Jump to content

whatever123

Members
  • Δημοσιεύσεις

    223
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by whatever123

  1. Τέτοιο error μου βγαζει κ εμενα το flashακι μου συχνά πυκνά και έχω καταλήξει οτι φταίει οτι είναι κακης ποιότητας. Μάλλον θα φταίει ο μετατροπέας σου ή δεν κάνει καλή επαφή με τη θύρα, γιατί το συγκεκριμένο σφάλμα δείχνει οτι αφαιρείται η συσκευή στιγμιαία κατα τη διάρκεια της μεταφοράς αρχείων
  2. πολλές, εγώ χρησιμοποιούσα αυτή: http://www.miui-au.com (εναλλαγή με htc_ime mod που το έχει ενσωματομένο αν θυμάμαι καλά) Είναι κανείς με oxygen 2.0 και κάποιο d2w patch για να μας πει εντυπώσεις..?
  3. στο gparted πάτησες να κάνεις unmount πρώτα? απ οτι θυμάμαι αν δεν το κάνεις δε μπορείς να κάνεις αλλαγές στα partitions
  4. τι εννοείς? αφού πριν την εφαρμόσεις έχει κολλημένο ένα προστατευτικό κάλλυμα, δε χρειάζεται καθάρισμα. Το θέμα είναι με το που το βγάλεις να προλάβεις να το τοποθετήσεις σωστά πριν τραβήξει όλη τη σκόνη του δωματίου :P Και αφού βγάλεις το δοκιμαστικό μη διανοηθείς να ακουμπήσεις την απροστάτευτη πλευρά με οτιδήποτε, πάει για πέταμα η μεμβράνη. Πάντως 2 πακέτα που έχω παρει μέχρι τώρα, η πρώτη παει πάντα στα σκουπίδια και η δεύτερη μου κάνει μόνο ελάχιστα κενά σε μερικές μεριές. Την έχουν κάνει και αυτοί τσίμα τσίμα ρε παιδάκι μου, μισή μοίρα να μην ευθυγραμμιστεί δε θα μπει τέλεια.
  5. φίλε μου έκανα ακριβώς αυτά που λέει. Δηλαδή full wipe flash rom boot reboot into recovery flash carbon και μετά το χάος :P ενώ όταν είχα βάλει παλιότερα σκέτο το PCW δεν είχα κάποιο προβλημα..
  6. Ρε παιδιά πάω να βάλω το carbon ara theme στη Sarburst με FULL wipe και με το που ανοίγει μου βγάζει συνεχόμενα fcs στο htcsense και δε φτιάχνει με τιποτα :/ και όλα αυτά πριν βάλω το data2sd installer. Όπως έλεγαν οι οδηγίες.. δε καταλαβαινω τι παίζει, καμιά ιδέα? εννοείται πως μετά το φλασάρισμα της rom κάνω κανονικά το πρώτο boot και μετά ξαναμπαίνω recovery και βάζω το theme.. Έχει βάλει κανείς στη Starburst τη version 2.5? Γιατί να μή χρησιμοποιήσεις όπως λες το appbrainappmarket που κάνει ακριβώς αυτο? Αφού έχει και site αντίστοιχα..
  7. Δοκίμασε Oxygen και MIUI για να δεις τι προτιμάς. Είναι και οι δύο πάρα πολύ γρήγορες. Η 1η είναι απλή ώστε να της βάλεις πάνω ότι εσύ θέλεις ενώ η δεύτερη είναι πλήρης και προσφέρει κάτι το διαφορετικό. Προσωπικά και οι δύο μου άρεσαν
  8. δυστυχώς γι αυτό δεν έχω ιδέα.. Το καλύτερο θα ήταν να είχες ένα nandroid backup πριν το φλασάρεις. Εμενα απ ότι βλέπω απο τα screenshots δεν μου αρέσει η μπάρα του "phone", και τα transitions μου φαίνονται λίγο εκνευριστικά (είχα φλασάρει μόνο το zip για τη notification bar και μαζί μου ειχε αλλάξει και τα transitions..)
  9. εξαρτάται απο τι,κάποια πράγματα αφαιρούνται-αλλάζουν εύκολα και κάποια όχι..
  10. Η ανάλυση χαλάει όταν γίνει συγχρονισμός μεσω internet με το gmail λογαριασμό σου. Δεν φταίει το τηλέφωνο αλλά το gmail που δεν υποστηρίζει μεγαλύτερης ανάλυσης φωτογραφίες. Γι αυτό όπως σου είπε και ο φίλος μια λύση είναι να φτιάξεις μια επαφή στη μνήμη του τηλεφώνου που να έχει μόνο όνομα και φωτογραφία και να τις κάνεις link.
  11. Case sensitive σημαίνει ότι αν δεν βάλεις κεφαλαία γράμματα στο txt MONO εκεί που πρέπει, θα γίνει πατάτα ;) πχ στο toggleMobileData
  12. ο πιο στανταρ τρόπος είναι nandroid backup και αν δεν σου αρέσει ή πάει κάτι στραβα, nandroid restore.
  13. Απλά το φλασάρεις και είσαι έτοιμος. Κανένα wipe. Το κακό είναι ότι έχασα το battery mod απο UOT και θα πρέπει να το ξαναμαγειρέψω με το νέο framework. http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=9957359&postcount=269 κάνεις edit το txt εαν θέλεις άλλη σειρά. Προσοχή γιατί είναι case sensitive Ορίστε και μια εικόνα: (θα αλλάξω χρώματα κλπ στο κitchen αλλά αυτό είναι το original όταν φλασάρεις το zip. Κατέβασα το 10 από τα links)
  14. φίλε μου δεν είσαι μόνος :p Εγώ πέρνω το original της htc. Έχει μέσα 2 μεμβράνες. Η πρώτη πάει πάντα στα σκουπίδια και η δεύτερη δεν εφαρμόζει τέλεια σε μερικές άκρες. Ακόμα το άψογο δεν το έχω πετύχει. Άσε τη σκόνη, αυτό το πράγμα με το που το ανοίξεις τραβάει κόκκους από την άλλη άκρη του δωματίου ρε γμτ. :wacko: Επίσης να προσθέσω πως μάλλον δε δουλέυουν όλα τα θέματα με τη starburst. Για παράδειγμα πήγα να βάλω ένα που λέγεται glass κάπως και μου κόλλησε κι εμένα στην htc screen. Αυτά που δουλεύουν stadar είναι το carbon ara και ενα blue gloss κάπως. Όποιος έχει δοκιμάσει κάτι άλλο ας μας πεί :) Προσωπικά επειδή το carbon ara μου φάνηκε λίγο too much έχω κρατήσει το stock και προσέθεσα και power control στο notification bar (όχι όμως αυτό της carbon, γιατί μου άλλαξε ένα σωρό πράγματα εκτός του bar..)
  15. +1, δοκίμασα την RcmixHD που θεωρείται από τις καλύτερες και το κινητό μου φαινόταν πιο αργό και απ το θάνατο! Είναι λιγάκι πιο όμορφη αλλά ουτε εγώ πιστεύω πως αξίζει το κόπο. Ούτε το navigation της htc που δούλεψε, δεν ξέρω στους άλλους αλλά μου κόλλαγε συνέχεια στο getting directions
  16. αυτό που διάβασες και ισως παρεξήγησες είναι οτι πλέον με το root μπορείς με την εφαρμογή market enabler (υπάρχει στο market) να βλέπεις και τις paid εφαρμογές. Προφανώς βέβαια, για να τις χρησιμοποιήσεις θα πρέπει και να τις αγοράσεις. ;)
  17. Επειδή κι εγώ τώρα πειραματίζομαι με αυτή τη rom, σύμφωνα με το site της είναι πιο safe πρώτα να φλασάρεις το theme (αφού στρώσει όπως είπες με το 1ο boot) και μετά το data2sd installer. Εγώ έκανα τη διαδικασία με ένα απλο mod από UOT και όλα δουλεύουν ρολόι. Σε ταχύτητα χαοτική διαφορά από RCmixHD η οποία δυστυχώς σερνόταν :( Αλήθεια απο radio και RIL τι έχετε βάλει με τη starburst?
  18. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! 1.καλά ούτε από περιέργεια δεν το έχεις ανοίξει? :P Κι εγώ θα μείνω μάλλον στο παλιό καλό sygic 2. Εγώ έχω την v3.0 a2sd, δεν έχει τόσο εμφανή κολλήματα σαν απλά που περιγράφεις, απλά ας πούμε μετά απο unlock αν ανοίξω καπάκια τα sms ή κατεβάσω το notification bar μπορεί να πάρει 2-3 δευτερόλεπτα. 3. Εντάξει έκανα μόλις κάτι πατέντες σε adb και μου δούλεψε το addfree. Απ ότι κατάλαβα δέν έχουν κάνει σωστό symlink του hosts στο /data/etc όπως λέει στις οδηγίες. 4. Εγώ είδα αισθητή διαφορά απο miui όπου είχα με βαριά χρήση άνετα 24 ώρες. Τώρα από το πρωί που το φόρτισα είναι ήδη έτοιμο να φτύσει :P
  19. Μπορεί κάποιος που να έχει δουλέψει την RcmixHD να μου λύσει μερικές απορίες? 1. Το premium navigation δουλεύει κανονικά? Εγώ που το δοκίμασα με data ανοικτά, βρήκε τη διεύθυνση με το search, μετά περίμενα λίγο για να κλειδώσει gps signal αλλά στο τέλος κόλλησε στο "getting directions", και το δοκίμασα πολλές φορές.. :/ 2. Θα είναι πάντα τοοοσο αργή ή θα στρώσει σε μερικές μέρες? (έχω την a2sd+ version) Μετά από κάθε unlock θέλει λίγη ώρα για να στρώσει αν πάω να ανοίξω το οτιδήποτε.. Ενώ γενικά φαίνεται bugfree δεν θα τη παλέψω με τέτοιες ταχύτητες, ειδικά μετά απο miui.. 3. Τί παίζει με το host file και δεν μπορώ να το μοντάρω? κανονικά θα έπρεπε απο μαμα να κόβει τα περισσότερα ads αλλά δεν κάνει τίποτα και όταν πάω να δώ το αρχείο λέει πως δεν μπορεί να ανοίξει :/ 4. Ούτε απο μπαταρία πολύ καλές εντυπώσεις...
  20. αρχικα βάλε έναν file explorer για να μεταφέρεις τα αρχεία στους φακέλους που έφτιαξες (πχ es file explorer) και αφού τα μετακινήσεις βάρα και ένα restart για να κάνει το κινητό update τα media files (υπάρχει και αντίστοιχη εφαρμογή scan media αν θυμάμαι καλά σε περίπτωση που ακόμα δεν τα βλέπει)
  21. Εγώ λέω κανεις backup τα πάντα (μπορεί να σου χρειαστεί αν κάποια στιγμή επιστρέψεις στην ίδια rom και δε θέλεις να κάνεις nandroid) και απλά δίνεις προσοχή στο restore. Σε καμία περίπτωση δεν επαναφέρεις τα πάντα, γι αυτό σου έσκαγαν τα FCs. Κάνε restore πρώτα user data, μετά πάτα restore user+system αλλά πρίν το πατήσεις κάνει deselect all και διάλεξε με προσοχή ο,τι μπορείς να επαναφέρεις. Πχ τα πράσινα είναι συνήθως οκ ενώ τα κόκκινα όχι. Restore σε wifi, bluetooth pairings, accoutns κλπ κάνεις άφοβα (και γενικά ό,τι έχει το σηματάκι του titanium), τα υπόλοιπα προσεκτικά. αν θες αγγλικά σου προτείνω την MIUI-au (μπές http://www.miui-au.com), έχει και ενσωματομένο το htc-ime mod που περιλαμβάνει ελληνικά και γενικά είναι πλήρης και πολύ σταθερη
  22. αμα παίζεις με τόσο διαφορετικές rom θα πρέπει να προσέχεις τι κάνεις restore. Αν δηλαδή επαναφέρεις system data απο miui σε sense θα γίνει το μπάχαλο το ίδιο :P Εγώ γενικά χρησιμοποιώ titanium πολυ καιρό τώρα και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Και κάτι άσχετο, πρόσεχε όταν κάνεις restore πραγματάκια τύπου settings, sms κλπ (όπου φυσικά η αλλαγή rom το επιτρέπει, πχ αναβαθμιση της ίδιας rom) θέλει στα καπάκια και ένα restart για να φανούν οι αλλαγές. Προς όσους έχουν απο τις τελευταίες MIUI: έχετε παρατηρήσει καθόλου προβλήματα με το auto-brightness? Εμενα ρε γμτ υπο σταθερές συνθήκες φωτισμού κάνει κάτι σκαμπανεβάσματα που σπάει νεύρα :( Κατα τα άλλα τρομερή η αίσθησή της!
  23. Νομίζω, πως μια γρήγορη λύση είναι να γίνουν οι επαφές τηλεφώνου export στην SD και με τη νέα rom να γίνουν import πάνω σε ένα gmail account. Στη miui τουλάχιστον που χρησιμοποιώ τώρα μου έχει την επιλογή αυτή (για το import). Εννοείται google sync τα σπάει :)
  24. Τσέκαρε εδώ γιατί είναι ακριβώς αυτό που ψάχνεις, η μαμα rom με a2sd+ για να έχεις περισσότερο χώρο. Και γενικά ό,τι tweaks έχει είναι προαιρετικά! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=773997&highlight=teppic Πριν τη βάλεις όμως να έχεις φτιάξει partition 1gb στην sd 3. πιστεύω ok θα είναι 4. Ούτε καν! καθε φορά θα κοιτάς στο thread, μετα απο λίγο καιρό προσθέτει τη rom και απλά τη φλασάρεις.
  25. Όχι σε δωρεάν δεν κυκλοφορεί κάτι αξιόλογο. Δεν ξέρω αν η rom του hd που έχει ένα navigation της htc λέει κάτι αλλά δεν το έχω δοκιμάσει. Όπως αναφέρθηκε, ο μόνος ρόλος του ext partition είναι για να αποθηκεύει εσωτερικά το σύστημα κομμάτια των εφαρμογών σου. Εσύ δεν έχεις κάποια πρόσβαση επομένως θα πρέπει προφανώς μόνο ένα κομμάτι (max 1gb) να κάνεις ext. Το υπόλοιπο fat.
×
×
  • Create New...