Jump to content

clarckent

Members
  • Δημοσιεύσεις

    169
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by clarckent

  1. Συνέβη και σε μένα (16/01/2020) 3 sms με χρέωση 5.4453€ Έστειλα και εγώ email
  2. Τι εννοεις "να γραφει μονο του"?
  3. Εσπασε η οθόνη ή το τζάμι? Εμενα εσπασε το τζαμι, φυαικ Η ΕΠΙΣΚΕΥΉ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕ, οποτε εβαλα ενα screen protector ωστα να μην κοπω και να μην αρχισει να δυαλιεται και κοντευω χρονο που το εχω ετσι και η ζημια δεν εχει προχωρησει. Βεβαια εχω αγορασει το arc και εχω το wave σαν δευτερο, αλλα εχει φάει πολύ χρηση απο τα παιδια σαν παιχνιδομηχανη!
  4. Τα ιδια και εδω, αλλα νομιζα οτι δεν εχει σχεση με το 3G. Τωρα που το διαβαζω απο τον φιλο ομως, σαν να εχει δικιο... Απο τοτε σταματησαν οι τερματισμοι κλησεων.
  5. Βρε παιδια μια ερωτηση. (ICS 4.0.4 και τιποτα αλλο) φτιαχνω καποιες playlist για την μουσικη και συνεχιζουν να εξαφανιζονται μυστριωδως! Κανένας κανα clue?
  6. Η ultra δινει μεγιστη ταχυτητα τα 30ΜB/s παντως! 45 δινει μονο η extreme. Sandisk Ultra Οπως και να εχει ειναι η καλυτερες καρτες για μενα.
  7. Για μενα η καλυτερη καρτα της αγορας. Sandisk Extreme. Θα πεταει δεν θα δουλεψει απλα!
  8. Σ' ευχαριστώ Μπάμπη, ναι λογικό ακούγετε, μόλις βρω αρκετό χρόνο θα το περάσω...
  9. Εχω το Arc και ειχα κανει το update σε ICS του Arc S. Υπαρχει κάποιος λογος να μπω στην διαδικασια να περασω την επίσημη αναβαθμηση που αφορα το "απλο" Arc? Ευχαριστω!
  10. Πας Google Play > σε κάποια εφαρμογη > πατάς το δεξι πλήκτρο για τα properties > ρυθμίσεις > ξετίκαρε εκεί που λέει "Αυτόματη προσθήκη widget"
  11. Δες ΚΑΛΑ τις οδηγίες, εχει κάποιες επιλογές που πρεπει να τσεκαρεις στο flashtools για τους drivers που σου ζηταει, κολλησα και εγω εκει την πρωτη φορα, αλλα μετα ειδα καλυτερα τι ζηταγε και ολα προχωρησαν κανονικα! Παιδιά κατι ακόμα! Όταν συνδέουμε ακουστηκα, γιατι δεν χτυπάει και απο το ηχείο του τηλεφώνου? Που ρυθμίζει αυτο?
  12. Δλδ? και εγω το arc εχω, οχι το "S" και περασε μια χαρα... Γιατι να περασεις και το αλλο μετα? Δουλευει πολυ καλα, δεν λαγκαρει, ολα οκ ειναι.
  13. Γειά σας παιδιά, το πέρασα και εγω το ICM, ολα πηγαν καλα. Βεβαια σβηνονται όλα, οπότε πάρτε backup se οτι χρειαζόσαστε. Format στην κάρτα δεν κάνει, αλλά τα σβήνει όλα τα του τηλεφώνου. Ένα πράγμα που άλλαξε ειναι τα "αγαπημενα". Οι επαφες δλδ που εκανες favorites, τις έβγαζε και στην οθόνη έξω.. Τώρα δεν τις βγάζει. (Ξέρει κάνεις αν υπάρχει επιλογή για αυτο?) Προσθεσε πάντως, και ομάδες στις επαφές, πλέον. Όλα προς το καλυτερο φαίνονται και ωραιότερα. Η διαδικασία ευκολη σχετικά, διαβάστε καλά τα βήματα!!
  14. http://blogs.sonymobile.com/products/2012/04/13/kicking-off-ice-cream-sandwich-software-upgrade-for-2011-xperia-smartphones/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+sonyericsson%2Fproducts+%28Product+Blog%29
  15. Αλλος ένας νεος απο τα media και γω. Υπαρχει τροπος να φορτωσουμε το ημερολογιο απο αρχειο .ssc? (το αρχειο το εκανα εξαγωγη απο το samsung wave I)
  16. εσπασα και γω εχθες, και πηρα το Xperia Arc. Πολυ ωραια ολα αλλα σαν την super amoled καμμια! Πάντως ειναι ωραίο να μην τρως κολληματα ολη την ωρα. Α ρε Samsung. To θαψες το bada και ηταν πολυ ωραιο. Κριμα κριμα κριμα.
  17. ok, αν και δεν τα εχω να τρεχουν, δεν βρισκω και πως σβηνουν, αλλα αφου ουτε σε σενα τρεχει το παιχνιδι μπορει να ειναι και αυτο το προβλημα. Θενκς!
  18. Φίλε Άρη, όταν λέμε στην "μέσα"? Γιατι μου κλεινει αρκετα συχνα το Asphalt 6HD....
  19. Εχώ είχα προβλημα με την κάμερα και έστρωσε με την 2.0!!!
  20. Ουτε το Need for Speed παιζει που ειχα απο την 1.2 Βεβαια αυτο δεν κλεινει, απλα λεει οτι θέλει λήψη ξανά. (και βέβαια δεν υπάρχει στο app store)
  21. Τελικα, το Asphalt 6 πχ, δεν παιζει. Φορτωνει μεχρι ενα σημειο και μετα με πεταει χωρις καποιο μνμ. Δεν το γλυτωνουμε το Hard reset δλδ? :ninja:
  22. Την περασα και εγω την 2.0, ΔΕΝ εκανα hard reset, μονο μια επανεκκινηση εκανα μετα την αναβαθμιση. Πραγματικα άλλο τηλέφωνο.
  23. Πολύ πιθανόν γιατι είναι κρύο ακόμα, άρα και η μπαταρία του είναι κρύα. Μπορεί να είναι και τίποτα άλλο βέβαια, αλλά μου φαίνεται αρκέτα πιθανό να είναι το κρύο.
  24. Πολυ ωραία, τσεκάρουμε το φόρουμ με τόση συχνότητα που ένας ούτε junkie το stuff του δεν ψάχνει, για να βάλουμε μια αναβάθμηση στο τηλέφωνο που παρόλο μπαίνει, εμφανώς είναι βελτιστοποιημένη για άλλο Hardware... Τελικά καταλήγω οτι και να βγεί η 2.0, δεν αξίζει να την βάλουμε στο S8500, οπότε θα κρατήσω την 1.2 που δουλεύει τουλάχιστον και θα πάρω νέα συσκευή.
  25. Ουτε εμενα ανοιγει. Το μονο που δουλευει ειναι το internet, ο πλοηγος δλδ. Ουτε στο twitter μπαινει (απο την εφαρμογη) ουτε wordpress (απο την εφαρμογη) τι σκ@@@ γινεται? Αφηστε και πηρε ο αδελφος μου το Xperia Arc και αρχισα να το καλοβλεπω...
×
×
  • Create New...