Jump to content

icatalan81

Members
  • Δημοσιεύσεις

    202
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About icatalan81

  • Ημ. Γέννησης 28/11/1981

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

icatalan81's Achievements

  1. Ευχαριστω για την απαντηση! Οποτε αν καταλαβαινω καλα θα χρειαστει να κανω τα εξης: - Κανω κανονικα τα wipes - Φλασαρω τη ρομ - Φλασαρω gapps - Φλασαρω την τελευταια εκδοση του superSU Σωστα?
  2. Καλησπερα και χρονια πολλα στην ομαδα! Εκανα μια αλλαγη ρομ απο marshmallow 6.0.1 - cataclysm με franko kernel σε pure nexus 7.1.1. Η ρομ δουλεψε κανονικα αλλα οταν πηγα να κανω restore της εφαρμογες μου μεσω titanium back up μου εβγαλε μηνυμα οτι το τηλεφωνο δεν ειναι rooted. Εγκατεστησα και το SuperSU που παλι μου εβγαζε οτι η συσκευη δεν ειναι rooted. Παρολα αυτα οταν μπαινω στον bootloader κ στο twrp η συσκευη φαινεται ξεκλειδωτη. Εχετε καποια ιδεα γιατι μπορει να γινεται αυτο? Πρεπει να κανω ξανα root? Ευχαριστω πολυ!
  3. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Τελικά πέρασα την AOSiP 6.0.1 και έπαιξε κανονικά.
  4. Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά. Έχω το εξής πρόβλημα με το nexus 6 μου: Είχα την cataclysm marshmallow 6.0 με το franco kernel και αποφασισα να αγοράσω την πλήρη έκδοση του Kernel από το play store. Μόλις την εγκατέστησα, επέλεξα να κάνει auto flash και από το reboot που έκανε και έκτοτε το κινητό δεν ξαναέκανε boot. Δυστυχώς δεν έχω κανένα backup στο κινητο για να το επαναφερω. Κατέβασα την τελευταία έκδοση της ρομ (cataclysm 6.0.1), την εγκατέστησα μέσω Custom Recovery κάνοντας wipes / factory reset αλλά συνεχίζει να κολλάει στο boot screen χωρίς να ανάβει. To ίδιο και όταν δοκίμασα να βάλω πάλι το franco kernel.. Καμία ιδέα κανείς? Ευχαριστώ πολύ
  5. Καλησπέρα παίδες έχω το HOX+ αλλά δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ ιδιαίτερα. Διαδικασίες για root κλπ που θα μπορούσα να βρω ? Στο xda που έριξα μια ματιά δεν φαίνεται να έχει και τεράστια υποστήριξη το συγκεκριμένο μοντέλο.. Ευχαριστώ
  6. Βάση χαρακτηριστικών θα ψήφιζα το Note 2. Ο δείκτης τιμή / απόδοση όμως με έστρεψε προς το Nexus 7. Θεωρώ ότι η τιμολόγηση του θα επηρεάσει συνολικά τον τρόπο που σκεφτόμαστε ως αγοραστές και (παρ' ελπίδα) και την πολιτική των εταιρειών. Άντε να δούμε..
  7. Καλησπέρα! Ενδιαφέρομαι για αμοιβαια μεταγραφή από Ιατρική Πάτρας σε Ιατρική Αθήνας. Αν υπάρχει κάποιος από Πάτρα (ή Πελοπόνησσο γενικότερα) που σπουδάζει Αθήνα και θέλει να γυρίσει Πάτρα, παρακαλώ ας ενημερώσει.
  8. Καμία ιδέα κανείς? Sorry επαναλαμβάνομαι αλλά δεν ξέρω τι να κάνω..
  9. Επανέρχομαι στην απορία μου αφού δεν έχω προλάβει καθόλου να κοιτάξω το θέμα όλο αυτό το διάστημα λόγω δουλείας. Όντως το system είναι γεμάτο και γι'αυτό δεν αναβαθμίζεται το binary. Μία ερώτηση: Το φάκελο system/app τον βρήκα μέσω του astro αλλα δεν αναγνωρίζω κανένα από τα αρχεία που έχει μέσα (έχει κάποιες γενικές ονομασίες εφαρμογών / λειτουργιών τύπου bluetooth, application provider, calculator, camera) . Τι ακριβως μπορώ / πρέπει να σβήσω? Μήπως κοιτάω σε λάθος μέρος?
  10. Ευχαριστώ για την απάντηση. Την 3.0.7 (41) έχω. Την έκανα uninstall και ξανά install και δοκίμασα πάλι να κάνω update το binary. Αυτή τη φορά η διαδικασία προχώρησε λίγο παραπάνω (στο downloading manifest που είχε πρόβλημα τώρα ήταν οκ) αλλά τελικά μου έβγαλε το μήνυμα copying su to /system..... fail! Δεν ξέρω τι φταίει...
  11. Το τελευταίο διάστημα όταν κάνω reboot το τηλέφωνο, στα notifications μου εμφανίζει το μήνυμα "your superuser binary is outdated". Ξέρει κανείς περί τίνος πρόκειται? Για να μην εμφανίζεται πρέπει να κάνω ξανά root ή απλά ένα update τη rom μου? Είμαι με hiapk (2.3.3, soff & cm7r2 hboot) και δεν την έχω αλλάξει ούτε έχω κάνει update εδώ και περίπου 8 μήνες. edit: μπήκα στην εφαρμογή super user για να κάνω update binary αλλα μου βγάζει μήνυμα downloading manifest .. fail! καμία ιδέα κανείς? Ευχαριστώ
  12. Για το unrevoked νομίζω ότι θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το driver installer. Όταν βγάζεις το htc sync από το pc σου πρέπει να διατηρήσεις το installer εγκατεστημένο. Όταν το είχα πρωτοκάνει είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα και τελικά λύθηκε με αυτό τον τρόπο. Nandroid μπορείς να κάνεις από το titanium backup(στην εφαρμογή --> menu --> batch --> και επιλέγεις τον τύπο του backup που θέλεις να κάνεις).
×
×
  • Create New...