leftis69 Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 To 3 το βλέπω free,το 2 έχει 99cent η όχι? :O Το 3 είναι free μέχρι το 3ο επίπεδο, μετά θέλει 99 cent. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NoiSy_MaN Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Επίπεδα είναι τα επί μέρους, κόσμοι θέλετε να πείτε :-P Για τον τέταρτο θέλει 3 αστέρια σε ΌΛΕΣ τις προηγούμενες πίστες:eek: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wotanmetal Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Παίδες, απλά κάηκα για τα καλά με αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Παίδες, απλά κάηκα για τα καλά με αυτό Μία από τα ίδια. Δυστυχώς έχω ξεπεράσει τις πίστες της εφαρμογής και το παίζω μόνο από τον υπολογιστή πλέον. :O Περιμένω για update! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 καλησπέρα παιδιά . γνωρίζουμε αν το real football 2013 παίζει μονο με internet η έχει και offline mode? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Καλησπέρα. Σήμερα έφαγα σκάλωμα με το Evil in trouble Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Καλησπέρα. Σήμερα έφαγα σκάλωμα με το Evil in trouble εγω παλι ειδα το post σου και πηγα στο αλλο παιχνιδι του ιδιο developer, το Run In Crowd, και κολλησα... αρκετα καλο και απλο. οτι χρειαζομαι οταν βαριεμαι. :p ασχετο, αλλα ξερετε κανενα καλο ελληνικο παιχνιδι; κυριως γνωσεων ψαχνω, αλλα αν εχετε κατι καλυτερο ελληνικο, πειτε το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgoslalos Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 βρε παιδια επειδη εχω φαει ενα κολληματακι με το dungeon hunter 4 μηπως ξερετε αν υπαρχει καποιο καλο χακακι για ευκολια??? :p:p:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 εγω παλι ειδα το post σου και πηγα στο αλλο παιχνιδι του ιδιο developer, το Run In Crowd, και κολλησα... αρκετα καλο και απλο. οτι χρειαζομαι οταν βαριεμαι. :p ασχετο, αλλα ξερετε κανενα καλο ελληνικο παιχνιδι; κυριως γνωσεων ψαχνω, αλλα αν εχετε κατι καλυτερο ελληνικο, πειτε το. Δες το Πες Βρες αλλα παιζεται το παιχνιδι με 2 ατομα μια ο ενας κραταει το κινητο μια ο αλλος. Δεν θυμαμαι αν εχει να παιζεις εσυ με το κινητο. Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelvoul Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Καλησπέρα, θέλω να πάρω backup από ένα παιχνιδι (dungeon hunter 4) άλλα δεν είμαι σίγουρος πως. Καμία ιδεΑ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 είσαι root; αν ναι, τοτε το titanium back up θα σε βοηθήσει ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Καλησπέρα, θέλω να πάρω backup από ένα παιχνιδι (dungeon hunter 4) άλλα δεν είμαι σίγουρος πως. Καμία ιδεΑ? Hellium, δεν χρειαζεται root και ειναι και δωρεαν. Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 φοβερο τενις https://play.google.com/store/apps/details?id=air.com.sticksports.sticktennis&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImFpci5jb20uc3RpY2tzcG9ydHMuc3RpY2t0ZW5uaXMiXQ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Hellium, δεν χρειαζεται root και ειναι και δωρεαν. με αυτη την εφαρμογη μπορεις να κανεις backup/restore data εφαρμογων χωρις root; ή μονο τα apk των εφαρμογων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peter11 Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 με αυτη την εφαρμογη μπορεις να κανεις backup/restore data εφαρμογων χωρις root; ή μονο τα apk των εφαρμογων; απο οτι λεει μπορεις και την data....(διαβασε την 4 σειρα) Παράθεση Sony Ericsson Xperia Arc Cyanogenmod 11 - android 4.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxerkaterini Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 καποιο καλο παιχνιδακι για μπασκετ?? δωρεαν αν γινετε!! εχετε να προτεινετε κανενα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Παιδια κατεβαστε το real racing 3 της EA το παιχνιδι απλα ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ σε γραφικα και οχι μονο.... 1gb παιχνιδι για κινητο. Το μονο μειον του ειναι οτι πρεπει να εισαι online για να το παιξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 καποιο καλο παιχνιδακι για μπασκετ?? δωρεαν αν γινετε!! εχετε να προτεινετε κανενα?? Με αυτό έχω κολλήσει https://play.google.com/store/apps/details?id=com.virgil.basketball Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Adjoint Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Παιδια κατεβαστε το real racing 3 της EA το παιχνιδι απλα ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ σε γραφικα και οχι μονο.... 1gb παιχνιδι για κινητο. Το μονο μειον του ειναι οτι πρεπει να εισαι online για να το παιξεις. Δεν χρειάζεται να είσαι Online. Παίζεις όσο θες και στο τέλος μπαίνεις για λίγα δευτερόλεπτα Online για να σώσεις το game στο cloud (είναι optional βέβαια). Απλά μη τυχόν και χάσεις το savegame από τη συσκευή σου. Το έχω κάνει αρκετές φορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_pro Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 καποιο καλο παιχνιδακι για μπασκετ?? δωρεαν αν γινετε!! εχετε να προτεινετε κανενα?? https://play.google.com/store/apps/details?id=net.mobilecraft.realbasketball&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm5ldC5tb2JpbGVjcmFmdC5yZWFsYmFza2V0YmFsbCJd Εχω κολλησει:D Παράθεση Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
durutti Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Παιδια κατεβαστε το real racing 3 της EA το παιχνιδι απλα ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ σε γραφικα και οχι μονο.... 1gb παιχνιδι για κινητο. Το μονο μειον του ειναι οτι πρεπει να εισαι online για να το παιξεις. πρεπει να εισαι ονλαιν οταν το ξεκινας μετα μπορεις να βγεις ομως (και γινεται χωρις κολληματα και λιγο πιο ευκολο) εχει δοκιμασει κανεις καποιο απο τα cheat γιατι το εχουν αρχισει καιρο οι iphonades φιλοι μου? Και αν ειναι ασφαλες κυριως μην κολλησουμε ιους. Το παιχνιδι ειναι της ΕΑ και δωρεαν παρεπιπτοντως.. Κανονικα απο το Play δωρεαν αν και κανει καμια ωρα 'η δυο να κατεβει.. ΥΓ NBA JAM μονο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Δεν χρειάζεται να είσαι Online. Παίζεις όσο θες και στο τέλος μπαίνεις για λίγα δευτερόλεπτα Online για να σώσεις το game στο cloud (είναι optional βέβαια). Απλά μη τυχόν και χάσεις το savegame από τη συσκευή σου. Το έχω κάνει αρκετές φορές. Εδω εισαι λαθος. Αν δεν ειμαι online σε καποιο δικτυο ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΚΑΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ γιατι ζηταει συνδεσει στο ιντερνετ επομενως μηπως εχεις ενεργο το 3g ή το wifi? Αυτο το παιχνιδι ΘΕΛΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΙΚΤΥΟ για να ξεκινησει οποτε...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdeLaiN Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Καλησπερα! Πηρε ο αδερφος μου το galaxy ace 2 και θελει να βαλει το most wanted αλλα του λεει οτι δεν εχει αρκετο διαθεσιμο χωρο και τον παει στις ρυθμισεις-αποθηκευση ωστε να κανει διαμορφωση καποιον απο τους αποθηκευτικους του χωρους.Εχει παρει καρτα μνημης 16gb.ΜΠορει καπως να δηλωσει να το κανει install εκει το παιχνιδι?Γιατι η μνημη του κινητου δε του φτανει.Η καποια λυση τελος παντων! Ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifounas1 Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Εδω εισαι λαθος. Αν δεν ειμαι online σε καποιο δικτυο ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΚΑΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ γιατι ζηταει συνδεσει στο ιντερνετ επομενως μηπως εχεις ενεργο το 3g ή το wifi? Αυτο το παιχνιδι ΘΕΛΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΙΚΤΥΟ για να ξεκινησει οποτε...... εγω που το εχω μολις μου ζητησει δικτυο μπαινω στις ρυθμισεις και μετα παταω επιστροφη και ξεκιναει να παιζει offline Παράθεση SE xperia Neo V 2.3.4 Codename 9.0 ευχαριστω το φιλο Soulfunkdjx για τη βοηθεια :bow: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Δεν είμαι πολύ των παιχνιδιών τώρα πια, αλλά για casual gaming τα 2 παρακάτω είναι απλά τέλεια. Puk https://play.google.com/store/apps/details?id=com.laserdog.puk 7x7 https://play.google.com/store/apps/details?id=me.kiip.skeemo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts