Jump to content

istrios

Members
  • Δημοσιεύσεις

    196
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by istrios

  1. Να ρωτήσω κάτι παιδιά. Δοκιμάζω τώρα ένα VPN και φαίνεται να δουλεύει σωστά. Δήλωσα πχ USA και σε αναζήτηση της ip μου βγάζει όντως αυτό που δήλωσα σαν χώρα. Πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση μέσα στο Kodi ή απλά αφήνω το VPN ανοιχτό και είμαι εντάξει και απ το Kodi;
  2. Operating system..........File path Android........................Android/data/org.xbmc.kodi/files/.kodi/userdata/ iOS ............................./private/var/mobile/Library/Preferences/Kodi/userdata/ Linux...........................~/.kodi/userdata/ Mac............................../Users/<your_user_name>/Library/Application Support/Kodi/userdata/ LibreELEC/OpenELEC....../storage/.kodi/userdata/ Windows...................... Start - type %APPDATA%\kodi\userdata Windows UWP %LOCALAPPDATA%\Packages\XBMCFoundation.Kodi_4n2hpmxwrvr6p\LocalCache\Roaming\Kodi\ 1.1 Android location Sometimes the exact path will differ from device to device. The Android userdata folder is usually inside of "sdcard" so the path might be /sdcard/Android/data/org.xbmc.kodi/files/.kodi/userdata/ 1.2 Windows 10 App Store version Kodi Krypton installed from the Win 10 App Store puts user data in %LOCALAPPDATA%\Packages\XBMCFoundation.Kodi_4n2hpmxwrvr6p\LocalCache\Roaming\Kodi\userdata
  3. Δεν είναι απόλυτα σωστό απ ότι κατάλαβα αλλά ότι άλλο δοκίμασα δεν πέτυχε. Είχα κολλήματα συνεχεία. Γι αυτό το λόγο ήμουν ακόμα με την παλιά εκδοσή. Ίσως βιάστηκα από τον ενθουσιασμό μου που το κατάφερα και έδωσα το αρχείο.
  4. Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα την έκδοση Jarvis λόγω buffering θέμα που είχα με Krypton. Το έλυσα με το παρακάτω αρχείο Advance Settings και είπα να το μοιραστώ μαζί σας. advancedsettings
  5. Καλή επιτυχία. Ότι πρέπει τώρα που έσπασε η οθόνη του κινητού μου!
  6. Καλή τύχη. Καιρός για αντικατάσταση του Note 2.:)
  7. Πάρα πολλά προβλήματα με Krypton στην τελευταία έκδοση. Σταματούσε η ταινία πιθανόν λόγω Buffer που δεν λύθηκε με το Easy Advanced Settings ότι ρυθμίσεις κι αν δοκίμασα σε όλα τα Builds από G.K.N Wizard, αργή φόρτωση κλπ. Γύρισα στην έκδοση Jarvis 16.1 και όλα τα προβλήματα λύθηκαν.
  8. Αφού τα δοκίμασα όλα κι εγώ κατέληξα σ αυτό το Build. Ελαφρύ και με καλύπτει απόλυτα.
  9. Είμαι ακόμα με ένα Note II. :) . Καλή επιτυχία σε όλους!
  10. Δοκίμασε με την έκδοση 17.3 που βγήκε.
  11. Δεν το γνώριζα αυτό, με είχε προβληματίσει και μη βρίσκοντας λύση έκανα νέο λογαριασμό. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Portable mode If you wish, you may run XBMC in portable mode by adding the -p switch (in the Target field after the closing quotation mark) to the shortcut's properties used to launch XBMC. This will then use the XBMC folder itself as the Home folder, which means scripts, plugins, skins and userdata will be located in the 'portable_data' folder within the XBMC folder. This is useful for running XBMC for Windows off a USB stick for portability. You'll have to put the XBMC folder in a place where standard users have write permission (e.g. not under Program Files) or run the shortcut as admin (even though you're logged in with an admin account). Otherwise you'll get the error message "ERROR: Unable to create application. Exiting." You will, however, have to be careful when upgrading to make sure that the userdata folder you use is not overwritten.
  12. Κι εγώ δεν βρήκα τρόπο ώστε ν αλλάξω το υπάρχων. Αυτό που έκανα ήταν να δημιουργήσω ένα νέο χρήστη των windows με username στα λατινικά και να εγκαταστήσω εκεί το xbmc.
  13. Αν έχεις με ελληνικούς χαρακτήρες το username ( C:\users\<username>\AppData) τότε σίγουρα φταίει αυτό. Πρέπει να είναι με λατινικούς.
  14. Χρόνια πολλά, καλή χρονιά!...Έχεις απόλυτο δίκιο...το έβαλα και δουλεύει μια χαρά. Όποιος θέλει να το δοκιμάσει μπορεί να το κατεβάσει από ΕΔΩ.
  15. Μετά το Tronsmart CX-919, χθες καθώς έβλεπα ταινία στο XBMC, παρέδωσε πνεύμα και το Tronsmart Promethaus και έτσι ξέμεινα από TV-Box οπότε πάω για καινούριο με μόνο κριτήριο την ποιο ομαλή λειτουργία ταινιών μέσω stream στο XBMC. Σύμφωνα με αυτά που διάβασα σε προηγούμενες δημοσιεύσεις κατέληξα σε ένα από τα δύο παρακάτω: 1. MINIX NEO X8-H Plus 2. Tronsmart Draco AW80 Η γνώμη σας σημαντικός παράγοντας για την αγορά. ;)
  16. Έχω είδη ένα CX-919 (Σταμάτησε να λειτουργεί) και ένα Promethaus και σκέφτομαι να προχωρήσω σε κάτι ποιο εξελιγμένο. Είμαι μεταξύ Tronsmart Vega S89-H και MINIX NEO X8-H για αποκλειστική χρήση stream μέσω XBMC. Ποιο θα προτείνατε μεταξύ των δύο;
  17. Έχει δοκιμάσει κανείς την τελευταία final stable έκδοση Gotham 13 σε Promethaus να μας πει τη γνώμη του όσον αφορά την απόδοση σε σχέση με αυτήν που είχε προ-εγκατεστημένη;
  18. Η λειτουργία Erase IDB προχωράει κανονικά. Μετά είτε κάνω restore είτε upgrade βγάζει το ίδιο σφάλμα (IDB download failed). Δοκίμασα και με stock και με Finless.
  19. Το CX-919 σταμάτησε να λειτουργεί. Βασικά δεν δίνει σήμα σε σύνδεση HDMI ενώ το power led είναι μπλε. Δοκίμασα να περάσω ξανά Rom αλλά δεν προχωράει η διαδικασία. Κολλάει πάντα το IDB download βγάζοντας μήνυμα failed με flashtool από GEEKBUYING αλλά και με Finless. Μπορεί να αντιμετωπιστεί με κάποιο τρόπο το πρόβλημα;
  20. Κατεβάζω τώρα του Finless να δοκιμάσω. Ευχαριστώ.
  21. Έχει κάποιος δοκιμάσει την έκδοση Beyond XBMC για Rockchip RK3066/RK3188 να μας πει εντυπώσεις; Επίσης δεν κατάφερα να βρω drivers Rockusb για windows 8.1 όσους τρόπους και να δοκίμασα. Δυστυχώς των windows 8 δεν δουλεύουν σε windows 8.1 και στο laptop και στο PC έχω μόνο τα 8.1. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.
  22. Μία επί πληρωμή βέβαια αλλά δουλεύει άψογα στο Note II είναι και το 2Do: To do List | Task List
  23. Για xbmc το Promethaus είναι μονόδρομος. Απροβλημάτιστη λειτουργία και πάνω από όλα 1080p με ομαλή κίνηση χωρίς κολλήματα και χαμένα frames. Είχα πάρει κι εγώ το cx-919 αποκλειστικά για xbmc αλλά κάνει για όλα τα υπόλοιπα εκτός από αυτό. Πήρα στη συνέχεια και το Promethaus και στο xbmc λόγω πλήρης υποστήριξης H/W και του chipset είναι η μέρα με την νύχτα σε σχέση με το τετραπύρηνο. Η παρακολούθηση ταινιών είναι πλέον σκέτη απόλαυση.
×
×
  • Create New...