Jump to content

vasou

Members
  • Δημοσιεύσεις

    178
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About vasou

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

vasou's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλημέρα Εχει πάρει κανείς αναβάθμιση του MIUI 12.5 ? Ξέρουμε πότε θα πάρει η συσκευή μας ;
  2. Aααα, άψογα ! Ευχαριστώ !!!
  3. Kαλημέρα, Απο χτες/προχτές ορισμένες εφαρμογές... Απλώς κλείνουν. Ανοίγουν για 1-2 δεπτερόλεπτα, και κλείνουν μόνες τους. Reddit και Aliexpress τα έκανα re-install και οκ. Το chrome όμως δεν μπορώ να το κάνω (έκανα uninstall τα updates) . Το chrome δεν μου κρασαρει, αρα μου "κόβει" το 2nd authentication για το GMAIL. Το έχει πάθει κανείς άλλος (MIUI 12.1.4.0 | Stable) ?
  4. https://s.click.aliexpress.com/e/CQeyxiN2 Αυτή πήρα
  5. Καλησπέρα στο thread. Εχω παραγγείλει νέα μπαταρία, γιατί η παλιά τα φτυσε. Σε αντίθεση με την ματσακωνιά που έκανα στο προηγούμενο τηλ και άλλαξα μπαταρία (Redmi note 3) , τώρα το καπάκι κολλάει με κόλλα. Και άντε το ανοίγεις. Πως το κλείνεις ; Ποια είναι η κατάλληλη κόλλα να χρησιμοποιήσεις για να το ξανακλείσεις ; Εχει κανείς εμπειρία ή μήπως να βρώ κανα μαστορομάγαζο να μου αλλάξουν εκείνοι ;
  6. Ξέρει μήπως κανείς που θα μπορούσα να την βρω;
  7. Καλημέρα και ευχαριστώ . Το προσπάθησα, μου βγάζει όμως : ''Couldn't verify. Looks like the ROM's secure-patch version is lower than the current version". :confused:
  8. Καλημέρα Για να πάω απο το MIUI 10 Global 9.6.27 Beta στο Global Stable ( V10.3.2.0.OCHMIXM ) μπορώ να πάω μέσω uploader ή πρέπει να ξεκλειδώσω bootloader ?
  9. Συγνώμη που ρωτάω, εγώ έχω την Global 9.5.16 Beta, η beta είναι η developer ή άλλη rom? (Θέλω να δω αν πλησιάσει το android 9.00 και σε μας)
  10. Ας μας πει εντυπώσεις κάποιος που θα βάλει την stable. Εγω πριν λίγο καιρό έβαλα την dev (tην κατέβασα και μέσω updater επέλεξα το αρχείο). . Eαν θέλω να πάω σε stable, θα το κάνω με την ίδια διακασία, ή όχι ?
  11. Σκέφτομαι να πάω και εγώ σε EU rom. Eπειδή όμως το unlock του bootloader πλέον κάνει διαγραφή δεδομένων κτλ, ποιός είναι καλύτερος τρόπος για backup των πάντων?
  12. Εγώ έχω βάλει και τα δυο ! Εχω βάλει ένα φιλμ κάτω, και αυτο το tempered απο πάνω. Εαν δεν έχει πατικωθεί/γρατζουνιστεί το φιλμ, και βάλεις αμεσα το tempered απο πάνω με λίγη απο αυτές τις κόλλες/λάδια που έρχονται πακέτο στις άκρες, καλύπτει άψογα, χωρίς κενά, και αυτο το tempered είναι το μόνο που έχω βρει με την μεγαλύτερη κάλυψη.
  13. Δεν είναι το πρόβλημα τα bubble heads. To πρόβλημα είναι οι εικόνες. Πχ. Δεν θέλω να φαίνεται η εικόνα όπως στο αριστερό (γίνεται στο instagram) ή στο μεσαίο (η εικόνα του user)
  14. Ευχαριστώ, αλλα δεν βρίσκω κάποια σχετική ρύθμιση. Θέλω ειδοποιήσεις, απλώς δεν θέλω να φαίνονται εικόνες ..
  15. Καλημέρα. Κατέβασα και έβαλα και εγώ την καινούρια global rom. Το πρόβλημα μου είναι με τα notification στο notification bar. Θέλω να είναι όπως παλιά, δηλαδή, να μην φαίνεται η φατσα αυτού που μου στέλνει μηνυμα στο messenger (δεν με νοιάζει να φαίνεται τι γράφει) ή να μην μου δείχνει όλοκληρη την φώτο στο not.bar αν κάποιος κάνει σχόλιο στο instagram. Εχουμε ιδέα αν αλλάζει κάπως αυτό ?
×
×
  • Create New...