ReStaRt Δημ. September 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2011 Να Κανω μια ερωτηση πριν λιγες μερες αγορασα το νοκια c3-00,δεν μπορω ομως να συνδεθω με wifi,απενεργοποιησα τις υπηρεσιες δεδομενων (Cosmote), μπορει καποιος να μου πει τι ακριβως πρεπει να ελεγξω; .Μηπως πρεπει να αλλαξει απο τις ρυθμισεις το ΑΡΝ ιντερνετ Σας ευχαριστω εκ των προτερων :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2011 Να Κανω μια ερωτηση πριν λιγες μερες αγορασα το νοκια c3-00,δεν μπορω ομως να συνδεθω με wifi,απενεργοποιησα τις υπηρεσιες δεδομενων (Cosmote), μπορει καποιος να μου πει τι ακριβως πρεπει να ελεγξω; .Μηπως πρεπει να αλλαξει απο τις ρυθμισεις το ΑΡΝ ιντερνετ Σας ευχαριστω εκ των προτερων :) Καλώς ήρθες στο myphone. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις για να συνδεθείς με wifi είναι να το ενεργοποιήσεις από το κινητό, να βρεις το δικό σου ασύρματο δίκτυο και να το επιλέξεις. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReStaRt Δημ. September 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2011 Σ'ευχαριστω πολυ για το καλωσορισμα, το εχω κανει και οταν παει να συνδεθει μου λεει ''ελεγξτε πακετα δεδομενων'' σαν να πρεπει να εχω ενεργοποιημενη υπηρεσια παροχου τεσπα θα το ελεγξω παλι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gely Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 γεια σασ!ειμαι τελειως ασχετη θελω να μπω στο ovi καταστημα αλλα μου λεει οτι πρεπει να εγγραφω σε πακετα δεδομενων...που ειναιαυτα και πως γραφομαι?επισησ οτι κατεβαζεις απο εκει ειναι δωρεαν?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 γεια σασ!ειμαι τελειως ασχετη θελω να μπω στο ovi καταστημα αλλα μου λεει οτι πρεπει να εγγραφω σε πακετα δεδομενων...που ειναιαυτα και πως γραφομαι?επισησ οτι κατεβαζεις απο εκει ειναι δωρεαν?? Πακέτα δεδομένων σημαίνει να σου χρεώνει την κάρτα για να μπεις internet ... Μπορείς να το αποφύγεις αυτό αν συνδεθείς μέσω WiFi ... Αλλιώς θα πρέπει να κατεβάσεις τις ρυθμίσεις του παρόχου σου για το C3 ... Και εννοείται πως δεν είναι τα πάντα δωρεάν ... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Παιδιά δεν ξέρω τι συνέβη αλλά το φόρτιζα, έπρεπε να φύγω και το έβγαλα -δεν ολοκληρώθηκε-. Παρατήρησα όμως ότι η οθόνη του είναι μονίμως αναμένη! Τι να κάνω; Το είχα φορτίσει και την επόμενη μου έβγαλε χαμηλή μπαταρία;! Είναι ολοκαίνουριο το κινητό! Κλειδώνει αυτόματα αλλά το φως δεν σβήνει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Για τσεκαρε τις ρυθμισεις μπας και εχει καποια ρυθμιση για την οθονη Sent from my HTC Vision using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 ΄Εκανες επανεκκίνηση ???? ΄Η έριξες μία ματιά στις αντίστοιχες ρυθμίσεις ????? Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 Ψάχνω να τις βρω για τον φωτεισμό της οθόνης και δεν το βρίσκω. Δεν ξέρω καν αν έχει τέτοια επιλογή. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος σχετικά με τις ρυθμίσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Analyzer Δημ. September 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 δεν ξερω αν εχει τεθει παλι αλλα πως γινεται να ερωτουμαι ποτε θα μπει με wifi και ποτε με 3g? Tapatalked from Φώτης ο...Άνετος Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Καλημερα, υπαρχει C3 που να εχει ελληνικα γραμματα πανω στα κουμπια; Γιατι εχω παρει τηλεφωνο σε 4 μαγαζια και ολοι εχουν μονο με λατινικους χαρακτηρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Καλημερα, υπαρχει C3 που να εχει ελληνικα γραμματα πανω στα κουμπια; Γιατι εχω παρει τηλεφωνο σε 4 μαγαζια και ολοι εχουν μονο με λατινικους χαρακτηρες. Καλημέρα Σταμάτη. Ένας συνάδελφος μου που το έχει υπάρχουν κανονικά και Ελληνικά και Αγγλικά. Το έχει πάρει από Vodafone στην Καλαμάτα αν θυμάμαι καλά. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Από vodafone είναι σίγουρα ελληνικά. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mas Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 υπαρχει καποιος τροπος να φυγει το g απο την αρχικη οθονη και γενικα να μην συνδεεται μονο του, δοκιμασα να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμησεων αλλα τον κωδικο ασφαλειας που τον βρισκουμε Παράθεση «Κρύπτειν αμαθίην κρέσσον ή ες το μέσον φέρειν» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulchro Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Καλησπερα, εχω το εν λογω κινητο αλλα δεν μπορω να μπω στο ιντερνετ μεσω wifi. Θελει καποια ρυθμιση? Δεν εχω διαβασει ολο το θεμα. Παράθεση 6110 3310 - 3330 - Ericsson R320s - Panasonic GD 93 - 3510 - 6600 - 3230 - N73 - 5800 - C7 - iPhone 4 - iPhone 5 - iPhone 6 - iPhone 7 - iPhone X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos_79 Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 Πηρα το κινητο εχτες απο αναβαθμιση.