Jump to content

pavlosx68

Members
  • Δημοσιεύσεις

    181
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by pavlosx68

  1. Πάντως κάτι γίνεται με το κινητό. Οι μισοί έχουν (έχουμε) δυόμιση ώρες SOT και το κινητό φτάνει να ζεματάει και οι άλλοι μισοί πέντε ώρες SOT και ούτε ζεσταίνεται.
  2. Έχει διαπιστώσει κανείς σας πιο αδύναμο wifi με την Marshmallow;
  3. Όντως. Μεγάλη διάφορα. Πήραμε και τηνTMZ (τσεχική για T-Mobile)
  4. Ούτε το τσέχικο της t-mobile το έχει πάρει ακόμη.
  5. Καλημέρα σας Έχω την G928FXXS2AOK5 (Region: DNL) και θέλω να βάλω την G928IDVU2AOK8 (Region: INS). Θέλω να λύσω το πρόβλημα του ξυπνήματος με lag που έχει το τηλ. Θα έχω προβλήματα με εγγύηση;
  6. Το πήρα κι εγώ. Με γεια μου. Δυστυχώς έχω πρόβλημα στο ξύπνημα του τηλεφώνου όταν δεν το χρησιμοποιώ για κάποια ώρα. Έχω δει ότι αυτό γενικά έχει παρατηρηθεί στο τηλέφωνο. Λύση δεν βλέπω. Το αντιμετώπισε κάνεις εδώ αποτελεσματικά;
  7. Το έχω κάνει. Από youtube είδα κι εγώ. Δεν είναι δύσκολο αλλά θέλει κάποια προσοχή. Αλλά μου άφησε κουσούρι. Δεν μπορώ να βάλω πλεόν ακουστικά επειδή δεν ευθυγραμμίζονται οι δύο τρύπες.
  8. Μακριά από τη Samsung Greece. Αν σου χαλάσει, θα μετανοιώσεις την ώρα και τη στιγμή με το σέρβις.
  9. Ξέρει κανείς αν το Hitachi Perfomance RAK-50PPB/RAC-50WPB (18.000 btu) http://www.skroutz.gr/s/4861805/Hitachi-Perfomance-RAK-50PPB-RAC-50WPB.html μπορεί να καλύψει _μακρόστενο_ σαλόνι (8,4x4,5=)37,8 τ.μ. με ύψος 2,7μ. και σχετικά καλή μόνωση με διπλά παράθυρα και να δωσει ομοιόμορφη θεροκρασία;
  10. Σε ευχαριστω πολύ. Να προτιμήσω "Mitsubishi Electric" ή " Mitsubishi Heavy Industries"; Ρωτώ και από πλευράς ποιότητας και από πλευράς αντιπροσωπείας.
  11. Μεταξύ Daikin, Panasonic και Mitsubishi, ποια έχει το καλύτερο σέρβις στην Ελλάδα;
  12. Ευχαριστώ πολύ. Γιατί ειδικά τα 16 gb;
  13. Αν αγοράσω τσεχικο G2, έχω εγγύηση Ελλάδα;
  14. Παρατήρησε κανείς αύξηση της έντασης; Σε μένα και τα ringtones αλλά και η αρχική μουσικούλα του logo είναι πολύ πιο δυνατά. Και πριν τα είχα όλα φουλ αλλά δεν είχα τέτοια ένταση.
  15. Στο δικό μου έφυγε μετά το factory reset. Τώρα γράφει official.
  16. About Device / Status / Device Status (τελευταίο) Στο Download Mode κι εμένα λέει official. Edit: Οκ. Δούλεψε με το KIES. Κατεβάζω το upgrade. Ευχαριστώ.
  17. Μια βοήθεια ρε παιδιά. Εγώ έκανα triangle away, έβγαλα το ρουτ, το counter δείχνει μηδέν, αλλά το Device Status είναι ακόμα modified και όταν ζητάω να κάνει update μου λέει " Checking for software updates..." και γυρνάει το κυκλάκι χωρίς να πηγαίνει παραπέρα.
  18. Μπορεί κάποιος να μου πει αν ξέρει ένα κατάστημα που να έχει αξιοπρεπείς θήκες για το Note 2 (όχι κινεζιές) στη Θεσσαλονίκη;
  19. Νομίζω ότι έχει να κάνει με τον browser σου.
  20. Ναι - πουλάω αύριο το Note 2 για να τα ακουμπήσω στην Apple... Οπωσδήποτε...
  21. Η σύνδεσή σου φταίει. Το YouTube ρίχνει την ποιότητα όταν δεν έχει καλή σύνδεση.
  22. Ένα ενδιαφέρον βίντεο (βασικά για σειρά βίντεο πρόκειται) για πράγματα που μπορεί να μην ξέραμε στο Note 2. Αν ξαναέπαιξε, ζητώ συγνώμη:
  23. To StudioKuma nomedia μου βγάζει "Failed Creating .nomedia!". Θα δοκιμάσω με το USB. Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...