odim Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 cosmote γιατι μου παρεχει twin sim δωρεαν και οι περισσοτεροι φιλοι μου εχουν cosmote,τωρα τελευταια εχει κανει βηματα προοδου και στην εξυπηρετηση πελατων,παει η cosmote με την δημοσιο-υπαλληλιστικη νοοτροπια,καλυψη 4G σχεδον παντου...το μονο που με χαλαει ειναι οτι δεν εχει πακετο δεδομενων 5GB π.χ η και παραπανω για να το χρησιμοποιησεις οπως θελεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 12 χρόνια Κοσμοτέ what's up(απο τότε που πρωτοπηρα κινητό) και παράλληλα μια 5ετια Wind με μικρή χρήση..και τα 2 φοιτητικά πια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Έχω και τις 3 αλλά τροφοδοτώ Cosmote. Μέσα στο σπίτι με 4G μου δίνει 50+ Mbps ενώ οι άλλες παίζουμε με 15 (VF) και 8 (WIND). :cool: Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2020 Cosmote από το 1998. Ενδιάμεσα είχα και Vodafone ταυτόχρονα για 2 χρόνια περίπου. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2020 (edited) Και τα τρία δίκτυα σε 2 συσκευές. Η πρώτη έχει Cosmote + Vodafone και η δεύτερη Wind. Έχω και δύο SIM μόνο για δεδομένα οι οποίες είναι καρτοκινητά μια από Cosmote και μια από wind. Σε περίπτωση που βρω σωστό συμβόλαιο σε αναλογία τιμής και παροχών έστω και fake απεριόριστο ανεξαρτήτως δικτύου θα γίνει η βασική μου. Εκεί που κινούμαι με καλύπτουν πάνω κάτω όλες. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited January 18, 2020 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. October 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2021 Μετά από μικρό πέρασμα από wind γύρισα cosmote Στάλθηκε από το SM-N981B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. October 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2021 Κύριο νούμερο Vodafone CU φοιτητικό. Πολύ καλό σε συνδυασμό με την ευρωπαϊκή κάρτα νέων, που μου δίνει 10€ δωρεάν κάρτα με κάθε ανανέωση (μέχρι να γίνω 30). Δεύτερο νούμερο στην ίδια συσκευή ένα WIND-Q, κυρίως για έξτρα φθηνά data, με τις καλές προσφορές που έχει κατά διαστήματα (πχ 3GB με 2€ για 1 μήνα), αλλά και για όπου δεν έχει καλό ίντερνετ η VF. Τρίτο νούμερο Cosmote What's Up φοιτητικό, το οποίο χρησιμοποιώ 3-4 μήνες το χρόνο (όταν βγάζω την Q), κυρίως για όταν βάζω κάρτα για να μην χαθεί ο αριθμός, αλλά και για να ελέγχω απλά το δίκτυο της Cosmote, τρέχοντας speedtests κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. October 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2021 Απο το 1999 που αποκτησα κινητό ημουν στην Vodafone μέχρι τον Μαιο του 20 που πήδηξα στην Cosmote μαζί με όλα τα νούμερα της οικογενείας αλλα σε 6 μήνες που λήγουν τα συμβόλαια θα ξαναφύγουν ολα vodafone.Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2021 Η καταγραφή της Ιστορίας , δεν δίνει καμμία απολύτως πληροφορία. Το ερώτημα είναι : Γιατί ; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaskor Δημ. December 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2021 Cosmote γιατί εχει το κορυφαίο σε αποδοση δικτυο. Κινητής και σταθερής αλλα και για την εξυπηρετηση και τις νεες τεχνολογιες. 1 Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user__ Δημ. December 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2021 cosmote unlimited m (με extra sim) προσωπική γραμμή vodafone unlimited ultra {29,90 (προσφορά στο black friday)} επαγγελματική γραμμή 1 Παράθεση Powered by Vodafone Unlimited Ultra Think different 🍎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. March 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2022 Cosmote (συμβόλαιο) και ένα F2G σαν 2ο 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user3365 Δημ. March 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2022 VF Giga Unlimited Ultra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user3365 Δημ. March 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2022 Το ίδιο νούμερο έχω από εποχή telestet με το bfree με τον Μπονάτσο μέχρι που μπορούσαμε να κάνουμε φορητότητα αριθμού και πήγα COSMOTE με το COSMOTE Smart Play. Έπειτα έγινε whats up μέχρι τον 2020 που έγινε ΚαρτοΣυμβόλαιο και πριν λίγες ημέρες πήγε Vodafone. Αντίθετα σταθερό νούμερο έχω αλλάξει αρκετές φορές 🤣 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nargiles_82 Δημ. May 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2022 κάρτα Q διότι κάνω ελάχιστη χρήση του κινητού και παρέχουν τις φθηνότερες χρεώσεις/προγράμματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. June 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2022 Cosmote What’s Up Student προσωπική γραμμή και κυρίως για γρήγορα δεδομένα Vodafone Giga Unlimited Ultra για επαγγελματική γραμμή 1 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sitter1130 Δημ. September 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2022 Wind W 10GB στα 22 ευρώ το μήνα, μείον την απαλλαγή από τα τέλη κινητής τηλεφωνίας για νέους 20 ευρώ 😉 Έκανα την αλλαγή σε Wind από Cosmote, και εκτός από το δίκτυο που φυσικά καμία εταιρεία δεν πιάνει την Cosmote έχω μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένος, ειδικά με την εξυπηρέτηση πελατών. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. September 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2022 Είναι λίγα τα δεδομένα κατά τη γνώμη μου σε τέτοια τιμή αλλά ό,τι εξυπηρετεί τον καθένα. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. September 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2022 απο το 1994 η 1995 στην cosmote.δεν εχω αλλαξει ουτε το νουμερο. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. September 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2022 Just now, spy14 said: απο το 1994 η 1995 στην cosmote.δεν εχω αλλαξει ουτε το νουμερο. H Cosmote ξεκίνησε το 1998.. Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. September 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2022 εχω μερδεψει τοτε τις ηερομηνιες.παντως ημουν απο τους πρωτους με cosmote. 1 Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sitter1130 Δημ. October 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2022 On 19/9/2022 at 8:55 ΜΜ, seranata said: Είναι λίγα τα δεδομένα κατά τη γνώμη μου σε τέτοια τιμή αλλά ό,τι εξυπηρετεί τον καθένα. Λίγα δεδομένα λες; Μα δεν υπάρχει καλύτερη προσφορά από καμία εταιρεία σε αυτή την τιμή για 10GB 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. October 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2022 (edited) On 4/10/2022 at 12:07 ΜΜ, Sitter1130 said: Λίγα δεδομένα λες; Μα δεν υπάρχει καλύτερη προσφορά από καμία εταιρεία σε αυτή την τιμή για 10GB Μάλλον δεν σου λέει πως είναι λίγα τα δεδομένα για την τιμή, σου λέει πως είναι λίγα τα δεδομένα, πως είναι για λίγη χρήση σχετικά με την τιμή.. *shrug* Edited October 5, 2022 by kaluas 1 Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts