Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν είσαι προσεκτικός στο τι κατεβάζεις από το android market, κοινώς διαβάσεις κριτικές και δεις πόσοι το έχουν κατεβάσει δεν υπάρχει θέμα. Ίσα ίσα που εφαρμογές τύπου antivirus/task managers βαραίνουν την συσκευή.

Tώρα σαν task manager γνωστό είναι αυτό και από antivirus της avg.

μα δεν κατεβαζω ποτε εφαρμογες απο το market ;)

φιλε μου εγω δεν θελω task killer αλλα μια εφαρμογη που να μου δειχνει ποια εφαρμογη επιβαρυνει την συσκευη μου :)

Edited by anastasiszn

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png

μα δεν κατεβαζω ποτε εφαρμογες απο το market ;)

φιλε μου εγω δεν θελω task killer αλλα μια εφαρμογη που να μου δειχνει ποια εφαρμογη επιβαρυνει την συσκευη μου :)

Το μεγαλητερο λαθος που μπορεις να κανεις ειναι κατεβαζεις απο οπου ναναι,πολυ ναι μεν σου προσφερουν δωρεαν μια εφαρμογη paid αλλα οι περισσοτερες ειναι πειραγμενες......

Os monitor ειναι αυτο που ζητας πιστευω.

εμενα το bobsled κανει connecting επ απειρον.. δεν εχω καταφερει ακομα να το δουλεψω..

καμια προταση?

Κάνε sign out και προσπάθησε πάλι.

το χω κανει αλλα τιποτα..

Ενώ είναι τόσο απίστευτη εφαρμογή,ωστόσο έχει θεματακια με disconnect κακή ποιότητα ήχου κτλ...δηλαδή το viber σε αυτα είναι πολύ καλύτερο!

Ελπίζω να τα φτιάξουν....

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

το χω κανει αλλα τιποτα..

Αν το περνάς στο SII μάλλον έχει θέμα ούτε εμένα μου δούλεψε το SII

Όλα καλά.

γεια χαρα

δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί, αλλά αυτές τις μέρες το ανακάλυψα εγώ

_XjlsRyBJUaIbSdXPPwnuO7meq4lbUXzHM_kndiMqmfAJ6RKebk5eAZE6bbi=w124

Bobsled

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vivox.bobsled&hl=el

Δωρεαν κλήσεις σε κινητά κ σταθερά, αρκεί να έχεις internet στην συσκευή σου. Δεν είναι σαν το VIBER να πρέπει και οι δύο να έχουν ίντερνετ αλλά και το Viber περασμένο στο κινητό, περνάς το Bobsled, κάνεις τις ρυθμίσεις και παίρνεις τηλ όπου θες! Δοκιμασμένο 100% !!!

Μόνο μειονέκτημα ότι εμφανίζει απόκρυψη. Εγώ δε σηκώνω τηλ με απόκρυψη κ ξέρω κ άλλους που το κάνουν αυτό :/ Παρ όλα αυτά θα φανεί χρήσιμο σε αρκετούς!

Φτιάχνεται καινούργιο mail δικό του ή πχ βάζετε το

Gmail;

λειτουργεί κανονικά, αν καμιά φορά σου κολλάει και σου λέει ότι δε μπορεί να συνδεθεί με τον server κάνεις log out, μετά log in και συνεχίζει να καλεί.

Απο ποιοτητα ηχου απο κινητο ειναι σχεδον χαλια ... απο υπολογιστη μια χαρα ...

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

App 2 SD Pro

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.a0soft.gphone.app2sd.pro&feature=related_apps#?t=W251bGwsMSwxLDEwOSwiY29tLmEwc29mdC5ncGhvbmUuYXBwMnNkLnBybyJd

συγνώμη αν το βάζω σε λάθος μέρος,αλλά θα ήθελα μια βοήθεια.Αξίζει τα λεφτά;Δεν έχω καταλάβει τί παραπάνω κάνει η pro από την free.

Κατά τάλλα σας την προτείνω,εύχρηστη πολύ.

γεια χαρα

δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί, αλλά αυτές τις μέρες το ανακάλυψα εγώ

Bobsled

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vivox.bobsled&hl=el

Δωρεαν κλήσεις σε κινητά κ σταθερά, αρκεί να έχεις internet στην συσκευή σου. Δεν είναι σαν το VIBER να πρέπει και οι δύο να έχουν ίντερνετ αλλά και το Viber περασμένο στο κινητό, περνάς το Bobsled, κάνεις τις ρυθμίσεις και παίρνεις τηλ όπου θες! Δοκιμασμένο 100% !!!

Μόνο μειονέκτημα ότι εμφανίζει απόκρυψη. Εγώ δε σηκώνω τηλ με απόκρυψη κ ξέρω κ άλλους που το κάνουν αυτό :/ Παρ όλα αυτά θα φανεί χρήσιμο σε αρκετούς!

Bobsled Calling gives you UNLIMITED FREE CALLING to all your friends and family - talk to any of your Facebook friends and make free calls to any phone in US, Canada, and Puerto Rico.

ισχύει αυτό,ή κανονικά παίρνω όπου θέλω;

Το έβαλα..έκανα 3 κλήσεις τώρα μέσω wifi..αλλά οι άλλοι δεν με άκουγαν,εγω μια χαρά τους άκουγα :P.. Θα επιστρέψω στην εφαρμογή όταν βελτιωθεί κάπως ο ήχος..Όμως δεν καλεί για αγγλία..το βάζω για αγγλία,αλλά στο numpad δεν έχει επιλογή για Αγγλία..μόνο canada/usa/mexico/greece/puerto rico...

καλό από την t-mobile,αλλά θα μπορούσε να ήταν και πιο καλό.

Edited by xtrmsnpr

- - - -

Παιδιά είναι απίστευτο αλλά ναι κάνεις κλήσεις 100% τζαμπέ παντού!!! Το ειχα περάσει στο κινητο πριν κανά μηνα αλλά δεν εκανα ποτέ κλήση δεν έπαιρνε τότε, τώρα μιας και το ειχα μπηκα μέσα το δοκιμασα και πήρα κανονικά και σε σταθερό και σε κινητο ελλάδας μίλησα και δε χρεώθηκε τίποτα (μεσω wifi μπήκα). Δε πιάνει παντα η αλήθεια ειναι αλλα αν κανεις logout και login πάλι παίζει κανονικά. Πραγματικά απίστευτο... Σε άλλους που πήρα βγηκε απόκρυψη (σταθερο και wind), σε cosmote εβγαλε ενα +6174554102

Μην μας παίρνει η χαρά .Σύντομα θα γίνει επί πληρωμή.Κλασσικό κόλπο,τζάμπα στην αρχή για να διαφημιστούμε και μετά ......

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Το μεγαλητερο λαθος που μπορεις να κανεις ειναι κατεβαζεις απο οπου ναναι,πολυ ναι μεν σου προσφερουν δωρεαν μια εφαρμογη paid αλλα οι περισσοτερες ειναι πειραγμενες......

Os monitor ειναι αυτο που ζητας πιστευω.

γιαυτο και εχω βαλει το kaspersky ;)

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png

Σχετικά με το Bobsled, επειδή το χρησιμοποιώ συχνά.

Κάποιες κλήσεις έχουν πολύ καλό ήχο κάποιες με το ζόρι με ακούνε ή με το ζόρι τους ακούω. Το παρατήρησα αυτό και με σύνδεση Wi Fi αλλά και με σύνδεση 3G. Δλδ είχε φορές που το 3G ήταν καλύτερο από το Wi Fi!!

Ναι δυστυχώς δε μπορείς να καλέσεις Ευρώπη, θα το ήθελα και εγώ πολύ αλλά τουλάχιστον ισχύει για Ελλάδα. Ελπίζω να μην γίνει paid αύριο-μεθαύριο.

Αυτό σχετικά με το Facebook Friends δε το δοκίμασα ποτέ...

App 2 SD Pro

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.a0soft.gphone.app2sd.pro&feature=related_apps#?t=W251bGwsMSwxLDEwOSwiY29tLmEwc29mdC5ncGhvbmUuYXBwMnNkLnBybyJd

συγνώμη αν το βάζω σε λάθος μέρος,αλλά θα ήθελα μια βοήθεια.Αξίζει τα λεφτά;Δεν έχω καταλάβει τί παραπάνω κάνει η pro από την free.

Κατά τάλλα σας την προτείνω,εύχρηστη πολύ.

.

Η μόνη διαφορά που εντόπισα είναι για την PRO: instal apps from the exported app list.

Όχι κάτι τόσο βασικό για μένα.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Υπάρχει εφαρμογή μέτρησης δεδομένων που να δείχνει στην NOTIFICATION BAR τα υπόλοιπα δεδομένα? Όχι σε widget, στην notification bar.

3g watchdog

1+7 Pro

3g watchdog

Δεν νομίζω γιαυτό ρώτησα .

Στο 3g watchdog απλά σου δίνει την επιλογή να αλλάξει χρώμα αν περάσεις ένα όριο.εγώ θέλω να δείχνει τα υπόλοιπα ΔΕΔΟΜΈΝΑ ΜΕ ΑΡΙΘΜΌ!

Edited by ilka71

Στο 3g watchdog απλά σου δίνει την επιλογή να αλλάξει χρώμα αν περάσεις ένα όριο.εγώ θέλω να δείχνει τα υπόλοιπα ΔΕΔΟΜΈΝΑ ΜΕ ΑΡΙΘΜΌ!

Αυτήν την εχεις κοιτάξει ? < Onavo Count Monitor Data >

Samsung galaxy s21+

Υπάρχει εφαρμογή μέτρησης δεδομένων που να δείχνει στην NOTIFICATION BAR τα υπόλοιπα δεδομένα? Όχι σε widget, στην notification bar.

Υπάρχει το My Data Manager.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobidia.android.mdm&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5tb2JpZGlhLmFuZHJvaWQubWRtIl0.

My data manager

Ρε παίδες καταλάβατε τι ρώτησα?στην NOTIFICATION BAR να δείχνει πχ ότι μου μένουν 580 mb! ΚΑΤΕΥΘΕΊΑΝ! όχι να κατεβάσω την μπάρα και να μου το δείχνει!

Αυτήν την εχεις κοιτάξει ? < Onavo Count Monitor Data >

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση