Jump to content

[Επίσημο] Samsung Wave (S8500)

andreas_ku990
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

congratz sammy.

προσωπικα οριστικο φιναλε του τηλεφωνου και γενικοτερα της εταιριας. ουτε οδοντογλυφιδα δν ξαναπαιρνω απ αυτους..

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG.

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα παιδιά, θελω μια γνωμη μπας και το σωσω. Μια καλη ημερα, απο το πουθενά, έχασα τα εικονίδια των εφαρμογών , οπότε λέω η micro sd ... Τη βγάζω, τη φυσάω, την ξαναβάζω, 4-5 φορές αυτή η δουλειά και τίποτα ... Τη δοκιμάζω και σε άλλα κινητά και έβγαλε μήνυμα κενή κάρτα ...

Μήπως έχει τύχει κατι ανάλογο σε κανένα και κατάφερε να σώσει το dato ?

Ευχαριστώ

Με την εφαρμογή fruit ninja απο το Kies τι έγινε? Το είχα κατεβάσει και τώρα μου γράφει terminated στις αγορές μου και υπάρχει πάλι διαθέσιμη να την ξαναγοράσω 1 ευρώ
nokia 3210, nokia 3310, nokia 3330, sony ericsson t68i, sony ericsson t610, sony ericsson t630, sharp gx30i, nokia 6670, nokia n70, sony ericsson g900, nokia 5800, samsung omnia, samsung wave, samsung corby, samsung monte, nokia 1800, sony ericsson xperia neo V, sony xperia U, sony xperia Z, lg nexus 4, sony xperia Z, sony xperia Z1

Με την εφαρμογή fruit ninja απο το Kies τι έγινε? Το είχα κατεβάσει και τώρα μου γράφει terminated στις αγορές μου και υπάρχει πάλι διαθέσιμη να την ξαναγοράσω 1 ευρώ

Ωχ! Τελικά ισχύει αυτό που λέγανε για τις εφαρμογές όταν τις αγοράζαμε ότι είναι διαθέσιμες για 2 χρόνια; Μήπως αυτό έγινε; Αν ισχύει την μ@μήσαμε.

Ωχ! Τελικά ισχύει αυτό που λέγανε για τις εφαρμογές όταν τις αγοράζαμε ότι είναι διαθέσιμες για 2 χρόνια; Μήπως αυτό έγινε; Αν ισχύει την μ@μήσαμε.

Μα δεν έχουν περάσει ούτε 6 μήνες απο τότε που την αγόρασα

nokia 3210, nokia 3310, nokia 3330, sony ericsson t68i, sony ericsson t610, sony ericsson t630, sharp gx30i, nokia 6670, nokia n70, sony ericsson g900, nokia 5800, samsung omnia, samsung wave, samsung corby, samsung monte, nokia 1800, sony ericsson xperia neo V, sony xperia U, sony xperia Z, lg nexus 4, sony xperia Z, sony xperia Z1

Κατα τα φαινομενα το Bada οχι απλα πεθανε αλλα αρχισε και να μυριζει!:X

αν συγχωνευθει δεν ξερω αν πεθανε.. παντως το θεμα ειναι να δουμε κατα ποσο θα παραμεληθουν τα waves...

Καλησπερα παιδια, ελπίζω το bada 2.0 να μας ερθει και επισημα, γιατί πλέον δεν λειτουργεί το samsung apps μεσω kies (βγαζει μηνυμα συντηρησης , διορθωσης προβληματων κτλ).

εμενα , το κυριο "αρνητικό" στο τηλεφωνο είναι η τυχαία και αδιευκρίνιστη λειτουργια του ξυπνητηριού.

εάν καποιος εχει παρατηρησει αναλυτικα πως συμβαινει να μη λειτουργεί, πως μπορούμε να αποφεύγουμε το προβλημα κτλ, ας αναφέρει.

Εάν καθε μέρα δημιουργώ ένα νέο ξυπνητήρι, μπορω να είμαι σίγουρος ότι θα λειτουργήσει τελικά ?

Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει.

Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android.

Καλησπερα παιδια, ελπίζω το bada 2.0 να μας ερθει και επισημα, γιατί πλέον δεν λειτουργεί το samsung apps μεσω kies (βγαζει μηνυμα συντηρησης , διορθωσης προβληματων κτλ).

εμενα , το κυριο "αρνητικό" στο τηλεφωνο είναι η τυχαία και αδιευκρίνιστη λειτουργια του ξυπνητηριού.

εάν καποιος εχει παρατηρησει αναλυτικα πως συμβαινει να μη λειτουργεί, πως μπορούμε να αποφεύγουμε το προβλημα κτλ, ας αναφέρει.

Εάν καθε μέρα δημιουργώ ένα νέο ξυπνητήρι, μπορω να είμαι σίγουρος ότι θα λειτουργήσει τελικά ?

Εγω αυτο κανω,αλλαζω τα λεπτα της ωρας και ειμαι οκ,τουλαχιστον 1.5 χρονο που εχω το κινητο.Μα.....κια αλλα λειτουργει!

Το μόνο που έχω βρει εγώ για να δουλεύει κάθε φορά το ξυπνητήρι, είναι το βράδυ πριν κοιμηθώ να αλλάζω την ένταση του ήχου αφύπνισης, δλδ να το πάω από το 5 στο 6, και είτε πίσω στο 5 είτε το αφήνω στο 6, δεν έχει σημασία. Αρκεί να ξεκινήσει στην ουσία να παίζει τον ήχο αφύπνισης.

Το μόνο που έχω βρει εγώ για να δουλεύει κάθε φορά το ξυπνητήρι, είναι το βράδυ πριν κοιμηθώ να αλλάζω την ένταση του ήχου αφύπνισης, δλδ να το πάω από το 5 στο 6, και είτε πίσω στο 5 είτε το αφήνω στο 6, δεν έχει σημασία. Αρκεί να ξεκινήσει στην ουσία να παίζει τον ήχο αφύπνισης.

χαχαχ κι εγω τετοια κολπα κανω η αλλαζω την ονομασια...μαλλον αυτο που χρειαζεται εινια μια ελαχιστη επεξεργασια του ξυπνητηριου

Παιδιά κρίμα, ένα τόσο καλό κινητό, να κάνουμε όλο πατέντες για να είναι λειτουργικό.

παντως σημερα ειδα βγηκε το sdk 2.04... την αναβαθμιση σε 2.0 δε φανταζομαι να μη τη δωσουν, ο,τι και να γινει με το bada

χαχαχ κι εγω τετοια κολπα κανω η αλλαζω την ονομασια...μαλλον αυτο που χρειαζεται εινια μια ελαχιστη επεξεργασια του ξυπνητηριου

ΠΑιδια οπως ξαναγραψα εμενα δεν εχει προβλημα στο ξυπνητηρι.... μηπως παιζει ρολο τι ηχο εχει? Αν εχετε αλλαξει ηχο πχ και το εχετε στην καρτα και οχι στο τηλεφωνο, ας πουμε?

Εμενα ειναι ο default ηχος και δεν ειχα ποτε θεμα.

Στέφανος

Εγώ το μόνο πρόβλημα που είχα με το ξυπνητήρι είναι όταν το πρώτο είναι στις 13:00 π.χ και το δεύτερο στις 12:50 χτυπάει το πρώτο και το δεύτερο όχι. Μάλλον πάει για την επόμενη μέρα... Πρέπει να είναι με σειρά από το μικρότερο στο μεγαλύτερο αν βάζετε πολλά ξυπνητήρια.

-Με ανοιχτώ το τηλέφωνο πάντα. Με κλειστό δεν έχω δοκιμάσει να δω τι παίζει.

και με κλειστό δουλεύει μια χαρά.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Εμένα πάντως δουλεύει καλά το ξυπνητήρι,το μόνο που κάνω είναι να μπαίνω στο υπομενου του ξυπνητηριού,χωρίς να κάνω κάποια αλλαγή.Ο ήχος,απ οπου και εάν τον επιλέξεις,αποθηκεύεται αυτόματα στην μνήμη του τηλεφώνου.

Όσο για το bada 2,δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στραβώνετε τόσο πολύ!το τηλέφωνο είναι τέλειο,τα bugs που έχει είναι πολύ λίγα για να χαλάσουν την εικόνα του,το ότι δεν το έχει δώσει η samsung ακόμη είναι μείον,αλλά δεν νομίζω ότι αξίζει το θάψιμο που ρίχνουν μερικοί.

Εμένα πάντως δουλεύει καλά το ξυπνητήρι,το μόνο που κάνω είναι να μπαίνω στο υπομενου του ξυπνητηριού,χωρίς να κάνω κάποια αλλαγή.Ο ήχος,απ οπου και εάν τον επιλέξεις,αποθηκεύεται αυτόματα στην μνήμη του τηλεφώνου.

Όσο για το bada 2,δεν μπορώ να καταλάβωνετε γιατί στραβώτόσο πολύ!το τηλέφωνο είναι τέλειο,τα bugs που έχει είναι πολύ λίγα για να χαλάσουν την εικόνα του,το ότι δεν το έχει δώσει η samsung ακόμη είναι μείον,αλλά δεν νομίζω ότι αξίζει το θάψιμο που ρίχνουν μερικοί.

Το ότι κάνει restart μόνο του στα καλά καθούμενα, το ότι πέφτεις για ύπνο και ενώ το εχεις αφήσει ανοιχτο ξυπνας και το βρίσκεις κλειστό, το ότι δεν μπορείς να ξέρεις πόσο κρατάει η μπαταρία του γιατί την μία κρατάει 2 μέρες και την επόμενη φορά μπορεί να ξεφορτίσει σε 5 ωρες σου φαίνονται για λίγα bugs. Και λίγα να ναι ειναι πολύ σημαντικά. Ναι το τηλ σαν συσκευή ειναι τέλειο. Κατα τ' αλλα αστο.

αμα θελαμε τηλεφωνο θα βγαζαμε απ τα συρταρια μας τα 3210 μας δεν θα σκαγαμε 300αρα για να παρουμε το wave.και λιγο θαψιμο εχουμε ριξει

αμα θελαμε τηλεφωνο θα βγαζαμε απ τα συρταρια μας τα 3210 μας δεν θα σκαγαμε 300αρα για να παρουμε το wave.και λιγο θαψιμο εχουμε ριξει

φιλε καμια σχεση απλα...δε ξερω τι παιζει με τη συσκευη σου αλλα η πλειοψηφια των χρηστων εχει και σταθερη μπαταρια και μηδενικα restart...επισης το ψυπνητηρι αν μπει μεσα και το ενεργοποιησεις απο μεσα δουλευει παντα...

Εγω ρε παιδια δεν εχω κανενα μα κανενα προβλημα με το κινητο.Ουτε με την μπαταρια, ουτε με το ξυπνητηρι,ουτε σβηνει μονο του,τιποτα-τιποτα.Μπορει καποιος να μου πει πως θα κανω μονος μου αναβαθμιση(εχω την 1,0)με ολες τις λεπτομεριες ή να μου υποδειξει που μπορω να βρω ολα τα "βηματα" για να το κανω αυτο?:confused:

Ούτε εγώ έχω πρόβλημα με το τηλέφωνο είτε με το ξυπνητήρι, ειδικά μετά την αναβάθμιση σε 1.2.

Εγω ρε παιδια δεν εχω κανενα μα κανενα προβλημα με το κινητο.Ουτε με την μπαταρια, ουτε με το ξυπνητηρι,ουτε σβηνει μονο του,τιποτα-τιποτα.Μπορει καποιος να μου πει πως θα κανω μονος μου αναβαθμιση(εχω την 1,0)με ολες τις λεπτομεριες ή να μου υποδειξει που μπορω να βρω ολα τα "βηματα" για να το κανω αυτο?:confused:

Φίλε μου το κινητό σου είναι branded; (απο Vodafone, Cosmote) Αν ναι, ακολούθησε τον οδηγό που υπάρχει στο FAQ του forum, http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=284703 ( 6) Αγόρασα το Samsung Wave s8500 από Vodafone, και έχει το λογότυπο, αλλαγμένο firmware, και δεν μπορώ να κάνω αναβάθμιση. Μπορώ να κάνω κάτι γι' αυτό;). Αλλιώς κατέβασε το Kies απο εδώ σύνδεσε το κινητό σου με τον υπολογιστή, αφού πρώτα έχεις ανοίκει το Kies, και πάτησε αναβάθμιση.

Πάρε πρώτα back up τις επαφές σου και όλα τα αρχεία σου πρίν κάνεις οτιδήποτε. Ειδικά αν το κινητό σου είναι branded.

Huawei P8 Titanium Grey, Android 5.0.1

Samsung Galaxy S4 mini (GT-I9195 Black), Android 4.4.2

Samsung Galaxy S Advance (GT-I9070 Black) Android 4.1.2

Samsung Wave I (GT-S8500) BadaOS 2.0

ρε παιδια πως μπορω να αλαξω το product code ωστε να με βρισκει το kies(2.1.1.11124_17)?

το firmware του κινητου μου ειναιS8500MBUKI1/S8500MVFGKI1(KOR)

εχω προσπαθησει με το κωδικο τον οποιο βαζεις στο τελος την ωρα (δε θυμαμαι τωρα ποιος ειναι) αλλα δε βρηκα πουθενα το eur μονο kor και κατι vodafone και cyta απο διαφορες χωρες.

οποιος γνωριζει ας με βοηθησει

Up The Irons \m/