Jump to content

icatalan81

Members
  • Δημοσιεύσεις

    202
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by icatalan81

  1. Ευχαριστω για την απαντηση! Οποτε αν καταλαβαινω καλα θα χρειαστει να κανω τα εξης: - Κανω κανονικα τα wipes - Φλασαρω τη ρομ - Φλασαρω gapps - Φλασαρω την τελευταια εκδοση του superSU Σωστα?
  2. Καλησπερα και χρονια πολλα στην ομαδα! Εκανα μια αλλαγη ρομ απο marshmallow 6.0.1 - cataclysm με franko kernel σε pure nexus 7.1.1. Η ρομ δουλεψε κανονικα αλλα οταν πηγα να κανω restore της εφαρμογες μου μεσω titanium back up μου εβγαλε μηνυμα οτι το τηλεφωνο δεν ειναι rooted. Εγκατεστησα και το SuperSU που παλι μου εβγαζε οτι η συσκευη δεν ειναι rooted. Παρολα αυτα οταν μπαινω στον bootloader κ στο twrp η συσκευη φαινεται ξεκλειδωτη. Εχετε καποια ιδεα γιατι μπορει να γινεται αυτο? Πρεπει να κανω ξανα root? Ευχαριστω πολυ!
  3. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Τελικά πέρασα την AOSiP 6.0.1 και έπαιξε κανονικά.
  4. Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά. Έχω το εξής πρόβλημα με το nexus 6 μου: Είχα την cataclysm marshmallow 6.0 με το franco kernel και αποφασισα να αγοράσω την πλήρη έκδοση του Kernel από το play store. Μόλις την εγκατέστησα, επέλεξα να κάνει auto flash και από το reboot που έκανε και έκτοτε το κινητό δεν ξαναέκανε boot. Δυστυχώς δεν έχω κανένα backup στο κινητο για να το επαναφερω. Κατέβασα την τελευταία έκδοση της ρομ (cataclysm 6.0.1), την εγκατέστησα μέσω Custom Recovery κάνοντας wipes / factory reset αλλά συνεχίζει να κολλάει στο boot screen χωρίς να ανάβει. To ίδιο και όταν δοκίμασα να βάλω πάλι το franco kernel.. Καμία ιδέα κανείς? Ευχαριστώ πολύ
  5. Καλησπέρα παίδες έχω το HOX+ αλλά δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ ιδιαίτερα. Διαδικασίες για root κλπ που θα μπορούσα να βρω ? Στο xda που έριξα μια ματιά δεν φαίνεται να έχει και τεράστια υποστήριξη το συγκεκριμένο μοντέλο.. Ευχαριστώ
  6. Βάση χαρακτηριστικών θα ψήφιζα το Note 2. Ο δείκτης τιμή / απόδοση όμως με έστρεψε προς το Nexus 7. Θεωρώ ότι η τιμολόγηση του θα επηρεάσει συνολικά τον τρόπο που σκεφτόμαστε ως αγοραστές και (παρ' ελπίδα) και την πολιτική των εταιρειών. Άντε να δούμε..
  7. Καλησπέρα! Ενδιαφέρομαι για αμοιβαια μεταγραφή από Ιατρική Πάτρας σε Ιατρική Αθήνας. Αν υπάρχει κάποιος από Πάτρα (ή Πελοπόνησσο γενικότερα) που σπουδάζει Αθήνα και θέλει να γυρίσει Πάτρα, παρακαλώ ας ενημερώσει.
  8. Καμία ιδέα κανείς? Sorry επαναλαμβάνομαι αλλά δεν ξέρω τι να κάνω..
  9. Επανέρχομαι στην απορία μου αφού δεν έχω προλάβει καθόλου να κοιτάξω το θέμα όλο αυτό το διάστημα λόγω δουλείας. Όντως το system είναι γεμάτο και γι'αυτό δεν αναβαθμίζεται το binary. Μία ερώτηση: Το φάκελο system/app τον βρήκα μέσω του astro αλλα δεν αναγνωρίζω κανένα από τα αρχεία που έχει μέσα (έχει κάποιες γενικές ονομασίες εφαρμογών / λειτουργιών τύπου bluetooth, application provider, calculator, camera) . Τι ακριβως μπορώ / πρέπει να σβήσω? Μήπως κοιτάω σε λάθος μέρος?
  10. Ευχαριστώ για την απάντηση. Την 3.0.7 (41) έχω. Την έκανα uninstall και ξανά install και δοκίμασα πάλι να κάνω update το binary. Αυτή τη φορά η διαδικασία προχώρησε λίγο παραπάνω (στο downloading manifest που είχε πρόβλημα τώρα ήταν οκ) αλλά τελικά μου έβγαλε το μήνυμα copying su to /system..... fail! Δεν ξέρω τι φταίει...
  11. Το τελευταίο διάστημα όταν κάνω reboot το τηλέφωνο, στα notifications μου εμφανίζει το μήνυμα "your superuser binary is outdated". Ξέρει κανείς περί τίνος πρόκειται? Για να μην εμφανίζεται πρέπει να κάνω ξανά root ή απλά ένα update τη rom μου? Είμαι με hiapk (2.3.3, soff & cm7r2 hboot) και δεν την έχω αλλάξει ούτε έχω κάνει update εδώ και περίπου 8 μήνες. edit: μπήκα στην εφαρμογή super user για να κάνω update binary αλλα μου βγάζει μήνυμα downloading manifest .. fail! καμία ιδέα κανείς? Ευχαριστώ
  12. Για το unrevoked νομίζω ότι θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το driver installer. Όταν βγάζεις το htc sync από το pc σου πρέπει να διατηρήσεις το installer εγκατεστημένο. Όταν το είχα πρωτοκάνει είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα και τελικά λύθηκε με αυτό τον τρόπο. Nandroid μπορείς να κάνεις από το titanium backup(στην εφαρμογή --> menu --> batch --> και επιλέγεις τον τύπο του backup που θέλεις να κάνεις).
  13. Αυτο βοηθαει οντως. Το εκανα ηδη. Thanks. Τωρα μενει να βρω κατι αναλογο για τις σημειωσεις. Sent from my HTC Desire using Tapatalk
  14. Ευχαριστώ για την απάντηση. Θα κοιτάξω στο market αλλά με μια πρώτη αναζήτηση που έκανα δεν βρήκα κάτι που να με βοηθάει για τα sms και τα notes. Αν ξέρει κανείς κάτι πιο συγκεκριμένο.. Για τον bootloader, είναι πολύ καλό το νέο! Πότε αναμένεται η αναβάθμιση σε ICS?
  15. Μία - μία τις κατηγορίες όπως τις βλέπω εγώ: 1) Λειτουργικο: το ios σαφώς υπερτερεί δεδομένου ότι είναι απόλυτα ελεγχόμενο από την apple. Είναι σταθερότερο, με μεγαλύτερο αριθμό εφαρμογών και πιο ποιοτικές υλοποιήσεις. To android έχει κάνει εντυπωσιακά βήματα προόδου τα τελευταία 2 χρόνια είναι αξιόπιστο και χρηστικό αλλά δεν φτάνει στα επίπεδα ομαλότητας ενός κλειδωμένου λειτουργικού (ούτε του ios ούτε του windows phone). Πάντως η ψαλίδα ακόμα και σε αυτόν τον τομέα έχει κλείσει πάρα πολύ το τελευταίο διάστημα. 2) Hardware: χωρίς να είμαι ειδικός νομίζω ότι το μοτο υπερτερεί σχεδόν παντού εξαιρώντας το chip γραφικών στο οποίο η apple προσφέρει ότι καλύτερο στην αγορά (αν δεν κάνω λάθος) και την ελαφρώς καλύτερη απόδοση της καμεράς. Μεγάλο μειον του iphone τα 512 ram. 3) Επιδόσεις: πολύ κοντά στα περισσότερα benchmarks που έχω δεί. Για να είμαστε αντικειμενικοί θα πρεπει να περιμένουμε την προσεχή ICS αναβάθμιση του Razr. 4) Ποιότητα κατασκευής: θα έλεγα ισοπαλία. Αν έπρεπε να διαλέξω θα έδινα ένα μικρό προβάδισμα στο razr λόγω των πιο ιδιαίτερων υλικών και της ανθεκτικότητας που υποτίθεται ότι θα παρέχουν. Έχω δεί αρκετά iphone 4 στα οποία το πίσω τζάμι έγινε μπίλιες μετά από 1-2 πτώσεις. 5) Design: καθαρά υποκειμενικό. Και τα 2 είναι πανέμορφα, τα πιο όμορφα ίσως κινητά της τελευταίας 5ετίας. Μου αρέσει περισσότερο το razr στην παρούσα φάση αλλά το έχω δεί πολύ λιγότερες φορές (το άλλο το έχω φάει στη μάπα - όλος ο κόσμος το έχει..) 6) Μεταπωλητική αξία: δεν τίθεται θέμα, όλα τα iphone κρατάνε πολύ υψηλές τιμές λόγω περισσότερο του trend. Δεν ξέρω αν το razr θα γίνει trendy συσκευή αλλά αν κρίνω από το πόσο γρήγορα χάνουν την τιμή τους τα υπόλοιπα high end android δεν υπάρχει συγκριση σε αυτή την κατηγορία. 7) Modds / Tweaks: Επίσης δεν τίθεται θέμα (με την προυπόθεση ότι θα ξεκλειδώσουν το bootloader του razr για να ξεκινήσει το πάρτυ - κάτι που λογικά θα γίνει σύντομα). 8) Τιμή / Απόδοση: Γενικά θεωρώ ότι το iphone είναι αδικαιολόγητα ακριβό για αυτά που προσφέρει ως συσκευή. Λίγοι από όσους το αγόρασαν μετάνιωσαν αλλά αυτό δεν αναιρεί το ότι είναι τσιμπημένο. Το razr στα €550 (μ.ο περίπου) που πωλείται νομίζω ότι είναι νορμαλ για σύγχρονο τηλέφωνο. Η ψήφος μου πάει στο razr. Δεν ισχυρίζομαι ότι είμαι απόλυτα αντικειμενικός αφού είμαι ευχαριστημενος android user εδώ και πολύ καιρό, αλλά δεν νομίζω ότι η πραγματικότητα απέχει πολύ από αυτά που γράφω. Ένα είναι το σίγουρο πάντως: όποιο και να επιλέξει κανείς χαμένος δεν πρόκειται να βγεί. Είναι και τα 2 super συσκευές. Όλο το θέμα είναι νομίζω στις προσωπικές προτιμήσεις του καθενός.
  16. Καλημέρα στην ομάδα! Πρόκεται να παραλάβω και εγώ το κινητάκι σε μερικές μέρες. Ήμουν ανάμεσα στο razr και στο galaxy nexus αλλά τα ποιοτικότερα υλικά και το πιο ιδιαίτερο design με τράβηξαν προς τη moto. Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα το μετανοιώσω (λόγω οθόνης περισσότερο ανησυχώ, το 720p ακούγεται πολύ δελεαστικό). Ήθελα να ρωτήσω το εξής: Έχω ήδη android (htc desire) και ήθελα να μάθω αν υπάρχει κάποιος απλός τρόπος να μεταφέρω μηνύματα (έχω το go sms) και σημειώσεις (από color note) στη νέα συσκευή. Επιπλέον, κανένα νέο για το ξεκλείδωμα του bootloader έχουμε? Έχω καλομάθει να αλλάζω rom και να χρησιμοποιώ tweaks από xda στο desire μου και θα μου κακοφανεί αν δεν μπορώ να το κάνω τώρα. Υπάρχει περίπτωση να μην ξεκλειδώσει καθόλου ο bootloader?
  17. Απ' οτι έχω καταλάβει στις περισσότερες roms το partition χρησιμοποιείται για εγκατάσταση εφαρμογών δεδομένου ότι υπάρχει κάποιο custom script (a2sd+, data2sd κλπ). Απαντώντας στην ερώτηση, σου το κινητό νομίζω ότι θα ανοίξει κανονικά αλλά δεν θα μπορείς να χρησιμοποιησεις τις εφαρμογές που έχεις στην sd ή να εγκαταστήσεις καινούργιες. Σε περίπτωση νέας κάρτας, ναι πρέπει να ξανακάνεις partition για να δουλέψει σωστά η rom.
  18. Θα πρότεινα insercoin και starburst σε αυτά που ζητάς. Πολύ καλές και οι 2.
  19. Εγώ χρησιμοποιώ το music searcher που έχει μεγαλη ποικιλία σε ξένα κομμάτια και ικανοποιητική σε ελληνικά. Νομίζω αξίζει.
  20. Εμπειρικα νομιζω οτι με a2sd+ βαζεις 100 - 150 εφαρμογες αναλογα με το μεγεθος των apps. Εγω ειχα φτασει κοντα στις 180. Νομιζω ειναι αρκετα ικανοποιητικος αριθμος. Sent from my HTC Desire using Tapatalk
  21. Οντως δεν υπαρχει 2.2.1, θυμομουν εγω λαθος την ονομασια. Το θεμα ειναι οτι το προβληματακι μου παρουσιαστηκε κ στις 2 εκδοσεις (froyo & ginger). Sent from my HTC Desire using Tapatalk
  22. Η MIUI χωράει σε cm7 hboot?
×
×
  • Create New...