ολα καλα και ωραια.μια ερωτηση εχω μονο.οταν πχ ανοιξω το email η το οπερα mobile μεσω gprs/edge και τελειωσει το φορτωμα της σελιδας το εικονιδιο G παραμενει μεσα στο τετραγωνακι.αυτο σημαινει πως για οση ωρα διαβαζω μια σελιδα η ενα email χρεωνομαι?αν μπορει καποιος ας απαντησει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 για να παίρνω POP3 account της δουλειάς, δουλεύει? γιατι διαβάζω κάποιοι λένε στο internet οτι έχει πρόβλημα με pop3/smtp. Επίσης σας παίζει σε EDGE ή μονο GPRS? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 παιδιά, για να ρωτήσω σχετικά με την " Ελληνικότητα " του product code του C3-00 μου, που δεν περιλαμβάνεται στα της 1ης σελίδας ( branded γαρ :p ), σε αυτό το θέμα το κάνω ή στέλνω ΠΜ σε κάποιον moderator;... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Αν κατάλαβα καλά η συσκευή σου είναι branded σε κάποιο πάροχο και ποιο το product code αυτής;Έχεις Ελληνικούς χαρακτήρες στο πληκτρολόγιο; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Ναί, branded Cosmote. 059D2G6. Και Ελληνικούς χαρακτήρες έχω. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!!! :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Μια χαρά <<Ελληνική>> συσκευή έχεις.Η μόνη διαφορά είναι ότι ενδέχεται να μην γίνονται άμεσα διαθέσιμες οι όποιες αναβαθμίσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Και πάλι σ' ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!!!!! :) Nice... Για τις αναβαθμίσεις στο συγκεκριμένο δε με πολυενδιαφέρει ( ακόμα έχω το λογισμικό με το οποίο ήρθε όταν το αγόρασα... :O ), γιατί δεν έχω διαβάσει και τα καλύτερα στο Discussions της Nokia ( σε ό,τι αφορά τις αναβαθμίσεις πάντα )... :ninja: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Παιδιά καλησπέρα! Μια ερώτηση: την περασμένη βδομάδα έκανα αναβάθμιση μέσω USB από τον υπολογιστή και πλέον το κινητό έχει την έκδοση λογισμικού 08.63. Δεν του είχα κάνει αναβάθμιση από πέρσι που το πήρα. Μετά την αναβάθμιση αντιμετωπίζω πρόβλημα με τις εφαρμογές. Για την ακρίβεια, τις εφαρμογές που είχα εγκαταστήσει και είχαν "κλειδάκι" δε μου τις ανοίγει. Μου γράφει "Σφάλμα εφαρμογής" και στα στοιχεία γράφει "Class Not Found java/lang/ClassNotFoundException". Δυστυχώς τις περισσότερες εφαρμογές δε μπορώ να τις βρω πια απ'το κατάστημα Νόκια. Τι μπορώ να κάνω; Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Παιδιά καλησπέρα! Μια ερώτηση: την περασμένη βδομάδα έκανα αναβάθμιση μέσω USB από τον υπολογιστή και πλέον το κινητό έχει την έκδοση λογισμικού 08.63. Δεν του είχα κάνει αναβάθμιση από πέρσι που το πήρα. Μετά την αναβάθμιση αντιμετωπίζω πρόβλημα με τις εφαρμογές. Για την ακρίβεια, τις εφαρμογές που είχα εγκαταστήσει και είχαν "κλειδάκι" δε μου τις ανοίγει. Μου γράφει "Σφάλμα εφαρμογής" και στα στοιχεία γράφει "Class Not Found java/lang/ClassNotFoundException". Δυστυχώς τις περισσότερες εφαρμογές δε μπορώ να τις βρω πια απ'το κατάστημα Νόκια. Τι μπορώ να κάνω; Καλησπέρα!!! Δεν αν μπορείς να γυρίσεις στην έκδοση λογισμικού που είχε το κινητό σου όταν το πήρες. Δεν ξέρω αν ισχύει η μέθοδος του φλασαρίσματος και του downgrading για το συγκεκριμένο.... Πάντως, έχουν αναφερθεί παρόμοια προβλήματα με το δικό σου και στο forum της Nokia... :ninja: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIK_TAX Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 (edited) Μια ερώτηση: την περασμένη βδομάδα έκανα αναβάθμιση μέσω USB από τον υπολογιστή και πλέον το κινητό έχει την έκδοση λογισμικού 08.63. Δεν του είχα κάνει αναβάθμιση από πέρσι που το πήρα. Μετά την αναβάθμιση αντιμετωπίζω πρόβλημα με τις εφαρμογές. Για την ακρίβεια, τις εφαρμογές που είχα εγκαταστήσει και είχαν "κλειδάκι" δε μου τις ανοίγει. Μου γράφει "Σφάλμα εφαρμογής" και στα στοιχεία γράφει "Class Not Found java/lang/ClassNotFoundException". Δυστυχώς τις περισσότερες εφαρμογές δε μπορώ να τις βρω πια απ'το κατάστημα Νόκια. Τι μπορώ να κάνω; και εγώ φίλε έχω ακριβώς το ίδιο θέμα.... καμία λύση? Edited November 20, 2011 by NIK_TAX Παράθεση ))))))(((((( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts