SERS1612 Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Καλησπέρα! Για να μην ξαναποσταρο για το ίδιο θέμα . Μπορεί κάποιος να βοηθήσει εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4295349#post4295349 Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Ξέρει κάποιος αν υπάρχει εφαρμογή zoo για android? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Έχω αγοράσει το don't panic και κατεβάζω τις αναβαθμίσεις μέσα από την εφαρμογή. Επειδή είχα εγκαταστήσει από το play store τη δοκιμαστική έκδοση μου βγάζει ειδοποίηση για αναβάθμιση που δεν πρέπει όμως να την κατεβάσω. Πώς μπορώ να απαλλαγώ από την ειδοποίηση αυτή; Γιατί δεν πρέπει να την κατεβάσεις φίλε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Γιατί αν την κατεβάσεις θα χαλάσει η εγκατεστημένη έκδοση.Η έκδοση της gi ειναι διαφορετική από αυτή του play αλλά προφανώς επειδή έχουν το ίδιο όνομα,το play βγάζει ενημέρωση.Αν με κάποιο τρόπο μπορεί να εξαφανιστεί από την λίστα του play θα ειναι οκ. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 κάποια καλή Panorama εφαρμογή? Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Στην ανάγκη θα αγοράσω το pro βρε παιδιά, προκειμένου να γίνει σωστά η μετάβαση χαλάλι τα 5€... Θα δω και το επιτρέπει να μεταφέρει η μία συσκευή στην άλλη καθώς είναι και οι 2 htc.. Πάλι ευχαριστώ ;) Πριν το αγορασεις χωρις να σου κανει τη δουλεια που θελεις, το mybackup pro λειτουργει και χωρις root, αλλα καποιες λειτουργειες οπως να κραταει τα saves των παιχνιδιων και να τα επαναφερει,θα χρειαστει root. Αλλιως δεν μπορει να διαβασει τα αρχεια που ειναι στους αντιστοιχους φακελους data. Θα σου σωσει μονο το apk,οποτε δεν θα βρει το παιχνιδι οπως το αφησε. Καποια παιχνιδια βεβαια κρατανε το save στον φακελο του παιχνιδιου στην sd (αν εχει), αλλα δεν ξερω το συγκεκριμενο γιατι δεν εχω ασχοληθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 για βοηθειστε λιγο.. περασα τον es file manager και θελω να βλεπω τα αρχεια του κινητου απο το pc αλλα και το αναποδο.εχω το ρουτερ ασυρματα συνδεδεμενο με το κινητο σε ςιφι. Φίλτατε αυτό που ψάχνεις γίνεται από τις ρυθμίσεις του es. Απομακρυσμένες ρυθμίσεις, απομακρυσμένη διαχείριση Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 με αφορμη το θεματακι που ανοιξατε με το backup,στο titanium με πια επιλογη κανω clean cache? Είναι στο κεντρικό μενού, η έκτη επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Τον τρόπο ψάχνω γιατί είναι πολύ ενοχλητικό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis1234 Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Λοιπόν έχω ένα Alcatel Ot 995 και επιλέγω μία διαδρομή με το google navigation ενώ μου δείχνει τις οδηγίες δεν μου μιλάει..... τι να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Όσο είχαμε το market αυτό γινόταν εύκολα με το titanium. Τώρα με το play η google έκοψε την πρόσβαση στη λίστα εφαρμογών. Υπάρχει ολόκληρο Thread γι αυτό στα google groups. Ρίξε παντως μια ματιά μήπως γίνεται τίποτα με αυτό, γιατί η περίπτωση σου (να μπερδεύει 2 διαφορετικές αλλά παρόμοιες εφαρμογές) δεν είναι η συνηθισμένη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Analyzer Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 κάποια καλή Panorama εφαρμογή? Photaf panorama pro. Απλα τέλειο! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Δε ξέρω αν πρέπει να το γράψω εδώ αλλά θα ήθελα να μου εξηγήσει κάποιος πώς δουλεύει το androidlost που πέρασα στο τηλέφωνό μου. Πήγα και έκανα και login από το site της εταιρείας μέσω του account στο google και θέλω να μου πείτε τι επιλογές πρέπει να κάνω για να είναι ασφαλές το κινητό. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 (edited) Τον πρωτο καιρο που πηρα κινητο με android ειχα δοκιμασει το ndrive και το igo. Μετα εμαθα για to sygic, απο οταν το δοκιμασα και μετα με καλυψε τοσο πολυ που ndrive και igo μου ήταν περιττα και τα εσβησα. Το sygic ακομα και στη χαλκιδικη σε οικισμο ουτε καν χωριο με εβγαλε περιοχη και διαδρομη απευθειας. Οταν ταξιδεψα Θεσσαλονικη-Ιωαννινα και πισω μεσω εγνατιας οδου περα απο οταν περνουσα μεσω απο τα τουνελ δεν εχασα ποτε δορυφορους ενω με ndrive και igo στη συγκεκριμενη διαδρομη ειχα ενα θεμα που και που χανανε δορυφορους. Τελος κατα την αποψη μου το sygic ακομα και απλα σχεδιαστικα των κτιρίων ειναι πολυ πιο όμορφο. Edited September 19, 2012 by tzivas31 Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monte_9 Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Θα ηθελα λιγο τα φωτα σας καθοτι ειμαι ασχετος απο GPS σε κινητα. Λοιπον, ενας φιλος Ελληνοαμερικανος θελει καποιο GPS για κινητο που να παζει σε ICS και να εχει σωστους χαρτες σε ελλαδα ΚΑΙ οταν παει στην Αμερικη να μπορει να κατεβασει και τους τοπικους χαρτες. Φυσικα θελει να τα αγορασει κανονικα και οχι "σπασμενα". Το προβλημα ειναι οτι εγω του προτεινα καποια πολυ καλα προιοντα ελληνικων εταιρειων, αλλα δεν ξερω αν ειναι το ιδιο καλα στις ΗΠΑ. Απο την αλλη, διαβαζοντας αρκετα στις προηγουμενες σελιδες, εχασα τα αυγα και τα πασχαλια. Αλλοιλενε για igo, αλλοι για cygic, αλλοι ορκιζονται στο dont panic, αλλοι μου λενε οτι το MLS ειναι κορυφη. Help! Για βοηθηστε λιγο τη κατασταση γιατι ψαχνω μια εβδομαδα και δεν εχω βγαλει ακρη ποιο να του πω να παρει. thx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 υπαρχει καποια εφαρμογη η ρυθμισει ωστε στης εισερχομενεσ και στης εξερχομενες κλησεις να αλλαζουμε της backround εικονεσ ? π.χ οταν καλουμε καποιον η οταν δεχομαστε καποια κληση ? Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Έχω αγοράσει το don't panic και κατεβάζω τις αναβαθμίσεις μέσα από την εφαρμογή. Επειδή είχα εγκαταστήσει από το play store τη δοκιμαστική έκδοση μου βγάζει ειδοποίηση για αναβάθμιση που δεν πρέπει όμως να την κατεβάσω. Πώς μπορώ να απαλλαγώ από την ειδοποίηση αυτή; εε απλα κανεις μια εκκαθαριση στην μπαρα η οταν ανοιγεις την εφαρμογη πηγαινε καπου στις ρυθμισεις και ισως εχει κατι Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 τον πρωτο καιρο που πηρα το κινητο με android ειχα δοκιμασει το ndrive και το igo μετα εμαθα για to sygic απο οταν το δοκιμασα και μετα με καλυψε τοσο πολυ που ndrive και igo μου ήταν περιττα και τα εσβησα το sygic ακομα και στη χαλκιδικη σε οικισμο ουτε καν χωριο με εβγαλε περιοχη και διαδρομη απευθειας και οταν ταξιδεψα θεσσαλονικη ιωαννινα και πισω μεσω εγνατιας οδου περα απο οταν περνουσα μεσω απο τα τουνελ δεν εχασα ποτε δορυφορους ενω με ndrive και igo στη συγκεκριμενη διαδρομη ειχα ενα θεμα που και που χανανε δορυφορους και τελος κατα την αποψη το sygic ακομα και απλα σχεδιαστικα των κτιρίων ειναι πολυ πιο όμορφο Φίλε περιμένεις με τέτοιο κείμενο να βγάλει κανείς άκρη; Εγώ ξεκίνησα και το άφησα στην μέση. Βάλε και καμία τελεία Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Φίλε περιμένεις με τέτοιο κείμενο να βγάλει κανείς άκρη; Εγώ ξεκίνησα και το άφησα στην μέση. Βάλε και καμία τελεία Εχεις δικιο δικο μου λαθος. Το διορθωσα αν θελεις να το διαβασεις εσυ και οποιος αλλος θελει πιο ανετα πλεον Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Όσο είχαμε το market αυτό γινόταν εύκολα με το titanium. Τώρα με το play η google έκοψε την πρόσβαση στη λίστα εφαρμογών. Υπάρχει ολόκληρο Thread γι αυτό στα google groups. Ρίξε παντως μια ματιά μήπως γίνεται τίποτα με αυτό, γιατί η περίπτωση σου (να μπερδεύει 2 διαφορετικές αλλά παρόμοιες εφαρμογές) δεν είναι η συνηθισμένη. To ξέρω αυτό με το titanium αλλά πράγματι δε λειτουργεί με το play store.Η πλάκα ειναι ότι η έκδοση της gi ειναι η 4.51 και αυτή στο play ειναι πάλι η 4.51 και ζητάει ενημέρωση :p που φυσικά αν κάνει κάποιος,θα σταματήσει να λειτουργεί το dp στη συσκευή του.Η gi ειναι ενήμερη γιαυτό το πρόβλημα αλλά δε πρόκειται να κάνει κάτι για να το διορθώσει http://www.navimania.gr/showpost.php?p=333796&postcount=50 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Θα ηθελα λιγο τα φωτα σας καθοτι ειμαι ασχετος απο GPS σε κινητα. Λοιπον, ενας φιλος Ελληνοαμερικανος θελει καποιο GPS για κινητο που να παζει σε ICS και να εχει σωστους χαρτες σε ελλαδα ΚΑΙ οταν παει στην Αμερικη να μπορει να κατεβασει και τους τοπικους χαρτες. Φυσικα θελει να τα αγορασει κανονικα και οχι "σπασμενα". Το προβλημα ειναι οτι εγω του προτεινα καποια πολυ καλα προιοντα ελληνικων εταιρειων, αλλα δεν ξερω αν ειναι το ιδιο καλα στις ΗΠΑ. Απο την αλλη, διαβαζοντας αρκετα στις προηγουμενες σελιδες, εχασα τα αυγα και τα πασχαλια. Αλλοιλενε για igo, αλλοι για cygic, αλλοι ορκιζονται στο dont panic, αλλοι μου λενε οτι το MLS ειναι κορυφη. Help! Για βοηθηστε λιγο τη κατασταση γιατι ψαχνω μια εβδομαδα και δεν εχω βγαλει ακρη ποιο να του πω να παρει. thx Εδω θα δεις ποιο ειναι το καλυτερο προγραμμα πλοηγησης http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=291854 Προσωπικη αποψη με τη σειρα που τα γραφω igo, navigon. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
desmoman Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Εχω ενα προβλημα με το talk, μολις παταω μια επαφη αντι να μου εχει καποιες επιλογες με πεταει κατευθειαν στο να στειλω μονο μνμ και οχι κληση,το οικονιδιο της κλησης δεν υπαρχει πουθενα. Ξερετε τι μπορει να φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Παιδια μηπως ξερει κανεις που μπορω να βρω την εφαρμογη δειτε live tv apk η αν την εχει σε apk να μου την δωσει με pm??Θελω να βλεπω ελληνικη τηλεοραση στο κινητο μου!!! ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Εχω ενα προβλημα με το talk, μολις παταω μια επαφη αντι να μου εχει καποιες επιλογες με πεταει κατευθειαν στο να στειλω μονο μνμ και οχι κληση,το οικονιδιο της κλησης δεν υπαρχει πουθενα. Ξερετε τι μπορει να φταιει? 'Οταν πατήσεις την επαφή και μπεις στη συζήτηση πάνω δεξιά είναι το εικονίδιο της κλήσης και της βιντεοκλήσης. Τουλάχιστον σε ICS/JB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Οταν ταξιδεψα Θεσσαλονικη-Ιωαννινα και πισω μεσω εγνατιας οδου περα απο οταν περνουσα μεσω απο τα τουνελ δεν εχασα ποτε δορυφορους ενω με ndrive και igo στη συγκεκριμενη διαδρομη ειχα ενα θεμα που και που χανανε δορυφορους. Τελος κατα την αποψη μου το sygic ακομα και απλα σχεδιαστικα των κτιρίων ειναι πολυ πιο όμορφο. Τους δορυφόρους τους πιάνει η συσκευή και οχι το πρόγραμμα. Απλά κάποια σου λένε πιο γρήγορα οτι έχασαν το σήμα και κάποια το καθυστερούν. Επίσης ορισμένα προγράμματα (νομίζω το navigon το κάνει) συνεχίζουν να σου δείχνουν οτι κινείσαι με την τελευταία γνωστή ταχύτητα για κάποιο διάστημα αφού χάσουν το σήμα έτσι ώστε να μην το καταλαβαίνεις οταν περνάς απο ενα τούνελ ή γέφυρα κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts