Jump to content

TASOSBLUE

Members
  • Δημοσιεύσεις

    22
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by TASOSBLUE

  1. Εμένα πάντως δουλεύει καλά το ξυπνητήρι,το μόνο που κάνω είναι να μπαίνω στο υπομενου του ξυπνητηριού,χωρίς να κάνω κάποια αλλαγή.Ο ήχος,απ οπου και εάν τον επιλέξεις,αποθηκεύεται αυτόματα στην μνήμη του τηλεφώνου. Όσο για το bada 2,δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στραβώνετε τόσο πολύ!το τηλέφωνο είναι τέλειο,τα bugs που έχει είναι πολύ λίγα για να χαλάσουν την εικόνα του,το ότι δεν το έχει δώσει η samsung ακόμη είναι μείον,αλλά δεν νομίζω ότι αξίζει το θάψιμο που ρίχνουν μερικοί.
  2. Γεια!Αγόρασε κανείς αυτή την μπαταρία?Να μας πει εαν είναι καλη!
  3. Γιατί δεν δουλεύει? Κάνω κάτι λάθος? μόλις πατάω watch βγαίνει απο το πρόγραμμα.
  4. Παιδια οσο αφορα την μπαταρια του wave (GT-S8500) Ειδα οτι σε τρεις ευγαλε προβλημα με το καλημπραρισμα,γιαυτο αφαιρω την αναρτηση.
  5. Σας παρακαλώ ας γράψει κάποιος τις οδηγίες για το καλημπραρισμα της μπαταρίας στην ενότητα tips and tricks .
  6. Παρατήρησε κανένας άλλος μείωση της έντασης του ακουστικού μετά απο αναβάθμιση σε 1.2? Μόλις βρήκα κόλπο για να δυναμώσετε το ακουστικό! Κάνετε τα εξης: *#197328640# Μετά επιλέγετε 5 -->2-->1-->7. Εκεί σας βγάζει τα 7 στάδια του ήχου (0 εώς 6) .Πατάτε το 6 για να επιλέξετε το τελεθταίο στάδιο και το αλλάζεται σε 65 η ότι άλλο θέλετε εσείς (Όχι πάνω από 100. Το 75 που δοκίμασα ήταν πάρα πολύ δυνατό, 65 είναι καλά!) Για να βάλετε 65 π.χ πατήστε πρώτα την επιλογή 6 και μετά πατήστε 3-4 φορές κάτω στην άσπρη μπάρα, γράψτε 65(η όσο θέλετε εσείς) και πατήστε ΟΚ. RCV=Receiver(Το ακουστικό που χρησιμοποιούμε στις κλήσεις) ,EAR=Earphones(Ακουστικά),SPK =Speakerphone (Το κεντρικό ηχείο) and BTH=Bluetooth audio. Γιεας σας!Εκανα αυτο που γραφει ο φιλος και δεν μπωρω να δοσω τιμη με διπλο αριθμο,μου περναει μονο το ενα ψηφειο.Εκανα hard reset αλλα τιποτα!!!!Τι κανουμε τωρα; το βρικα: Type the far left number (0-6) look at menu text, should change to 'write' touch text input box at bottom type in number, i.e., -2.0 = press 1 four times till you get the '-', then touch middle bottom button and change to 'numeric' type 20 to get the 2.0 = '-2.0' touch 'OK' until it goes back to the menu text again. look up at the menu text, should say 'read' again. Back out by hitting the end call button
  7. Γεια σας!Το wave είναι το καλύτερο τηλ για το 2010,απο κάθε άποψη! Το gps κάνει περίπου 3-4 λεπτά να "κλειδώσει" δορυφόρους ,αλλά μετά δουλεύει απρόσκοπτα!Το roυte66 έχει πολύ λίγες ελλείψεις. Για το ξυπνητήρι,δεν χρειάζεται να το σβήνεις ,απλός πρέπει να μπαίνεις ξανά στην ρύθμιση(πατώντας επάνω στην ώρα)και να κάνεις από εκεί αποθήκευση. :):):) ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ :):):)
  8. το link για το κιες 1.5.1 http://down.kr.samsungmobile.com/upl...0KiesSetup.exe είναι η μοναδική έκδοση που κάνει την τελευταία αναβάθμιση JH3
  9. Έχεις δίκιο!Αυτό που ανέφερα συμβαίνει στις cybershot της sony και υπέθεσα οτι θα είναι η ίδια λειτουργία!
  10. "2. Έχει καταφέρει κάνεις να χρησιμοποιήσει τη λειτουργία "Εντοπισμός κίνησης ματιών" από τις ρυθμίσεις της κάμερας; Προσπαθούσα να κάνω διάφορες δοκιμές με πορτραίτα, εντοπισμό προσώπου κ.λ.π. αλλά δε μου εμφάνιζε κάποια ειδοποίηση όταν το πρόσωπο είχε κλειστά τα μάτια του ή κοιτούσε λοξά." Θεωρητικά,εντοπίζει τα μάτια και καθυστερεί τη λήψη για κάποια χιλιοστά του δευτερολέπτου,όταν είναι κλειστά,εσύ δεν βλέπεις κάποια ένδειξη,απλός στις φωτογραφίες τα πρόσωπα θα είναι με ανοιχτά μάτια.
  11. Ξαναδίνω το link για το κιες 1.5.1 http://down.kr.samsungmobile.com/uploadimg/service/support/download/anycall/sw/Samsung%20KiesSetup.exe νομίζω οτι είναι η μοναδική έκδοση που κάνει την τελευταία αναβάθμιση JH3
  12. Τελικά μάλλον στην samsung πειραματίζονται με το kies!Μέτα από πολλές δοκιμασίες κατάφερα να κάνω αναβάθμιση με αυτο μετα την αναβάθμιση του κιν. μου ζήτησε αναβ. το samsung App.,μετά και από αυτό έπρεπε να διαβάσω τους όρου χρήσεις για να μου ανοίξει.
  13. Θέλω να γράψω τις εμπειρίες μου από το wave!(Για να μην γράφουμε μόνο τα αρνητικά).Έκανα δύο φορές αναβάθμιση λογισμικού απροβλημάτιστα,και της δύο φορές η διαδικασία δεν κράτησε πάνω από 10 λεπτά.Όταν πέρασα την jf8 είχα το πρόβλημα με το samsung app,το οποίο λύθηκε με την απενεργοποίηση του firewall από το router.Εδώ και 5 μέρες δεν βρήκα κάποιο άλλο πρόβλημα.(Αυτά τα γράφω γιατί αναφέρουν ότι η jf8 είναι προβληματική). Για το θέμα της κάρτας μνήμης,έχω μια kingston 16gb class2 και οτι video του έχω βάλει το παίζει απροβλημάτιστα(δεν δοκίμασα αν παίξει 1080p,μόνο μέχρι 720p). Το μόνο παράπονό μου είναι η μπαταρία,εμένα ήταν cp και σήμερα το γύρισα σε ap,θα ενημερώσω σε μερικές μέρες τα αποτελέσματα.
  14. mitsosply,δοκίμασε μέσω 3g και πες μας τα αποτελέσματα!Εμένα πάντως κατά 99% έφταιγε το firewall!Τώρα αν ήταν τόσο σύμπτωση να κάνει download απο μόνο του(όπως έγραψαν μερικοί ότι έγινε)τότε τι να πω?
  15. Μέσω κιες έκανα την αναβάθμιση της συσκευής.Μέσω wi fi προσπαθούσα να κάνω την αναβάθμιση του samsung Apps και μου έβγαζε αυτό που βγάζει σε όλους "σφάλμα εγκατάστασης ...". Από τον Η/Υ πήγα στις ρυθμίσεις του ρουτερ και απενεργοποιησα το firewall του ρουτερ.Μετά έκανα την αναβάθμιση μέσω wifi μου γέμισε κανονικά το εικονίδιο του samsung Apps,όπως όταν κάνει download κάποια εφαρμογή.Έκανα επανεκκίνηση το τηλ, πάτησα το samsung Apps και μου ζήτησε επιβεβαίωση(όπως όταν το τρέχεις πρώτη φορά).Τώρα δουλεύει κανονικά,απλός,όπως σε όλους,το μενού είναι στα αγγλικά.
  16. Έκανα εχθές την αναβάθμιση της συσκευής και δεν μπορούσα να εγκαταστήσω την αναβάθμιση του App store,τελικά απ ενεργοποίησα το firewall του router και κατευθείαν μου έκανε την αναβάθμιση.:)
  17. Γεια σας και από εμένα.Αύριο θα είμαι και εγώ κάτοχος ενός wave!Ήθελα να απαντήσω για το wi fi που ρωτάει ο φίλος πιο πάνω.Το ότι έχει wi fi /n το κυριότερο είναι η μεγαλύτερη ροή δεδομένων (περίπου 300mb/sec σε σχέση με τα 50mb/sec το wi fi /g)το ότι δεν βλέπει τα δίκτυα έχει να κάνει με την κεραία του,η οποία είναι πολύ μικρότερη από του laptop.
  18. Γεια σας!Αυτό που ακούγετε,όταν κουνάς την συσκευή,είναι το βαράκι που έχει για την δόνηση,το οποίο κινείτε ελεύθερο όταν δεν δουλεύει.Δεν ακούγετε σε όλες τις συσκευές.Δεν είναι ελάττωμα!
  19. Να υποθέσω R.I.P. οτι έχεις κάποιο πρωτότυπο μοντέλο στα χέρια σου? Δύο ερωτήσεις 1)Δεν έχει επιλογή shuffle? 2)Όταν παίζει τραγούδια,μπορείς απο τα κουμπιά στα δεξιά να αυξομειώσεις την ένταση ή με παρατεταμένο πάτημα να αλλάζει τραγούδι?
  20. Γεια!Προοριζόμουν για το σατιο,αλλά τώρα που είδα το βιβαζ μάλλον θα περιμένω.Εμένα μου φαίνεται πολύ όμορφο,κάτι διαφορετικό σε σχεδίαση.Όσο για την ποιότητα κατασκευής,τα ίδια λέγανε και για το g900(πλαστικούρα,χάλια κτλ),το έχω 1 1/2 χρόνο,έχει φάει τις τούμπες του,ποτέ δεν το έβαλα σε θήκη και αντέχει ακόμα!!
  21. Γεια σας!Είμαι και εγώ υποψήφιος αγοραστής του σατιο,θέλω να ρωτήσω όταν παίζει το player εάν πατήσεις το κουμπί της έντασης στα πλάγια συνεχόμενα,αλλάζει το τραγούδι?Έχω το g900 και είναι μια λειτουργία που την χρησιμοποιώ συνέχεια.
×
×
  • Create New...