Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος Ι)

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα,

Πώς θα μπορούσα να δω τον όγκο των δεδομένων που έχω χρησιμοποιήσει μέσω 3G μόνο; Χρησιμοποιώ το APN OnOff Widget, δεν ξέρω αν αυτό περιπλέκει τα πράγματα...

3G watchdog. Κατέβασέ το από market.

• Απαντήσεις 7,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εντάξει, αλλά το να το φορτίζεις μια φορά κάθε 2 μέρες δεν το βρίσκω τραγικό... το N95 μου κρατούσε το μισό. Αν θες παραπάνω, κατέβασε τη φωτεινότητα, βγες απ'το ίντερνετ, βγάλε το live wallpaper και βάλε κάτι με αρκετό μάυρο, και βάλε κι εναν task manager να είσαι σίγουρη ότι δεν τρέχει από πίσω άσχετα πραγματα... θα κρατήσει παραπάνω.

Εγώ τη μπαταρία προσωπικά τη βρίσκω ικανοποιητική. Αλλά περί ορέξεως, ξέρεις :)

Πάντως κι εμένα η μπαταρία του δε μου φαινεται οτι κραταει και πολυ (ούτε μέρα τώρα που το ψάχνω και κάνω συχνή χρήση). Το ΝΟΚΙΑ 5800 που έχω και κάνει σχεδόν τα ιδια πράγματα που μπορεί να κάνει και το Galaxy απλά με πολύ χειρότερο UI (σε σημείο να σου σπάει τα νεύρα) νομίζω εχει καλύτερη μπαταρία. Επίσης ο ρυθμός που αδειάζει η μπαταρία (η τουλάχιστον η ένδειξη της μπαταρίας) δεν είναι και πολύ γραμμικός. Βέβαια είμαι λίγο καλομαθημένος από το iPad που είναι άλλης κατηγορίας συσκευή αλλά νομίζω και το iPhone 4 θα ειναι καλύτερο στο θέμα μπαταρίας (και οχι μόνο) και ως προς την διάρκεια και ως προς την γραμμικότητα.

iPad - Galaxy S

Πρώτη εφαρμογή για Android: http://dl.dropbox.com/u/10320113/ypo.apk

Πάντως κι εμένα η μπαταρία του δε μου φαινεται οτι κραταει και πολυ (ούτε μέρα τώρα που το ψάχνω και κάνω συχνή χρήση). Το ΝΟΚΙΑ 5800 που έχω και κάνει σχεδόν τα ιδια πράγματα που μπορεί να κάνει και το Galaxy απλά με πολύ χειρότερο UI (σε σημείο να σου σπάει τα νεύρα) νομίζω εχει καλύτερη μπαταρία. Επίσης ο ρυθμός που αδειάζει η μπαταρία (η τουλάχιστον η ένδειξη της μπαταρίας) δεν είναι και πολύ γραμμικός. Βέβαια είμαι λίγο καλομαθημένος από το iPad που είναι άλλης κατηγορίας συσκευή αλλά νομίζω και το iPhone 4 θα ειναι καλύτερο στο θέμα μπαταρίας (και οχι μόνο) και ως προς την διάρκεια και ως προς την γραμμικότητα.

ο γραφικός δείκτης του Galaxy όντως δεν είναι γραμμικός. Ο % όμως είναι. Βάλε Battery Indicator (απλό ή Pro) από το Market και είσαι ΟΚ.

Galaxy Note II, Nexus 7, Xperia Go

Εδώ διαφωνούμε ριζικά. Είναι ΚΑΙ τηλέφωνο. Απλά τηλέφωνο είναι το Νοκια 3310. Με το Samsung μπορώ να ελέγχω το windows pc μου στη δουλειά από μακριά, να μιλάω με skype, να διαβάζω τα emails μου, να συζητάω σε φόρουμς και στο msn, να βλέπω ταινίες divx, να ελέγχω τον server μου σε περιβάλλον linux, να παίζω παιχνίδια με φοβερά γραφικά, να κάνω edit φωτογραφίες, να βλέπω streaming tv, να διαβάζω εφημερίδες, να πάω με gps κάπου που δεν ξέρω, μέχρι και να συνδέομαι με ssh σε παράλληλο supercomputer. Το παλιό μου pc θα κόλλαγε με κάποια απ'αυτα....

Και κατά την ταπεινή μου γνώμη πάντα, όποιος πέταξε κοντά 500 ευρώ για να πάρει ένα "τηλέφωνο", είναι κρίμα τα λεφτά.

συμφωνω απολυτα μαζι σου φιλε μου!με ποιο προγραμα μπορω να εχω το skype και to msn στο τηλεφωνο?οποτε θα εχω wi-fi να μιλαω αβερτα απο το τηλεφωνο.επισης ποιο προγραμα απο το μαρκετ οσον αφορα την ασφαλεια απο ιους και τα λοιπα μπορω να βαλω?ευχαριστω εκ των προτερων

Edited by artemios

Επειδή επείκειται η αγορά, σκέφτηκα να κάνουμε μια λίστα με must-have προγράμματα για το Galaxy. Ελπίζω να μην υπάρχει σε άλλη σελίδα και γράφω τσάμπα!

Λοιπόν ως τώρα έχουμε και λέμε (με τα δικά μου κριτήρια):

astro explorer - για να βλέπετε τους φακέλους στο κινητό

Handcent - για διαχείριση μηνυμάτων

HTC_ime - ελληνικό πληκτρολόγιο

Advanced task killer - για διαχείριση και κλεισιμο εφαρμογών

3G Watchdog - για παρακολούθηση τις κίνησης δεδομένων 3G

Logmein Ignition - για remote login στον υπολογιστή (δεν ξέρω για εσάς εγώ ψήθηκα)

titanium backup - για προφανείς λόγους

gps test - για έλεγχο σήματος και δορυφόρων gps

google goggles - για αναζήτηση ΄στο ιντερνετ με barcode, εικόνες, logos, κλπ

Barcode Scanner - (μήπως κάνειτο ίδιο με το απο πάνω;)

Adobe Photoshop Express - τα βασικά για editing φωτογραφίας

Kindle for Android - αν διαβάζετε ebooks από το Amazon (με τέτοαι οθόνη, θα το κάνουμε κι αυτό :-))

extended control - widget για διάφορα on/off του συστήματος με ένα άγγιγμα (καλό μου φάνηκε στα screenshots!)

κάντε copy/paste τη λίστα και προσθέστε ό,τι νομίζετε ότι είναι χρήσιμο, αλλά θα έλεγα να ΜΗΝ βάλουμε κάτι πολύ εξειδικευμένο, για αυτό την ονόμασα must-have ;-)

ζητείται επίσης για τη λίστα player που να υποστηρίζει ελληνικά srt!

Επειδή επείκειται η αγορά, σκέφτηκα να κάνουμε μια λίστα με must-have προγράμματα για το Galaxy. Ελπίζω να μην υπάρχει σε άλλη σελίδα και γράφω τσάμπα!

astro explorer - για να βλέπετε τους φακέλους στο κινητό

Logmein Ignition - για remote login στον υπολογιστή (δεν ξέρω για εσάς εγώ ψήθηκα)

Barcode Scanner - (μήπως κάνειτο ίδιο με το απο πάνω;)

Kindle for Android - αν διαβάζετε ebooks από το Amazon (με τέτοαι οθόνη, θα το κάνουμε κι αυτό :-))

extended control - widget για διάφορα on/off του συστήματος με ένα άγγιγμα (καλό μου φάνηκε στα screenshots!)

κάντε copy/paste τη λίστα και προσθέστε ό,τι νομίζετε ότι είναι χρήσιμο, αλλά θα έλεγα να ΜΗΝ βάλουμε κάτι πολύ εξειδικευμένο, για αυτό την ονόμασα must-have ;-)

Πολύ ωράιος ο φίλος!

Εγώ θα πρότεινα να γίνει καινούριο θέμα με must-have προγράμματα για το Galaxy.

Καλό είναι να βάζουμε και τα σχετικά link για να τα βρίσκουμε εύκολα.

......

Να προσθέσω το Root Explorer (σαν το Άστρο αλλά για rooted), το Picsay Pro για επεξεργασία φωτογραφιών, το ROM Manager για τους ίδιους λόγους με το titanium backup. Το goggles, barcode scanner και google shopper κάνουν το ίδιο πράγμα πάνω-κάτω, δοκίμασε και δες ποιό προτιμάς... το Shazam επίσης μ'αρέσει, το NewsRoom για RSS feeds, το Google Sky Map είναι φοβερό, και τέλος για navigation Destinator, Sygic, Ndrive, Navigon ή Copilot ανάλογα με τις προτιμήσεις του καθενός. Και νομίζω το Advanced Task Killer δεν πέφτει στα εξειδικευμένα.. :)

- Alex

με ποιο προγραμα μπορω να εχω το skype και to msn στο τηλεφωνο?οποτε θα εχω wi-fi να μιλαω αβερτα απο το τηλεφωνο.επισης ποιο προγραμα απο το μαρκετ οσον αφορα την ασφαλεια απο ιους και τα λοιπα μπορω να βαλω?ευχαριστω εκ των προτερων

το Picsay Pro για επεξεργασία φωτογραφιών)

Καλο οντως. Αλλα σαν το Vignette οχι (κατα την γνωμη μου :)) οποτε ας προστεθει κι αυτο.

Πως σας φαίνεται αυτή η θήκη;

Γιατι δεν παιρνεις μια σιλικονης? Υποθετω αποροφουν τους κραδασμους καλυτερα.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Παιδιά ευχαριστώ για την άμεση συνεισφορά στη λίστα, αλλά όπως είπα και πριν καλό είναι να κάνετε copy paste τη λίστα και να προσθέτετε τα δικά σας από κάτω, ενιαία. Υποτίθεται ότι αυτό γίνεται για να είναι όλα τα προγράμματα μαζί στο ίδιο post, αν εξακολουθούν να είναι σκόρπια σε πολλά posts πάλι χρειάζεται ψάξιμο κλπ. Και σιγα σιγά να βάζουμε και links.

Παιδιά δεν ξέρω αν το ξέρετε αλλά υπάρχει το εξής φόρουμ http://omniacs.net/index.php το οποίο είχε ξεκινήσει για το όμνια 1 αλλά έχει αναπτυχθεί και είναι και για άλλα κινητά πλέον όπως φυσικά και για το galaxy s http://omniacs.net/forumdisplay.php?61-Samsung-I9000-Galaxy-S.

Έλεγα λοιπόν αν θέλετε επειδή εδώ χάνεις τη μπάλα αν θέλετε να μεταφερθούμε εκεί που έχει κατηγορίες κτλ και είναι πολύ ποιο εύκολη η ενημέρωση σχετικά με το κινητό όπως επίσης και για το λειτουργικό andoid.

Μust-have προγράμματα για το Galaxy.

astro explorer ή Linda file manager - για να βλέπετε τους φακέλους στο κινητό

titanium backup ή My backup pro - για προφανείς λόγους

Barcode Scanner - (μήπως κάνειτο ίδιο με το απο πάνω

quick settings ή extended control - widget για διάφορα on/off του συστήματος με ένα άγγιγμα (καλό μου φάνηκε στα screenshots!)

tapatalk - Για παρακολούθηση φόρουμ

ping chat - για chat και όχι μόνο

NewsRoom - για RSS feeds

world newspapers - ανάγνωση εφημερίδων (και ελληνικών) , περιοδικών , rss κλπ.

spot4u - ελληνικό για ενημέρωση για φαρμακεια - βενζινάδικα φαγητό , διασκέδαση - events

Ndrive , sygic mobile maps 10 , Destinator9 , Navigon - για πλοήγηση

Edited by VOYAGER13
Δημήτρης

σημερα που χαζευα την συσκευη ----προς το παρον μονο αυτο μπορω να κανω-----:(

σε ενα καταστημα γερμανος

ανακαλυψα ενα τρικακι ,απενεργοποιηστε την αυτοματη ρυθμιση ενταση φωτος,μετα στην αρχικη οθονη στην μπαρα εκει με τις ενδειξεις, σηματος, μπαταριας,κλπ, αν συρετε το δακτυλο προς τα αριστερα χαμηλωνει η ενταση φωτος ενω προς τα δεξια αυξανει

αν ειναι γνωστο το κολπο ειμαι :X

Ειναι γνωστο!

Cell phone: iPhone Xs Max 256GB

Tablet: iPad 2017 Gold 32GB

astro explorer ή Linda file manager - για να βλέπετε τους φακέλους στο κινητό

Barcode Scanner - (μήπως κάνειτο ίδιο με το απο πάνω

quick settings ή extended control - widget για διάφορα on/off του συστήματος με ένα άγγιγμα (καλό μου φάνηκε στα screenshots!)

tapatalk - Για παρακολούθηση φόρουμ

ping chat - για chat και όχι μόνο

world newspapers - ανάγνωση εφημερίδων (και ελληνικών) , περιοδικών , rss κλπ.

spot4u - ελληνικό για ενημέρωση για φαρμακεια - βενζινάδικα φαγητό , διασκέδαση - events

Ndrive , sygic mobile maps 10 , Destinator9 , Navigon - για πλοήγηση

@drlacan

Κάτι τέτοιο εννοείς ;

Δημήτρης

@drlacan

Κάτι τέτοιο εννοείς ;

yep :-)

ακριβώς αυτό. Έτσι το τελευταίο post που θα έχει τη λίστα, θα είναι πάντα και το πιό ενημερωμένο ;). Τουλάχιστον μέχρι να γίνει άλλο thread με αυτό το θέμα και πάνε όλα στο πρώτο post :rolleyes:

yep :-)

ακριβώς αυτό. Έτσι το τελευταίο post που θα έχει τη λίστα, θα είναι πάντα και το πιό ενημερωμένο ;). Τουλάχιστον μέχρι να γίνει άλλο thread με αυτό το θέμα και πάνε όλα στο πρώτο post :rolleyes:

Παιδιά βάλτε και κανένα link για να βρίσκονται εύκολα οι εφαρμογές.

Εννοείς για το post ή τις εφαρμογές ; (είναι όλες στο μαρκετ με αυτά τα ονόματα)

Λέω για κάποιο link σε site που παρουσιάζουν και περιγράφουν αναλυτικά την εφαρμογή έτσι ώστε να βλέπουμε το review άμεσα από εδώ χωρίς να χρειάζεται να πάμε στο market με το κινητό.

παιδεια αντιμετοπισαι καποιος απο εσας προβλημα με τα ακουστικα που ηταν μεσα στην συσκευασια?εμενα στο ραδιο δεν ακουγεται καλα.επισης αυτα δεν ειναι και handsfree?γιατι δεν μπορω να δεχτω ουτε να παρω τηλ απο αυτα?μηπως ειμαι για σερβης?

Λέω για κάποιο link σε site που παρουσιάζουν και περιγράφουν αναλυτικά την εφαρμογή έτσι ώστε να βλέπουμε το review άμεσα από εδώ χωρίς να χρειάζεται να πάμε στο market με το κινητό.

Αρκετά από αυτά υπάρχουν εδώ

Δημήτρης

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος Ι)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...