Jump to content

GTV

Members
  • Δημοσιεύσεις

    510
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

GTV's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. GTV

    iPhone XR

    Το αγόρασα με την χθεσινή σύντομη προσφορα στο Κωτσόβολο στα 539, με απαλλαγή ΦΠΑ και τιμολογιο μου βγήκε στα 434 ευρώ!!! σε αυτή τι τιμη ούτε κάν το σκέφτηκα! Η τελευταία iOS συσκευή ήταν το iphone 4 πριν πολλα χρονια, μετά συνέχεια android, ελπίζω να μην το μετανιώσω!
  2. Καλοκαιρινό δροσερό δωράκι! Καλη τύχη!
  3. Εδω και 2 ημερες περηφανος κατοχος :) του mi mix 2. Στη τιμη που ειναι τωρα δεν εχει αντιπαλο! Το καλυτερο κινητο απο εμφανιση και αισθηση που εχω κρατησει μεχρι τωρα! Ελπιζω να λεω τα ιδια μετα απο αρκετη και καθημερινη συμβιωση μαζι του. Εως τωρα ολα λειτουργουν αψογα και με λιωσιμο η μπαταρια ανετα βγαζει το 24ωρο!
  4. Και πως την ενεργοποιεις; σε εμένα δεν αντιδρά η οθόνη με το άνοιξε κλείσε της θήκης.
  5. Έχω αγοράσει μια θήκη αυτή εδώ: http://microcenter.gr/index.php?route=product/product&product_id=12807 αλλα δεν λειτουργεί σαν Smart Cover παρόλο που έχω ενεργοποιήσει την επιλογή Smart Cover στις επιλογές . Υποστηρίζει αυτή τη λειτουργία; Το κινητό ειναι αγορασμένο απο Κωτσοβολο με Ελληνική rom.
  6. Γνωρίζει κανείς αν αναβαθμίσουμε σε 10αρια, με το here maps που έχουμε είδη τι γίνεται; Αφού δεν υπάρχει στα 10αρια το χάνουμε;
  7. Case solved!!! Στην αυτόματη φωτεινότητα το δήθεν πρόβλημα με τη χαμηλή φωτεινότητα λύνεται...
  8. Ναι γιατί έχουν την ίδια maximum brightness, 297 το ένα 297 και το άλλο, σύμφωνα με τα τεστ του phonearena
  9. Αν κοιτάξεις προσεκτικά τον πίνακα με τις μετρήσεις, υπάρχει μέτρηση με MAXIMUM BRIGHTNESS, η οποία ειναι υποδιπλασια απο αυτή του 640 XL και χαμηλότερη απο πολλα κινητά της κατηγορίας του.
  10. Διάβασα το review στο phone arena εδώ : http://www.phonearena.com/reviews/Microsoft-Lumia-950-XL-Review_id4149 ξενέρωσα με τη φωτεινότητα της οθόνης, το 640 XL που έχω έχει τη διπλάσια φωτεινότητα!!! Κρίμα και έλεγα όταν φτάσει η τιμη του σε λογικά πλαίσια να το τσιμπαγα...
  11. Το ίδιο είχα πάθει και εγώ... Όταν έδωσα το lumia 925 που είχα και αγόρασα ένα huawei p7 με android, ούτε μήνα δεν άντεξα και επέστρεψα ξανά σε win με το 640 XL και συνήλθα!
×
×
  • Create New...