Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος Ι

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οι διπλές, τριπλές κτλ επαφές είναι λογικά, επαφές που έχεις στη συσκευή/sim σου και σε κάποιο από τα social networks σου, πχ. Facebook, twitter κτλ.

Αν δεν κάνεις link μεταξύ τους, τότε φαίνονται πολλές φορές. Για να φαίνονται μόνο μία φορά αν δε κάνεις link μεταξύ τους, πάτησε Menu ενώ είσαι στις επαφές σου, μετά View και επέλεξε ΜΟΝΟ όποια θέλεις να εμφανίζονται.

Swyped from my HTC Desire using Tapatalk

ευχαριστω για την απαντηση

απλα ολες οι επαφες ειναι στο τηλεφωνο και οχι απο καπου αλλου.. δεν ξερω με καποιον τροπο υπαρχουν διπλογραμμενες και καποια στιγμη συνδεθηκαν...

εγω θελω μια εφαρμογη να μπορω να ακυρωσω την συνδεση και να σβησω τις διπλες και οχι ψαχνοντας μια μια απο το τηλεφωνο.. κατι πιο απλο απο τον η/υ αν υπαρχει...

Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ευχαριστω για την απαντηση

απλα ολες οι επαφες ειναι στο τηλεφωνο και οχι απο καπου αλλου.. δεν ξερω με καποιον τροπο υπαρχουν διπλογραμμενες και καποια στιγμη συνδεθηκαν...

εγω θελω μια εφαρμογη να μπορω να ακυρωσω την συνδεση και να σβησω τις διπλες και οχι ψαχνοντας μια μια απο το τηλεφωνο.. κατι πιο απλο απο τον η/υ αν υπαρχει...

http://Www.google.com/contacts συνδεεσαι με το λογαριασμό σου και κανεις merge τις διπλές επαφές

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

nandroid έχω κάνει αλλα στον root explorer δεν τπάρχει φάκελος με το όνομα nandroid μονο φακελος με το όνομα titaniumbackup

Το nandroid backup δημιουργείτε στο φάκελο clockworkmod->backup αλλά για την επαναφορά του δεν χρειάζεται να το ξέρεις αυτό,

απλά πας στο backup and restore στο recovery, επιλέγεις restore και μετά το backup που θέλεις να επαναφέρεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!!!!!! Θα το κοιτάξω έτσι!!:;Oμως το φάκελο nandroid που θα τον βρω για να τον αντιγράψω στη νέα κάρτα:

:) Ελπίζω μόνο να μη μου κάνεις πλάκα!

Όπως σου είπα και πριν δεν λέγεται nandroid ο φάκελος, αλλά backup και υπάρχει μέσα στο φάκελο clockworkmod.

Edited by kollatos

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Πριν λίγο καιρό είχα δοκιμάσει ανεπιτυχώς να βάλω τα συγκεκριμένα εικονίδια... Υπάρχει κάτι παρόμοιο που να μπορεί να εγκατασταθεί στην Official ROM;

Εχω κάνει μια φορά Flash rom και τωρα λέω να περάσω μια δευτερη (από leedroid 2.3b σε leedroid 2.3d). Πρέπει να ξανακάνω partition την κάρτα ή ισχυει αυτό που είχα κάνει την πρώτη φορά?

ποιο radio χρειαζεται η LeeDroid rom, 2.3d ?

Δεν νομίζω οτι θέλει κάποιο συγκεκριμένο. Απλά αν θελεις δοκιμάζεις μερικά να δεις πιο σου κάνει. Εγώ έχω αφήσει αυτό που είχε η μαμα rom και είμαι γενικά οκ.

Edited by Nikos_s3

ποιο radio χρειαζεται η LeeDroid rom, 2.3d ?

εγώ να πω την αλήθεια μου είμαι με stock radio. δεν το άλλαξα/αναβάθμισα ποτέ και δουλεύουν όλα τέλεια.

Εχω κάνει μια φορά Flash rom και τωρα λέω να περάσω μια δευτερη (από leedroid 2.3b σε leedroid 2.3d). Πρέπει να ξανακάνω partition την κάρτα ή ισχυει αυτό που είχα κάνει την πρώτη φορά?

Ισχύει κανονικότατα και δεν χρειάζεται ούτε καν wipe.

Trust no one!

εγώ να πω την αλήθεια μου είμαι με stock radio. δεν το άλλαξα/αναβάθμισα ποτέ και δουλεύουν όλα τέλεια.

Ισχύει κανονικότατα και δεν χρειάζεται ούτε καν wipe.

Σκέφτομαι να κάνω wipe cache & wipe data γιατί το αναφέρουν στα περισσότερα forum ως πιο ασφαλή διαδικασία. Σε συτή την περίπτωση αλλάζει κάτι, πρεπει να ξαναπεράσω manually την sd?

Έρχομαι από την 2.3α χωρίς wipe κλπ. Μέχρι σήμερα δεν παρατήρησα το παραμικρό πρόβλημα. Αν θέλεις να είσαι σίγουρος κάνε τα wipes αφού πρώτα κρατήσεις ένα backup τα αρχεία σου.
Trust no one!

βγήκε η νέα MIUI 1.1.0.7! την έχει δοκιμάσει κανείς?

Επειδή τη θέλω στα αγγλικά, είναι καλύτερα να βάλω την original με language pack ή μήπως κάποιο custom build όπως αυτό:

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=10415052&postcount=4780] ? Το Htc_ime θα δουλέψει κανονικά?

Επισης μπορώ να αλλάξω απο την αρχή launcher? και αν ναι τι σβήνω απο το Ζip?

Ευχαριστώ :)

Edited by whatever123

Device: HTC Desire

Radio: 32.44.00.32U_5.09.05.30_2

ROM: StarBurst Froyo HTC 2.29.405 Stable Data2SD

παιδες ακολουθει χαζη ερωτηση:

εχω κανει root το κινητο εδω και καιρο κα ιεμταφερω τις εφαρμογες στην καρτα με το ext παρτιτιον που εχω κανει. το θεμα μου ειναι οτι θελω να περασω την leedroid αλλα δε ξερω πως να κανω format το ext partition. υπαρχει εντολη μεσω της clockword recovery?

και κατι αλλο, η leedroid εχει απο μαμα τη δυνατοτητα να μεταφει τις εφαρμογες στο ext parttion, δε χρειαζεται να κανω κατι αλλο να περασω μαζι με την rom και καποιο αλλο αρχειο σαν flash σωστα?

όνειρα σα τα καράβια

στα ρηχά ξεπέσατε

σας τα πήραν τα ταξίδια

και στην άμμο δέσατε

η MIUI 1.1.0.7 ειναι πολυ σταθερη και γρηγορη rom. Σου προτεινω αυτο το custom build:

http://www.miui-au.com/ .Αυτο εχω εγω τωρα και ειναι στα αγγλικα. Το μονο που πρεπει να κανεις ειναι να φλασαρεις το Htc_ime για να εχεις και ελληνικο πληκτρολογιο. Επισης εχει ενσωματομενο μεσα το vork kernel r8 που την κανει πολυ smooth και οικονομικη σε καταναλωση της μπαταριας. Αν δεν σου αρεσει αυτο βαλε αυτην που προτεινες εσυ που ειναι πολυ καλη επισης που εχει το stock kernel της MIUI. Για τον Launcher δεν ειμαι συγουρος αλλα νομιζω οτι αλλαζει.

Edited by lverg1

παιδες ακολουθει χαζη ερωτηση:

εχω κανει root το κινητο εδω και καιρο κα ιεμταφερω τις εφαρμογες στην καρτα με το ext παρτιτιον που εχω κανει. το θεμα μου ειναι οτι θελω να περασω την leedroid αλλα δε ξερω πως να κανω format το ext partition. υπαρχει εντολη μεσω της clockword recovery?

και κατι αλλο, η leedroid εχει απο μαμα τη δυνατοτητα να μεταφει τις εφαρμογες στο ext parttion, δε χρειαζεται να κανω κατι αλλο να περασω μαζι με την rom και καποιο αλλο αρχειο σαν flash σωστα?

Αν δεις στις οδηγίες του Link της πρώτης σελίδας (how to install a custom rom) λέει για wipe ext:

"Συνεχίζουμε στο 'mounts and storage' όπου επιλέγουμε το 'format sd-ext'. "

Δεν έχω βάλει leedroid αλλά κατα 99% αν έχεις φορμαρει σωστα την sd δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα, αυτόματα μεταφέρονται στο ext. Αρκεί βέβαια να κατεβάσεις το σωστό version της rom

Έχετε δοκιμάσει τον ADW Launcher EX? Την καταβρηκα με όλα τα εφέ που έχει για τις οθόνες το μενού και λοιπά. Παρα πολλές ρυθμίσεις και ολα smooth.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Μόλις πέρασα την leedroid 2.3d και είναι μια χαρά. Έχω ενα θέμα όμως, η sd ενώ πριν το flash είχε 1.2gb free τωρα έχει 600mb!! Φταίει μήπως που έκανα backup στο recovery? Πως το επαναφέρω?

Μόλις πέρασα την leedroid 2.3d και είναι μια χαρά. Έχω ενα θέμα όμως, η sd ενώ πριν το flash είχε 1.2gb free τωρα έχει 600mb!! Φταίει μήπως που έκανα backup στο recovery? Πως το επαναφέρω?

σβήσε κάποιο απο τα backup σου απο το φάκελο clockworkmod>backup στην sd

Αν το επαναφέρεις θα πας πίσω στην 2.3c (ή β,δε ξέρω ποια είχες).

Το nandroid backup το παίρνεις για να μπορείς να επαναφέρεις το τηλέφωνό σου σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά.

Οπότε αν βλέπεις οτι το τηλέφωνό σου είναι σταθερό τωρα μπορείς να σβήσεις τον φάκελο με το backup.

Finn πως σου φαίνεται η νεα MIUI? καμια συμβουλή για τους πρωτάρηδες? :P

Αν το επαναφέρεις θα πας πίσω στην 2.3c (ή β,δε ξέρω ποια είχες).

Το nandroid backup το παίρνεις για να μπορείς να επαναφέρεις το τηλέφωνό σου σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά.

Οπότε αν βλέπεις οτι το τηλέφωνό σου είναι σταθερό τωρα μπορείς να σβήσεις τον φάκελο με το backup.

Thanks για τις απαντήσεις παιδιά. Ωρες ωρες αναρωτιέμαι τι θα έκανα χωρίς το forum:happy:

Στο clockmod φαίνεται μόνο το σημερινό backup που έκανα. Το ιδιο και στο titanium.. Ποιο απο τα 2 να σβήσω??

Finn πως σου φαίνεται η νεα MIUI? καμια συμβουλή για τους πρωτάρηδες? :P

Τώρα τέλειωσα με το πακέτο για τα ελληνικά και την τεστάρω.Ως τώρα μηδέν FC.

Αν είναι τόσο σταθερή όσο η .12.24 τότε έμεινε.

Μια ερώτηση. Ο συμπιεσμένος φάκελος στο clockworkmod με το όνομα recovery-update.zip τι είναι;

Αν δε κάνω λάθος,κάθε φορά που θες να μπεις στο recovery menu μέσω rom manager τότε φλασάρει αυτό το αρχείο γιατί δεν θεωρείται μόνιμο recovery αυτό του rom mamager.

Ασχετο, αλλά βρήκα στο site της miui_au τον παρακάτω τρόπο για βαθμονόμηση της μπαταρίας που μου φάνηκε λίγο πιο πλήρης από αυτόν της πρώτης σελίδας του thread. Το λέω γιατί στον αλλο που είχα δοκιμάσει δεν άναβε ποτέ το πορτοκαλί led όπως έλεγε στις οδηγίες και επιπλέον αυτός ο τρόπος χρησιμοποιεί και το clear battery stats. Τι λέτε?

1. Power off the phone and fully charge it until the led is green.

2. Turn the phone on for a couple of minutes until the battery indicator drops from 100% to 99%.

3. Power off the phone again and charge it again while watching. As soon as the led turns green proceed to the next step.

4. Unplug the charger, boot the phone into Recovery mode and reset (or wipe) the battery stats (on advanced menu in ClockWorkMod).

5. Reboot and continue to use as normal.

Τώρα τέλειωσα με το πακέτο για τα ελληνικά και την τεστάρω.Ως τώρα μηδέν FC.

Αν είναι τόσο σταθερή όσο η .12.24 τότε έμεινε.

να περασουμε του eevek απο xda πρωτα κ μολις τελειωσεις το πακετο με τα ελληνικα να μας το δωσεις η να περιμενουμε να περασουμε την κινεζικη κ απο πανω τα ελληνικα??

Everything Is Possible....

να περασουμε του eevek απο xda πρωτα κ μολις τελειωσεις το πακετο με τα ελληνικα να μας το δωσεις η να περιμενουμε να περασουμε την κινεζικη κ απο πανω τα ελληνικα??

Αν περάσεις του eevek κάτι μου λέει ότι ό,τι αλλαγές στα transitions και στα εικονίδια έχει κάνει θα χαθούν με το που περάσεις το πακέτο μου.Δε χάνεις τπτ να δοκιμάσεις όμως.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...