Jump to content

suzukirm

Members
  • Δημοσιεύσεις

    56
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by suzukirm

  1. Όταν το φορτίζω και είναι σε λειτουργία το s4 (όχι σβηστό), μου κάνει κάθε λίγο και λιγάκι έναν ήχο (βασικά είναι ο ίδιος ήχος που κάνει όταν συνδέω τον φορτιστή) και ανάβει η οθόνη. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος αυτό?
  2. Ρωτάς φαντάζομαι εάν χρησιμοποιώ screen protector. Όχι, δεν έχω βάλει τίποτα στην οθόνη.
  3. Περίεργο και σπάνιο. Το έψαξα και στο google μήπως και μάθω κάτι, τίποτα απολύτως!!!
  4. Παίδες, χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Έχω το s4 εδώ και 10 μέρες, όλα καλά μέχρι σήμερα που άρχισε να μου κάνει "νούμερα". Κάθε λίγο το Touch αντιλαμβάνεται οτι επιλέγω οτιδήποτε στην οθόνη (χωρίς να κάνω τίποτα απολύτως) και μου ανοίγει μενού, υπομενού, αρχεία, εικόνες κλπ. Σαν να υπάρχει ένα "αόρατο" δάκτυλο και επιλέγει οτι να'ναι στην οθόνη. HELP!!! Σημειωτέων, οτι έχω κάνει factory reset 2 φορές, format την SD, εννοείται οτι έχω ανενεργές τις εφαρμογές ανίχνευσης κίνησης χεριών, ματιών κλπ. και πάλι μου κάνει τα ίδια. Έχει τύχει σε κάποιον άλλο κάτι αντίστοιχο? Τι μπορεί να συμβαίνει?
  5. Συγνώμη αν σας κουράζω αλλά δεν έχω βρει απάντηση στο παραπάνω πρόβλημα. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τη βοήθειά σας.
  6. Μπαίνω στο market, κατεβάζω εφαρμογές, αυτές μπορώ να τις βρω κάπου στη μνήμη του κινητού/sd και να τις αποθηκεύσω κάπου ώστε να μην χρειαστεί να τις κατεβάσω ξανά εάν χρειαστεί να κάνω hardware reset?
  7. Γειά σας, Έχω το Desire εδώ και μερικές μέρες. Δεν έχω σκοπό να το κάνω root (προς το παρόν). Έχω ξεκινήσει να διαβάζω το thread του desire, είμαι στην σελίδα 100 και έχω σκοπό να τις διαβάσω και τις 650. Αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω βρεί λύση στο πρόβλημά μου. Όταν δέχομαι αρχεία μέσω bluetooth, ως γνωστόν τα αποθηκεύει στο φάκελο "ληφθέντα Bluetooth" ή κάπως έτσι. Όταν πάω σε αυτόν τον φάκελο και θέλω να τα μετακινήσω/διαγράψω κλπ, δεν μου δίνει καμμία επιλογή, παρά μόνο την προβολή τους ή το μοιρασμά τους μέσω mail, facebook κλπ. Θα ήθελα κάποιος να μου εξηγήσει τον τρόπο για να καταφέρω να διαχειριστώ τα παραπάνω αρχεία. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για την απάντησή σας.
  8. Γειά σας παίδες, Έχω απο το Σάββατο το Καρτο-Ιντερνετ της Vodafone. Ενώ το ενεργοποίησα κανονικά και το δούλεψα στο PC προσπαθώ απο χθές να το δουλέψω στο Mac αλλά τίποτα. Έγινε η εγκατάσταση κανονικά, ακολούθησα τις οδηγίες κατά γράμμα αλλά τζίφος. Δε συνδέεται με τίποτα. Παράλληλα παίρνω και στην εξυπηρέτηση πελάτών της Vodafone (6944401399), όχι στο 1399 έχω Cosmote, και είμαι στην αναμονή και με χρεώνουν κανονικά χωρίς να το σηκώνουν λέγοντας οτι "όλοι οι εκπρόσωποί μας κλπ...". Ξέρει κανείς εαν χρειάζονται άλλες ρυθμίσεις στο Mac? Help...
  9. Παίδες έχω κάποιες απορίες. Είχα πάρει το C905 απο Γερμανό πριν απο κανα μήνα, με μενού my view της Cosmote. Μόλις σήμερα το έκανα unbranded μέσω Davinci και έχω 2 ερωτήσεις. 1. Η εσωτερική μνήμη του κινητού είναι περίπου 160mb (έτσι τουλάχιστον αναφέρει η SE και απο οτι θυμάμαι εγώ). Μετά την αναβάθμιση σε unbranded μου έχει μείνει 112mb (έχοντας κάνει επαναφορά - διαγραφή όλων των εικόνων, βιντεο κλπ. μετά την αναβάθμιση). Είναι λογικό αυτό? Εσείς πόση εσωτερική μνήμη έχετε? 2. Μου αναφέρει για έκδοση λογισμικού την R1BA042. Είναι η τελευταία?
  10. παιδιά τι γινεται με το google maps? παίζει χρέωση όταν το χρησιμοποιείς? Για να αποκτήσει το C902 GPS χρειάζεται εξωτερικό εξάρτημα? Φιλε zaharakis, C902 107γραμμ. N82 114γραμμ. οπότε μάλλον εννοείς την αίσθηση και όχι το πραγματικό βάρος.
  11. Thanks guys για τη βοήθεια, αλλά μάλλον θα περάσω χειροκίνητα όλες τις γιορτές, γενέθλια κλπ σαν συναντήσεις με περιοδικότητα 1-2 χρόνια. Θα μου πάρει λίγη ώρα αλλά χαλάλι.
  12. Παίδες, υπάρχει πρόγραμμα Εορτολόγιου το οποίο να τρέχει σε κάθε επανεκκίνηση του Κ850 όπως το Today στα Windows? Thanks in advance...
  13. Γεια σας παίδες, Σκέφτομαι για πρώτη φορά στη ζωή μου να περάσω σε nokia μετά απο χρόνια συμβίωσης με S.E (όχι γιατί πιστεύω οτι τα nokia είναι καλύτερα αλλά επειδή έχω βαρεθεί τα S.E). Πρώτα απ' ολα ενδιαφέρομαι για το N95 8GB (ή το Ν96 όταν βγει). Και έχω 2 ερωτήσεις: 1. Υπάρχει πρόγραμμα σαν το κλασσικό εορτολόγιο (το οποίο έχει βγεί για διάφορα κινητά), αλλά με τη προυπόθεση να τρέχει σε κάθε επανεκκίνηση του κινητού (όπως το αντίστοιχο για Windows)? 2. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα το οποίο να μπορεί να δημιουργεί φακέλους για τα αρχεία μου (εικόνες, βίντεο, μουσική κλπ.), γιατί η έκθεση των N Series μου σπάει τα νεύρα (ξέρετε όλα τα αρχεία μαζί). Και δεν εννοώ κάτι αντίστοιχο με την ενσωματωμένη διαχείριση αρχείων της Nokia, (λόγω του ότι δεν δείχνει τις φωτό σε μικρογραφίες αλλά σαν αρχεία, εξού και το όνομα) και πρέπει να επιλέξεις τη φωτογραφία για να τη δεις. Αυτό που ψάχνω δηλαδή είναι ένα πρόγραμμα για να αντικαταστήσει την Έκθεση της Nokia και στην διαχείριση και στην προβολή του περιεχομένου που προανέφερα παραπάνω. Ειλικρινα δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο που η Nokia αντικατέστησε τον παλιό καλό τρόπο ταξινόμησης, δημιουργίας και προβολής αρχείων με την τωρινή Έκθεση. Και μη μου πείτε οτι είναι πιο πρακτικό, θα δυσκολευτώ ιδιαίτερα να το πιστέψω... Εάν όντως υπάρχουν αυτά τα 2 προγράμματα, τότε κατά 99% θα αγοράσω το πρώτο μου Νοkiα... Ευχαριστώ προκαταβολικά για την όποια βοήθεια
  14. Υπάρχουν διαθέσιμα διάφορα themes για το shine και να ναι που μπορώ να τα βρω? Με ενδιαφέρει να αλλάξω το μέγεθος της γραμματοσειράς (πιο μεγάλα γράμματα) και το φόντο των επαφών
  15. Παίδες έχω 2 απορίες: το κ800 υποστηρίζει Micro M2 4GB ή θα σέρνεται απο θέμα ταχύτητας και ανταπόκρισης? ποιά είναι η τελευταία έκδοση λογισμικού για το κ800, το δικό μου λέει R1KG001 Thanks in advance...
  16. Μια ερώτηση παίδες, Είχα παρατηρήσει οτι και στο n90 και στο n80 (δεν ξέρω και σε ποια άλλα της σειράς Ν), ΔΕΝ μπορείς να δημιουργήσεις φακέλους για τα αρχεία σου (εικόνες, βίντεο κλπ), έχει μόνο αυτή τη κυλιόμενη έκθεση. Επειδή ενδιαφέρομαι για το n95 ξέρει κανείς εάν στο N95 έχει διορθωθεί αυτή η περίεργη κατ εμέ ιδιομορφία? Επειδή δεν γνωρίζω πολλά απο Nokia, δεν ξέρω εαν υπάρχει άλλο κόλπο με τους φακέλους στα N Series, οπότε όποιος ξέρει ας με βοηθήσει. Εάν δε δημιουργεί φακέλους, θα είναι ο μοναδικός λόγος για τον οποίο δεν θα αγοράσω το Ν95. Thanks in advance
  17. Έχω ένα πρόβλημα ακόμη το οποίο δεν έχω καταφέρει να λύσω: Υπάρχει εύρεση παρελθόντων γεγονότων στο ημερολόγιο του 3300 ή σε κάποιο άλλο ημερολόγιο της αγοράς?
  18. tkap, ενώ έχω ενεργοποιήσει το weakup tweak, δε λέει να ανοίξει το τηλέφωνο. Παίζει κάτι άλλο?? Τώρα που άνοιξα το τηλέφωνο μου έβγαλε μήνυμα που έλεγε οτι δε μπόρεσε να ανοίξει το alarmpopup.exe κάτι αντίστοιχο μου είχε βγάλει και για το ptravel alarm λέγοντας οτι δε μπορούσε να ανοίξει το ptamgr.exe Κάτι γίνεται εδώ, ε? Κανείς άλλος με τα ίδια προβλήματα?
  19. Τι εννοείς mail? Απλά κάνε κλίκ στο avatar μου και στείλε προσωπικό μήνυμα. Ελπίζω να καταλαβαίνεις γιατί... Ok, τώρα κατάλαβα...
  20. Thanks tkap. Παίζει κανα PM για το spb Time?;)
  21. Το έχω το ptravel alarm αλλά δεν μου χτυπάει όταν είναι κλειστό το 3300. Όταν μετά πάω να ανοίξω το τηλ. μου βγάζει ένα μήνυμα το οποίο λέει ότι δεν μπόρεσε να φορτώσει το Ptamgr.exe. Παίζει να έχω κάνει καμμιά βλακεία? Το έχει συναντήσει κανείς άλλος? Ας σημειωθεί οτι το έχω εγκαταστήσει στην SD, αν και δε πιστεύω οτι παίζει ρόλο. Επίσης δύο προβλήματα έχω ακόμη τα οποία δεν έχω καταφέρει να λύσω: 1. Πως σβήνουμε το σήμερα απο την έναρξη 2. Εάν υπάρχει εύρεση παρελθόντων γεγονότων στο ημερολόγιο του 3300 ή σε κάποιο άλλο ημερολόγιο της αγοράς Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη:)
  22. Δύο απορίες δεν μου έχουν λυθεί τελικά και όποιος μπορεί να βοηθήσει, you know the way... 1. Τελικά υπάρχει εύρεση προηγούμενων υπενθυμίσεων/εργασιών στο ημερολόγιο του 3300 ή έστω του Pocket Breeze? 2. Πώς κάνουμε delete το "Σήμερα" απο την έναρξη?
×
×
  • Create New...