Jump to content

Diatheke

Members
  • Δημοσιεύσεις

    38
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Diatheke

  • Ημ. Γέννησης 02/10/1972

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    COSMOTE Mobile Telecommunications S.A.

Diatheke's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Επανέρχομαι για το θέμα της μπαταριάς, από τη στιγμή που χρησιμοποιώ την Omega για πλέον της μίας εβδομάδας: Λοιπόν, δίχως κάποιου είδους calibration, η μπαταρία έχει "στρώσει" τόσο, όσο να έχει ξεπεράσει τις επιδόσεις της τελευταίας Ελληνικής, μαμίσιας ROM. Γιάννη, για μία ακόμα φορά ένα μεγάλο ευχαριστώ. Σε παρακαλώ, στείλε μου σε PM το... λογαριασμό! :p EDIT: και Dropbox plix plox!
  2. Sooo... what's next? :p Δώστε στο λαό προγραμματικές δηλώσεις για την επόμενη έκδοση! :D
  3. additional feedback: Δε ξέρω αν σημαίνει κάτι, κατά την εκτέλεση "run full benchmark" από το quadrant (~3500 τελικό score), στα Database Writes του ΙΟ φαίνεται να καθυστερεί/κολλάει - για 8-9'' - στη μέση (2/4).
  4. Λοιπόοον... αγαπητέ φίλε Γιάννη, μετά από μία περίπου ημέρα έχοντας: Baseband version: I9100XXKI3 Kernel version: 2.6.35.7.-I9100XXKI3-CL577579 se.infra@SEP-55#2 Build number: OmexgaXT v2.0 -XXKI3 ... επιβεβαιώνω τον φίλο πιο πάνω, που αναφέρει θέμα με τη μπαταρία. Δηλαδή, για χρήση 10' με ανοιχτό WiFi/DATA/GPS έχω απώλειες της τάξης του 10-12%. Συγκρίνοντάς το με τη προηγούμενη κατάσταση (μαμίσια ΚΙ4) και τις ίδιες συνθήκες έχω δυστυχώς η τριπλάσια κατανάλωση... Anyway, θα συνεχίσω να το παρατηρώ και θα σας ενημερώσω. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για το χρόνο σου, να δημιουργείς για όλους εμάς και να απαντάς σε κάθε ερώτησή μας. Να είσαι καλά!
  5. Φίλε μου, μήπως κατά τύχη εννοείς, ότι αμέσως μετά το flash, με το που δίνεις user/password για Market, επιλέγεις (είναι default νομίζω...) να συγχρονίζεις με το Market (το backup των εφαρμογών σου)?
  6. Την Omega ΧΤ v2.0 ◄Black Blue► with CF-Root v4.1 kernel. Δύο είμαστε, παλεύουμε να βρούμε κάποιο πρόβλημα αλλά δεν! Α-Ψ-Ο-Γ-Α όλα, so far! ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ! Αντί να κάνουμε διάλειμα από τη δουλειά για να παίξουμε λίγο με την Omega συμβαίνει το αντίθετο! Κάνουμε διάλειμα από την... Omega για εργασία! :p
  7. Πάρα πολύ καλή δουλειά Γιάννη &... Associates! Να είσαι καλά φίλε :)
  8. Παρακολουθώ τα posts σου μια και αντιμετώπισα τα ίδια ακριβώς προβλήματα με σένα. Ακόμα δε μπορώ να κατεβάσω τίποτα από το Market... Αν βρεις κάτι οριστικό φίλε μου, ρίξε άλλο ένα post plix plox! Κανείς άλλος δεν είχε προβλήματα με το Market??
  9. +1000 Αδελφέ, σα να είσαι στο μυαλό μου! Εκτός από το ότι δε θα το σκεφτώ καθόλου (δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθώ ξανά με τους πουθενάδες), όλα τα άλλα είναι ακριβώς οι δικές μου σκέψεις.
  10. Εντάξει... μιλάμε είναι Α-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Κ-Τ-Ο-Ι οι άνθρωποι...
  11. Μόλις τους έκανα το ίδιο ερώτημα και αναμένω γραπτή τους απάντηση...
  12. ... application της Samsung το οποίο κάνει τι? Εννοείς τη "Διαχείριση Εφαρμογών" από το Samsung Apps?
  13. Τελικά το "& Χάρτες" που αναφέρεται στο πακέτο τι είναι? Περιέχεται κάποιο πρόγραμμα πλοήγησης ή... Google Maps?
  14. nope. Απολύτως κανένα πρόβλημα.
×
×
  • Create New...