Jump to content

Thanos47

Members
  • Δημοσιεύσεις

    106
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Thanos47

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Thanos47's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλημέρα παιδιά! Θελω να βαλω double click οταν παταω το back,η τελος παντων καποιο αλλο κολπο ,ειμαι λιγο τσαπατσουλης + οτι εχω μικρα χερια οποτε ολη την ωρα παταω καταλαθος το back. :( Εχει κανεις ιδεα αν υπαρχει κατι τετοιο? Ευχαριστω πολυ! Θανος.
  2. Καλησπέρα παιδιά δεν γνωρίζω αν είμαι στο σωστό τοπικ αλλά είμαι γείτονας με Note 2... Λοιπον, μου εδωσε ενας φιλος να κανω ροοτ το S3 και μαλλον εκανα καποια βλακεια με συνεπεια να μη δουλευει η αφη,μαλλον φλασαρα το ρουτ του νοουτ2 στο Σ3(τα ειχα στα downloads,λογικα μπερδευτηκα)... Φλάσαρα με Odin το CF Auto root και οταν ανοιξε δε μπορουσα να βαλω PIN ,δηλαδη καηκε η αφη... δε δουλευει. Το θέμα είναι οτι έβαλα clockworkmod +ρουτ και δεν εχω προσβαση στο κινητο(μονο cmw kai download mode),για πειτε με την εμπειρια σας τι να κανω..πιστευετε οτι αν το παμε για service μπορει να τη σκαπουλαρω??Το θεμα ειναι οτι δεν ανηγει οπως ειπα οποτε δε μπορω να ξεφλασαρω το ρουτ και το cwm. σας παρακαλω βοηθηστε με οτι γνωριζετε,πειτε ιδεες...δεν ειμαστε για 100-200 ευρω τωρα(λογικα καηκε,αλλα σε τι μορφη να το στειλουμε για service.) τελος,περαστικα μου και ευχαριστω πολυ...λογικα εγω θα την πληρωσω τη νυφη. :(
  3. Ημουν εξω για καφε,οποτε τωρα που γυρισα μπορω να σας δωσω ακομα λιγες πληροφοριες για το ΚΑΙΖΕΡ ποσταρωντας μια φωτο με οτι ειχε μεσα το κουτι ωστε να συγκρινουμε και να φτασουμε σε γενικα συμπερασματα για τo καταστημα αλλα και γενικοτερα για ολα τα καταστηματα. Πριν 1-2 σελιδες εγραψα για το ανοιχτο κουτι που μου εστειλαν,ωστοσο απ'οτι φαινεται δεν το καναν σκοπιμα αλλα για να σφραγίσουν την κάρτα εγγύησης της Samsung. Φωτο με ο,τι ειχε μεσα το κουτι. 1)Κουτι. 2)Χαρτινη θηκη που καθοταν το κινητο απο πανω. 3)2 διαφημιστικα Galaxy tab 2 Το ενα σε Εγγλεζικα και το αλλο σε Γερμανικα. 4)Manual παλι σε Αγγλικα και Γερμανικα. 4)Βλακειουλες για τα ακουστικα. 5)Σφραγισμενη μπαταρια. 6)Σφραγισμενα ακουστικα. 7)Σφραγισμενος φορτιστης 8)Ζελατινες Πανω,κατω,Δεξια,αριστερα,Οθονη, πισω καπακι,κεντρικο κουμπι.(Στη φωτο υπαρχουν μονο απο μπρος και πισω αλλα ειχε το ορκιζομαι..!.Απο την λυσsα μου να ανοιξω το κινητο δε θυμαμαι καν τι απεγιναν!)Θυμαμαι χαρακτηριστικα τη ζελατινα του κεντρικου κουμπιου καθως δεν την ειδα και οταν πηγα για καφε και το εδωσα σε ενα φιλαρακι να δει το νοτελι ,ξετρυπωσε τη ζελατινα απο το κουμπι. :lol: 9)Εγγυηση σφραγισμενη(Υπαρχει αλμπουμ με φωτος στο προηγουμενο ποστ μου 1-2 σελιδες πριν.) Δε πιστευω να ξεχασα κατι,συγνωμη για τυχον ορθογραφικα και μακαρι να σας αρεσει ο ψιλοαστειος τονος που γραφω. :) Καλη σας ημερα!
  4. Εμένα είχε ζελατίνες στην οθόνη, στο πίσω καπάκι, από πάνω, από κάτω στο κεντρικό κουμπί και από τα πλάγια! Θετικό αυτό! :p
  5. Καλησπεραααα,σιγα μη ξενερωσω μωρε!! :lol: Απλως ειχα πολλα τρεχαματα τελευταια και δεν προλαβα να ασχοληθω με το ζητημα,μικρο το προβλημα μπροστα στα κλεμμενα μου γυαλια και το καμμενο αυτοκινητο μου,τεσπα! Τωρα καταφερα να ασχοληθω ,θα αφησω μερικες φωτο και σχολια ωστε να βγαλουμε καποιο συμπερασμα. Το IMEI ειναι ιδιο και στα χαρτια και στην συσκευη. Το ΑΦΜ της εταιρειας το εχω αφαιρεση απο τις φωτο,επισης την ημερομηνια της αποδειξης και την τιμη. Εκανα ενα αλμπουμ με το χαρτι που ηταν μεσα στο κουτι και την αποδειξη μπρος/πισω. http://imgur.com/a/EXjUD Να ξανασημειωσω οτι η συσκευη και το manual ηταν στα Γερμανικα. Επισης οπως ξανα ειπα το κουτι ηταν ανοιχτο αλλα προφανώς άνοιξαν την συσκευασία για να μπορέσουν να σφραγίσουν την κάρτα εγγύησης της Samsung,οπως αναφερει και ο φιλος ilpara,τελος παντων ριξτε μια ματια και καταληξτε καπου. :happy: Εγω παντως ειμαι τρελαμενος με τη συσκευη και θελω να πιστευω οτι δεν υπαρχει καποιο προβλημα. Καλο μας βραδυ!
  6. Καλησπέρα παιδια,σήμερα έγινα και εγώ μέλος αυτής της "μεγάλης" παρέας όχι μονο απο χρήστες αλλά και από μέγεθος!!! :cool: Πρώτες εντυπώσεις: Ατελείωτη μπαταρία,οθονάρα,το S Pen ευχρηστο και χαριτωμενο. Επισης πιαστηκα αδιαβαστος..ακουστε τι επαθα Νόμιζα το S pen δουλευε μακρυα απο την οθονη καθως οταν το πρωτο χρησιμοποιησα δεν δουλευε οταν το ακουμπουσα πανω στην οθονη,ε εκει που ψαχουλευα,παντα με το S Pen στον αερα μου επεσε κατω το S Pen και μετα επρεπε να ακουμπαω την οθονη για να δουλευει...το googlara και εν τελει κατεληξα στο οτι επρεπε να το χτυπησω για να ερθει στα ισια του,νομιζα το χαλασα ενω το ειχα φτιαξει,ρε τι παθαινεις καμια φορα! :D Τελος παντων,θα κανω υπομονη καμια εβδομαδα να δω αν ολα ειναι ΟΚ και μετα ξεκινανε τα πειραματα!(Root κτλπ.)
  7. Καλησπέρα,σήμερα το μεσήμερι το εργαλείο έφτασε στα χέρια μου, αλλα δυστηχως μετά απο πολύ χαρά κατάλαβα ότι μου κλέψαν τα γυαλια μου στη δουλεια που τα ειχα παρει 180€ και η μερα καταστραφηκε. Δε μπαινω σε παραπανω λεπτομερειες για να μη ξεφευγουμε,αλλα ηθελα να πω τον πονο μου. Δε βαριεσαι υγεια να χουμε και γερο το νοτελι βεβαια! :) Λοιπον το κινητο το παρηγγειλα Κυριακη,Δευτερα επικοινωνησα μαζι τους διοτι μεχρι της 2 της Δευτερας δεν με ειχαν παρει τηλ και μου ειπε οτι "σημερα(σ.σ Δευτερα) θα στο στειλω",και σημερα το μεσημερι(σ.σ Τριτη) το κινητο εφτασε στα χερια μου,ουσιαστικα τους πηρε 1 εργασιμη και φαντασου οτι μενω στην επαρχια της Θεσσαλονικης.Πολύ θετικό αυτό. Το κουτί του κινητού ήταν ανοιχτό απο την μια πλευρα και είχε στον πάτο την απόδειξη,κάτι εγγυήσεις με την υπογραφη τους(Warranty card απο τη Samsung με τις υπογραφες και την σφραχιδα του ιδιοκτητη του kaizer) αλλα κατα τα αλλα το κουτι φαινοταν απειραχτο. Μπαταρια,ακουστικα,ανταλλακτικα για τα ακουστικα και 1 καλωδιο Usb το οποιο μπαινει στον φορτιστη αλλα και στο PC. Επισης ειχε 2 εγχειριδια Ενα Εγγλεζικο και ενα Γερμανικο και οταν ανοιξε το κινητο τα παντα ηταν στα γερμανικα πραγμα που σημαινει οτι τα φερνουν απο Γερμανια. :) Δε ξερω τι να πω ολα φαινονται ΟΚ,ευτυχως το κινητο δεν εχει εμφανισει καποιο προβλημα(πριν δυο βδομαδες πηρα απο το kaizershop Που λογικα συνδεεται με το kaizer.gr ενα galaxy s3 mini για εναν φιλο και βαρουσε reboots.) Τελος παντων τωρα το εργαλειο το χω διπλα μου να φορτιζει,γενικα για το κινητο.......No comment ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ
  8. Καλησπέρα φίλε και βέβαια θα σας πω εντυπώσεις, ασχέτως ότι τα παιδιά έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά εδώ στο φόρουμ και πραγματικά χώρις να έχουμε την συσκευή στα χέρια γνωρίζουμε τα πάντα γι'αυτήν,αν από την άλλη εννοείς εντυπώσεις σχετικά με το κατάστημα,υπομονή μία δύο ημερούλες και θα σου πω. :) Σχετικά με αυτό το "σύστημα": Έχει τρεις επιλογές οταν βάζεις τα στοιχεία σου, αν είσαι από Αθήνα+Πειραιά,αν είσαι απο Επαρχία η αν είσαι απο Επαρχία+Δυσπρόσιτη περιοχή . Για την πρώτη είναι +5€,για την δεύτερη +9€ και για την τρίτη έχει μόνο παραλαβή απο το κατάστημα. Λογικά αυτό το κάνουν για έχουν τις τιμές ποιο χαμηλές στο σκρουτζ και μετά να σου προσθέτουν ή τέλος πάντων να βγάλουν κάτι παραπάνω. Καλό απόγευμα.
  9. Μόλις το παρήγγειλα απο kaizer dot gr αν και μου την έδωσαν λίγο γιατί βάζουν +9€ για επαρχία και plus 3,5€ για μεταφορικά και απο 443,50 € κατέληξε 456,00 €. Επίσης τους έγραψα μία ψαρωτική σημείωση ώστε να έχουν το νου τους και να στείλουν EU συσκεύη και όχι τίποτα άλλο περίεργο. Τέλος πάντων...άντε με το καλό να έρθει και βλέπουμε! :)
  10. Θυμαμαι στο HTC Desire ειχα την Oxygen Rom οπου οταν ηταν σβηστει η οθονη αν πατουσες συνεχομενα το volume για 2-3 δευτερολεπτα αλλαζε τραγουδι,πραγμα που σημαινει οτι πρεπει να υπαρχει κατι τετοιο.
  11. Καλησπέρα φίλε,πραγματικά και εγώ το ίδιο πιστεύω το Birdphone φαίνεται να είναι ότι το καλύτερο όχι μόνο από τιμές αλλά και από εξυπηρέτηση,4.9 Αστέρια στο Σκρουτζ με 600 αξιολογήσεις,είναι πραγματικά τρομερό. Την άλλη Δευτέρα παραγγέλνω το νοτέλι και όπως δείχνουν τα πράγματα ο μόνος δρόμος είναι το Birdphone. Το ποστ μου είναι λες και κάνω διαφήμιση το μαγαζί αλλά πραγματικά μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση αυτό το κατάστημα. :lol:
  12. Καλησπερα παιδια επειδη την αλλη εβδομαδα παραγγελνω το νοτελι ψαχνομαι απο τωρα απο θηκη ωστε μη το αφησω ποτε εκτεθημενο... Απο οτι ειδα η μονη θηκη που καλυπτει και τις γωνιες του κινητου ειναι η Manna και φαινεται και πολυ ωραια. Το θεμα ειναι αν γνωριζει καποιος αν πωλειτε καπου αλλου εκτος απο το Αμαζον. Π.χ Ebay η καποιο ελληνικο σαιτ. Ευχαριστω πολυ! :) Εννοω αυτη την θηκη.
  13. Νομιζω "Διαχειριστης συσκευης" ειναι το ιδιο με το "SuperUser", για να εχεις δικαιωματα Super User πρεπει να κανεις "root" την συσκευη! Θα σου προτεινα να επισκεφτεις το θεμα "Ορολογία του Android". Συγκεκριμενα για το Root λεει στο 4ο ποστ του θεματος στο οποιο μπορεις να πας κατευθειαν πατωντας εδω. Παντως δεν θα σου προτεινα να πας κατευθειαν στην τεταρτη παραγραφο, αλλα να διαβασεις τα παντα καθως δεν εχεις τιποτα να χασεις,παρα μονο να μαθεις! :)
  14. http://android-sale.com/goophone-i5s.html Δεν το προτεινω αλλα εχω διαβασει καλες κριτικες,παντως αν θες ψαξε λιγο σχετικα με το σαιτ,πιστευω πως ειναι αξιοπιστο και νομιζω το ειχα διαβασει και καπου εδω μεσα στο φορουμ.
×
×
  • Create New...