Jump to content

badapatra

Members
  • Δημοσιεύσεις

    102
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by badapatra

  1. Παρατήρησα πως ¨τρώει" πιο γρήγορα την μπαταρία.
  2. Ευχαριστώ challenge143 Ευχαριστώ Jim_Pal
  3. Ναι, παίζει κάποιο ρόλο αυτό ? Να την απενεργοποιήσω ?
  4. Γινεται ανα τακτα χρονικα διαστηματα.
  5. O φίλος Nikos_96 είχε το δίκιο, σας ευχαριστώ όλους.
  6. Ερώτηση νέου στην Samsung, πως βγάζει στιγμιότυπα οθόνης ( screenshots ) ρε παιδιά ?
  7. To παρήγγειλα και εγώ, Δευτέρα - Τρίτη θα έρθει. Τι προσέχω ? Τι θα πρέπει να ρυθμίσω ή να διαγράψω ? Μετά από 3μιση χρόνια με το ΜΙ ΜΑΧ 3 λογικά θα είναι η μέρα με την νύχτα.
  8. Μόλις ήρθε σε έμενα η 12αρα, για..................ψαχθείτε ;)
  9. Και σε εμένα ήρθε, αλλά έκανε 2,5 ώρες να κατέβει.
  10. Καλησπέρα, μια ερώτηση ψιλοαδαούς :confused: εδώ και 2-3 ημέρες έχει "χαθεί" από την αρχική οθόνη η μπάρα αναζήτησης της Google και αντ' αυτής υπάρχει μια ανώνυμη ( αν μπορώ να την πω έτσι ) μπάρα αναζήτησης και από κάτω από αυτή η μπάρα της ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ. Έχει συμβεί και σε άλλους αυτό ή έχω κάνει κάτι λάθος ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.
  11. Καλημέρα, το 4G+ που το γράφει ?
  12. Καλησπέρα, 2-3 ερωτήσεις από έναν ψιλό :wacko:άσχετο. Στις Ρυθμίσεις - Σχετικά με το τηλέφωνο, η Έκδοση Android μου γράφει πως είναι η 9PKQ1.181007.001 Είναι αυτή η έκδοση Android 9.0 ?. Mία δεύτερη ερώτηση: Παρακάτω που λέει - MIUI έκδοση - γράφει πως είναι η MIUI Global 10.2.1.0 Σταθερή. Έτσι πρέπει να γράφει ? Δηλαδή δεν δέχεται ενημερώσεις ? Και αν γίνεται, πως γίνεται να το ρυθμίσω στο Εβδομαδιαία ?
  13. Ευχαριστώ kwnana......:up:
  14. Καλησπέρα, θα αγοράσω ένα Mi Max 3 την δευτέρα, ( από skroutzoμάγαζο, εισαγωγή από Πολωνία ), τι πρέπει να προσέξω ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις - συμβουλές.:)
  15. Καλή επιτυχία και καλή πρωτοχρονιά σε όλους!
  16. Έχω την 6.0 και ρώτησα για μεταγενέστερη.:rolleyes:
  17. Καλησπέρα στην ομήγυρη.......ξέρουμε αν θα πάρει αναβάθμιση και πότε ?
  18. To link που έχουν το πέρνεις αντιγραφή και επικόληση, δεν γίνετε να το πατήσεις!! τελικά έβγαλα άκρη, μόλις την πέρασα την V11, εντυπώσεις σε εύλογο χρονικό διάστημα...:D
  19. εγώ δεν μπορώ να περάσω ούτε την v11.......:!:
  20. εμένα δεν μου δίνει καν την δυνατότητα να πατήσω το link,(ούτε από το κινητό ούτε από το λάπτοπ) μήπως κάνω κάτι λάθος ???:(
  21. πρέπει να κάνω εγγραφή στο cubot forum ?
  22. Καλησπέρα, έχω και εγώ το τηλέφωνο 2-3 μήνες και έχω να πω τα καλύτερα, και μια ερώτηση αδαούς, τι είναι η V11 & V12 ?, εγώ έχω στο τηλέφωνο την V10, αξίζει να μπω στην διαδικασία αλλαγής ?
×
×
  • Create New...