grigoris_a Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 Ερώτηση προς όσους έχουν rootάρει την συσκευή τους. Ο κυριότερος λόγος που ψηνόμουν να κάνω root ήταν η δυνατότητα μεταφοράς των εφαρμογών στην κάρτα. Με το κολπάκι που αναφέρθηκε παραπάνω, έκανα την μοντα και τώρα μπορώ να τις μεταφέρω όλες, στο official Froyo. Το θέμα όμως ειναι ότι μονο ένα μέρος τους πηγαίνει στην κάρτα. Σε κάποιες το μισό, σε κάποιες άλλες ελάχιστο. Π.Χ. το google earth αφήνει 16.77MB στην μνήμη. Το iGO 17,54 , το sygic 4.96 κλπ. Βάζοντας λοιπον αρκετες εφαρμογές, και πάλι γεμίζει η μνήμη. H ερωτηση μου ειναι αν με το app2SD+ των rooted συσκευων μεταφέρονται ολόκληρες οι εφαρμογές, η και πάλι ένα μέρος τους. Ευχαριστώ Ακόμη και με APP2SD+ γεμιζει η μνημη του κινητου.Εμενα μου εχουν μεινει 40MB ελευθερα.Εχω βεβαια και γυρω στις 140 εφαρμογες.:lol: Η σιωπή είναι χρυσός :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 να σημειωσω πως η κεραια βρισκεται στην πισω πλευρα, στο κατω μερος της συσκευης.. οποτε οπως μανιωδως τονιζε και ο θειος steve, αναποφευκτα με το κρατημα και την καλυψη της κεραιας με το χερι, η ληψη χειροτερευει σε ολα τα κινητα.. μην ανησυχεις.. ασε τους "αλλους" να το κανουν.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 Ακόμη και με APP2SD+ γεμιζει η μνημη του κινητου.Εμενα μου εχουν μεινει 40MB ελευθερα.Εχω βεβαια και γυρω στις 140 εφαρμογες.:lol: Δεν έχεις βάλει την dalvik-cache στην SD. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros11 Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 Μια συγκριση σε δυο ιδιες συσκευες.......Τα συμπερασματα δικα σας για την αντικαταστατρια οθονη του Desire. Φυσικα περιμενουμε να το δουμε και live ετσι>? Εγω αρχιζω και αισθανομαι απο τους τυχερους που εχω ενα Desire με Amoled οθονη Όντως προλάβαμε, αν είναι έτσι... Και εμένα μ' αρέσει που η συσκευή μας θα γίνει συλλεκτική !! :) Να ρωτήσω και κάτι άσχετο. Στα WM υπήρχε η δυνατότητα, να κλειδώσεις με κωδικό την συσκευή και όταν την ανοίγεις εκτός το PIN της SIM να σου ζητάει και κωδικό συσκευής, έτσι ώστε αν σου το πάρει κάποιος, ακόμα και να βγάλει τη SIM να μην μπορεί να το χρησιμοποιήσει (αν φυσικά δεν ξέρει να κάνει hard reset). Επειδή το έψαχνα στην ασφάλεια του Android, βρήκα αυτό με το μοτίβο, αλλά το κάνει σχεδόν κάθε φορά που κλειδώνεις τη συσκευή και είναι λίγο βαρετό κάθε φορά που θες απλά να ξεκλειδώνεις τη συσκευή να κάνεις τόση ώρα. Μήπως υπάρχει κανένα πρόγραμμα που να το κάνει ?? Να συμπληρώσω ότι δεν σκοπεύω ακόμα να κάνω root (πρώτα να βαρεθώ το εργοστασιακό...), αλλά είναι επίσημα αναβαθμισμένο σε 2.2. Συγγνώμη αν έχει ξανααναφερθεί. my Desktop PC: Intel Core I7-920 2.66GHz - OCZ Gold Low Voltage 6GB 1600MHz - Sapphire 5850 SVGA 1GB - Asus P6T - 2XWD Caviar Blue 640GB - Windows 7 Professional 64bit GR my Phones: HTC HD (Dutty's HD WM6.5 Leo Holly Grail R0) - HTC Desire AMOLED (AOSP Oxygen v2.0.3 Android 2.3 Gingerbread) Σταύρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
David Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 Μπήκα κι εγώ στο club των rooted συσκευών. Προς το παρόν με Leedroid 1.8, apps2SD+ με EXT3 partition κλπ. Πολυ καλό το βλέπω. Βάζω,βάζω εφαρμογές μεγάλες και έχω ακόμα 100MB ελευθερα. Η διαδικασία με downgrade και root, αρκετά περίπλοκη. HTC Desire Root User Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deltavita Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 Παιδια μηπως ξερετε πως θα κανω sync τα bookmarks του Chrome με το desire ? thanxxx Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
David Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 Ισως έχει ξανααναφερθεί. Βάλτε το Camera360 Pro, αγορασμένο... και ξεχάστε την ψηφιακή σας :) HTC Desire Root User Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ariskos07 Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 Μετά την αναβάθμιση σε 2.2, έχω πρόβλημα με την εγγραφή video. Συγκεκριμένα δεν με αφήνει να κάνω καθόλου εγγραφή. Μόλις ανοίξω την κάμερα και από το μενού πάω να επιλέξω "βίντεο", με πετάει έξω στην αρχική οθόνη. (απλά να σημειώσω ότι τα παλιά βίντεο που είχα τραβήξει από το κινητό τα παίζει). Τι μπορώ να κάνω για να διορθώσω το πρόβλημα αυτό??? Είναι πιστεύω αρκετά σοβαρό για ενα τετοιο κινητό. (την αναβάθμιση την εκανα ΟΤΑ μέσω wifi χωρίς προβλήματα) Κάποια λύση για αυτό το πρόβλημά μου ?? Η καλύτερη στιγμή για να κάνεις κάτι είναι Τώρα !! :dash: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanos47 Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 Παιδια πηγα χθες Γερμανο και εριξα μια ματια στο Samsung Γαλαξια-S i9000 η διαφορα στην οθονη δεν μου φανηκε μεγαλη ( Ειχε μια απλη εικονα αλλα εβαλα την φημισμενη με τα νερα..) Προσωπικα η διαφορα δεν μου φανηκε καθολου μεγαλη ,μας πουλανε παπα! Οσο για την ταχυτητα του ,οταν αλλαζα επιφανειες εργασιας,σε μερικες κολουσε και λιγο.Το Μενου ιδιο με το Μηλο , ρεζιλια πραγματα :X Τελος για την "κοντρα" μεταξυ AMOLED kai S-LCD ,νιωθω τυχερος που εχω και θα εχω στο μελλον την AMOLED (Τουλαχιστον ετσι δειχνουν τα πραγματα) :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaldas Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 (edited) Kαλησπερα στην παρέα !! Πριν 10 μέρες έγινα και εγώ κάτοχος του desire και έχω τις καλύτερες εντυπώσεις.Όμως σαν κινητό δεν το ξέρω καθόλου. 1.Ο κολιτός μου μου έβαλε στην κλαρτα εφαρμογές σχδον 1,5 γίγα αλλα δεν μπορω να τισ δω πως μπορώ να τις δω? 2. Πως μπορώ να ωγάζω κάποια εφαρμογη πχ msntalk και να διαχειρζομαι πιες εφαρμογες θέλω να δουλευουν ? 3. το need for speed kai to pes 10 υπάαρχει για το δικό μας? και αν ναι απο που μπο΄ρω να το βρω΄? και 4. οποιος φιλος ξέρει αν 8έλει ας μου πει πια εφαρμογη να βάλω ! Σας ευχαριστώ πολί!. Edited August 11, 2010 by kaldas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosmou Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 Καλησπέρα στο αγαπητό forum! Λεω και εγώ να ροοτάρω τη συσκευη, μιας και με 25 εφαρμογές που έχω έχει σχεδόν φουλάρει.Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζεται κάποια καλή rom να βάλω και αν υπάρχουν οδηγίες καθώς θα είναι η πρώτη φορά που θα το προσπαθήσω.Μια άλλη μου απορία είναι αν χρειάζεται να κάνεις ανα διαστήματα update την rom που έχεις εγκαταστήσει.Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 Κάποια λύση για αυτό το πρόβλημά μου ?? κοιτα το radio που ειναι εγκτεστημενο στη συσκευη, ειναι το τελευταιο; στο about στις ρυθμισεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros11 Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 Καλησπέρα στο αγαπητό forum! Λεω και εγώ να ροοτάρω τη συσκευη, μιας και με 25 εφαρμογές που έχω έχει σχεδόν φουλάρει.Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζεται κάποια καλή rom να βάλω και αν υπάρχουν οδηγίες καθώς θα είναι η πρώτη φορά που θα το προσπαθήσω.Μια άλλη μου απορία είναι αν χρειάζεται να κάνεις ανα διαστήματα update την rom που έχεις εγκαταστήσει.Ευχαριστώ! Αν το πρόβλημα είναι μόνο το ότι έχεις φουλάρει την εσωτερική μνήμη, μπορείς να βάλεις και την επίσημη αναβάθμιση της HTC που επιτρέπει την εγκατάσταση εφαρμογών στην εξωτερική μνήμη, για να αποφύγεις το root. Αν βέβαια θες να το κάνεις, καν' το, έτσι κι αλλιώς δεν είναι τίποτα το πανδύσκολο. 1.Ο κολιτός μου μου έβαλε στην κλαρτα εφαρμογές σχδον 1,5 γίγα αλλα δεν μπορω να τισ δω πως μπορώ να τις δω? Με κάποιον file manager, πχ. Astro File Manager, μπορείς να δεις τα αρχεία που έχεις στην κάρτα μνήμης. Από εκεί θα βρεις και τις εφαρμογές και θα τις εγκαταστήσεις. 2. Πως μπορώ να ωγάζω κάποια εφαρμογη πχ msntalk και να διαχειρζομαι πιες εφαρμογες θέλω να δουλευουν ? Όπως είσαι στην αρχική οθόνη, πατάς το κουμπί που λέει menu (στην συσκευή) και σε αυτό που θα βγει πατάς ρυθμίσεις. Ψάξε εκεί που λέει εφαρμογές και μετά διαχείριση εφαρμογών. Από 'κει και πέρα θα καταλάβεις. Αν πατήσεις σε κάποια εφαρμογή, θα δεις τι σου λέει και τι πατάς να την καταργήσεις κλπ. my Desktop PC: Intel Core I7-920 2.66GHz - OCZ Gold Low Voltage 6GB 1600MHz - Sapphire 5850 SVGA 1GB - Asus P6T - 2XWD Caviar Blue 640GB - Windows 7 Professional 64bit GR my Phones: HTC HD (Dutty's HD WM6.5 Leo Holly Grail R0) - HTC Desire AMOLED (AOSP Oxygen v2.0.3 Android 2.3 Gingerbread) Σταύρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 Εαν και δεν εχω σκοπο τουλαχιστον ακομα να rootαρω τη συσκευη μου...... Ειναι υποχρεωτικο να αλλαξης και ρομ ή μονο μπορεις να την rootαρης απλως? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 Εαν και δεν εχω σκοπο τουλαχιστον ακομα να rootαρω τη συσκευη μου...... Ειναι υποχρεωτικο να αλλαξης και ρομ ή μονο μπορεις να την rootαρης απλως? μπορείς απλά να προσθέσεις το root χωρίς να αλλάξεις rom :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ariskos07 Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 κοιτα το radio που ειναι εγκτεστημενο στη συσκευη, ειναι το τελευταιο; στο about στις ρυθμισεις. Εννοείς το "Εκδοση βασικού φάσματος" ? Αν ναι, εμένα γραφει: 32.43.00.32U_5.09.00.20 Πώς βλέπω αν είναι το τελευταίο? (επίσης γράφει: Εκδοση android: 2.2) Thanks. Η καλύτερη στιγμή για να κάνεις κάτι είναι Τώρα !! :dash: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 Εννοείς το "Εκδοση βασικού φάσματος" ? Αν ναι, εμένα γραφει: 32.43.00.32U_5.09.00.20 Πώς βλέπω αν είναι το τελευταίο? (επίσης γράφει: Εκδοση android: 2.2) Thanks. το τελευταίο έχεις:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 ναι οκ ειναι. απλα χρειαζοταν και το radio για να παιξει το βιντεο. μηπως εκανες restore απο εφαρμογη backup και εφαγε κολλημα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ariskos07 Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 (edited) ναι οκ ειναι. απλα χρειαζοταν και το radio για να παιξει το βιντεο. μηπως εκανες restore απο εφαρμογη backup και εφαγε κολλημα; οχι δεν εχω τετοιου ειδος εφαρμογή για backup. Επισης για αν τυχον παιζει ρολο, το κινητό δεν είναι rooted και η μονη εφαρμογή που εχω για χειρισμό αρχείων είναι το Astro. Πρέπει να κάνω hard reset? Αν ναι, πώς γίνεται αυτό? //Edit: Τελικά δούλεψε μέσω της ξεχωριστής εφαρμογής που έχει πλέον με όνομα "Βιντεο" και πλέον όταν πηγαίνω στο "Κάμερα" και μετά επιλογή βίντεο δεν με πετάει εξω.. δεν ξέρω τι μπορεί να έφταιγε πριν αλλά είχα αρχίσει να τρομάζω.. οχι τπτ αλλο θα πήγαινε και στράφη το 720p που παρεχει το Froyo.. Edited August 11, 2010 by Ariskos07 Η καλύτερη στιγμή για να κάνεις κάτι είναι Τώρα !! :dash: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_04 Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 Το βιντεο σε hd το διχνει καρε καρε, κ στο pc το ιδιο ειναι?ενδεχεται να το φτιαξουν η μπα..? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
David Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 (edited) Το βιντεο σε hd το διχνει καρε καρε, κ στο pc το ιδιο ειναι?ενδεχεται να το φτιαξουν η μπα..? Στο xda έχουν βάλει ποστάρει 720p @ 30fps απο desire. Σφαιράτο! Αναμένουμε το μοντ. Πιθανότατα να ειναι μονο για rooted συσκευες όμως. Edited August 11, 2010 by Nikos_s3 HTC Desire Root User Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hurin Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 Όταν έχω για ήχο κλήσης έναν από τους προεπιλεγμένους, ακούγεται δυνατά. Άμα βάλω κάποιο δικό μου .mp3 τότε ίσα που το ακούς. Τί παίζει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 Μήπως χρησιμοποιείς χαμηλής έντασης mp3 τραγούδια? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJDB Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 Παιδιά, επαναφέρω λίγο το θέμα με το σήμα και την κεραία που είχα αναφέρει λίγα posts πριν. Πριν πάρω το κινητό παραμάσχαλα και πάω για αλλαγή, θέλω να μου πείτε την γνώμη σας. Καταρχάς, ορίζω να λειτουργεί μόνο σαν WCDMA για να πιάνει μόνο HSDPA (σε GPRS που πιάνω, το πρόβλημα δεν είναι τόσο μεγάλο κι ορατό). - Πιάνω το κινητό με τα δύο δάχτυλα του αριστερού χεριού από την κορυφή (χωρίς να αγγίζω καθόλου το κάτω μέρος) και το σήμα πάει στις 2-3 γραμμές και στα 97-99dbm. - Πιάνω το κινητό με το δεξί χέρι, με την κάτω δεξιά γωνία που βρίσκεται η κεραία να είναι μέσα στο χέρι μου και να αγγίζει στην παλάμη μου. Το σήμα πέφτει στις 0-1 μπάρες και στα +_110dbm. Είναι φυσιολογικό αυτό; Έχω βρεί κι άλλες αναφορές (και για το "αδελφό" Nexus One), αλλά άλλοι μιλάνε για προβληματικές συσκευές, άλλοι για προβληματική κατασκευή, άλλοι πως δεν υπάρχει πρόβλημα. Τι να κάνω; Να ασχοληθώ; DJDB.me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 Παιδιά, επαναφέρω λίγο το θέμα με το σήμα και την κεραία που είχα αναφέρει λίγα posts πριν. Πριν πάρω το κινητό παραμάσχαλα και πάω για αλλαγή, θέλω να μου πείτε την γνώμη σας. Καταρχάς, ορίζω να λειτουργεί μόνο σαν WCDMA για να πιάνει μόνο HSDPA (σε GPRS που πιάνω, το πρόβλημα δεν είναι τόσο μεγάλο κι ορατό). - Πιάνω το κινητό με τα δύο δάχτυλα του αριστερού χεριού από την κορυφή (χωρίς να αγγίζω καθόλου το κάτω μέρος) και το σήμα πάει στις 2-3 γραμμές και στα 97-99dbm. - Πιάνω το κινητό με το δεξί χέρι, με την κάτω δεξιά γωνία που βρίσκεται η κεραία να είναι μέσα στο χέρι μου και να αγγίζει στην παλάμη μου. Το σήμα πέφτει στις 0-1 μπάρες και στα +_110dbm. Είναι φυσιολογικό αυτό; Έχω βρεί κι άλλες αναφορές (και για το "αδελφό" Nexus One), αλλά άλλοι μιλάνε για προβληματικές συσκευές, άλλοι για προβληματική κατασκευή, άλλοι πως δεν υπάρχει πρόβλημα. Τι να κάνω; Να ασχοληθώ; δεν εχεις καλο σημα εκει που εισαι, και γινεται υπερευαισθητο, με το παραμικρο χανει db..μου φαινεται απολυτα λογικο. ολα μου τα κινητα το κανουν, ακομα και το Nokia 1600 που το εχω για να μιλαω. κανε τα ιδια πειραματα σε χωρο με πολυ καλο σημα για να καταλαβεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts