Jump to content

OYGKA_3

Members
  • Δημοσιεύσεις

    213
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About OYGKA_3

  • Ημ. Γέννησης 06/04/1978

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

OYGKA_3's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Μόλις ηρθε,απο 157 σε 161.Αγορασμενο 12/2017
  2. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.Τελικά μου δούλεψε μόνο μετά απο απενεργοποίηση της 2ης sim(το δουλεύω με 2 κάρτες) και αλλαγή του κωδικού του f2g Παλιά είχα παραγγειλει απο αυτούς προστασία για την οθόνη και είχα μείνει ευχαριστημένος ,πάλι απο αυτούς θα πάρω.Οποιος θέλει ρίχνει μια ματιά http://www.protectionfilms24.com/products/screen-protectors/article-selection.html?geraeteklasse=105&marke=Huawei&modell=32630
  3. Kαλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους.Ευτυχής κάτοχος του κινητού περίπου 10 ημέρες,όλα σούπερ εκτός απο ενα θεματάκι που έχω με την εφαρμογή του F2G στο συγκεκριμένο κινητό,ότι και να κάνω δεν δέχεται το username και το password και δέν με βάζει στην εφαρμογή με τπτ.Εχω δοκιμάσει 3 φορές απεγκατάσταση και εγκατάσταση της εφαρμογής αλλά τπτ.Στο παλιό μου κινητο και σε κινητο ενός φίλου με βάζει κανονικα,οπότε λογικά ειναι καποια ασυμβατότητα του κινητού.Θα ήθελα να ρωτήσω λοιπόν αν εχει κάποιος φίλος εδώ την εφαρμογή myF2G στο κινητό του και αν του δουλευει κανονικά.Ευχαριστώ και συγνώμη για το μακροσκελές ποστ
  4. OYGKA_3

    Asus Zenfone 2

    Παιδιά εχει βρει κανείς καμία θήκη της προκοπής ?Τώρα με το cc ειναι δυσκολες οι αγορες απο εξωτερικο,ελλαδα έχετε βρει τίποτα?
  5. OYGKA_3

    Asus Zenfone 2

    Το μοντέλο σου είναι το 551 το οποίο έχει πολλές εκδόσεις και έχει ΠΑΝΤΑ FHD οθόνη .Το 550 έχει HD οθόνη δηλαδή 1280χ720. Αυτή είναι και η κύρια διαφορά τους όπως και οι μπάντες που υποστηρίζουν οι διαφορετικές εκδόσεις.Στην ευρώπη στέλνουν το <<τούμπανο>> μοντελο το οποίο συνηθως είναι 4gb 32 ή 64gb και βέβαια υποστηρίζει και τις <<δικές>> μπάντες(WW) αλλά με το αντίστοιχο κωλοπιάσιμο το οποίο είναι ύπερ του δέοντος πολύ υψηλό. Εν κατακλείδι εχεισ το 551 αλλά με χαμηλότερα specs και όχι το 550 όπως λένε μερικοί.
  6. Τελικα ολα καλα με την δευτερη,ενεργοποιηθηκε η προσφορα,μαλλον ηταν θεμα δικτυου οπως ειπε η κοπελα πιο πανω
  7. Oκ θα ενημερωσω αργοτερα οταν θα ξαναστειλει το μηνυμα για το τι εγινε
  8. Σημερα το πρωι ενας γνωστος μου εστειλε μηνυμα για ενεργοποιηση των 1000 λεπτων και του ηρθε απαντηση απο την wind οτι το πακετο ειναι μονο για φοιτητες,χωρις να του ενεργοποιηθουν τα 1000 λεπτα.Εκανε κανεις αλλος προσπαθεια σημερα για να δουμε τι παιζει?
  9. Δεν εχω facebook,δεν εχω twitter, ελπιζω το ποστ εδω να φτανει για να το κερδισω!:D
  10. Σε ευχαριστω για την απαντηση,εβαλα το ss3.65 και ολα καλα
×
×
  • Create New...