Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μηπως το κανει το Google Goggles? (δε γνωριζω, υποθετω...) :O

Αυτό μπορεί φωτογραφίζοντας αντικείμενα να σου πει τι είναι.

πχ Ο πύργος του Αϊφελ, η Τζοκόντα, ένα κουτί Coca Cola.

Φιλικά Γιώργος

Εσεις που εχετε go sms τι ακριβως εχετε κανει και τα μηνυματα

ερχονται στο go και οχι και στου τηλεφωνου?

Οι προηγούμενοι το κάλυψαν, αλλά για επιβεβαίωση: Φαντάζομαι εννοείς να μη δέχεσαι διπλές ειδοποιήσεις?

Κατά τα άλλα, εάν ανοίξεις τη στοκ εφαρμογή μηνυμάτων πρέπει ακόμα να βλέπεις τα νέα μηνύματα, έτσι δεν είναι?

Το handcent που χρησιμοποιώ εγώ, αυτό κάνει. Απλά εάν διαλέξεις το stock notification σου ανοίγει το stock app, αν διαλέξεις το handcent notification σου ανοίγει το handcent...

Γειά χαρά.

Χτες πέρασα την εφαρμογή Google Sky Map στο κινητό μου...

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.stardroid&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsImNvbS5nb29nbGUuYW5kcm9pZC5zdGFyZHJvaWQiXQ..

Με την παραπάνω εφαρμογή, "στοχεύω" τα άστρα με το κινητό μου και μου δείχνει στο περίπου τις ονομασίες τους.

Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω, είναι αν υπάρχει κάτι παρόμοιο που να δείχνει τη στεριά.

Π.χ. Είσαι σε μια παραλία και βλέπεις απέναντι ένα νησί ή μια τοποθεσία.

Υπάρχει κάποια εφαρμογή, όπου "στοχεύοντας" με το κινητό σου απέναντι, να σου δείχνει ποιά πόλη είναι;

Δεν ξέρω πώς ακριβώς το φαντάζεσαι, αλλά και το Layar και το Navigon έχουν σε κάποιο βαθμό τέτοια λειτουργικότητα ενώ, και το Foursquare είχε ανακοινώσει ότι θα το κάνει -σίγουρα υπάρχουν κι άλλα.

Μερικά γρήγορα άρθρα για να δεις αν σε καλύπτει ότι κάνουν:

http://androinica.com/2009/06/layar-android-app-augments-reality-with-pois-and-more/

http://www.engadget.com/2010/10/27/navigon-mobilenavigator-finally-hits-american-androids-includes/

Δεν ξέρω πώς ακριβώς το φαντάζεσαι, αλλά και το Layar και το Navigon έχουν σε κάποιο βαθμό τέτοια λειτουργικότητα ενώ, και το Foursquare είχε ανακοινώσει ότι θα το κάνει -σίγουρα υπάρχουν κι άλλα.

Μερικά γρήγορα άρθρα για να δεις αν σε καλύπτει ότι κάνουν:

http://androinica.com/2009/06/layar-android-app-augments-reality-with-pois-and-more/

http://www.engadget.com/2010/10/27/navigon-mobilenavigator-finally-hits-american-androids-includes/

Να προσθεσω επισης οτι υπαρχει και το wikitude.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wikitude&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS53aWtpdHVkZSJd

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

παιδιά έχω το navigon και αργεί παρα πολύ να βρει δορυφόρους.. υπάρχει κάποιος τρόπος να πάει πιο γρήγορα?

HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2  ----> Huawei P30 Pro

Οκ,βρεθηκε ο φταιχτης ευχαριστω:D

Δεν θα μας τον ανακοινώσεις;

Φιλικά Γιώργος

καποιος με galaxy s3 που να του δουλευει η εφαρμογη samsung remote or samsung dual view? κρασαρει συνεχεια

Δυστυχως κατι εχει η εφαρμογη,την δοκιμασα σε galaxy tab galaxy Note και galaxy s3 αλλα και στις 3 συσκευες κρασαρει.......ειναι φοβερη εφαρμογη,την δουλευα αρκετα σχεδον ειχα καταργησει το κοντρολ,αντε Sammy διορθωσε την!!!

παιδιά έχω το navigon και αργεί παρα πολύ να βρει δορυφόρους.. υπάρχει κάποιος τρόπος να πάει πιο γρήγορα?

Δοκίμασε το gps test από το μάρκετ για να δεις γενικά ποσό γρήγορος είναι ο δέκτης του κινητού σου.

Ποιο κινητό έχεις;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Με ανοικτό το 3G, ώστε να χρησιμοποιηθεί το A-GPS της συσκευής. ;)

--- Sony Xperia 5 II ---

καλησπερα...

εχω την εφαρμογη "GO task manager" στο HTC Desire, και οταν την χρησιμοποιω, όντως μου "ξεφορτώνει" την μνήμη από άχρηστες εφαρμογες που δουλευουν στο παρακήνιο..Όταν όμως κοιταω την συσκευη μετα από μερικές ώρες, βλεπω πάλι τις εφαρμογές να δουλεύουν και ξανά-μανά....

υπαρχει καποια εφαρμογή που να τις "σκοτώνει" πραγματικά???

τι μπορώ να κάνω?? η μνήμη μου είναι συνεχ'ως φορτωμένη...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

μπορείς να κάνεις freeze πάγωμα σε αυτές τις εφαρμογές και δεν ξανανοίξουν αλλά με μεγαλη προσοχή το πάγωμα διότι αν παγώσεις λάθος εφαρμογές μπορεί και να κολλήσει η συσκευή

πχ τις μετοχές τις παγώνεις ελεύθερα

Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64

Samsung Galaxy J5

NEXUS 5

Samsung Galaxy SIII (GT-I9300)

HTC hd2

Στο gps test μου λέει view 10 μέσα σε λιγότερο από δέκα δευτερόλεπτα.. Έχω πάντα ανοιχτό το 3g και τέλος, το κινητάκι μου είναι ότι το sole. Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Edited by alex21

HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2  ----> Huawei P30 Pro

Στο gps test μου λέει view 10 μέσα σε λιγότερο από δέκα δευτερόλεπτα.. Έχω πάντα ανοιχτό το 3g και τέλος, το κινητάκι μου είναι ότι το sole. Ευχαριστώ πολύ παιδιά.

Δεν έχει σημασία το view όσο το use.

Επίσης τσέκαρε πόση ώρα θα πάρει μέχρι να βγάλει accuracy 5-10 μέτρα.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Χαίρεται.

Έριξα μια ματια στις Ελληνικές εφαρμογές αλλά δε βρήκα κάτι. . .

Γνωρίζουμε αν υπάρχει εφαρμογή που να "αναγνωρίζει" σε ποιο δίκτυο ανήκει ένα τηλεφωνικός αριθμός κινητής τηλεφωνίας?

(υπάρχει κάτι παρεμφερείς της Vodafone αλλά πρέπει να ανήκεις στο εν λόγο δίκτυο)

Ευχαριστώ :)

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

καλημέρα,

προσπαθώ να ανοίξω την εφαρμογή που εχει προεγκατεστημένη το samsung κινητό μου αλλα ενω εχω ενεργοποιήσει το gps moυ βγάζει ενα μήνυμα " Αστοχία δικτύου. η εφαρμογή αυτή απαιτεί μια σύνδεση δεδομένων εργασίας.

Γνωριζει κανεις γιατι δεν ανοίγει?

ευχαριστώ!

καλημέρα,

προσπαθώ να ανοίξω την εφαρμογή που εχει προεγκατεστημένη το samsung κινητό μου αλλα ενω εχω ενεργοποιήσει το gps moυ βγάζει ενα μήνυμα " Αστοχία δικτύου. η εφαρμογή αυτή απαιτεί μια σύνδεση δεδομένων εργασίας.

Γνωριζει κανεις γιατι δεν ανοίγει?

ευχαριστώ!

εχεις συνδεση internet για να μπορεσει το κινητο να συνδεθει?

αν εχεις ανοιξε την.

Θελω εναν πολυ μικρο σε μεγεθος(<1mb) music player. Τι προτεινετε?

Ο πιο μικρός μέχρι πρότινος ήταν ο tinyplayer. Επίσης ο Music Folder Player είναι απλός, μικρός κ καλός.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Δυστυχως κατι εχει η εφαρμογη,την δοκιμασα σε galaxy tab galaxy Note και galaxy s3 αλλα και στις 3 συσκευες κρασαρει.......ειναι φοβερη εφαρμογη,την δουλευα αρκετα σχεδον ειχα καταργησει το κοντρολ,αντε Sammy διορθωσε την!!!

βρηκα μια ενναλακτικη αλλα δεν λεει τοσο πολυ αλλα σαν λειτουργεια την κανει τη δουλεια

sammygo remote

Υπάρχει καμιά εφαρμογή που να διαβάζει όλους τους κωδικούς που έχεις αποθηκεύσει στο κινητό και να τους περνάει σε κάποιο αρχείο; (gmail facebook κτλ; ) Επίσης κάποια εφαρμογή που να επαναφέρει σβησμένες επαφές από την sim;

Όλα καλά.

Παιδιά καλησπέρα.Μια ερώτηση έχω κι εγώ: ποια η διαφορά του GPS test από το GPS status ;

Δεν έχει σημασία το view όσο το use.

Επίσης τσέκαρε πόση ώρα θα πάρει μέχρι να βγάλει accuracy 5-10 μέτρα.

στο μέρος που ήμουν (στο κέντρο της αθηνας δηλαδή) in use έλεγε μηδέν για πάνω από δέκα λεπτά , όταν γύρισα σπίτι μου στον βύρωνα , και το δοκίμασα ξανά , μέσα σε πέντε δευτερόλεπτα είχε in use 7 δορυφόρους και το navigon ήταν κομπλέ.... και οι δυο δοκιμες φυσικά σε ανοιχτό χορό...τι να πω ίσος να έφταιγε το μέρος , θα δοκιμάσω και σε ένα τρίτο μέρος και θα ποστάρω...

πως δημιουργουμε φακελους στον apex????? επισης πως μπορω να βγαλω παλι εικονιδιο σαν αυτο που γραφει google και να βαλω οτι θελω εγω εκει μεσα? και κατι τελευταιο πια ειναι η διαφορα με την προ εκδοση? αυτα......

πως δημιουργουμε φακελους στον apex????? επισης πως μπορω να βγαλω παλι εικονιδιο σαν αυτο που γραφει google και να βαλω οτι θελω εγω εκει μεσα? και κατι τελευταιο πια ειναι η διαφορα με την προ εκδοση? αυτα......

Υπάρχει συζήτηση μόνο για αυτά στο forum στην επιφάνεια εργασίας σέρνεις ένα εικονίδιο πάνω σε ένα άλλο και γίνεται φάκελος.

Όλα καλά.

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση