Jump to content

Yoh-kun

Members
  • Δημοσιεύσεις

    36
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Yoh-kun's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Εγκατέστησα το bookman που επιτρέπει το viewing photos μέσα από αρχεία .rar Το goodreader ξεζιπάρει αρχεία .zip? Το dropbox θα το έχω υπόψην μελλοντικά. Μου φάνηκε ενδιαφέρον :)
  2. Εδώ και μια ώρα ψάχνω τρόπο να περάσω από το laptop ολόκληρο folder με αρχεία στο ipad. Έχω το goodreader αλλά δεν βοηθάει σε αυτή τη περίπτωση. Τα αρχεία είναι εικόνες κυρίως αλλά είναι πάρα πολλά και στα δικά τους subfolders. Η εναλλακτική να τα περάσω ένα-ένα είναι out of the question..
  3. Yoh-kun

    iOS 4

    Thanks anyway! Το βρήκα τυχαία χθες καθώς το ψαχούλευα.
  4. Yoh-kun

    iOS 4

    Έκανα update το ipad στην v4.2 Το κουμπάκι που κλείδωνε την οθόνη άλλαξε κι έγινε mute/unmute. Πως το ξαναλλάζουμε πάλι στο "lock screen"?
  5. Yoh-kun

    iOS 4

    Θέλω να κάνω upgrade το iphone και το ipad μου στην version 4.2 Το θέμα είναι ότι έχω αρχεία κι εφαρμογές (τηλέφωνα, φωτογραφίες, applications) και στα δύο. Γίνεται να κάνω backup και μετά όλα αυτά να περαστούν όπως πρώτα στη v4.2 ή θα πρέπει να ξαναπερνάω μία μία τις εφαρμογές/παιχνίδια που έχω installed? Αν ναι, πως μπορώ να το κάνω? ΥΓ. Κανένα δεν έχει υποστεί jailbreak μιας και δεν με απασχολεί προς το παρόν.
  6. Yoh-kun

    iOS 4

    Με ενδιαφέρει στο 3G όμως (όχι 3GS).
  7. Yoh-kun

    iOS 4

    Η v4.2 τρέχει πιο γρήγορα στο iphone 3G από την v4.1 ή τα κολλήματα/delays εξακολουθούν να υπάρχουν?
  8. 16GB wi-fi only στις £429 16GB 3g στις £529
  9. Νομίζω το βρήκα. Θα πρέπει να δημιουργήσω ξεχωριστό calendar ανάλογα με τον τύπο του event. Θα το κοιτάξω μόλις βρω χρόνο. edit: όλα οκ. χρησιμοποίησα διαφορετικά calendars
  10. Μήπως γνωρίζεις πως στο CalenGoo μπορώ να αλλάξω το χρώμα από το background σε κάθε event ξεχωριστά?
  11. Αναφέρεσαι στο PI ή στο google calendar?
  12. Χρειάζομαι ένα application σαν calendar που να καταγράφει την ρουτίνα μου μέσα στην εβδομάδα καθώς και να μπορώ να προσθέτω ανα πάσα στιγμή extra to-do tasks. Φαντάσου κάτι σαν excel αρχείο με τις μέρες στο top row, τις ώρες στο αριστερό column και στο ανάλογο πλαίσιο να αναγράφεται το όνομα και το μέρος της δραστηριότητας. Η ερώτησή μου είναι αν θα με καλύψει το pocket informant σε κάτι τέτοιο ή να κοιτάξω κάποια άλλη εφαρμογή.
  13. Σε προηγούμενη δημοσίευση μου πρότειναν το pocket informant για timetable scheduling. Να πω την αλήθεια δεν έχω πειστεί κατά πόσο θα με βολέψει και δεν θέλω να πληρώσω για κάτι που μπορεί να μου είναι προσωπικά άχρηστο. Υπάρχει κάποιος να μου κάνει μια μικρή περιγραφή του προγράμματος (κατόπιν εμπειρίας του) ή αν υπάρχει κάποιο άλλο trial application να δοκιμάσω?
  14. Εγώ είχα αγοράσει 20 λίρες αυτό εδώ (από το HMV). Προσωπικά έχουν εμφανιστεί "φούσκες" από τον αέρα. Κατά τα άλλα, μια χαρά κάνει τη δουλειά του αν και θα προτιμούσα να είχα δώσει λιγότερα λεφτά. Οι "φούσκες" είναι μικρές και ψιλοενοχλητικές αλλά άμα το θελήσω απλά βγάζω το screen protector και το πετάω. Μπορεί και να το έβαλα λανθασμένα αλλά δεν το γνωρίζω.
  15. Σε ευχαριστώ. Κάτι άλλο αν μπορείς να μου απαντήσεις. Κάποιο αξιόλογο application για timetable? Με ενδιαφέρει να δείχνει σε ένα πλάνο όλη την εβδομάδα και τις καθημερινές μου δραστηριότητες.
×
×
  • Create New...