia ray (Root gingerbread 2.3.4) γιατί ο ήχος του είναι χαμηλός (έχω τσεκάρει το xcloud και όλες οι ρυθμίσεις είναι στο 100%); Όχι τίποτα άλλο αλλά μη κάψουμε και κανένα ηχειάκι!!!! Edited October 11, 2012 by xalaros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Το Dropbox λειτουργεί όπως το Drive της Google; Γιατί πχ να προτιμήσω το DB έναντι του Drive; Έχει κανείς άποψη και για τα δύο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr13 Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 γεια σας κ απο μενα. ερωτηση να γνωριζει καποιος. -υπαρχει καποια εφαρμογη που την τελευταια στιγμη πριν στειλεις μηνυνα ή κάνεις κληση να υπαρχει καποιο μήνυμα επιβεβαιωσης για τη σιμ?? βασικα το εχω δει σε νοκια ντουαλ-σιμ και το ζηλεψα. πολυ εξυπηρετικο για τους ξεχασιαριδες :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnythedirec Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Ποιο free weather app χρησιμοποείτε παιδιά; Έχω βάλει διάφορα αλλά ή δεν είναι ακριβή στις προβλέψεις τους ή δεν είναι όμορφα(για widget εννοώ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexakos7 Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Ποιο free weather app χρησιμοποείτε παιδιά; Έχω βάλει διάφορα αλλά ή δεν είναι ακριβή στις προβλέψεις τους ή δεν είναι όμορφα(για widget εννοώ) Go weather Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmador Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Ρε παιδιά, καμιά εφαρμογή που να με ειδοποιεί όταν είναι online συγκεκριμένα άτομα στο facebook υπάρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Ρε παιδιά, καμιά εφαρμογή που να με ειδοποιεί όταν είναι online συγκεκριμένα άτομα στο facebook υπάρχει? Ναι υπάρχει. go chat λέγεται. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.spartancoders.gtok&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5zcGFydGFuY29kZXJzLmd0b2siXQ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Το Dropbox λειτουργεί όπως το Drive της Google; Γιατί πχ να προτιμήσω το DB έναντι του Drive; Έχει κανείς άποψη και για τα δύο; Το DB για android δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο και ο αρχικός του χώρος είναι συγκριτικά λίγος σε σχέση με Skydrive, Drive, ή Box. Το βασικό του πλεονέκτημα είναι ο καλός dekstop client και ο τρόπος συγχρονισμού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Το DB για android δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο και ο αρχικός του χώρος είναι συγκριτικά λίγος σε σχέση με Skydrive, Drive, ή Box. Το βασικό του πλεονέκτημα είναι ο καλός dekstop client και ο τρόπος συγχρονισμού. Βασικα, εγω ειχα επιλεξει db εναντι του box διοτι το δευτερο με εβαζε οριο στο μεγεθος του καθε αρχειου. 250mb max. δεν ξερω αν εχει αλλαξει αυτο πλεον. το drive αργησε να βγει, και ειχε παρει για μενα ηδη την πρωτια το db. με 32 referals και κατι quest και τον χωρο που μου ειχε δωθει λογω sIII με 75gb που εχω, ειναι μονοδρομος για μενα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Βασικα, εγω ειχα επιλεξει db εναντι του box διοτι το δευτερο με εβαζε οριο στο μεγεθος του καθε αρχειου. 250mb max. δεν ξερω αν εχει αλλαξει αυτο πλεον. το drive αργησε να βγει, και ειχε παρει για μενα ηδη την πρωτια το db. με 32 referals και κατι quest και τον χωρο που μου ειχε δωθει λογω sIII με 75gb που εχω, ειναι μονοδρομος για μενα. Σωστός... Σύμφωνο απόλυτα... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moras Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 καλησπερα παιδια,εχω το εξης προβληματακι: εχω κατεβασει τον go dialer ex και οταν εχω αναπαντητες στο notification bar δεν σβηνονται οταν τις κοιταv με τον go dialer ex αλλα μονο αν μπω στον αρχικο dialer... ξερει κανεις πως το λυνω??? :wacko: Παράθεση Samsung Galaxy S4 Xiaomi redmi 3 note Xiaomi redmi 3 Lenovo K3 note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
istrios Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 (edited) καλησπερα παιδια,εχω το εξης προβληματακι: εχω κατεβασει τον go dialer ex και οταν εχω αναπαντητες στο notification bar δεν σβηνονται οταν τις κοιταv με τον go dialer ex αλλα μονο αν μπω στον αρχικο dialer... ξερει κανεις πως το λυνω??? :wacko: Μόνο αν είσαι root, κατεβάζεις το NotiGo. Edited October 12, 2012 by istrios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 καλησπερα παιδια,εχω το εξης προβληματακι: εχω κατεβασει τον go dialer ex και οταν εχω αναπαντητες στο notification bar δεν σβηνονται οταν τις κοιταv με τον go dialer ex αλλα μονο αν μπω στον αρχικο dialer... ξερει κανεις πως το λυνω??? :wacko: Αν έχεις ics μόνο από την Notification bar ή κατεβάζεις το extension που σου επιτρέπει να τα σβήνεις. Το λέει και στις οδηγίες του ότι υφίσταται αυτό το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts