Jump to content

paulchro

Members
  • Δημοσιεύσεις

    139
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by paulchro

  1. Καλησπέρα, έχω nova vdsl 100 και είμαι χώρος Ίντερνετ από χθες στις 3 το μεσημέρι. Τους έχω καλέσει και μου λένε ειναι γενικό το πρόβλημα. Πρώτη φορά στα τόσα χρόνια που ασχολούμαι με το Ίντερνετ βλέπω τέτοιας διαρκείας διακοπή στο κέντρο της Αθήνας. Μπορώ να κάνω καταγγελία στην ΕΕΤΤ;
  2. Το δέμα που έχω αναφέρει ξανά εδώ, (banggood, Uk warehouse, 2-5 business days shipping) που έκανα παραγγελία 24/5, αποστολή 27/5 και σε σημερινή επικοινωνία μου με τα ΕΛΤΑ μου είπαν ότι δεν έχει μπει Ελλάδα και θέλει ακόμα περίπου 15 με 30 μέρες. Είναι δυνατόν? :mad:
  3. https://imgur.com/eoqRtID Εμένα είναι Αγγλία, Γερμανία η Ελλάδα? :lol::lol:
  4. Τραγικό το banggood. Ακόμα περιμένω και φυσικά καμία ενημέρωση στο τρακινγκ -Departed from export facility, DHL Polar Park (UK), GR - από 27/5. Με τα πόδια θα πήγαινα και θα το επερνα πιο γρήγορα. Παραγγελίες από AliExpress με 0€ μεταφορικά έρχονται πιο γρήγορα.
  5. Καλησπερα, έχω παραγγείλει από Banggood( πρώτη φορά) eu warehouse με standard shipping, χρόνο παράδοσης έλεγε 2-5 εργάσιμες. Σε διαφορά tracking site που δοκιμάζω μου λέει ότι θα έρθει σε περίπου 20-25 μέρες. Τι ισχύει τελικά? Έρχεται με dhl.
  6. paulchro

    Nova 4G

    Σοβαρα τωρα μιλας; Δεν πιανει το 4g της wind σε iphone 5? οτι να ναι αυτη η εταιρια.
  7. paulchro

    Nova 4G

    Δεν πιανω 4g ουτε κεντρο ουτε πουθενα. Πηγα σε 2 wind καταστηματα κ ο ενας δεν ειχε ο αλλος μου λεεί δεν χρειαζεσαι αλλαγη σιμ και οτι "σιγα δεν εχει κ τοση διαφορα στην ταχυτητα". Εχω jb iphone παιζει κανα ρολο αυτο;;
  8. Εκανα νεο συμβολαιο για ιντερνετ στο ιπαντ.20gb με 35€. Στο σαιτ της κοσμοτε ειδα μια ανακοινωςη οτι η χρηση 4g θα ναι δωρεαν μεχρι 31/10. Μετα θα ειναι δωρεαν για οσους εχουν συμβολαιο 45€ και πανω. Δηλαδη μετα την παροδο της ημερομηνιας αυτης για χρηση 4g θα χρεωνουν extra;.. :wacko:
  9. paulchro

    Nova 4G

    Γνωριζει κανεις τιποτα πανω σε αυτο το θεμα; Θα το βαλουν ποτε;
  10. Το πρόβλημα που είχα με το c6 (2 σελίδες πριν) εξακολουθεί να υπάρχει. Έχοντας κάνει τα παντα κ πολλές φορές παρατήρησα ότι το πρόβλημα παρουσιάζεται όταν εμφανιστεί το σήματακι ότι υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις. Τότε λειτουργούν μόνο τα κουμπιά κ η οθονη σταματάει. Δεν μπορω να καταλάβω τι γίνετε.
  11. Εχω κανει τα παντα. Πρωτη φορα μου συμβαινει σε κινητο αυτο. Εβγαλα και την καρτα μνημης γιατι ειχα ενα παρομοιο θεμα σε c7 αλλα οχι τετοιο ακριβως. Απο τοτε που εβαλα την belle το κινητο δεν ειναι οπως πριν. Σερνεται, και τωρα και αυτο..Ελεος.
  12. Εννοω οτι ρολαρει δεξια κ αριστερα κ οτι μπορω να πατησω τα εικονιδια. Οταν μπω στο μενου δεν κανει τιποτα.
  13. Καλησπερα εχω ενα c6 01 και αντιμετοπιζω το εξης προβλημα, η οθονη μια ανταποκριεται μια οχι. Εκανα update firmware μεσω phoenix αλλα και παλι το ιδιο. Συνηθως δεν ανταποκρινεται στα εικονιδια του μενου ενω στην αρχικη ιθονη ανταποκρινεται σε ολα. Τι μπορει να φταιει?
  14. Καλησπερα, έχω μπερδευτεί με το 1300 και το 1242. Μιλάω πιο πολυ σε γουιντ θέλω Ίντερνετ αλλα δεν με χαλάνε κ τα λεπτα προς ολους. Να κρατησω 1242 η να πάω στο 1300;
×
×
  • Create New...