Cuore_Sportivo Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Σήμερα χάρη και σε μία επιδότηση πήρα τη συσκευή! Πολύ καλή (σε σχέση με το Diamond2 που είχα) αλλά και δυστυχώς, πολύ μεγάλη... Ήθελα να ρωτήσω, αν έχετε κάποιον ad blocker να προτείνετε για να περάσω στο κινητό, προκειμένου να μην εμφανίζονται οι διαφημίσεις με αποτέλεσμα να σέρνεται στο browsing. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 θέλει root πρώτα. [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 το screen off animation στο desire μου με 2.3 :grin: http://www.youtube.com/watch?v=2uNSd2ar0UY Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatever123 Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 το screen off animation στο desire μου με 2.3 :grin: http://www.youtube.com/watch?v=2uNSd2ar0UY καλή φάση! Αλλά γιατί δίπλα βγάζει ένα σωρό links της KKK??? :p:p Device: HTC Desire Radio: 32.44.00.32U_5.09.05.30_2 ROM: StarBurst Froyo HTC 2.29.405 Stable Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 καλή φάση! Αλλά γιατί δίπλα βγάζει ένα σωρό links της KKK??? :p:p χαχα γιατι οταν το αποθηκευσα στο pc εβαλα κκκ για ονομα τυχαια και το ανεβασα ετσι αλλα ξεχασα να το κανω edit, μετα το διορθωσα αλλα το πηρε...χαχα :p και απο οτι βλεπω δεν πηρε τα tags που εβαλα αλλα το κκκ...τωρα ειναι οκ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icatalan81 Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Πως ξέρουμε ποια έκδοση του radio πρεπει να βάλουμε όταν flashαρουμε rom? Αποφάσισα να βάλω τη leedroid 2.3b αλλα στο dropbox μου έβγαλε καμιά δεκαριά εκδόσεις του radio. Που φαίνεται πιο χρειάζομαι? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Καλησπερα σε ολους!Έχω ενα διλημμα κ θέλω να το μοιραστω μαζι σας κ οποιος μπορει ας βοηθησει: Εχω το milstone άψογο κινητο αλλα με κλειδωμενο bootloader.. Με ενδιαφερει το modding k το gaming κ σκεφτόμουν να παω για το desire αλλα διαβαζω οτι το milstone εχει πολυ καλυτερη gpu... Θα ηθελα λοιπον να μου απαντησετε οι κατοχοι του κινητο αν εκπληρει κ τα δυο (modding k το gaming) Ευχαριστω! nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitriss19 Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Πως ξέρουμε ποια έκδοση του radio πρεπει να βάλουμε όταν flashαρουμε rom? Αποφάσισα να βάλω τη leedroid 2.3b αλλα στο dropbox μου έβγαλε καμιά δεκαριά εκδόσεις του radio. Που φαίνεται πιο χρειάζομαι? Αυτό θα το δεις μόνος σου, δηλαδή δοκιμάζεις και βλεπεις πιο είναι το καλύτερο για σένα :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 ρε παιδια να ρωτησω κατι... θελω να παιξω (για λογους οικονομιας παντα) με την ταχυτητα της cpu.. ειμαι με leedroid 2.2d.. μονο την εφαρμογη set cpu χρειαζομαι? την οποια τη βρισκω στο μαρκετ...? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 παιδια τι παιζει με το κινητο και το overheat?προσφατα ετυχε το συγκεκριμενο περιστατικο σε ενα φιλο μου που εχει το desire,αλλα ηταν στην εγγυηση και του εστειλαν καινουργιο..ειναι συχνο φαινομενο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 ρε παιδια να ρωτησω κατι... θελω να παιξω (για λογους οικονομιας παντα) με την ταχυτητα της cpu.. ειμαι με leedroid 2.2d.. μονο την εφαρμογη set cpu χρειαζομαι? την οποια τη βρισκω στο μαρκετ...? Με τo setcpu θα κάνεις τη δουλειά σου, αλλά δεν θα το βρεις στο Market :O Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitriss19 Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Με τo setcpu θα κάνεις τη δουλειά σου, αλλά δεν θα το βρεις στο Market :O Υπάρχει αλλά είναι επι πληρωμή, αλλιώς στα γνωστά μαγαζάκια :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Υπάρχει αλλά είναι επι πληρωμή, αλλιώς στα γνωστά μαγαζάκια :p http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=505419 εδω παιδια τσαμπα το setcpu. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 (edited) αν μου δινατε και καπoιο λινκ με λιγη βοηθεια σχετικα με το τι σημαινουν ολα αυτα εκει μεσα στο setcpu θα ημουν ευγνωμων... Edited December 21, 2010 by jpsih Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukirm Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Μπαίνω στο market, κατεβάζω εφαρμογές, αυτές μπορώ να τις βρω κάπου στη μνήμη του κινητού/sd και να τις αποθηκεύσω κάπου ώστε να μην χρειαστεί να τις κατεβάσω ξανά εάν χρειαστεί να κάνω hardware reset? