Jump to content

kaldas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    109
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

kaldas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Εκτιμώ πως κάπως έτσι 8α κυλίσει το 2011.Το ipad πρώτο το Χοοm δεύτερο και μετά ακολουθούν οι υπόλοιποι .Όμως κατά την ταπεινή μου γνώμη η εταιρία που αποδείχτηκε ανέτοιμη αλλά και κατώτερη των περιστάσεων είναι η HTC με το flyer .Kρίμα Το honeycomp έχει πολύ δρόμο μπροστά του, είναι μια αξιοσέβαστη πρόταση αλλά σε πρώιμο στάδιο ακόμα.πιστεύω πως σε δύο χρόνια θα μπορεί να γίνει άμεση σύγκριση σε επίπεδο εφαρμογών.Μέχρι τότε.... ipad keep going......
  2. Kαλησπέρα σε όλους προσπάθησα να βάλω την rom από το desire hd αλλά διστυχως στην αρχή κολλούσε τελικά την πέρασα και είναι απλα φανταστική!
  3. Ευχαριστώ για την βοήθεια ! Όταν λες φλασαρεις την ρομ τι ενοείς ?πως γίνεται αυτό και πως περνιέται γιατι δεν το έχω κάνει ποτέ......:( Θα κολλάει η συσκευή με του hd?Να μην την βάλω την είδα σε βίντεο και μαρεσε πάρα πολι!
  4. Ήθελα να σα ρωτίσω πως μπορώ να βάλω την rom του Desire hd? Έχω κανει root με το unrevoked αλλά μετά δεν ξέρω μηπως μπορεί να μου πει κάποιος τα βήματα? Μετά θα μπορώ να μεταφέρω όλες τις εφαρμογές στην κάρτα μνήμης ? Σας ευχαριστώ!
  5. kaldas

    iPhone 4

    Εφόσον σου έβγαλε το μήνυμα ΟΚ τότε είσαι μια χαρά. Στα apps στο iPhone θα σου έχει ένα εικονίδιο limera1n, επέλεξέ το και εγκατέστησε το Cydia, αφού πρώτα βεβαιωθείς ότι έχεις ενεργή σύνδεση ίντερνετ (wifi ή 3G). Ναι τα έχω κανει αυτά και φαίνεται να δουλεύει κανονικά.πως μπορώ να βάλω δωρεάν εφαρμογές απο το app store? Πιες είναι οι καλύτερες εφαρμογές που πρέπει να έχουν όλοι? Ευχαριστώ.
  6. kaldas

    iPhone 4

    Moλις έκανα jailbreak με το limera1n! Πως μπορώ να καταλάβω ότι έγινε σωστά αφού δεν έχω καμία εφαρμογη ? Μήπως μπορεί να μου πει κάποιος? ευχαριστώ.
  7. kaldas

    iPhone 4

    Ευχαριστώ για την άμεση απαντηση ! το limera ειναι site? εκεί εξηγέι πως πρέπει να το κανω? Kαλα ρε παιδιά για να κάνω ενεργοποιήση λογαριασμού στο ιtunes θέλει πιστωτική κάρτα?
  8. kaldas

    iPhone 4

    Καλησπέρα στην παρέα.Από σήμερα έγινα και εγώ κατοχος ενός iphone 4 των 16 GB. Ερωτήσεις αμέτρητες.Θα διαβάσω όλα τα μυνήματα για να μάθω.Όμως ή8ελα να ρωτήσω δύο βασικά θέματα : 1. Για να κατεβάσω εφαρμογές απο το appstore 8α πρεπει να κάνω λογαριασμό στο itunes? 2. Πια είναι η πιο ασφαλής μέθοδος για να κάνει κάποιος jailbreak ? Και πώς γίνεται ? πια ειναι τα πλεονεκτήματα του? Χρειάζεται να κάνω και unlock ? Να πώ πως το κινητό το πήρα απο Ελλάδα και είναι η έκδοση 4.1 Παρακαλώ για την βοή8εια σας γιατί φοβάμαι να μην κάνω τίποτα στραβό. Σας ευχαριστώ πόλι για τον χρόνο σας.
  9. Έχεις απόλυτο δίκιο.Δεν ξέρω πως μου ξέφυγε αλλά πραγματικά έψαξα.Το θέμα είναι γιατί όμως πρέπει να γίνεται root το κινητό και να αλλάζει κάποιος την ROM?
  10. Καλημέρα σας! Όσο και να έψαξα δεν μπόρεσα να βρω απάντηση σε δύο ζητήματα 1.Τι ειναι το root? Χρειάζεται να γίνει ? Που μπορώ να βρω βήματα για το πως γίνεται? 2.Τι είναι η ROM? Χρειάζεται να γίνεται αλλαγή? 3.Χρειάζεται άλλη παραμετροποίηση το κινητό? Σας ευχαριστώ.
  11. Γενικλα είναι πρόβλημα αυτό να εχει τόσες πολλές εφαρμογές και να χρειαζεται συνέχεια να σβίνουμε...........
  12. Καλημέρα!Έχω ένα πρόβλημα.Κατεβάζω τον μοζίλα αλλά λεέι πως δεν έχει χώρο,διαγράφω εφαρμογές και πάλι τίποτα.Οι περισσότερες εφαρμεγές δεν μετακινούνται στην κάρτα μνήμης ενώ η κάρτα είναι σχεδόν άδια τι να κάνω ρε παιδιά μπορεί να μου πει κάποιος?ευχαριστώ.
  13. Καλησπέρα!Νέος κάτοχος του ντιζαιρ και έχω κάποιες ερωτησεις. 1. Πως μπορώ να αποθηκεύω εφαρμογές στην καρτα μνήμης ? 2. Πιο πρόγραμμα κανει το κινητό gps? 3. Ti ειναι το root? Χρειάζεται ? και αν ναι πως γίνεται ? 4. Τι είναι η rom ? χρειάζεται καποια παραμετροποίηση? 5. Πιες εφαρμογές αξίζει να βάλω? Σας ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...