sakiss Δημ. May 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2005 Niko δεν εχω λογο να πω ψεματα :) Απλως να διευκρινησω........Η αναμετρηση ξεκιναει με αριστερη 90 μοιρων στροφη και τον hondakia κολλημενo πισω(antiprosopeia toyota erxomenos apo tofalos,ekei poy bgaineis ethniki) και εδω ειναι που φτιαχνω την αρχικη διαφορα ....Απροσδοκητο 1ον......φτιαχνω δυο καροτσες διαφορα απο το Honda...ακολουθει μεγαλη ευθεια...Απροσδοκητο 2ον....μεχρι τα 100Km η διαφορα παραμενει σταθερη.Μετα απο λιγο και συνεχιζοντας στην ευθεια γυρω στα 170 το κατα +80hp s2000 με τις δυο τεραστιες μπουκες που ειχε βαλει μου δινει φυσιολογικοτατα μια καροτσα και μεχρι τα 210 η διαφορα ειχε φτασει 1μιση καροτσα.Να σημειωσω οτι η Gtoula μου δεν εχει συμπληρωσει ακομα 8000κμ και ηταν η πρωτη φορα που χτυπαγα κοφτες με 2α-3η-4η.Και φτανουμε στο ρεζουμε.Δεξια κλειστη στροφη 90 μοιρων(stribo gia to gnosto s-aki sto kolimbitirio)....τωρα λεω θα μπορεσω να πλησιασω αν και δεν ελπιζα στην εξοδο οτι θα βγω μπροστα....Ο οδηγος του s2000 πατησε τοσο πολυ φρενο που αναγκαστηκα να βγω στο αντιθετο ρευμα για να μην στουκαρουμε .....στην συνεχεια της νεας ευθειας,στο ανοιγμα μεχρι τα 100 ετοιμαζομαι για προσπεραση αλλα μετα τα 120 το honda ανοιγει και φτιαχνει νεα διαφορα....Στην επομενη αριστερη στροφη(to gnosto s-aki sto kolimbitiro apo pano pros ta kato) οπλισμενος με θαρρος και ξερωντας οτι και παλι θα πατησει αρκετο φρενο ημουν ηδη ανοικτος και ετοιμος να προσπερασω....Ετσι και εγινε με συνοπτικες διαδικασιες και προς τιμη του Hondakia που δεν προσπαθησε να με κλεισει....μετα ακολουθουσε νεα ευθεια οπου και παλι θα μπορουσε να με προσπερασει αλλα εστριψε για αλλον προορισμο. Αν ο οδηγος του honda ηταν χερας δηλαδη μπορουσε να παιξει υπερστρεφοντας στις στροφες ισως να μην μπορουσα να πλησιασω αλλα και παλι δεν με εντυπωσιασε αρκετα στην ευθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pininfarina Δημ. May 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2005 Alfa Romeo Brera Spider http://http://www.bitabout.info/public/imagesforum/nuovo-3-B.jpg Παράθεση http://www.thedeltaproject.eu/img/logo_detect.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibaxevan Δημ. May 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2005 Δεν ξερω εαν μιλαμε για την ιδια κεραια της μαμας για την 156 αλλα η δικια μας δεν εχει καθολου κεραια εξωτερικα.Δεν πιανει τιποτα εκει που οι αλλοι πιανουν ολους τους σταθμους καμπανα :shifty: Η πρώτη γενιά 156 δεν είχε εξωτερική κεραία στην οροφή όπως η 5α. Αν δεν κάνω λάθος την είχε ενσωματωμένη στο πίσω τζάμι (νομίζω είναι η κατακόρυφη γραμμή στη μέση του τζαμιού, κάθετα στις αντιστάσεις του θερμαινόμενου, κάτι τέτοιο θυμάμαι απ' τον μηχανικό του συνεργείου, εκτός και αν έλεγε βλακείες). Σίγουρα δεν πιάνει τίποτα; Στη δικιά μας πιάνει πάρα πολύ καλά. Μήπως δεν είναι συνδεδεμένη με το ηχοσύστημα και δουλεύει χωρίς κεραία; Μήπως το ηχοσύστημα έχει καμια ρύθμιση για να πιάνει σταθμούς με πληροφορίες RDS κτλ. και ''αγνοεί'' τους υπόλοιπους; Ψάξτε το λίγο, γιατί είναι κρίμα να δώσετε 75 ευρώ και να τρυπήσετε την οροφή για εξωτερική κεραία χωρίς λόγο. Παράθεση προγράμματα & παιχνίδια για P910i wallpapers & screensavers για P910i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. May 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2005 Την είδα σήμερα τη 5άρα στην Εγνατία (με πέρασε σαν σταματημένο :cry: ) και είχα μείνει με την απορία "τι ειναι αυτο το πτερύγιο πάνω από το πίσω παράθυρο". Προσωπικά πάντως δεν μου άρεσε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
0N3 Δημ. May 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2005 Σακη ευχαριστω για την απαντηση ρε αλλα δεν ειχα αυτο στο μυαλο μου.Στην ευθεια ολοι γρηγοροι ειναι και συμφωνω πως αν μπορουσε ο hondakias θα σε πατουσε.Απο την αλλη βεβαια με το s2000 δεν τσαρουχωνεις το γκαζι γιατι η θα σε "κοψουν" τα ηλεκτρονικα η θα σου φυγει με το παραμικρο οποτε λογικα προπορευτικες μεχρι τα 100.Εμενα με ενδιαφερει σαν συνολο αν σε εχει ικανοποιησει η σκεφτεσαι στο μελλον καμμια αυξηση ιπποδυναμης.(οσο περνα ο καιρος λογικα θα θες και περισσοτερα απο το αυτοκινητο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. May 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2005 Για καποιον που εχει συνηθησει σε 1.6 το 2.0 μου φενεται υπεραρκετο....μονο η πρωτη αργει στο φορτωμα αλλα 2-3η σκοτωνουν μιας και ροπιαζει χαμηλα...ψηλα κλασσικα ως αλφα τραβαει ικανοποιητικα....σε ευθεια προς λαρισα επιασα 220 κοντερισια και ακομα ανεβαζε χωρις να πιεζεται αλλα πολυ γραμμικα!Γενικως ειμαι κατα των βελτοιωσεων και οπως το εχω ξαναπει οι οικνομιες πηγαινουν για την brera :p...για να σου δωσω να καταλαβεις....οταν εκανα test drive την 320 νομιζα οτι οδηγουσα ενα πολυ γρηγορο 1.6.Η Gt ειναι απειρως πιο γρηγορη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. May 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2005 Ωραία η κεραία της 5άρας... στην 5άρα. Προσωπικά δεν συμφωνώ καθόλου με την κίνηση του πατέρα σου. Ποιος άλλωστε θεωρεί για τα μπάζα την κοντή κεραία της 156 (που φορούσε η facelift);;; Τόσο δύσκολο ήταν να βάλει μια τέτοια με κόστος 7 ευρώ; Στη Θεσσαλονίκη ακόμα και τα S3 πήγαιναν στην αντιπροσωπεία της Alfa και την αγόραζαν για να ομορφύνουν τα αμαξάκια τους. Εμάς μας χαλάει; :D to thema den einai omorfia mono alla kai na pianei toys stathmoys teleia . bebea ta 75 oxi kerea alla kai enisxhth briskeis . Tha tripiseis to aytokinhto gia thn kerea ? tpt se esoterikh kerea to skeytikes katholoy ? Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. May 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2005 Σακη ευχαριστω για την απαντηση ρε αλλα δεν ειχα αυτο στο μυαλο μου.Στην ευθεια ολοι γρηγοροι ειναι και συμφωνω πως αν μπορουσε ο hondakias θα σε πατουσε.Απο την αλλη βεβαια με το s2000 δεν τσαρουχωνεις το γκαζι γιατι η θα σε "κοψουν" τα ηλεκτρονικα η θα σου φυγει με το παραμικρο οποτε λογικα προπορευτικες μεχρι τα 100.Εμενα με ενδιαφερει σαν συνολο αν σε εχει ικανοποιησει η σκεφτεσαι στο μελλον καμμια αυξηση ιπποδυναμης.(οσο περνα ο καιρος λογικα θα θες και περισσοτερα απο το αυτοκινητο) Τα ποιά;! Μόνο ABS έχει το αυτοκίνητο νομίζω. Το S2000 μετά από κάποιες στροφές αρχίζει να ξουραφιάζει και κάνει ένα τρελό τίναγμα λες και βάρεσες νίτρο. Όταν το έχεις σε νορμάλ στροφές το μοτέρ, αισθάνεσαι λες και έχεις αυτοκίνητο 140 αλόγων. Αυτά μου τα είπε από πρώτο χέρι, ένας φίλος μου που έχει αντιπροσωπεία, είχε ένα 350Z και τώρα ένα S2000... Οπότε αρκετά λογικό να μπορούσε ο Σάκης να κρατηθεί, αν ο άλλος δεν ήταν χεράς λογικότατο μπορώ να πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas1980 Δημ. May 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2005 Η κεραία ραδιοφώνου σε ΟΛΕΣ τις 156 βρίσκεται ενσωματωμένη στο πίσω τζάμι και είναι η κάθετη γραμμή ανάμεσα στις αντιστάσεις, όπως είπε ένας φίλος παραπάνω. Η μικρή κεραία που υπάρχει σε πολλές 156 στην οροφή είναι για κινητό τηλέφωνο (η γνωστή προεγκατάσταση κινητού τηλεφώνου), καλώδιο της οποίας καταλήγει ακριβώς πίσω από το ραδιόφωνο, αλλά καμία σχέση δεν έχει με αυτό. Γι'αυτό λοιπόν παιδιά, προσοχή στις κινήσεις σας. Ο Γερμανοί πρέπει να αντιγράφουν από εμάς κι όχι εμείς από αυτούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 .........delete Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 ..................delete Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 http://www.mitoalfaromeo.com/Public/data/isnegt/200551523844_e.JPG Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 po san cordoba miazei ayto ? o kolos idios http://speedycars.chinacars.com/wallpaper2/seat/Seat%20Cordoba%202003%20-%20046.jpg http://www.autoreview.ru/new_site/year2002/n17/news/800/cordoba-1.jpg ibrh ayto poy eipa e . kala aplos miazei e ligo kai o de silva pos ton lene to kirio e poli thelei na ginei to kako Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 Ακριβως αυτο ειπα κι εγω οταν ειδα τη φωτο το μεσημερι.Αλλα δεν θυμομουν ποιο μοντελο της Seat... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 Οποιον παπαρα δω να κυκλοφορει με σημαδια απο επαφη με αλλο οχημα (το δικο μου!!!!) και το χρωμα του ειναι ΣΚΟΥΡΟ ΠΡΑΣΙΝΟ σαν και αυτο που αφησε πανω στον προφυλαχτηρα μου μαζι με τις γρατζουνιες θα τον ΞΕΣΚΙΣΩ τον φουστη!!!!! Αν δεν ξερετε να ξεπαρκαρετε να μην παρετε στα χερια το γ@μημενο το τιμονι.... Σιχτιρ! Αμαν εκανα να βαλω λιγα λεφτα στην ακρη για την Μυκονο και τωρα φευγουν 150€ για βαψιμο!! Τουλαχιστον ξελαφρωσα λιγακι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 Ε οχι.... :cry: Σε χτυπησαν????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 Ε οχι.... :cry: Σε χτυπησαν????? Mάλλον του τον ακούμπησαν λίγο! :p Και εμένα τα ίδια, μου άσπρισαν λίγο τον προφυλακτύρα, αλλά τι να κάνεις. Ούτε να βρίζεις δεν αξίζει, ούτε να στεναχωριέσαι. Αυτά γίνονται στις πόλεις. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 Οποιον παπαρα δω να κυκλοφορει με σημαδια απο επαφη με αλλο οχημα (το δικο μου!!!!) και το χρωμα του ειναι ΣΚΟΥΡΟ ΠΡΑΣΙΝΟ σαν και αυτο που αφησε πανω στον προφυλαχτηρα μου μαζι με τις γρατζουνιες θα τον ΞΕΣΚΙΣΩ τον φουστη!!!!! Αν δεν ξερετε να ξεπαρκαρετε να μην παρετε στα χερια το γ@μημενο το τιμονι.... Σιχτιρ! Αμαν εκανα να βαλω λιγα λεφτα στην ακρη για την Μυκονο και τωρα φευγουν 150€ για βαψιμο!! Τουλαχιστον ξελαφρωσα λιγακι! siga re ........asto , klain min trelenese.........kanton kai argotera....... P.s pira tilefono siemra kai itan klista.......tha paro kai aurio to proi tilefono kai tha sou stilo minima Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfista Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 Αμαν εκανα να βαλω λιγα λεφτα στην ακρη για την Μυκονο και τωρα φευγουν 150? για βαψιμο!! Τουλαχιστον ξελαφρωσα λιγακι! [/color][/color] Αλέξανδρε δεν αξίζει, εφόσον φυσικά κινείσαι καθημερινά στη Θεσσαλονίκη. Πάλι για βάψιμο θα είσαι τον άλλο μήνα με τους "χεράδες" που κυκλοφορούν. :cool: Παράθεση Alfa Romeo - La cosa piu bella Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 les omos kainoyrio aytokinito toy koytioy kai tha to exo gratsoynismeno !! ginetai den ginetai Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 Spider http://www.bitabout.info/public/imagesforum/alfa%20spider-1.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 2 φορές έχω πάει για βάψιμο την δικιά μου... σύνολο 200 ευρώ περίπου... Δεν τα γλυτώνεις amelidis... Πρέπει να τα δεχτείς αναγκαστικά οτι τέτοια θα σου τύχουν... Σήμερα το πρωί π.χ. μου έκλεψαν την όμορφη αλουμινένια κεραιούλα μου... Που να του κάψει το ράδιοcd του καρμοίρη που δεν είχε 10 ευρώ να πάρει δικιά του. Για να έρθω στα ίσα μου, πήγα πήρα μια καινούρια, έπλυνα το αμάξι και έσκασα Ρίο για καφέ με την ηλιοροφή ορθάνοιχτη :p Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 Σήμερα το πρωί π.χ. μου έκλεψαν την όμορφη αλουμινένια κεραιούλα μου... Που να του κάψει το ράδιοcd του καρμοίρη που δεν είχε 10 ευρώ να πάρει δικιά του. Πραγματικα δεν θυμαμαι ποσες φορες μου εχουν κλεψει τη κεραια, και καπου ξεχνας ή βαριεσαι καθε φορα να τη βγαζεις. Δεν νομιζω οτι την κλεβει ενας για να τη βαλει στο αμαξι του, αλλα για να τη πουλησει πισω στο μαγαζι που την εχεις παρει. Αυτο λεει η αρκετα μεγαλη...πειρα μου στο θεμα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 Δεν ειναι οτι μου το "ακουμπησαν" λιγακι... Εχει γδαρθει ολη η αριστερη μπροστα γωνια του προφυλαχτηρα!! Σε μερικα σημεια εχει φυγει το χρωμα και φαινεται το μαυρο πλαστικο... :cry: :cry: Σε καμια περιπτωση δεν μου παει η καρδια να την αφησω ετσι πληγωμενη την Ιταλιδα μου!! Δεν μπορω... Αυριο μαλλον την παω για βαψιμο!! Μου ειπε οτι μπορει αντι να βαφτει ολοκληρος να βαφτει μονο ο μισος και να περιορισουμε το κοστος!! Απλα να μην τον πετυχω τον "χερα"... θα παρω το 106 και θα περασω απο πανω απο το αμαξι του! Υποψιαζομαι μια "θεια" αλλα ακομα δεν ειμαι σιγουρος! Edit: Να 'στε καλα παντως για την συμπαρασταση!! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 ego exo esoterikh kerea . kaneis den mporei na valei xeri oye na thn spasei oyte na thn klepsei . kai apo sima kampana :) Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts