Jump to content

Yoh-kun

Members
  • Δημοσιεύσεις

    36
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Yoh-kun

  1. Εγκατέστησα το bookman που επιτρέπει το viewing photos μέσα από αρχεία .rar Το goodreader ξεζιπάρει αρχεία .zip? Το dropbox θα το έχω υπόψην μελλοντικά. Μου φάνηκε ενδιαφέρον :)
  2. Εδώ και μια ώρα ψάχνω τρόπο να περάσω από το laptop ολόκληρο folder με αρχεία στο ipad. Έχω το goodreader αλλά δεν βοηθάει σε αυτή τη περίπτωση. Τα αρχεία είναι εικόνες κυρίως αλλά είναι πάρα πολλά και στα δικά τους subfolders. Η εναλλακτική να τα περάσω ένα-ένα είναι out of the question..
  3. Yoh-kun

    iOS 4

    Thanks anyway! Το βρήκα τυχαία χθες καθώς το ψαχούλευα.
  4. Yoh-kun

    iOS 4

    Έκανα update το ipad στην v4.2 Το κουμπάκι που κλείδωνε την οθόνη άλλαξε κι έγινε mute/unmute. Πως το ξαναλλάζουμε πάλι στο "lock screen"?
  5. Yoh-kun

    iOS 4

    Θέλω να κάνω upgrade το iphone και το ipad μου στην version 4.2 Το θέμα είναι ότι έχω αρχεία κι εφαρμογές (τηλέφωνα, φωτογραφίες, applications) και στα δύο. Γίνεται να κάνω backup και μετά όλα αυτά να περαστούν όπως πρώτα στη v4.2 ή θα πρέπει να ξαναπερνάω μία μία τις εφαρμογές/παιχνίδια που έχω installed? Αν ναι, πως μπορώ να το κάνω? ΥΓ. Κανένα δεν έχει υποστεί jailbreak μιας και δεν με απασχολεί προς το παρόν.
  6. Yoh-kun

    iOS 4

    Με ενδιαφέρει στο 3G όμως (όχι 3GS).
  7. Yoh-kun

    iOS 4

    Η v4.2 τρέχει πιο γρήγορα στο iphone 3G από την v4.1 ή τα κολλήματα/delays εξακολουθούν να υπάρχουν?
  8. 16GB wi-fi only στις £429 16GB 3g στις £529
  9. Νομίζω το βρήκα. Θα πρέπει να δημιουργήσω ξεχωριστό calendar ανάλογα με τον τύπο του event. Θα το κοιτάξω μόλις βρω χρόνο. edit: όλα οκ. χρησιμοποίησα διαφορετικά calendars
  10. Μήπως γνωρίζεις πως στο CalenGoo μπορώ να αλλάξω το χρώμα από το background σε κάθε event ξεχωριστά?
  11. Αναφέρεσαι στο PI ή στο google calendar?
  12. Χρειάζομαι ένα application σαν calendar που να καταγράφει την ρουτίνα μου μέσα στην εβδομάδα καθώς και να μπορώ να προσθέτω ανα πάσα στιγμή extra to-do tasks. Φαντάσου κάτι σαν excel αρχείο με τις μέρες στο top row, τις ώρες στο αριστερό column και στο ανάλογο πλαίσιο να αναγράφεται το όνομα και το μέρος της δραστηριότητας. Η ερώτησή μου είναι αν θα με καλύψει το pocket informant σε κάτι τέτοιο ή να κοιτάξω κάποια άλλη εφαρμογή.
  13. Σε προηγούμενη δημοσίευση μου πρότειναν το pocket informant για timetable scheduling. Να πω την αλήθεια δεν έχω πειστεί κατά πόσο θα με βολέψει και δεν θέλω να πληρώσω για κάτι που μπορεί να μου είναι προσωπικά άχρηστο. Υπάρχει κάποιος να μου κάνει μια μικρή περιγραφή του προγράμματος (κατόπιν εμπειρίας του) ή αν υπάρχει κάποιο άλλο trial application να δοκιμάσω?
  14. Εγώ είχα αγοράσει 20 λίρες αυτό εδώ (από το HMV). Προσωπικά έχουν εμφανιστεί "φούσκες" από τον αέρα. Κατά τα άλλα, μια χαρά κάνει τη δουλειά του αν και θα προτιμούσα να είχα δώσει λιγότερα λεφτά. Οι "φούσκες" είναι μικρές και ψιλοενοχλητικές αλλά άμα το θελήσω απλά βγάζω το screen protector και το πετάω. Μπορεί και να το έβαλα λανθασμένα αλλά δεν το γνωρίζω.
  15. Σε ευχαριστώ. Κάτι άλλο αν μπορείς να μου απαντήσεις. Κάποιο αξιόλογο application για timetable? Με ενδιαφέρει να δείχνει σε ένα πλάνο όλη την εβδομάδα και τις καθημερινές μου δραστηριότητες.
  16. Από το goodreader εννοείς ή χωρίς την εφαρμογή?
  17. Χθες αγόρασα κι εγώ το ipad. Μια ερωτησούλα μόνο. Πως γίνεται αρχείο pdf που τα βλέπω online να τα αποθηκεύω στο ipad? Μπορώ να τα κάνω save από το laptop και ύστερα να τα περνάω αλλά υπάρχει τρόπος να μπορώ να τα αποθηκεύω απευθείας από το browsing του ipad?
  18. Σορρυ, την asda δεν την γνωρίζω. Όταν έγραψα vodafone, εννοούσα τη vodafone. Τι γίνεται με τις διεθνές κλήσεις προς Ελλάδα από την asda? Υπάρχει κάποιο site για να δω χρεώσεις? Μέχρι στιγμής (εξαιρώντας την asda) καταλήγω σε orange camel (60 free international calling minutes ανά £10 top-up) και T-mobile international sim (15p/min σε κινητά και 5p/min σε σταθερά). Περισσότερο το πρώτο με συμφέρει καθώς θα έχω και το υπόλοιπο για τοπική χρήση.
  19. Αυτά είναι ερωτήματα που για να είμαι ειλικρινής ακόμα δεν έχω απαντήσει πλήρως. Γενικά κοίταξα orange, O2, T-mobile. Εντύπωση μου έκαναν από T-mobile το international SIM και από orange το Camel. Vodafone δεν νομίζω να πάρω. Τη θεωρώ ακριβή για αυτά που προσφέρει.
  20. Το θέμα τώρα είναι να πάρω καινούριο αριθμό. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει στις παραπάνω ερωτήσεις που έκανα?
  21. Καλησπέρα, Είχα μια orange SIM από τη προηγούμενη season που βρισκόμουν εξωτερικό. Το θέμα είναι ότι κατέφθασα Σκωτία πριν 2 μέρες και παρατήρησα ότι στο αγγλικό μου νούμερο δείχνει No service. Οπότε σκέφτομαι να πάρω καινούριο αριθμό τηλεφώνου. Υπάρχει κάποιο site που να γράφει αναλυτικά τις χρεώσεις από όλα τα δίκτυα του εξωτερικού? Υπάρχει κάτι αντίστοιχο του what's up/cu όπως στην Ελλάδα? Ευχαριστώ προκαταβολικά!
  22. Τα δοκίμασα όλα. Τα windows μου ζητάνε driver software που δεν έχω. Μετά από πολύ ψάξιμο, κατάφερα να βρω τη λύση στο πρόβλημά μου.
  23. Δεν ξέρω αν έγινε κατανοητό διότι δεν είδα συσχέτιση με τη λύση που μου έδωσες αλλά το πρόβλημα προς το παρόν είναι ότι το itunes δεν βρίσκει το iphone. Να προσθέσω ότι τα windows μου γράφουν "found new hardware" και μου ζητάνε driver software για Apple Mobile Device (Recovery Mode). Δεν έχω το cd και ψάχνω google αλλά δεν το βρίσκω δυστυχώς
  24. Υπέροχα.. Επιχείρησα να κάνω downgrade με τον οδηγό ελπίζοντας να μην μου βγάλει error 1015. Έλα όμως που βγάζει. Προσπαθώ τη διαδικασία no 1 για το 1015 αλλά απέτυχε.. Το πρόβλημα είναι ότι τώρα το κινητό βγάζει το σήμα του itunes + usb αλλά στο itunes στο pc δεν βλέπει το iphone. Τι μπορούμε να κάνουμε?
×
×
  • Create New...