Jump to content

panaras21

Members
  • Δημοσιεύσεις

    265
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About panaras21

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

panaras21's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να σας ρωτήσω, οι συσκευές από Αμερική με τον Snapdragon επεξεργαστή λειτουργούν στην Ελλάδα? Το ίδιο ισχύει και για τα S21 και s21+? Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.
  2. Σας ευχαριστώ και τους δύο για τις απαντήσεις σας. Security update λέει 1 Αυγούστου και google play system update λέει 1 Οκτώβρη. Οπότε φαντάζομαι θα είναι από το 2ο.
  3. Καλησπέρα σε όλους. Χρήστης oneplus 8 αγορασμένο από amazon. Σήμερα μου εμφανίστηκε μια ειδοποίηση (νομίζω απο google services χωρίς να είμαι σίγουρος) πως εγκαταστήθηκε κάτι στη συσκευή και για να γίνει η χρήση έπρεπε να κάνω επανεκκίνηση της συσκευής. Το οποίο και έκανα και πήρε λίγο παραπάνω χρόνο από ότι όταν κάνω μόνος μου επανεκκίνηση στο κινηό. Συγγνώμη για την αφελή ερώτηση αλλά είναι φυσιολογικό πως μου ζητήθηκε να κάνω επανεκκίνηση στη συσκευή μου? Είναι η πρώτη φορά που το συναντώ.
  4. Παιδια καλημέρα, Αγόρασα μια συσκευή από τον Γερμανό και ενώ δέχεται δεύτερη κάρτα nano-sim, δεν την αναγνωρίζει το κινητό. (οπότε είναι μονόκαρτο ενώ το χρειάζομαι δίκαρτο). Διάβασα τις προηγούμενες σελίδες και ήθελα να σας ρωτήσω εάν περάσω ένα άλλο firmware, θα μπορώ να το χρησιμοποιήσω σαν δίκαρτο. Γνωρίζει κανένας? Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
  5. Έχει σίγουρα επιλογή τώρα και μπορείς να το κάνεις όπως ήταν πριν. Έτσι το έκανα και εγώ.
  6. Παιδιά καλησπέρα. Όποιος ενδιαφέρεται ας δει αυτό. Κάνει την notification bar όπως σε nexus και πλήρως παραμετροποιησιμη καθώς επίσης και μπορείς να κάνεις την lockscreen πάλι σχεδόν όπως σε nexus και διάφορα άλλα. Εμένα ήταν 2 πράματα που με χαλουσαν πολύ στα Samsung και επιτέλους λύθηκαν. Ρουτ δεν θέλει, εγώ δεν έκανα και ούτε είχα κάνει ποτέ μου, αλλά οποίος θέλει μπορεί να το ψάξει.
  7. Παιδιά εμένα σε Vodafone mm με καθαρή εγκατάσταση, μου έκανε σήμερα ένα γερό κόλλημα. Πάτησα το on off button και μετά δεν ανταποκτινοταν καθόλου είχε laggαρει. Το touch δούλευε αλλά δεν ξεκλειδωνε την συσκευή, μετά από μισό λεπτό αναμονής ξεκλείδωσε αλλά και πάλι τα ίδια. Έβγαλα μπαταρία και έφτιαξε. Με άλλη έκδοση δεν είχε συμβεί. Ελπίζω να μην έχουμε τέτοια θέματα ή να λυθούν με κάποιο update γιατί το κινητό δούλευε απίστευτα πριν και είναι κρίμα για μερικά νέα features να χαλάσει αυτό.
  8. Φίλε μου αν θέλεις κάνε μια ενημέρωση για το πως είναι το update, ειδικά στο εάν "χάλασε" κατι στο τηλέφωνο, κυρίως με ενδιαφέρει η ταχύτητα. Σε ευχαριστώ!
  9. Παίδες καλημέρα, Βλέπω εδώ http://live.samsung-updates.com/index.php?device=SM-N910F πως η ρομ για Vodafone gr κυκλοφόρησε εχθές (εκτός εάν το vgr δεν είναι της ελληνικής Vodafone και κάνω λάθος). Ωστόσο εγώ δεν έχω λάβει κάποια ενημέρωση στο κινητό μου. Ξέρετε για ποιον λόγο μπορεί να συμβαίνει αυτό; edit: την εχει μεσω κιες στον υπολογιστη
  10. Παιδιά καλησπέρα. Έχω ένα xperia z και έχει επάνω την έκδοση 4.4.4. Έχει έρθει το update για την 5.0.1. Να του κάνω το update, η έκδοση είναι καλύτερη από την προηγούμενη; το κινητό γίνεται πιο αργό; έχει τίποτα θέματα που πρέπει να ξέρω πριν το κάνω; Ευχαριστώ. edit: Διαβασα τις τελευταιες 20 σελιδες, νομιζω πως δημιουργουνται αρκετα προβληματα. Αν καποιος πιο εμπειρος μπορει να μου πει την γνωμη του για το αν αξιζει να κανω το update ή οχι, θα με βοηθουσε.
  11. Λάθος μου, εννοώ εάν την έχει κανένας και λειτουργεί χωρίς πρόβλημα (πχ να σταματάει να την αναγνωρίζει χωρίς αιτία). Με ένα galaxy πιο παλιά, είχα τέτοια προβλήματα, για αυτό είπα να ρωτήσω πριν προβώ στην αγορά.
  12. Καλησπέρα, έχει κανένας δοκιμάσει αυτήν την κάρτα http://www.e-shop.gr/adata-micro-sdxc-64gb-uhs-i-with-adapter-class-10-p-PER.331095 να μου πει εάν είναι συμβατή με το τηλέφωνο?
  13. Καλημέρα, Το γνωρίζω, απλώς θα έχω το spam για να κάνω update την έκδοση, και εκτός αυτού, μέχρι και πριν την lollipop ήμουν stock + elementalx + xposed και Θα ήθελα να δω μια custom Rom.
×
×
  • Create New...