Jump to content

Mbokota

Members
 • Δημοσιεύσεις

  1.503
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  0%

Everything posted by Mbokota

 1. Mbokota

  Poco M3

  Τελικά το πρόβλημα με το WiFi και το Bluetooth επανήλθε... Το WiFi κάπως διορθώνεται αν απενεργοποιήσεις το WiFi throbbing (ή όπως εμφανίζεται στο ελληνικό μενού ως "WiFi σάρωση περιορισμού"...) στις επιλογές για προγραμματιστές στο μενού πρόσθετες ρυθμίσεις. Το θέμα με το bluetooth παραμένει, και το πιο εκνευριστικό είναι ότι είναι κάπως random, ή που θα σου σκάσει συνεχόμενα την ώρα που θες να ακούσεις μουσική και δε σταματά ούτε με επανεκκίνηση, ή στο ξαφνικό θα είναι σα να μην υπήρξε ποτέ.
 2. Mbokota

  Poco M3

  Ήρθε, και νομίζω ότι έγινε ξανά λειτουργικό σε θέματα λήψης σήματος WiFi, Bluetooth και γενικά σε διάρκεια μπαταρίας. Την έκανα την αναβάθμιση την Πέμτπη και γενικά δεν έχω εντοπίσει lagαρίσματα, παρά μόνο κάτι μικρά glitches στα γραφικά (αφήνει ένα μαύρο "κενό" πχ κάτω από το screenshot της εφαρμογής όταν πηγαίνεις στις ανοιχτές εφαρμογές ή οι ειδοποιήσεις στην κλειδωμένη οθόνη φαίνονται καμιά φορά περίεργα). Σε γενικές γραμμές πολύ καλή η αναβάθμιση! Άντε με το καλό να ενεργοποιήσουν και τη δυνατότητα να σβήνουμε και κάποιες επιπλέον εφαρμογές που δε χρησιμοποιούμε (βλέπε mi browser...).
 3. Mbokota

  Poco M3

  Νομίζω ναι, λειτουργούν κανονικά. Υπάρχει σαν επιλογή, αλλά εγώ δεν τη χρησιμοποιώ.
 4. Mbokota

  Poco M3

  Δε δείχνει να υπάρχει επιλογή στις ρυθμίσεις, αλλά έχω μια κάρτα SIM μέσα. Νομίζω ότι αν έχεις δύο SIM σου δίνει επιλογή απενεργοποίησης της μίας (ή τουλάχιστον επιλογής ποιας SIM θες να έχεις για τηλέφωνα ή δεδομένα). Μήπως με τη λειτουργία πτήσης, που απενεργοποιεί τις εκπομπές, κάνεις δουλειά;
 5. Έβγαλα άκρη. Δε χρειάζεται να κάνεις e-banking με τη χρεωστική. Απλά κάνεις login την prepaid στο ibank app, πατάς φόρτιση, βάζεις τα στοιχεία της χρεωστικής και κάνεις άμεσα φόρτιση από τη χρεωστική χωρίς να χρειαστεί να ενεργοποιήσεις το e-banking της χρεωστικής. Απλά συνδέεις τη χρεωστική με την prepaid στην εφαρμογή της εθνικής.
 6. Οπότε αναγκαστικά πρέπει να κάνεις ανάληψη από την χρεωστική και κατάθεση με μετρητά στην prepaid στο ΑΤΜ... Ωραίο σύστημα...
 7. Καλησπέρα! Έκανα μια αναζήτηση στο νήμα, αλλά δε βρήκα απάντηση σχετική. Μήπως ξέρει κανείς τη διαδικασία για το πώς φορτίζεις την prepaid στο ΑΤΜ της εθνικής; Έχω χρεωστική της εθνικής, αλλά δεν το έχω προσπαθήσει να φορτίσω την prepaid με λεφτά από τη χρεωστική στο ΑΤΜ. Πάντα τη φόρτιζα στο Γερμανό, αλλά βολεύει να ξέρω το πώς κι από το ΑΤΜ. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
 8. Θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα. Το κινητό είναι πολύ τίμιο για τα λεφτά του. Παρά τα όποια προβλήματα στην αρχή, νομίζω ότι με τις αναβαθμίσεις που έγιναν έχει στρώσει και η εμπειρία είναι εξαιρετική. Σίγουρα δεν είναι ναυαρχίδα, αλλά για την τιμή του προσφέρει όσα υπόσχεται. Επίσης, για τα όποια κολλήματα μπορεί να μου κάνει ανά διαστήματα, μια επανεκκίνηση τα στρώνει όλα (τουλάχιστον δεν τις κάνει αφ' εαυτού του...). Τώρα αν είναι κάτι θέμα hardware, εξαρτάται και πού θα σου σκάσει. Σηκώνει τα πάντα αγόγγυστα και το κυριότερο είναι ότι η μπαταρία του μια χαρά κρατιέται και με φόρτιση μέρα παρά μέρα. Συμφωνώ στο ότι άπαξ και περάσεις από αυτά τα specs του K6 Note, μετά θες Oreo, usb c, κ.ο.κ.
 9. Με την αλλαγή της εφαρμογής της Lenovo σε Lenovo Help εμφάνισε και επιλογή για το πλάνο αναβαθμίσεων των κινητών της σε εκδόσεις android. Επιβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει σχέδιο για Oreo στο K6 Note, και η μόνη σειρά που θα πάρει Oreo είναι η σειρά K8.
 10. Ακριβώς αυτό. Στην έκδοση dual sim, στην ουσία παίρνει μία sim στην κανονική της θέση, και μια δεύτερη sim στη θέση της microSD, οπότε και δε μπορείς μετά να επεκτείνεις τη μνήμη με κάρτα. Σχετικό/άσχετο: δέχεται nano sim.
 11. Μια ερώτηση κρίσεως: επειδή το σκέφτομαι κάποια στιγμή να τσιμπήσω κανένα oozoo, θέλω να ρωτήσω εάν ακούγονται. Μπορεί να μοιάζει χαζή η ερώτηση, αλλά ειλικρινά με εκνευρίζει στην ησυχία να ακούω το ρολόι στο χέρι μου. Φοράω ένα adidas με μεταλλική κάσα και δεν ακούγεται καθόλου, αλλά όταν δοκίμασα swatch, επίσης με μεταλλική κάσα, ήθελα να το βγάλω, δεν την πάλευα... Επίσης, τι παίζει με ανταλλακτικά λουριά στα oozoo; Τιμές, διαθεσιμότητα;
 12. Έχεις δίκιο. Πήγα στις ρυθμίσεις και το επέλεξα εκ νέου, μαζί με τον τερματισμό κλήσης με το πάτημα του κουμπιού τροφοδοσίας και λειτουργεί κανονικά. Επίσης, αν τυχόν κάνει κολλήματα πολλά σε εφαρμογές αναπαραγωγής και στρημαρισματος, απλά θέλει μια επανεκκίνηση.
 13. Αυτό με το τηλέφωνο στο αυτί δεν το ήξερα και δεν το είχα δοκιμάσει ποτέ, αλλά το να το γυρνάς ανάποδα και να σταματάει το κουδούνισμα όντως δεν το κάνει μετά την αναβάθμιση. Βέβαια, δεν το είχα δοκιμάσει πριν την αναβάθμιση. Το δοκίμασα πρόσφατα, μετά την αναβάθμιση, και δεν έπιανε. Νομίζω είναι θέμα λειτουργικού και όχι συσκευής.
 14. Διόρθωση: το bug με τον messenger εξαφανίστηκε ως δια μαγείας. Εμφανίζεται κανονικά στις ενεργες εφαρμογές. Απλά έχω παρατηρήσει ότι στο Spotify καμιά φορά επανεμφανίζεται στο notification bar η μπάρα αναπαραγωγής. Αλλά όλα αυτά μπορεί να αποτελούν bug των ίδιων των εφαρμογών και όχι του κινητού.
 15. Ίσως και να σου έχει λυθεί η απορία από τότε, αλλά σου απαντώ: οι αστιγματικοί φακοί ξεκινούν από 0,75, γιατί μέχρι 0,50 αστιγματισμού δεν υπολογίζεται στο φακό. Είναι μικρός ο αστιγματισμός για να μπει στο φακό. Ακόμα κι όταν υπολογίσεις το σφαιρικό ισοδύναμο (δηλαδή τη μετατροπή της συνταγής σε μυωπική/υπερμετρωπική του φακού επαφής χωρίς τον αστιγματισμό) δεν υπολογίζεις αστιγματισμούς 0,25-0,50.
 16. Την έκανα χθες το βράδυ την αναβάθμιση, χωρίς reset, και όλα πήγαν ρολόι! Μέχρι στιγμής όλα κομπλέ, και παρατήρησα ότι έχει περισσότερη ελεύθερη ram όταν καθαρίζεις τις εφαρμογές. επίσης άλλαξε το logo της lenovo στο φόρτωμα. Στα υπόλοιπα αισθητικά, το μόνο πράγμα που καταλαβαίνεις διαφορά είναι το notification bar και οι αισθητικές αλλαγές (πχ ο "υπότιτλος" σε κάθε επιλογή) στις ρυθμίσεις. Δεν έχω παρατηρήσει κανένα lag στο notification bar μετά την αναβάθμιση, πάντως. Σε γενικές γραμμές, ειδικά από τη στιγμή που έλυσα το θέμα με το lag της οθόνης ξεκλειδώματος και του notification centre, το κινητό το έχω καταφχαριστηθεί! Αξίζει και με το παραπάνω για τα λεφτά του. Δε μου έχει κολλήσει πουθενά μέχρι στιγμής, και απολαμβάνω τη μπαταρία του, που με βγάζει χαλαρά 1 1/2 μέρα, πολλές φορές και 2, με την έντονη χρήση που του κάνω. Τσίμπησα και ένα Chromecast, και σχεδόν έχω καταργήσει το λάπτοπ... Και σαν κατασκευή και σαν απόδοση, βγάζει κάτι το premium. Επειδή μέχρι να έρθει η σιλικόνη του το είχα χωρίς θήκη, έχει πολύ ωραία αίσθηση το μέταλλο, αν και γλίστραγε λίγο και ήθελε προσοχή. edit: το μόνο που έχω προσέξει είναι ότι όταν πάω σε άλλη εφαρμογή και έχω ανοιχτό το messenger, χάνεται από το multitasking menu, κι ας είναι ανοιχτό. Δλδ όταν πάω στο multitasking menu να ξανανοίξω το messenger δεν το βλέπω. Πρέπει να το ξανανοίξω από το εικονίδιό του.
 17. Τελικά βρέθηκε λυση στο θέμα, οπότε το ποσταρω μην τυχόν και αντιμετωπίσει κανείς το ίδιο θέμα. Η λύση είναι να απενεργοποιηθεί από τις ρυθμίσεις ασφαλείας η επιλογή για προστασία ξεκλειδωματος μέσω του αισθητήρα εγγύτητας. Το απενεργοποίησα και λύθηκε το θέμα.
 18. Ναι κι εμένα εμφανίστηκε η ενημέρωση, αλλά θα την κάνω αύριο. εντυπώσεις;;;
 19. Καλησπέρα παιδιά!!! Απέκτησα κι εγώ το K6 Note πριν τρεις βδομάδες και η εμπειρία μου με αυτό είναι εξαιρετική για αυτά που προσφέρει σαν συσκευή. Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν έχει τόση ένταση στα ακουστικά η μουσική, λόγω Atmos, αλλά ακόμα κι όταν το απενεργοποιώ. Μια ερώτηση... Συμβαίνει και σε άλλους, όταν πάνε να ξεκλειδώσουν τη συσκευή, να μη μπορούνε να "φτιάξουν" το μοτίβο τους, για λίγα δευτερόλεπτα, ή όταν το ξεκλειδώνουν με δαχτυλικό αποτύπωμα, να μη μπορούν να κατεβάσουν αμέσως το notification centre; Διορθώθηκε το πρόβλημα, όταν μέσω των ρυθμίσεων απενεργοποίησα εφαρμογές από το να τρέχουν με το που σβήνει η οθόνη, αλλά κάποιες φορές θέλει 3-4 δεύτερα για να λειτουργήσει σωστά το μοτίβο και το notifications centre στην οθόνη, ειδικά αν παίζει κάποια εφαρμογή που στρημάρει (Spotify, Netflix, Youtube).
 20. Αυτό που έχω παρατηρήσει τον τελευταίο καιρό είναι ότι αργεί πολύ στη φόρτιση, με τον official φορτιστή του. Χθες και σήμερα, όμως, μου φόρτισε πολύ πιο γρήγορα, με τον ίδιο φορτιστή στην ίδια πρίζα... Δεν ξέρω πραγματικά τι γίνεται με αυτή τη συσκευή...
 21. Σταματάει στο ξαφνικό (όπως όταν κατεβαίνει η εφαρμογή) αλλά δεν ολοκληρώνει την εγκατάσταση. Δεν του εμφανίζει σφάλμα υπ αριθμόν τάδε. Ναι, έχει μνήμη, αφού είναι του κουτιού, και δεν έχει περάσει τίποτα δικό του μέσα.
 22. Ήταν τα πρώτα που έκανε, και μετά hard reset, αλλά δεν... Το πρόβλημα επιμένει.
 23. Παιδιά μια ερώτηση: φιλαράκι πήρε το G4 σήμερα, και παρά τις όποιες επανεκκινήσεις και hard reset του έχει κάνει, αδυνατεί να εγκαταστήσει εφαρμογές από το Play Store. Πάνω που γίνεται το κατέβασμα της εφαρμογής, σταματάει στη μέση, και δεν ολοκληρώνει την εγκατάσταση της εφαρμογής. Έψαξα για λύση, αλλά μέχρι στιγμής τίποτα. Έχετε υπόψιν σας κανένα θέμα ή λύση; Αν είναι, να το πάει πίσω για αντικατάσταση...
 24. Για την ώρα όχι. Δεν ξέρω αν θα πάρει.
×
×
 • Create New...