Jump to content

jetskii

Members
  • Δημοσιεύσεις

    49
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by jetskii

  1. Όταν βάλεις το βίντεο να παίζει πήγαινε στις ρυθμίσεις και ενεργοποίησε το στιγμιότυπο οθόνης.
  2. Έχει διαθέσιμο 10GB...
  3. Καλησπέρα σας Τωρα τελευταία συνήθως οταν τραβάω βίντεο οταν το σταματήσω κανει επανεκκίνηση η συσκευή και το βίντεο ειναι κατεστραμμένο. το έχω να τραβάει στην εσωτερική μνήμη. Ξέρει κάποιος τι μπορεί να ευθύνεται?
  4. Καλύτερο smartphone: Samsung Galaxy S4 Καλύτερο tablet: Nexus 7 (2013)
  5. Τέλειο κίνητο μπράβο που κάνετε τετοια δώρα! Καλή επιτυχία σε όλους!
  6. Παιδιά αν βάλω την ισπανικη ρομ και μετά ξανα την αγγλικη(το κινητο ειναι απο αγγλια) ειναι ενταξει με την εγγυηση ή θα πρεπει να καμω το κολπο με το triangle away?
  7. Ποια ισπανική εβαλες την PHE?
  8. Το έχω και εγώ αυτο το προβλημα όταν χρησιμοποιω το κινιτό σε τυχαίες εφαρμογές και δοκιμασα επαναφορα εργοστασιακών ρυθμίσεων και απο το recovery αλλα πάλι τα ίδια. Είμαι με stock ROM.
  9. Παιδιά αγόρασα πριν λίγες μέρες την sandisk 16GB bi-color class 6 και όποια rom και να βάλω το κινιτό κολλάει κ πρέπει να αφεραίσω την μπαταρία. Λέω πως φτέει η κάρτα γιατι οταν έβαλα τη παλια είναι όλα οκ. και οι δύο με ext4 partition 1GB δημιουργημένο με τον ίδιο τρόπο. Καμιά λύση η κάποιος με το ίδιο πρόβλημα??
  10. Παιδιά αγόρασα πριν λίγες μέρες την sandisk 16GB bi-color class 6 και όποια rom και να βάλω το κινιτό κολλάει κ πρέπει να αφεραίσω την μπαταρία. Λέω πως φτέει η κάρτα γιατι οταν έβαλα τη παλια είναι όλα οκ. και οι δύο με ext4 partition 1GB δημιουργημένο με τον ίδιο τρόπο. Καμιά λύση η κάποιος με το ίδιο πρόβλημα??
  11. jetskii

    MIUI rom's

    Καλημέρα παιδιά! Υπάρχει miui με data++?
  12. Καλημέρα σας παιδιά. Μια ερώτηση. Όσοι πήρατε το κινητό για αλλαγή μητρικής υπήρξε ξανα προβλημα υπερθέρμανσης? Επειδή θα το στείλω για αλλάγη και σκεφτομουν αν θα το πάθει ξανά!
  13. Εχω παρατηρίσει οτι στη defrost και στην oxygen που χρησιμοποίησα που είναι χωρίς το sense μεσ α στον browser τον stock αλλά και τον dolphin HD οταν κάνω zoom τότε το κείμενο μένει όπως είναι χώρίς να προσαρμόζεται στην οθόνη οπως γινεται στο sense εκτος αν κανω διπλό κλικ το οποιο προσαρμόζει το κείμενο αλλα σε καθορισμένο zoom! Παρατήρησε κάποιος το ιδίο?
  14. Παιδιά στις not sense rom υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης των επαφών με το facebook όπως γίνεται στις sense rom ώστε να εφανίζει τη φωτογραφία τους?
×
×
  • Create New...