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Multymech Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 δεν ξέρω αν έχεις παρατηρήσει πως όταν παίρνεις ένα εικονίδιο απο μια επιφάνεια εργασίας και το κάνεις drag κάτω στον κάδο, αν περιμένεις 2 δεύτερα, απο drop to delete, θα γίνει drop to uninstall. παρα πολύ καλός και έξυπνος τρόπος για uninstall, δεν το ήξερα και σίγουρα θα τον χρησιμοποιήσω άμεσα. το οτα σε oxygen έχει δουλέψει σε κανένα ? έχω την 1.3 και δεν μου βγάζει τίποτα όχι για την 2 αλλα για την 1.4, θα παο στην 2 όταν βγει η rc2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markos21 Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 καλημερα παιδια! πηρα κ γω ενα desire σημερα αλλα εχω 2 αποριες: 1)πως βαζουμε στην homescreen τον καιρο?εμενα εχει το ρολογακι κ λεει ''η τοποθεσια μου'' 2)στο android market πρεπει να εχουμε λογαριασμο Google?γιατι οταν κλικαρω να μπω μου ζηταει username κ password. το κινητακι φοραει 2.2 κ εχω κανει κ update μεσω wifi οταν μου ζητηθηκε απ τη συσκευη. ευχαριστω εκ των προταιρων:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 καλημερα παιδια! πηρα κ γω ενα desire σημερα αλλα εχω 2 αποριες: 1)πως βαζουμε στην homescreen τον καιρο?εμενα εχει το ρολογακι κ λεει ''η τοποθεσια μου'' 2)στο android market πρεπει να εχουμε λογαριασμο Google?γιατι οταν κλικαρω να μπω μου ζηταει username κ password. το κινητακι φοραει 2.2 κ εχω κανει κ update μεσω wifi οταν μου ζητηθηκε απ τη συσκευη. ευχαριστω εκ των προταιρων:) για το μαρκετ θελει λογαριασμο.. τα του καιρου δεν θυμαμαι να σου πω γιατι εχω αποχαιρετησει εδω και πολλους μηνες το sense... καλοριζικο Sent from my HTC Desire using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icatalan81 Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 Thanks για την βοηθεια φιλε Δημητρη. Απλα ανησυχουσα μηπως χρειαζεται συγκεκριμενη εκδοση radio για να τρεξει η rom. Τι ακριβως ρολο παιζει το radio στη λειτουργια της συσκευης? Sent from my HTC Desire using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 Thanks για την βοηθεια φιλε Δημητρη. Απλα ανησυχουσα μηπως χρειαζεται συγκεκριμενη εκδοση radio για να τρεξει η rom. Τι ακριβως ρολο παιζει το radio στη λειτουργια της συσκευης? Sent from my HTC Desire using Tapatalk το radio φανταζομαι χρειαζεται για την επικοινωνια του τηλεφωνου με τα δικτυα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 o AdamG ετοιμαζει την RC2, κυριως με bugfixes :grin: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icatalan81 Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 Να προτιμησω καποια rom με sense η χωρις? Το sense ειναι αρκετα χρηστικο αλλα με απασχολει περισσοτερο το θεμα της ταχυτητας. Οι χωρις sense roms ειναι πιο γρηγορες? Sent from my HTC Desire using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatever123 Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 o AdamG ετοιμαζει την RC2, κυριως με bugfixes :grin: Η RC2 είναι έτοιμη :D προσοχή γιατί ακόμα και από RC1 θέλει FULL WIPE σύμφωνα με τον Adam στο twitter: Confirmed, a wipe is 100% necessary on RC2 because of the Google Apps update! otherwise FC heaven :) I mean FULL wipe, including data, use Titanium backup to get data for individual apps backed up Και κάτι άλλο που ήθελα να ρωτήσω, διαβάζω γενικά posts για boot loop, δεν μου έχει προκύψει ποτέ αλλα για να είμαι προετοιμασμένος, τί πρέπει να κάνουμε σε μια τέτοια περίπτωση..?:confused: Device: HTC Desire Radio: 32.44.00.32U_5.09.05.30_2 ROM: StarBurst Froyo HTC 2.29.405 Stable Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georpapa Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 Να προτιμησω καποια rom με sense η χωρις? Το sense ειναι αρκετα χρηστικο αλλα με απασχολει περισσοτερο το θεμα της ταχυτητας. Οι χωρις sense roms ειναι πιο γρηγορες? Sent from my HTC Desire using Tapatalk κοιτα εγω εχω την μαμα rom με δικαιωματα root για ευνοητους λογους. απο εκει και περα το αν θες να εχεις sense ή οχι προσωπικα νομιζω εχει να κανει με το αν σου αρεσει και αν εχεις ορεξη ενα δεν το εχεις να βρεις τα widget τα αντιστοιχα που σου κανουν τη ζωη ευκολη. στην ταχυτητα σε καθημερινη βαση δε νομιζω να δεις διαφορα, στα benchmark σιγουρα θα δεις διαφροα αλλα δε νομιζω οτι αν το χρησιμοποιεις για τις καθημερινες σου δουλειες θα δεις διαφορα ουσαστικη. παλια στο magic εκει φαινοταν! εδω οχι. οποτε αυτο που μπορεις να κανεις ειναι δυστυχως να το τσεκαρεις μονος σου αν αξιζει μια rom χωρις sense για χαρη της ταχυτητας όνειρα σα τα καράβια στα ρηχά ξεπέσατε σας τα πήραν τα ταξίδια και στην άμμο δέσατε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 Να προτιμησω καποια rom με sense η χωρις? Το sense ειναι αρκετα χρηστικο αλλα με απασχολει περισσοτερο το θεμα της ταχυτητας. Οι χωρις sense roms ειναι πιο γρηγορες? Sent from my HTC Desire using Tapatalk στην χρηση ειναι ολες πανω κατω το ιδιο. ειναι αι εσυ τι θες. τι σου αρεσει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts