Jump to content

iPad (1st gen - 2010)

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δυστυχώς φίλε μου, το εχω ψάξει πολύ στα settings και δεν υπάρχει τέτοια ρύθμιση.Οπότε μάλλον θα περιμένω το jailbreak για να επαναφέρω και το 3g.

Έχει σου λέω, το έχω δει σε φίλο.. Ίσως να μην το λέει σκέτο 3G αλλά αν θυμάμαι καλά κάτι με δεδομένα κινητής κάτι τέτοιο....

Κοίτα στο Γενικά/ δίκτυο...

Δεν υπάρχει να μην υπάρχει... Δλδ αν δεν έκανες jb πως θα ανοιγοκλείνεις ψάξε λίγο καλύτερα..

Μάλιστα ο φίλος το είχε κλειστό και το άνοιξα για να μπω στο net....

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Έχει σου λέω, το έχω δει σε φίλο.. Ίσως να μην το λέει σκέτο 3G αλλά αν θυμάμαι καλά κάτι με δεδομένα κινητής κάτι τέτοιο....

Κοίτα στο Γενικά/ δίκτυο...

Δεν υπάρχει να μην υπάρχει... Δλδ αν δεν έκανες jb πως θα ανοιγοκλείνεις ψάξε λίγο καλύτερα..

Μάλιστα ο φίλος το είχε κλειστό και το άνοιξα για να μπω στο net....

Πρίν το jailpreak ήταν πάντα ανοιχτό το 3g φίλε μου.Απλά όταν δεν είχε σήμα 3g δεν εμφανίζονταν το εικονίδιο. Αλλά εγώ δεν είχα επιλογή να το κλείσω.Πάντως χωρίς το 3g το internet σέρνεται

Πρίν το jailpreak ήταν πάντα ανοιχτό το 3g φίλε μου.Απλά όταν δεν είχε σήμα 3g δεν εμφανίζονταν το εικονίδιο. Αλλά εγώ δεν είχα επιλογή να το κλείσω.Πάντως χωρίς το 3g το internet σέρνεται

Καμμιά ιδέα ρε παιδιά; Εχω μείνει χωρίς 3g

Γεια σε όλους. Διαβάζω καιρό το forum σας, αλλά μόλις πριν λίγες μέρες έγινα κάτοχος ipad.

1) Είμαι στο ψάξιμο για θήκη. Εχω καταλήξει σε 2 υποψήφιες. Την Macally bookstand και την Marware Eco-Flip. Η τιμή περίπου ίδια. Γνώμες ? Είναι καλύτερα μια λεπτή θήκη για να μη πάρει όγκο η συσκευή ή μια πιο "ενισχυμένη" για καλύτερη προστασία.

2) Δοκίμασα πολλούς web browsers, κανείς δεν με άφησε 100% ευχαριστημένο. Ποιος είναι ο καλύτερος κατά τη γνώμη σας?

3) Πρώτη φορά έχω συσκευή apple, είμαι της παλιάς σχολής με windows mobile. Οι περιορισμοί της εταιρίας είναι λίγο εκνευριστικοί αλήθεια. Πως βάζω τα δικά μου τραγούδια? Από dropbox τα βλέπω μόνο όταν είμαι on line ή μπορώ να τα ανεβάσω από pc σε dropox και μετά να τα κατεβάσω στο ipad? Tέλος, πως βάζω τα δικά μου pdf στο ibooks?

Sorry αν σας κούρασα, ευχαριστώ προκαταβολικά για απαντήσεις. Παρά τα μικροπροβληματάκια οφείλω να πω πως "Ipad rocks!"

Για θήκη δεν έχω άποψη χρησιμοποιώ την original apple.

Κανένας browser δεν είναι καλύτερος απο τον safari.

Δεν υπάρχει πιο απλός τροπος να αποθηκευσεις μουσική απ το iTunes. Κανε εισαγωγή την μουσική σου στο iTunes και θα δεις πόσο εύκολα και με πόσες επιλογές μπορείς να την εισαγεις.

Τα PDF αλλα και όλα τα αρχεία office μπορείς να τα εισαγεις στις εφαρμογές σου πχ στο iBook και πάλι μέσω iTunes.

Πήγαινε στο apps και κατω κατω θα δεις τις εφαρμογές που δέχονται εισαγωγή αρχείων. Επέλεξε το iBook και κανε and τα PDF που θες.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Καμμιά ιδέα ρε παιδιά; Εχω μείνει χωρίς 3g

Το επιβεβαιώνω κι εγώ. Δεν έχει επιλογή για 3G. Απλά όπου έχει 3G δίκτυο προτιμάει 3G αλλιώς GSM αυτόματα. Δεν είναι σαν του iphone τις ρυθμίσεις.

Επειδη εχω εμπειρια και με τις δυο θηκες Apple και Macally Bookstand, θα σου πω οτι και με τις δυο θα μεινεις ευχαριστημενος. Απλα στη δικη μου περιπτωση, προτιμω της Apple επειδη πρωτον καλυπτει ολοκληρο το iPad και δευτερο επειδη ειναι μικροτερη σε ογκο. Η Macally ειναι κι αυτη καλη αλλα δεν καλυπτει ολο το iPad. Θα τη προτιμησουν οσοι θελουν να βλεπουν περισσοτερο το iPad ως συσκευη καθως απλα καλυπτει τη πλατη και το εμπρος τμημα του iPad και συγκρατει τη συσκευη απο τις γωνιες μονο με τις πλαστικες γωνιες της θηκης.

[sIGPIC][/sIGPIC]

On Line...

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM.

Καλημέρα και Χρόνια πολλά σε όλους τους εορταζοντες του Αγ. Νικολάου.

Θέλω την βοήθειά σας για να αποφασίσω να αγοράσω το Ipad. Βασικά είμαι μεταξύ και του TAB - αλλά δεν θέλω να κάνω το πόστ vs, αλλά να μου δώσετε τα φώτα σας όσοι έχετε Ipad.

H βασική μου ιδέα είναι να δώσω το Iphone4 32gs που το έχω από τον Αυγουστο και να αγοράσω το Ipad WiFi + 3G, δεν θέλω να είναι χωρίς data μέσω κιντής τηλεφωνίας.

Από ότι ξέρω μέσω του λογαριασμού μου στο Itunes θα μου έρθουν όλες οι εφαρμογές που έχω ήδη για τo Iphone, επίσης μέσω Itunes restore από τελευταίο backup θα μου έρθουν και οι επαφές/ημερολογια κτλ ?

Λόγω διαφορετικής ανάλυσης με το Ι4 καταλαβαίνω ότι κάποιες εφαρμογές δεν θα φαίνονται πολύ καλά στην οθόνη του Ipad, αλλά επίσης δεν θα υπάρχουν και κάποιες εφαρμογές που έχω στο I4. Iσχύει αυτό ?

Επίσης μπορείτε να μου πείτε μερικά μειωνεκτήματα ή θέματα που έχετε αντιμετωπίσει με το Ipad ?

Σας Ευχαριστώ για οποιαδήποτε ενημέρωση.

Πάνος

Μειονέκτημα :Το ipad είναι μεγάλο.... Αυτή τη σκέψη έκανα κι εγώ για να πουλήσω το iphone αλλά βλέπω οτι είναι πολύ πιο βολικό. Gps χάρτες στη τσέπη (ούτε λόγος να βγάλω το ipad στο πεζοδρόμιο για να δώ που είμαι). Ετσι έχω και ipad 3G και iphone.

Τώρα απο ανάλυση είσαι μια χαρά! Και ότι εφαρμογή δεν έχει βγεί στο ipad μεγενθύνεται στην οθόνη ώστε να τη καλύπτει.

Εγω πάλι χωρίς το iPhone κάνω, χωρίς το iPad με τίποτα.

Αν έχεις κάποιο άλλο τηλέφωνο που να μπορείς να λαμβανεις αξιοπρεπώς τα mail σου και μερικά ακόμα απαραίτητα πράγματα, προχωρα στην αγορα του iPad.

Η τεράστια οθόνη μαζι με τις ειδικές για iPad εφαρμογές το κάνουν εργαλείο δουλειάς και διασκέδασης.

Το browsing στις 10" απο την μικρή απόσταση θέασης που αναγκαστικά έχεις, είναι εφαμιλο μ αυτο που κανείς σε μια 22 άρα οθόνη.

Μάλιστα είναι πιο εύχρηστο λόγο της touch screen. Όλα βρίσκονται πλέον πολυ κοντά και δεν χρειάζεται να μετακινεις καθόλου τα χέρια σου.

Σπάνια κάθομαι στον Mac πλέον. Θα πρέπει να έχω κάποια ειδική εργασία να κάνω.

Εκτός απο κάποιες εφαρμογές που απαιτούν τηλέφωνο, όλες οι άλλες θα σου δουλέψουν στο iPad αλλα σε περιορισμένη ανάλυση και χωρίς να καλύπτουν την οθόνη.

Δεν είναι και τόσο άσχημα γιατί οι περισσότερες εφαρμογές του iPhone έχουν βελτιωθεί λόγο retina.

Υπάρχουν και αρκετές universal που παίζουν σε iPhone και iPad. (πχ Documents to Go).

Όπως και να 'χει θα χρειαστεί να αγοράσεις κάποιες ειδικές εφαρμογές για να εκμεταλευτεις τις δυνατότητες του iPad.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Παιδιά το field test επανήλθε πλήρως με το iOS 4.2 στο iphone. Γνωρίζει κανείς αν γίνεται να ενεργοποιηθεί στο iPad αφού δεν έχει dialler?

Γιάννης

Ermis1975, σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου. Συμφωνώ μαζί σου, απλά σκεφτόμουν ότι εάν είχα Ipad ίσως είναι περιτό να έχω και Iphone...έλεγα να είχα κάτι διαφορετικό σαν τηλέφωνο, αφού το Ιphone ίσως δεν μου κάνει σαν τηλέφωνο μόνο για τηλεφωνικές κλήσεις.

Kώστα σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου και από όσα έχω διαβάσει το Ipad θα με καλύψει για τους λόγους που θέλω. Πιό πολύ το θέλω λόγω της δουλειάς μου για emails/internet/εφαρμογές. Ολα αυτά τα κάνω με το Iphone τώρα, αλλά λόγω ηλικίας με κουράζει να χρησιμοποιώ το Iphone συνεχώς, Δεν λέω, φοβερή η retina, αλλά άμα ήταν 4'' ίσως βολευόμουν μόνο με το Iphone.

Σε περίπτωση που πάρω το Ipad, σκέφτομαι να κρατήσω το Ν8 ή να αγοράσω κάποιο Galaxy S για τηλέφωνο, να κάνω μία lite χρήση για τα emails μου και όταν θέλω να ανοίξω το ipad για να κάνω την δουλειά μου.

Επίσης ένα θέμα με το τηλέφωνο έιναι να έχει πολύ καλή φωτογραφική μηχανή - το Iphone4 με καλύπτει απόλυτα σαν ποιότητα - αλλά το Ν8 καλύτερα, τώρα για το Galaxy S δεν ξέρω από ποιότητα φωτο.

Θα το ζυγίσω παντως το θέμα, γιατί είδα τελευταία και το Ipad2 που έρχεται με retina οθόνη.

Ενα άλλο θέμα είναι ότι παρόλο τα 100αδες κινητά που έχω πάρει, η γυναικα μου και ο μικρος μου γιός με τίποτε δεν με αφήνουν να δώσω το Ι4 !!! Ειδικα ο μικρός μόλις το πιάνει το λειτουργεί τόσο εύκολα, βρίσκει άμεσα που είναι τα παιχνίδια μέσα στους φακέλους κτλ.

Σας Ευχαριστώ

Πάνος

Καλα μην εισαι σιγουρος οτι το iPad2 που αναφερεις θα ερθει συντομα. Ηδη η υπαρχουσα συσκευη iPad ειναι πολυ μπροστα σε σχεση με τον ανταγωνισμο.

Τωρα για το προβληματισμο που εχεις, εγω εχω iPhone 4 & iPad, μπορω να πω πως οταν δεν εχω μαζι μου το iPad, το iPhone συμπληρωνει το κενο, οπως και το αντιθετο θα ελεγα, Το iPad ειναι ευκολα και τηλεφωνο μεσω Skype ή ακομα καλυτερα με τη νεα εφαρμογη Viber. Μαλιστα, δεν προκειται να δουλεψω το Skype οπως πριν.

Παντως δυνατος συνδυασμος και τον δυο, και μπορω να πω οτι η οθονη του iPad αν και δεν ειναι με retina display, δεν παυει να εντυπωσιαζει στο κομματι θεασης τουλαχιστον.

Οσο για τη πρακτικη του iPad, απο τοτε που εκανα την αγορα του δεν ξαναεπιασα στα χερια μου το netbook. Τουλαχιστον εμενα με καλυπτει απολυτα, πραγμα που με εκανε να αναρωτηθω οτι μαλλον ακομα και τα netbook ειχαν αρκετες δυναντοτητες που ηταν πολλες για τη δουλεια μου, ενω δεν τις χρειαζομουν.

[sIGPIC][/sIGPIC]

On Line...

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM.

Πανό αν ήταν να πουλησεις το iphone4 για να πάρεις το Ν8 θα σου έλεγα όχι.

Δηλαδή αν είναι να δώσεις χρήματα παραπλήσια με την αξία του του υπαρχοντως iPhone φυσικά και δεν αξίζει να το δώσεις.

Θα έλεγα ναι μόνο αν για οικονομικούς λόγους ήθελες να το αντικαταστήσει με το iPad και να κρατήσεις πχ αυτο που έχεις στο avatar σου.

Καλο το N8 για φωτογραφίες βίντεο και κανά mail, αλλα καλύτερα πουλα αυτο και πάρε το ipad:)

Το iPhone συνεργάζεται τέλεια με το iPad και δεν θα σου λείπει τίποτα όταν δεν το έχεις μαζι σου γιατί θα υπάρχουν και στις δυο συσκευές τα ίδια πράγματα.

Μπορείς μεταφερεις εύκολα φωτο και βίντεο απο το ένα στο άλλο, πράγμα που δεν θα μπορείς με το NOKIA. Επίσης δεν ξέρω αν παίζουν τα βίντεο του Ν8 χωρίς μετατροπή στο iPad.

Ένας τρόπος για να κανείς οικονομία, είναι να μην αναναιωσεις το iPhone το επόμενο καλοκαίρι αφου θα συνεχίσει να σε καλύπτει και θα έχεις το iPad για πιο βαριές δουλειές.

Υπό αυτη την προϋπόθεση είναι καλύτερα να περιμένεις για το ipad2 αν και εφόσον έχεις κάποιο γνωστο να στο φέρει απο Αμερική. Γιατί στην Ελλάδα το νωριτερο που το βλέπω να έρχεται είναι το επόμενο καλοκαίρι.

Αν με το retina display εννοούμε μεγαλύτερη ανάλυση τότε δεν νομίζω να υπάρχει καμία περίπτωση το ipad2 να έχει retina display αφού έχει ήδη αρκετά καλή ανάλυση. Αν αλλάξουν την ανάλυση θα υπάρχει θέμα με το scaling των εφαρμογών του ipad1. Αυτός άλλωστε είναι κ ο λόγος που το ι4 έχει τόσο μεγάλη ανάλυση που στις 3.5" είναι ψιλοαχρηστη. Απλά αν έβαζαν την κλασσική ανάλυση 800x480 θα είχαν πρόβλημα με το scaling των εφαρμογών του παλιού αηφων.

Sent from my GT-I9000

iPad - Galaxy S

Πρώτη εφαρμογή για Android: http://dl.dropbox.com/u/10320113/ypo.apk

Σας ευχαριστώ πολύ ολους για τις γνώμες σας και τις προτάσεις.

Τώρα δεν μου μένει παρά να ξαναδώ live στο Publi Πειραια και το σημαντικότερο να μαζέψω τα χρήματα πουλώντας και κάτι.

