Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πριν μερικές ώρες ενεργοποιήθηκε το vodafone unlimited 50 (μετά από αναβάθμιση του προγράμματος μου). Μέχρι τώρα τη σύνδεση αυτή την είχα στο δεύτερό μου τηλέφωνο, αλλά από τη στιγμή που έχω 500mb internet, πέρασα την κάρτα sim στο nexus s.

Αυτό που ψάχνω τώρα είναι ο έλεγχος διάρκειας κλήσεων προς άλλα δίκτυα αλλά και προς vodafone και σταθερά. Για τα 500mb ρύθμισα ήδη το 3g watchdog (και μια ερώτηση για αυτό: αν βρίσκομαι σε περιοχή που δεν έχει 3g και είμαι στο ίντερνετ με 2g, συνεχίζει και μετράει κανονικά τα mb το watchdog, σωστά;). Έχω εγκαταστήσει το vodafone info, αλλά αυτό που κάνει από ότι κατάλαβα είναι να στέλνει μήνυμα στο 1284(;) και τότε μου έρχονται 3 μηνύματα. Ένα για τα δεδομένα internet, ένα για το χρόνο ομιλίας (πριν αλλάξω το πρόγραμμα είχα το παλιό 240 και το μήνυμα αναφέρει ότι κατανάλωσα τάδε λεπτά από τα 240, προφανώς επειδή η ενημέρωση στη vodafone είναι μέχρι την προηγούμενη το απόγευμα, για αυτό μάλλον δε μου αναφέρει το καινούριο πρόγραμμα) και το τρίτο είναι αν έχω πληρώσει το λογαριασμό και πόσο χρωστάω. Το μήνυμα που στέλνει στο 1284 είναι δωρεάν, σωστά (μέχρι τώρα δε χρησιμοποιούσα τη συγκεκριμένη υπηρεσία);

Έχω και το call meter ng, αλλά δεν έβγαλα άκρη πώς να το ρυθμίσω. Στις ρυθμίσεις του είδα διάφορες επιλογές για πλάνο 1, πλάνο 2 κλπ.

Και τέλος, μήπως υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογή για το συγκεκριμένο πρόγραμμα της vodafone που έχω πλέον;

Είδα ότι υπάρχει πρόγραμμα για τα συμβόλαια της cosmote, αλλά για vodafone μάλλον δεν υπάρχει.

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

ευχαριστω guys!παραληψη..περιμενω εφαρμογη για root.οποτε προς το παρον non rooted phone.;)

περασα το wifiexplorer..αλλα πως μπορω να περασω απο το πισι στο κινητο???

Ανοιξε την εφαρμογη, βαλε την διευθυνση 192.χ.χ.χχχ που σου δινει σε καποιον browser και πηγαινε σε εναν φακελο που θελεις να γεμισεις. Μετα επιλεξε Upload Files απο το κουμπακι που βρισκεται δεξια και θα καταλαβεις απο κει και περα :)

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Ψάχνω κάποιο τρόπο ή κάποια εφαρμογή για μεταφορά αρχείων μέσω του wifi μεταξύ δύο κινητών για την περίπτωση που:

• Έχουν το ίδιο λειτουργικό
  • Δεν έχουν το ίδιο λειτουργικό.

Edited by stelios_85_07
γιατί έτσι μου αρέσει

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

Ψάχνω κάποιο τρόπο ή κάποια εφαρμογή για μεταφορά αρχείων μέσω του wifi μεταξύ δύο κινητών για την περίπτωση που:

• Έχουν το ίδιο λειτουργικό
  • Δεν έχουν το ίδιο λειτουργικό.

Για να μπορείς να μεταφέρεις αρχεία μέσω wifi (χωρίς τη μεσολάβηση router) πρέπει η συσκευή σου να υποστηρίζει το πρωτόκολλο wifi direct. Απ'όσο ξέρω κάτι τέτοιο ισχύει για το galaxy sII και ίσως και για το από galaxy s. Δε νομίζω να γίνεται αλλιώς χωρίς τη χρήση υπολογιστή ;)

Τhe end of an era...

Δεν έχω τέτοιο menu. Ποιά έκδοση έχεις;

στο don't panic 4.2: Το κουμπί για τις ευκολίες οδήγησης είναι το κουμπί δίπλα από το search (δεύτερη επιλογή από αριστερά) όταν είσαι στον χάρτη. Εκεί είναι και η επιλογή απενεργοποίησης ειδοποίησης ορίου ταχύτητας.

the story of a ressurected blade!!!

>> soon to be released <<

στο don't panic 4.2: Το κουμπί για τις ευκολίες οδήγησης είναι το κουμπί δίπλα από το search (δεύτερη επιλογή από αριστερά) όταν είσαι στον χάρτη. Εκεί είναι και η επιλογή απενεργοποίησης ειδοποίησης ορίου ταχύτητας.

