Jump to content

mitsos7777

Members
  • Δημοσιεύσεις

    153
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About mitsos7777

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

mitsos7777's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Tα χα πει απ την αρχη για τις Beta rom.AMΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ με λεφτα πισω.Ουτε service ουτε τιποτα.Τζαμπα τοση ταλαιπωρια την στιγμη που οι branded συσκευες της Voda ειναι ΑΨΟΓΕΣ. Νομιζω η τιμη θ ανεβει κ αλλο οποτε οσοι το πηραμε κοντα στα 190 καναμε εξαιρετικη αγορα.
  2. Πληρη φορτιση μεχρι 100%. Στην αρχη οταν το πηρα το βραδυ το εβαζα σε πληρη εξοικονομηση αλλα μετα που αρχισε να στρωνει η μπαταρια δεν χρειαστηκε ουτε αυτο.Το αφηνω οπως ειναι.Το μοναδικο κακο ειναι οτι φορτιζει αργα. http://s7.postimg.org/65hgt1g23/Screenshot_20170427-161244.png
  3. Μετα την 5η πληρη φορτηση στρωνει.Με την δικια μου χρηση,wifi και δεδομενα ανοιχτα οχι συνεχεια, αλλα οταν τα χρειαζομαι και φωτεινοτητα παντα στο αυτοματο εχω δει και 7 ωρες οθονη. Τωρα ειμαι στο 43% μπαταρια με 5 ωρες και 10 λεπτα οθονη.
  4. Eγω παντως το δευτερο που ειχε αυτη την rom το πηγα πισω και μου εκαναν επιστροφη χρηματων χωρις μα και μου.
  5. Μετα απο 10 μερες με την συσκευη εχω μονο ενα μεγαλο παραπονο.Η πλατη δυστηχως ειναι τοσο ευθραυστη που στο γυαλι πανω ηδη φαινονται αλοιωσεις και μικρογρατζουνιες που δεν φευγουν.Και το θεμα ειναι οτι το εχω στα πουπουλα,μονο του παντα στην τσεπη και στο σπιτι στα μαλακα. Παραγγειλα 2 θηκουλες απο e bay που δεν ειχα σκοπο αρχικα αλλα επιβαλονται.
  6. Απο το Mytel οπως ο φιλος Ζanzibar.
  7. Το ξαναπηρα. Παιδια οποιος το θελει για να μην τρεχει μεχρι να εμφανιστουν σωστα unbrabded προτινω να το παρει branded vodafone.ΑΨΟΓΗ ρομ σε ολα,καμια εφαρμογη αχρηστη extra και η μοναδικη παραχωρηση το λογκο της voda στην αρχη που θα το βλεπετε μια φορα στο τοσο.Xαωδης η διαφορα με τα προηγουμενα 2 που ειχα και εστειλα πισω.
  8. Ζanzibar Οταν το ανοιγεις σου βγαζει καποιο logo της tim ή της vodafone??? (Aυτο σημανει Branded) Eπισης μπορεις να μας πεις τoν αριθμο εκδοσης της συσκευης????? ( To βλεπεις στο σχετικα με το τηλεφωνο)
  9. Σημειωσες build number μηπως βγαλουμε καμια ακρη???
  10. Το p8 lite 2017 εχει πολυ μικρο sar.
  11. H λιγη διαθεσιμη μνημη ειναι ενα απ τα θεματα της συσκευης γενικα. Καλα τ αλλα ναι.Για 200Ε αψογη.Επισης επαθα πλακα με κατι που θεωρουσα τελειως αχρηστο,τον σαρωτη.Απιστετα γρηγορος,νομιζω ειναι ακαριαιο το ξεκλειδωμα ακομα και σε σχεση με τον κλασσικο τροπο με το κουμπι.
  12. Γυρω στα 7,8 giga ειναι ελευθερα στην unbranded
  13. Απ το kaizer που το πηρα μου ειπαν οτι ειναι unbranded αλλα οπως εγραψα στην προιγουμενη σελιδα οι unbranded roms ειναι απ οτι φαινεται beta και δεν παιρνουν αναβαθμισεις. Στο xda γραφουν οτι προς το παρον δεν υπαρχει καθαρη stock rom για την συσκευη γι αυτο και υπαρχουν θεματα.Οι περισσοτερες ειναι vodafone.Οποτε καλυτερα branded. Γιωργο μια τελευταια ερωτηση.Πηρες το dual ή το μονοκαρτο??
  14. Γιωργο απο που το πηρες???? Ολα κομπλε γενικα με την συσκευη?? Αυριο επιστρεφω το δευτερο και επειδη ειναι πανεμορφο και μου χει κατσει πολυ καλα σαν συκευη λεω να κανω και τριτη αποπειρα αλλα δεν ξερω απο που. Ειναι branded τιμ ή vodafone???
×
×
  • Create New...