Πάνος

Χτες δοκιμασα το frash και έχω μερική υποστήριξη flash. Εύκολη διαδικασία. Αξίζει τον κόπο.

Το iPad είναι jailbroken με 3.2.1.

Κωνσταντίνος

Καλησπέρα από ένα νέο χρήστη του ipad! Εχω το εξής πρόβλημα, αν γνωρίζει κανείς. Με το safari δε μπορώ να κανω log-in σε https ή secure sites (πχ, web banking). Χρησιμοποιώ κοινόχρηστο δίκτυο που χρειάζεται password για να μπεις. Το ίδιο πρόβλημα αναφέρουν κι άλλοι σε fora κλπ αλλά δεν έχω βρει κάποια λύση ψάχνωντας..

Γιώργος

Εδώ και μια ώρα ψάχνω τρόπο να περάσω από το laptop ολόκληρο folder με αρχεία στο ipad. Έχω το goodreader αλλά δεν βοηθάει σε αυτή τη περίπτωση.

Τα αρχεία είναι εικόνες κυρίως αλλά είναι πάρα πολλά και στα δικά τους subfolders. Η εναλλακτική να τα περάσω ένα-ένα είναι out of the question..

Εδώ και μια ώρα ψάχνω τρόπο να περάσω από το laptop ολόκληρο folder με αρχεία στο ipad. Έχω το goodreader αλλά δεν βοηθάει σε αυτή τη περίπτωση.

Τα αρχεία είναι εικόνες κυρίως αλλά είναι πάρα πολλά και στα δικά τους subfolders. Η εναλλακτική να τα περάσω ένα-ένα είναι out of the question..

Νομίζω ότι το dropbox θα σου δώσε την λύση :)

http://www.dropbox.com

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Δοκίμασε να βάλεις όλους τους υποφακελους σ έναν τον οποίο θα ζιπαρεις και θα τον ανεβασεις στο good reader. Μετα ξεζιπαρεις το αρχείο στο GReader και έχεις τους φακέλους σου. Απο εκει τα ανοίγεις με οποία εφαρμογη θέλεις.

Εγω χρησιμοποιω το iFiles μέσω wifi γι αυτες τις δουλειές.

Πάντως

Sent from my iPhone using Tapatalk

Εγκατέστησα το bookman που επιτρέπει το viewing photos μέσα από αρχεία .rar

Το goodreader ξεζιπάρει αρχεία .zip?

Το dropbox θα το έχω υπόψην μελλοντικά. Μου φάνηκε ενδιαφέρον :)

Εγκατέστησα το bookman που επιτρέπει το viewing photos μέσα από αρχεία .rar

Το goodreader ξεζιπάρει αρχεία .zip?

Το dropbox θα το έχω υπόψην μελλοντικά. Μου φάνηκε ενδιαφέρον :)

Όχι μόνο ξεζιπαρει αλλα και ζιπαρει αν θες. Έχει ένα απο τους πιο ολοκληρωμενους file managers.

γεια χαρά σε όλους. επειδή σκέφτομαι να πάρω ένα ipad Θελω να κάνω μερικές ερωτήσεις.

1) Επειδή θέλω κάτι ελαφρύ και απόλυτα φορητό αλλά ταυτόχρονα λειτουργικό (παρουσιάσεις επεξεργασία αρχείων word excel powerpoint κλπ) το ipad κάνει γι' αυτή τη δουλειά?

2)Ο συγχρονισμός αρχείων πως θα γίνεται με ενα Pc που έχω και είναι widnows7?

3)Για να κάνω παρουσιάσεις θα πρέπει να κουβαλάω μαζί μου και το dock station ή μόνο ο αντάπτορας σε Vga αρκει?

4)Αξίζει να περιμένω το ipad 2? ειδικά αν έχει usb θύρα για μένα είναι πολύ σημαντικό αρκεί βέβαια να δουλεύει και να μην είναι κλειδωμένη.

ευχαριστω

• The title was changed to iPad (1st gen - 2010)
  • The topic was unpinned