Επειδή και εγώ το έψαχνα στην 4.2 που έχω, βασικά είναι το κουμπί στον χάρτη, που δείχνει ένα κουτάκι και από μέσα να βγαίνει ένα βελάκι που δείχνει δεξιά.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Πελάγωσα με τις ρυθμίσεις των προγραμμάτων για e-mail

Στο τηλέφωνο υπάρχει εξ ορισμού η εφαρμογή Email όπου απ ότι καταλαβαίνω είναι μια γενική εφαρμογή για όλους τους λογαριασμούς που έχει ορίσει ο χρήστης.

Ταυτόχρονα υπάρχει και η εφαρμογή Gmail και πρόσφατα εγκατέστησα και για το Hotmail.

Πως θα γίνει (αν γίνεται κιόλας) κάθε φορά που λαμβάνω κάποιο e-mail, να μην ειδοποιούμε από την γενική εφαρμογή για τα Email (να την «απενεργοποιήσω» δηλαδή), αλλά να ειδοποιούμε από τις «ανεξάρτητες» εφαρμογές για Gmail και Hotmail αντίστοιχα?

- Επέλεξε Menu > Settings > Running Mode > User Defined Mode : Check Folders, Uncheck Theme Plugin & Appearance Customization

Πήγαινε στα Folders: Menu > Folder Settings > Show traditional

δεν μπορώ να βρω πού είναι το folders!για να μπω στο folder settings !edit οκ το βρήκα!αλλά θα πρέπει κάθε φορά να πηγαίνω αριστερά στα folders για να βλέπω την κλασσική μορφή?όταν ανοίγω το πρόγραμμα με πάει στα"μηνύματα" πάλι

Edited by ilka71

Για άλλη μια φορά ευχαριστώ!

Και κάτι ακόμα!στην default sms εφαρμογή στο desire s όπου και να είμαι στα μηνύματα εάν πατήσω το home button και ξανά μπω στα μηνύματα με πάει στο inbox.με το go sms αν είμαι πχ σε μια συνομιλία και πατήσω το home button και ξαναμπώ με πάει παλι στην συνομιλία πού ήμουν όχι στο inbox.αλλάζει αυτό η έτσι είναι το go sms?

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk

* Δεν χρησιμοποιώ τους φακέλους. *

Αν είμαι σε ένα thread (πχ της Νίκης) πατήσω HOME και στην συνέχεια ξαναπατήσω το Go SMS με βγάζει κατευθείαν μέσα στο thread της Νίκης...

Ψάξε λίγο στα settings (αν και δεν νομίζω να άλλαξα κάποια σχετική ρύθμιση...)

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Πελάγωσα με τις ρυθμίσεις των προγραμμάτων για e-mail

Στο τηλέφωνο υπάρχει εξ ορισμού η εφαρμογή Email όπου απ ότι καταλαβαίνω είναι μια γενική εφαρμογή για όλους τους λογαριασμούς που έχει ορίσει ο χρήστης.

Ταυτόχρονα υπάρχει και η εφαρμογή Gmail και πρόσφατα εγκατέστησα και για το Hotmail.

Πως θα γίνει (αν γίνεται κιόλας) κάθε φορά που λαμβάνω κάποιο e-mail, να μην ειδοποιούμε από την γενική εφαρμογή για τα Email (να την «απενεργοποιήσω» δηλαδή), αλλά να ειδοποιούμε από τις «ανεξάρτητες» εφαρμογές για Gmail και Hotmail αντίστοιχα?

Ειτε πας στα settings της εφαρμογης Email και στα Account Settings ξετικαρεις το Εmail Notifications, ειτε απλως αφαιρεις τα mail σου απο αυτην την εφαρμογη.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Ειτε πας στα settings της εφαρμογης Email και στα Account Settings ξετικαρεις το Εmail Notifications, ειτε απλως αφαιρεις τα mail σου απο αυτην την εφαρμογη.

Η κοινή λογική αυτό λέει να κάνω (την πρώτη περίπτωση) και το είχα κάνει, αλλά δεν λάμβανα καμιά ειδοποίηση από πουθενά τότε... είχα βαρεθεί να στέλνω e-mail στον εαυτό μου.....

Φυσικά είχα ενεργοποιήσει τις ειδοποιήσεις από τις άλλες εφαρμογές, αλλά και πάλι τίποτα....βουβές!!!!

Πριν λίγο που δοκίμασα πάλι (για πολλοστή φορά) όλα δούλεψαν ρολόι !!! τι να πω... ήθελε να το εμπεδώσει :p

Η κοινή λογική αυτό λέει να κάνω (την πρώτη περίπτωση) και το είχα κάνει, αλλά δεν λάμβανα καμιά ειδοποίηση από πουθενά τότε... είχα βαρεθεί να στέλνω e-mail στον εαυτό μου.....

Φυσικά είχα ενεργοποιήσει τις ειδοποιήσεις από τις άλλες εφαρμογές, αλλά και πάλι τίποτα....βουβές!!!!

Πριν λίγο που δοκίμασα πάλι (για πολλοστή φορά) όλα δούλεψαν ρολόι !!! τι να πω... ήθελε να το εμπεδώσει :p

Α, βασικα η ανεξαρτητη εφαρμογη του Hotmail διαβασα πως εχει καποια προβληματακια και οι περισσοτεροι χρηστες λενε να μεινουμε σε αυτην που εχει default η συσκευη μας. Δεν ξερω αν ενα απο αυτα τα προβληματακια ειναι και η αποτυχια ειδοποιησης :lol:

Βεβαια λες πως και στο gmail στο εκανε αυτο, οποτε...

Αλλα αφου εστρωσε, ολα καλα :)

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Εκανα ενημερωση στην εφαρμογη Superuser απτο μαρκετ, και μετα εβγαλε μηνυμα και για ενημερωση SU binary.

Παω να κανω, και λεει η ενημερωση απετυχε, και σταματαει εκει που λεει

"Remounting /system as rw.... "

Τι να φταιει? Αν δεν γινει η ενημερωση, θα υπαρχει κανενα προβλημα με τις εφαρμογες που θα χρειαζονται root?

μαγκες πειτε μια εφαρμογη ωστε να μην χρειαζεται να συνδεω συνεχεια το κινητο στο πισι οταν χρειαζεται να μεταφερω καποιο αρχειο αλλα να το κανω μεσω wifi..

QtADB και για να μην κατεβάζεις όλο το sdk, κατέβασε αυτό.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

https://market.android.com/details?id=com.mecomo.android.paysafecard&hl=en

PQAAAICqwYcGYnTvttALsvAYHDASP6kDZr2dYxEkIEjh0QQkoIaVLSWiLjwxC7QdlYxPejE8zmVv-wm9n9js13mU_t8AzfqVaek1VKWW6ytfFrCuwopfSuQT3zIR.png

PQAAAJ9qT2U_-eyxfZ4wLVHq07AFxFNQX8pDZaobLBIMFizHJfDdEVqNfHW_5AbqR-_YPdt_81UvR_J94y6HBDl5xucAzfqVabBfBIEi1MdRAGGBRm_ZN26t0vta.png

Description

Download now and find your nearest paysafecard outlet quickly and easily!

paysafecard always near you.

paysafecard – the prepaid solution for the Internet – is available from thousands of sales outlets worldwide. And now you can quickly and easily find your nearest paysafecard sales outlet via your mobile.

Download the application now for free!

Edited by snas
Keep The Scene UP...

QtADB και για να μην κατεβάζεις όλο το sdk, κατέβασε αυτό.

σε ευχαριστω πολυ φιλε μου..αλλα κατεβασα το wifi file expert και βρηκα την υγεια μου!!:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μια γνώμη για εφαρμογή office?

Docs2Go

from THE hd2

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

Ρε παιδιά χρησιμοποιούσα το extreme call blocker droid για μαύρη λίστα και δούλευε μια χαρά.όταν όμως εγκατέστησα το go sms τα "μαύρα" sms περνάνε το φίλτρο άρα δεν μπλοκάρονται!ξέρει κανένας καμία λύση?

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk

σε ευχαριστω πολυ φιλε μου..αλλα κατεβασα το wifi file expert και βρηκα την υγεια μου!!:)

για δωσε λιγο κανενα λινκ φιλε?

που την βρισκεις την συγκεκριμενη εφαρμογη?

Eλα φιλε μου εδω σε έχω..

https://market.android.com/details?id=xcxin.filexpert&feature=search_result

sent from Xperia mini proooooo! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Wifi File Expert

http://www.appbrain.com/app/file-expert/xcxin.filexpert

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Eλα φιλε μου εδω σε έχω..

https://market.android.com/details?id=xcxin.filexpert&feature=search_result

sent from Xperia mini proooooo! :)

καλα τρελαθηκα τωρα:lol::lol:

το ειχα τοσο καιρο το file expert στο κινητο μου και δεν ηξερα οτι ειχε αυτη την δυνατότητα!!!

εντυπωσιάστηκα τωρα πραγματικα!

ουαου!

συνδεση με το pc χωρις καλωδια χωρις τιποτα! απλα με την δυναμη του wifi!

αυτα ειναι!!! android δυναμη!:)

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση