Jump to content

lverg1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    27
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by lverg1

  1. lverg1

    iPhone 7 Plus

    Γεια σας και από εμένα. Αγόρασα και γω από istorm με αντικαταβολή ένα 7 plus. Όλα καλά με το κινητό εκτός ότι κάνει το Ηιss το οποίο ακούγεται έντονα στα βίντεο που τραβάω με το κινητό. Τι να κάνω να το επιστρέψω; Ποια είναι η διαδικασία καθώς δεν έχει κατάστημα istorm στην περιοχή μου;
  2. Μπες στα settings της μπροστά κάμερας και βάλε το voice control στο off. Δεν θα στο βγάζει μετά.
  3. Την BOC5 απο ποια χωρα εχεται περασει οσοι εχεται το C μοντελο?
  4. Φιλε μου εκει που βαζεις το ιμει , μου βγαζει εκδοση lollipop. Πως μπορω να βρω εκδοση kitkat για να το κανω downgrade απο lollipop που εχω τωρα. Σε ευχαριστω για τον οδηγο!
  5. Παιδια σας διχνει τα weather animation στην Lock screen σε lolipop? Εμενα δεν παιζει και δεν με αφηνει να βαλω ουτε και widget.
  6. Παιδια γινεται να βαλω τον dialer της cloudy g3 στην sotmax και να καταργησω τον στοκ του g2?
  7. Παιδιά μήπως γίνεται με κάποιο τροπο να φύγει η καθυστέρηση της οθόνης στις εισερχόμενες κλήσεις στην softmax rom ?
  8. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=809328
  9. Πρεπει να εγκαταστισεις τα google addons που ειχει στο site που κατεβασες την CM7.
  10. παιδία ωραία σκορ αυτα που κάνατε στο quadrant αλλά ειναι ομως με O/C. Το desire σας τρεχει στα 1113ΜΗz. Σας δείχνω στο screenshot το test του desire μου σε MIUI με data2we με μια κάρτα class 6 με τον επεξεγαστή να τρέχει στα 998ΜΗz.
  11. elthis οταν έκανες αυτό το benchmark την κάρτα την είχες στο κινητό σου η σε cardreader? τι κάρτα έχεις?
  12. είναι ποιο smooth o xmas και ειναι καλύτερος σε διάρκεια μπαταρίας. Με βγάζει άνετα 3 μέρες με μέτρια χρήση! Το τι βγάζει στο quadrant δεν έχει και πολυ σημασία.
  13. Σου προτείνω αν εχεις MIUI_Au, radio 32.44.00.32U_5.09.05.30_2 και kernel vorkKernel-HAVS-CFS-BFQ-SLQB-X-mas και τα δεδομένα σου θα δουλέψουν μια χαρά!
  14. ο launcher αλλαζει και μπορεις να βαλεις οποιον και οσους 8ες και να επιλεξεις ποιον 8α χρησιμοποιησεις.
  15. η MIUI 1.1.0.7 ειναι πολυ σταθερη και γρηγορη rom. Σου προτεινω αυτο το custom build: http://www.miui-au.com/ .Αυτο εχω εγω τωρα και ειναι στα αγγλικα. Το μονο που πρεπει να κανεις ειναι να φλασαρεις το Htc_ime για να εχεις και ελληνικο πληκτρολογιο. Επισης εχει ενσωματομενο μεσα το vork kernel r8 που την κανει πολυ smooth και οικονομικη σε καταναλωση της μπαταριας. Αν δεν σου αρεσει αυτο βαλε αυτην που προτεινες εσυ που ειναι πολυ καλη επισης που εχει το stock kernel της MIUI. Για τον Launcher δεν ειμαι συγουρος αλλα νομιζω οτι αλλαζει.
  16. ποιο radio χρειαζεται η LeeDroid rom, 2.3d ?
  17. οχι μπορεις και με s-on. αν περασω το Hboot της Oxygen μπορω να περασω μετα αλλη rom η πρεπει να αλλαξω παλι το Hboot?
  18. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=809328
  19. η oxygen 2 rc3 ειναι φοβερη rom και δουλειβει τελεια αν και δεν ειναι σε τελικο σταδιο ακομα. Ειναι παρα πολυ γρηγορη σε ολα σε σχεση με τις περισοτερες rom. Τα μειον που εχει προς το παρον ειναι οτι δεν τραβαει βιντεο ακομα αλλα μονο φωτο και για να βαλουμε ελληνικα στο πληκτρολογιο πρεπει να φλασαρουμε το HTC_IME ,πραγματα που θα εχουν λυθει στις επομενες εκδοσεις!!!
  20. μπορεις και στα ελληνικα και στα αγγλικα.
×
×
  • Create New...