Mr_Comple Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 καλησπερα...! χρησιμοποιω μια CM6 rom και συγκεκριμενα floyo 0.25 για το κινητο μου xperia x8 το ερωτημα ειναι πως μπορω να αλλαζω θεματα..; υπαρχει τετοια επιλογη...; παντως οταν εγκατεστησα την rom δεν ειχα προγραμματακι theme chooser.. εχω μπερδευτει λιγο... :/:worry: Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 καλησπερα...! χρησιμοποιω μια CM6 rom και συγκεκριμενα floyo 0.25 για το κινητο μου xperia x8 το ερωτημα ειναι πως μπορω να αλλαζω θεματα..; υπαρχει τετοια επιλογη...; παντως οταν εγκατεστησα την rom δεν ειχα προγραμματακι theme chooser.. εχω μπερδευτει λιγο... :/:worry: στην CM7 και μετα υπαρχει αυτο που λες. βαλε αυτη αν υπαρχει για το κινητο σου γιατι η CM6 ειναι και παλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 στην CM7 και μετα υπαρχει αυτο που λες. βαλε αυτη αν υπαρχει για το κινητο σου γιατι η CM6 ειναι και παλια. το πιστευεις οτι μουτ αρεσει πολυ η CM6 ειχει πολλα στοιχεια απο ginger..! με καλυπτει οσο θα ηθελα..! πολλοι αλλαζουν ρομ μερα παρα μερα αλλα εγω εχω μεινει εκει...! Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 το πιστευεις οτι μουτ αρεσει πολυ η CM6 ειχει πολλα στοιχεια απο ginger..! με καλυπτει οσο θα ηθελα..! πολλοι αλλαζουν ρομ μερα παρα μερα αλλα εγω εχω μεινει εκει...! κοιτα, το πιστευω αλλα κατα γενικη ομολογια η CM7 ειναι καλυτερη. παρε ενα nandroid backup, εγκατεστησε τη κι αν δε σου αρεσει ξαναγυρνας χωρις καμια απωλεια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 παιδια θα ηθελα προταση για ενα ωραιο widget που να εχει επιλογες on off για wi-fi, bluetooth, αθορυβο κλπ, να ναι ομως ολα σε ενα πλαισιο, οχι χωριστα!! Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 παιδια θα ηθελα προταση για ενα ωραιο widget που να εχει επιλογες on off για wi-fi, bluetooth, αθορυβο κλπ, να ναι ομως ολα σε ενα πλαισιο, οχι χωριστα!! Elixir και καθαρισες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 παιδια θα ηθελα προταση για ενα ωραιο widget που να εχει επιλογες on off για wi-fi, bluetooth, αθορυβο κλπ, να ναι ομως ολα σε ενα πλαισιο, οχι χωριστα!! Free Power Widget Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 Αν χρησιμοοποιείς go launcher τσεκαρε και το go switch widget Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoenix Δημ. December 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 widgetsoid εχω εγω και ειμαι ευχαριστιμενος του κανω ομως resize απο το golauncher δεν εχει μονο του νομιζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 καλησπερα παιδια...! κατα καιρους κατεβαζω διαφορα icon packs απο τους xda για το κινητο μου ετσι μπορω να αλλαζω να εικονιδια που βρισκονται στην dock και ολα καλα... υπαρχει τροπος να αλλαζω ολα τα εικονιδια που εχει το κινητο...; δηλαδη και αυτα που βλεπουμε οταν παμε στο μενου που ειναι ολες οι εφαρμογες...; :/ εχω μπερδευτει λιγο...:confused: Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 καλησπερα παιδια...! κατα καιρους κατεβαζω διαφορα icon packs απο τους xda για το κινητο μου ετσι μπορω να αλλαζω να εικονιδια που βρισκονται στην dock και ολα καλα... υπαρχει τροπος να αλλαζω ολα τα εικονιδια που εχει το κινητο...; δηλαδη και αυτα που βλεπουμε οταν παμε στο μενου που ειναι ολες οι εφαρμογες...; :/ εχω μπερδευτει λιγο...:confused: Αυτό γίνεται με θέματα για τον launcher που χρησιμοποιείς! Στον go launcher τουλάχιστον υπάρχουν σίγουρα themes που αλλάζουν όλα τα εικονίδια ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Αυτό γίνεται με θέματα για τον launcher που χρησιμοποιείς! Στον go launcher τουλάχιστον υπάρχουν σίγουρα themes που αλλάζουν όλα τα εικονίδια ;) για εμενα που χρησιμοποιω launcher pro υπαρχει καποια αντιστοιχη επιλογη...; Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kooky Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 για εμενα που χρησιμοποιω launcher pro υπαρχει καποια αντιστοιχη επιλογη...; Γράψε στο search του market ''launcher pro icons'' και θα σου βγάλει icon packs που κάνουν για τον launcher pro. Αυτό γίνεται με θέματα για τον launcher που χρησιμοποιείς! Στον go launcher τουλάχιστον υπάρχουν σίγουρα themes που αλλάζουν όλα τα εικονίδια ;) To κακό για όλους τους launcher ειναι οτι τα εικονίδια που ειναι διαθέσιμα σε icon packs ή σε θέματα σίγουρα δεν ταιριάζουν ολα με τις εφαρμογές που έχεις εγκατεστημένες. Ετσι αν κατεβάσεις ένα θέμα και βάλεις και τα εικονίδια του και 10 εικονίδια ας πούμε δεν τα εχει σχεδιάσει ο developer φαίνονται άσχημα μέσα στα αλλα. Αυτός ειναι ο λόγος που δεν χρησιμοποιώ τα εικονίδια παρ'όλο που θα μου άρεσε πολύ να μην είχα τα κλασσικά. Παράθεση . Asteroshouse.gr ................... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 και του ADW τα θεματα ταιριαζουν με τον launcher pro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 To κακό για όλους τους launcher ειναι οτι τα εικονίδια που ειναι διαθέσιμα σε icon packs ή σε θέματα σίγουρα δεν ταιριάζουν ολα με τις εφαρμογές που έχεις εγκατεστημένες. Ετσι αν κατεβάσεις ένα θέμα και βάλεις και τα εικονίδια του και 10 εικονίδια ας πούμε δεν τα εχει σχεδιάσει ο developer φαίνονται άσχημα μέσα στα αλλα. Αυτός ειναι ο λόγος που δεν χρησιμοποιώ τα εικονίδια παρ'όλο που θα μου άρεσε πολύ να μην είχα τα κλασσικά. Εγώ γενικότερα δε χρησιμοποιώ θέματα. Πάντως συμφωνώ εν μέρει, γιατί σε πολλά θέματα γίνεται αυτό που λες. Υπάρχουν όμως και θέματα που αλλάζουν όλα τα εικονίδια, ακόμα και τα "μη συμβατά", παίρνοντας όλα το ίδιο σχήμα πχ τετράγωνα και διατηρώντας το εικονίδιό τους στο κέντρο ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kint Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 (edited) Καλησπέρα και χρόνια πολλά, γραμματοσειρά πολυτονική υπάρχει; και αν ναι, πως μπορώ να την περάσω; Ευχαριστώ. Βρήκα την λύση στο πρόβλημα μου. Μέσω προγραμμάτων για ανάγνωση ebook (.epub) έφτιαξα φάκελο /Fonts στην SD κάρτα, έβαλα τις γραμματοσειρές που θέλω και όρισα ως γραμματοσειρά μια από τον φάκελο. Μερικές γραμματοσειρές που υποστηρίζουν πολυτονικό σύστημα:dejavu-fonts-ttf-2.33.zip Ευχαριστώ και πάλι. Edited December 23, 2011 by kint Παράθεση Kyrillos' Rom v9.5 :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Μπορώ να βάλω θέματα στο SE Mini Pro μου; Είδα το Go Launcher EX αλλά δεν με ενθουσίασε γιατί μου φάνηκε κάπως επιφανειακό! Δηλαδή πχ όταν πατούσα μηνύματα ή κάπου αλλού στο μενού έβλεπα το default του κινητού. Τι παίζει με το συγκεκριμένο App? Έχει ωραία θέματα δεν αντιλέγω. Τρέχει συνεχώς; Οπότε με τη μπαταρία, θα αντέξει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Μπορώ να βάλω θέματα στο SE Mini Pro μου; Είδα το Go Launcher EX αλλά δεν με ενθουσίασε γιατί μου φάνηκε κάπως επιφανειακό! Δηλαδή πχ όταν πατούσα μηνύματα ή κάπου αλλού στο μενού έβλεπα το default του κινητού. Τι παίζει με το συγκεκριμένο App? Έχει ωραία θέματα δεν αντιλέγω. Τρέχει συνεχώς; Οπότε με τη μπαταρία, θα αντέξει; σου ανοιξε την εφαρμογη που επελεξες. ο launcher δεν εχει δυνατοτητα να παραμετροποιησει εμφανισιακα ολο το κινητο. μονο αν βαλεις ενα πολυ πειραγμενο θεμα και να το υποστηριζει η rom σου. θεματα ετσι επιφανειακα παντως εχει ο go, ψαγε για go launcher themes. #7000 posts :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 (edited) Οκ το έψαξα καλύτερα, ωραίο είναι το Go Launch, έβαλα και windgets και μου αρέσει. Αν και το facebook windget δεν κάνει refresh αυτόματα. Τίποτα άλλα ενδιαφέροντα κολπάκια υπάρχουν σχετικά με τπ customization? Edit: Μόλις πρόσεξα ότι απο οταν έβαλα το Launcher Go, εξαφανίστηκε το widget της μουσικής που έβλεπα ποιό κομμάτι παίζει τώρα. Καμία ιδέα; Δεν θέλω να γυρίσω στο κανονικό... Edit 2o : Ο ξάδελφός μου θέλει να βάλει στο Live Walkman του αυτό. Με λίγα λόγια δεν μπορεί να βάλει κάτι τέτοιο; Και εγω την ίδια απορία έχω. --- I am here: http://maps.google.com/maps?ll=37.984579,23.635246 Edited December 29, 2011 by sp3cial Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrospete Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Πως μπορούμε να αλλάξουμε το χρώμα της status bar σε κινητά χωρίς custom root; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Προφανώς με κάποιο διαφορετικό theme. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FalloutGR Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Κάποιες απορίες από εμένα λοιπόν έχω go launcher και πέρασε τα beautiful widgets, το πρόβλημα μου είναι πως το ενεργοποιηω?το εικονίδιο το έχω και όταν το παραγωγή με πάει στα settings tu widget τι θα πάνω για να βλέπω το widget?α χώρο έχει η screen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Στην homescreen Επιλογές-> Add -> Widget -> Beautiful Widgets Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickMrg Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Στο missedit πως βάζουμε να μας δείχνει τα email από hotmail; Βάζω σαν εφαρμογή το "email" στο οποίο έχω προσθέσει τον λογαριασμό μου αλλά δεν μου τα δείχνει... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MADONUS7MAD Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Χρονια πολλα γνωρίζει κανείς κάποιο πρόγραμμα που να μπορω να φτιάξω φακέλους μεσα στο μενου καθως μαζευτηκαν 4 σελίδες εικονίδια απο προγραμματα με αποτελεσμα να μην μπορω να βρω ευκολα αυτο που θελω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts