sd12 Δημ. August 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2010 Καμια ιδέα για το πότε θα το φέρει vodafone-plaisio? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. August 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2010 @Te_salat μάλλον έγραφα ταυτόχρονα και είδα μετά το post σου. Εγκατεστησα το HTC _IME και είναι όντως με διαφορά το καλύτερο. Thank u :-) :-) Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 Χμμ, άρα μόνο στην Αγγλία για την ώρα δίνουν την JM1. Ενδιαφέρον. Εβαλα την Μ1 και απο το KIES λεει οτι δεν ειναι δυνατη η αναβαθμιση αυτης της εκδοσης. Μπορεις να δωσεις κανενα Link που να λεει οτι ειναι πλεον επισημη στην Αγγλια; (Το κινητο ειναι αγορασμενο απο Αγγλια) Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skritikos Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 (edited) Είμαι μεταξύ Galaxy S και Desire (το οποίο δεν βρίσκω πουθενά!). Πέντε μέρες τώρα έχω λοιώσει στο διάβασμα και το ψάξιμο, αλλά πάλι άκρη δεν βγαίνει. Από την μια το Desire με την πολυάριθμη κοινότητα υποστήριξης αλλά και τη δύσκολη οθόνη στον ήλιο και το σαφώς κατώτερο hardware (no gpu, cpu). Επίσης πολύ μέτρια αυτονομία (που διορθώνεται στο 2.2;;; ) Από την άλλη το Galaxy S από μια εταιρία που δεν έχει δείξει και τα καλύτερα στην υποστήριξη του Android στο παρελθόν και με όλα τα θέματα στο GPS. Top hardware αλλά και lag παράλληλα;;; Είμαι με ένα Touch Cruise 1 με WM 6.5 που πλέον δεν πάει βήμα :lol: Θα είναι το πρώτο μου Android, help!!!!! :D Βρέθηκα τελικά με το Galaxy S ;) που πρόλαβα και έκανα ήδη flash στην JP3 μια που η JF3 έδειχνε να το ζορίζει χωρίς λόγο. Θα το κρατήσω σε test για 1-2 εδομάδες (beta flashes, πειράματα, κτλ :lol: ) και μετά θα γίνει το κύριο τηλέφωνο μου. Οι ως τώρα εντυπώσεις πολύ θετικές, αλλά έχει φορτιστεί μόλις 2 φορές. Θα ακολουθήσουν σίγουρα πολλές ερωτήσεις και απορίες μια που είναι το πρώτο Android μου. Edited August 13, 2010 by skritikos Galaxy Note II, Nexus 7, Xperia Go Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rastamat Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 Πρόγραμμα που να βάζει σε folders τα applications υπάρχει; Γεια χαρά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gima Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 Εγω που το εχω απηρακτο οπως το πηρα θα μπορω να κανω αναβαθμηση την επισημη 2,2 οταν βγει τον αλλο μηνα ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argam Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 Πρόγραμμα που να βάζει σε folders τα applications υπάρχει; Δεν χρειάζεται πρόγραμμα. Πατάς παρατεταμένα στην οθόνη, επιλεγείς φάκελοι, και νέο φάκελλο. Τον μετονομασίες όπως θες και του βάζεις τις εφαρμογές σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleman Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 Καλημέρα, Από χθες το απόγευμα είμαι και εγώ κάτοχος του galaxy S. :D Αντιμετωπίζω πρόβλημα με το Σκύρε. Στο site του σκύρε δεν βρήκα πουθενά version για το κινητό αυτό. Υπάρχει κάποια λύση? “Flash is disabled” warning, saying that “The iPhone needs to cool down before you can use the flash.” :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 Πρόγραμμα που να βάζει σε folders τα applications υπάρχει; Μπορεις να κατεβασεις απο τo market το appsorganizer που μπορεις να βαζεις και οτι εικονιδιο θελεις στον φακελο που φτιαχνεις... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rastamat Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 Δεν χρειάζεται πρόγραμμα. Πατάς παρατεταμένα στην οθόνη, επιλεγείς φάκελοι, και νέο φάκελλο. Τον μετονομασίες όπως θες και του βάζεις τις εφαρμογές σου Σωστά αυτό το ξέρω, αλλά εννοώ τις εφαρμογές που δεν είναι σε μια από τις home screens, εκεί που είναι όλες οι εφαρμογές χύμα.... Γεια χαρά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisgeorg Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 Σωστά αυτό το ξέρω, αλλά εννοώ τις εφαρμογές που δεν είναι σε μια από τις home screens, εκεί που είναι όλες οι εφαρμογές χύμα.... FolderOrganizer Πολύ χρήσιμη εφαρμογή που δίνει πολλές δυνατότητες οργάνωσης και εμφάνισης όλων των εγκατεστημένων εφαρμογών,παιχνιδιών αλλά και bookmarks και επαφών. Επιλογή για οργάνωση σε ξεχωριστούς φακέλους ,αλλαγή εικονιδίων και πολλά άλλα. Υπάρχει και δωρεάν έκδοση αλλά και με πληρωμή. Την παραπάνω εφαρμογή δεν την έχω δοκιμάσει,την έχουνε προτείνει στις εφαρμογές για android. Μπορεί να κάνει για αυτό που θες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosx68 Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 Καλημέρα, Από χθες το απόγευμα είμαι και εγώ κάτοχος του galaxy S. :D Αντιμετωπίζω πρόβλημα με το Σκύρε. Στο site του σκύρε δεν βρήκα πουθενά version για το κινητό αυτό. Υπάρχει κάποια λύση? Αν εννοείς το Skype, τότε αυτά ξέρουμε μέχρι στιγμής: http://www.skype.com/intl/en-us/get-skype/on-your-mobile/skype-mobile/android/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamangel Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 (edited) ολα τα λεφτα το κινητο :-)) Edited August 13, 2010 by dreamangel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamangel Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 Δεν μπορείς να συγκρίνεις το galaxy s με το omnia 2. Είναι σαν να συγκρίνεις ferrari με punto. Καμία σχέση :Ρ. γιατι τι εχει το πουντακι??μια χαρ ειναι και καει και λιγο!!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleman Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 Αν εννοείς το Skype, τότε αυτά ξέρουμε μέχρι στιγμής: http://www.skype.com/intl/en-us/get-skype/on-your-mobile/skype-mobile/android/ Άρα δεν υποστηρίζει το Skype το galaxy S ? :( “Flash is disabled” warning, saying that “The iPhone needs to cool down before you can use the flash.” :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 γιατι τι εχει το πουντακι??μια χαρ ειναι και καει και λιγο!!:D μα το λες και μονη σου το ενα θα το πεις φιατακι η πουντακι,,το αλλο δεν μπορεις να το πεις φεραρακι:lol: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosx68 Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 Άρα δεν υποστηρίζει το Skype το galaxy S ? :( Όχι. Αλλά και αυτά που υποστηρίζει τα υποστηρίζει μέσω Verizon. Δεν ξέρω τι παίζει εκεί. Από ότι διάβασα όμως σύντομα θα βγει η έκδοση για Android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 Σωστά αυτό το ξέρω, αλλά εννοώ τις εφαρμογές που δεν είναι σε μια από τις home screens, εκεί που είναι όλες οι εφαρμογές χύμα.... FolderOrganizer Πολύ χρήσιμη εφαρμογή που δίνει πολλές δυνατότητες οργάνωσης και εμφάνισης όλων των εγκατεστημένων εφαρμογών,παιχνιδιών αλλά και bookmarks και επαφών. Επιλογή για οργάνωση σε ξεχωριστούς φακέλους ,αλλαγή εικονιδίων και πολλά άλλα. Υπάρχει και δωρεάν έκδοση αλλά και με πληρωμή. Την παραπάνω εφαρμογή δεν την έχω δοκιμάσει,την έχουνε προτείνει στις εφαρμογές για android. Μπορεί να κάνει για αυτό που θες. Λογω δομης λειτουργικου δεν μπορεις να κανεις ομαδοποιηση των εφαρμογων σε φακελους μεσα στο μενου. Ολες αυτες οι εφαρμογες (FolderOrganizer, Smart Shortcuts κτλ) σου παρεχουν τη δυνατοτητα να ομαδοποιησεις τις εφαρμογες σε καποια απο τις homescreens σου. H δευτερη που αναφερω μαλιστα ειναι δωρεαν απο το market. http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamangel Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 (edited) τελικα παιδια εχω μπερδευτει λιγο!το γνωριζω οτι μπορει να βγαινω εκτος topic αλλα χρειαζομαι την γνωμη σας!ποτε δεν ειχα κινητο με android αλλα ειμαι iphonenakiaς!το θεμα ειναι οτι εχω βαρεθει σε καθε καινουργια εκδοση αναβαθμισης του iphone να την περναω και μετα να περιμενω το καινουργιο jailbreak και παλι απο την αρχη να περαστουν οι εφαρμογες κτλ...μετα απο καποια στιγμη κατανταει αρκετα κουραστικο!!χωρια οτι δεν παω με τιποτα το itunes!Λοιπον η ερωτηση μου ειναι επειδη αναφερω ξανα πως ποτε δεν ειχα android αν αξιζει να παρω το galaxy ή να παω παλι στο iphone 4??δεν εχω καποιο μετρο συγκρισης!και δεν εννοω τοσο απο πλευρας οθονης και αναλυσης αλλα απο θεμα επεξεργαστη και λογισμικου! Συγνωμη αν κουρασα αλλα θα ηθελα την γνωμη σας!! Ευχαριστωωωω:blink: Edited August 13, 2010 by dreamangel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diatheke Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 τελικα παιδια εχω μπερδευτει λιγο!το γνωριζω οτι μπορει να βγαινω εκτος topic αλλα χρειαζομαι την γνωμη σας!ποτε δεν ειχα κινητο με android αλλα ειμαι iphonenakiaς!το θεμα ειναι οτι εχω βαρεθει σε καθε καινουργια εκδοση αναβαθμισης του iphone να την περναω και μετα να περιμενω το καινουργιο jailbreak και παλι απο την αρχη να περαστουν οι εφαρμογες κτλ...μετα απο καποια στιγμη κατανταει αρκετα κουραστικο!!χωρια οτι δεν παω με τιποτα το itunes!Λοιπον η ερωτηση μου ειναι επειδη αναφερω ξανα πως ποτε δεν ειχα android αν αξιζει να παρω το galaxy ή να παω παλι στο iphone 4??δεν εχω καποιο μετρο συγκρισης!και δεν εννοω τοσο απο πλευρας οθονης και αναλυσης αλλα απο θεμα επεξεργαστη και λογισμικου! Συγνωμη αν κουρασα αλλα θα ηθελα την γνωμη σας!! Ευχαριστωωωω:blink: Εφόσον είναι τόσο σημαντικό το να είσαι σε μία "σταθερή", όσο το δυνατόν κατάσταση κινητού, η άποψή μου είναι να παραμείνεις στο iPhone. Αναβαθμίσεις θα έχεις περισσότερες (όπως ελπίζουμε όλοι!) στο "Γαλαξία". Αν ποτέ αποκτήσεις διάθεση για πειράματα/βελτιώσεις, κλπ, τότε το Android είναι μονόδρομος (ΙΜΗΟ). Όσο αναφορά το λογισμικό, δε θα έχεις πρόβλημα με καμία από τις δύο επιλογές, εκτός και εάν ζητάς κάτι ιδιαίτερο, το οποίο είναι δυνατόν να υπάρχει μόνο σε μία από τις δύο πλατφόρμες. Γενικά όμως, υπάρχουν λύσεις για τα πάντα. Μέτρο σύγκρισης θα μπορούσε να είναι κάποιο από τα συγκριτικά σε διάφορες ιστοσελίδες, ενδεικτικά αναφέρω το πιο πρόσφατο, στο gsmarena.com: http://www.gsmarena.com/samsung_i9000_galaxy_s_vs_apple_iphone_4-review-500.php ... οφείλω βέβαια να αναφέρω, ότι τα δύο κινητά απλά δε... συγκρίνονται! :p ... με μία ακόμα σημείωση, ότι οι πραγματικές δυνατότητες του Galaxy S θα φανούν στη 2.2. RTFM... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 τελικα παιδια εχω μπερδευτει λιγο!το γνωριζω οτι μπορει να βγαινω εκτος topic αλλα χρειαζομαι την γνωμη σας!ποτε δεν ειχα κινητο με android αλλα ειμαι iphonenakiaς!το θεμα ειναι οτι εχω βαρεθει σε καθε καινουργια εκδοση αναβαθμισης του iphone να την περναω και μετα να περιμενω το καινουργιο jailbreak και παλι απο την αρχη να περαστουν οι εφαρμογες κτλ...μετα απο καποια στιγμη κατανταει αρκετα κουραστικο!!χωρια οτι δεν παω με τιποτα το itunes!Λοιπον η ερωτηση μου ειναι επειδη αναφερω ξανα πως ποτε δεν ειχα android αν αξιζει να παρω το galaxy ή να παω παλι στο iphone 4??δεν εχω καποιο μετρο συγκρισης!και δεν εννοω τοσο απο πλευρας οθονης και αναλυσης αλλα απο θεμα επεξεργαστη και λογισμικου! Συγνωμη αν κουρασα αλλα θα ηθελα την γνωμη σας!! Ευχαριστωωωω:blink: Φίλε εδώ δεν περιμένουμε JB αλλά περιμένουμε αλλά πράγματα :) Πρόσεξε γιατί όσοι είναι καιρό με iPhone δεν μπορούν να προσαρμοστούν σε άλλο λειτουργικό. Οπότε σκέψου το. Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
none14 Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 τελικα παιδια εχω μπερδευτει λιγο!το γνωριζω οτι μπορει να βγαινω εκτος topic αλλα χρειαζομαι την γνωμη σας!ποτε δεν ειχα κινητο με android αλλα ειμαι iphonenakiaς!το θεμα ειναι οτι εχω βαρεθει σε καθε καινουργια εκδοση αναβαθμισης του iphone να την περναω και μετα να περιμενω το καινουργιο jailbreak και παλι απο την αρχη να περαστουν οι εφαρμογες κτλ...μετα απο καποια στιγμη κατανταει αρκετα κουραστικο!!χωρια οτι δεν παω με τιποτα το itunes!Λοιπον η ερωτηση μου ειναι επειδη αναφερω ξανα πως ποτε δεν ειχα android αν αξιζει να παρω το galaxy ή να παω παλι στο iphone 4??δεν εχω καποιο μετρο συγκρισης!και δεν εννοω τοσο απο πλευρας οθονης και αναλυσης αλλα απο θεμα επεξεργαστη και λογισμικου! Συγνωμη αν κουρασα αλλα θα ηθελα την γνωμη σας!! Ευχαριστωωωω:blink: Υπάρχει σχετικό θέμα στους «διαξιφισμούς» iPhone 4 vs Galaxy S που ίσως σε βοηθήσει λίγο παραπάνω… Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitech Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 (edited) -- Tweeter said -- - ...... @joint_posterior Samsung removed every 2.2 firmwares from his servers... problem is a big leak there ;) We hope to get soon new... about 14 hours ago via web in reply to joint_posterior - ...... @rhcp011235 Samsung keeps the 2.2 roms secret :) Thats a normal way. We hope to get end of August :) about 13 hours ago via web in reply to rhcp011235 Εβαλα την Μ1 και απο το KIES λεει οτι δεν ειναι δυνατη η αναβαθμιση αυτης της εκδοσης. Μπορεις να δωσεις κανενα Link που να λεει οτι ειναι πλεον επισημη στην Αγγλια; (Το κινητο ειναι αγορασμενο απο Αγγλια) - Και μενα αγγλικο ειναι ... με την JP3 μου γραφει και μενα το ιδιο. ... πιστευω πως δεν θα μπορεσουμε να αναβαθμισουμε ,εχοντας beta firmwares :mad: ,αλλα οπως γραφει και ο Κωστας παραπανω ,περνόντας το επισημο; XXJF3 ,παλι δεν του βγαινει αναβαθμιση ;!! ... περιεργο ,αν αναλογιστουμε την μαρτυρια του "τυχερακια" ,οτι κυκλοφορει επισημη XXJM1 ( και οχι XWJM1 :shifty: ) .... μας βλεπω παλι "παραπλευρα" να αναβαθμιζουμε :( ... το περιεργο ειναι ,αφου εχουμε αγγλικο imei ,πώς δεν το βλεπει το ρημαδι ; ... Κωστα το δικο σου τι προελευσης ειναι; ... Edited August 13, 2010 by hitech - Stathis - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamangel Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 (edited) Φίλε εδώ δεν περιμένουμε JB αλλά περιμένουμε αλλά πράγματα :) Πρόσεξε γιατί όσοι είναι καιρό με iPhone δεν μπορούν να προσαρμοστούν σε άλλο λειτουργικό. Οπότε σκέψου το. δεν εχω προβλημα ιδιαιτερο!ουτε το iphone το ηξερα ομως προσαρμοστικα μια χαρα!τα παιρνω ευκολα ;)! απλα με ενδιαφερει να εχω ενα γρηγορο κινητο,εργονομικο,με καλες εφαρμογες παντου ειδους, καλο gps και να μην χρειαζεται οταν βγαινει ενα καινουγιο update να το κανω,μετα να κανω jailbroke,μετα sync και φτου απο την αρχη!!και κατι αλλο δεν με πειραζουν τα update ας κανουν και 20 καθε εβδομαδα, αλλα αλλο να κανει update απλο και αλλο να κανεις update μετα να περιμενεις το jailbrake μετα να κατεβαζεις απο cydia, μετα να κανεις sync και μετα.... ουφ ηδη κουραστικα .. Edited August 13, 2010 by dreamangel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 Xxjm1 που υπάρχει; δεν την βρίσκω. Τελικά μόνο μία είναι επίσημη; οποίος το έχει πάρει από ελλάδα τι έκδοση είχε; μπορεί να μας πει; Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts