alkis_7 Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Το παιχνίδι αλλάζει σε μεγάλο βαθμό. Κάθε faction έχει δικό της building και military tree και κάθε τέσσερα turns (ένα έτος) παραθέτει τα ιστορικά γεγονότα που συνέβησαν τη χρονιά εκείνη. Είναι total conversion και το επίπεδο δυσκολίας ανεβαίνει διότι δεν υπάρχει η ισορροπία δυνάμεων του αρχικού παιχνιδιού. Ακούγεται αρκετά ενδιαφέρον. Θα το περάσω σήμερα και θα το ξαναξεκινήσω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis15 Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Bloons td 5 στο κινητό Άλλο κάψιμο! !!!!!! Πείτε κανένα άλλο για Android Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belle Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Bloons td 5 στο κινητό Άλλο κάψιμο! !!!!!! Πείτε κανένα άλλο για Android Alchemy Classic και Puzzle 2048 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nivakis Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Βασικά έχω κολλήσει λιγάκι με το angry birds epic... Είναι rpg!!!!!! Το μόνο που με χαλάει είναι ότι δεν παίζει offline αλλά για όταν βαριέσαι καλό είναι! Επίσης λιώνω το ff8 στο pc για να θυμηθώ λίγο την ιστορία. Παράθεση Proud to be an anime otaku! Judge me if you dare! :yinyang: Nokia 3210 -> Nokia 3330 -> SE T610i -> SE k750i -> Nokia Ν95 -> Samsung Wave -> SE Xperia Neo V -> Sony Xperia SP -> LG Nexus 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Αυτόν τον καιρό παίζω το LA Noire στον υπολογιστή. Πολύ καλό παιχνίδι! Άριστα δεμένο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nivakis Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Αυτόν τον καιρό παίζω το LA Noire στον υπολογιστή. Πολύ καλό παιχνίδι! Άριστα δεμένο! Δεν με τρέλανε. Το είχα για λίγο αλλά το βαρέθηκα γρήγορα. Το watchdogs το έχει δοκιμάσει κανείς; είναι τόσο ωραίο όσο λένε; Παράθεση Proud to be an anime otaku! Judge me if you dare! :yinyang: Nokia 3210 -> Nokia 3330 -> SE T610i -> SE k750i -> Nokia Ν95 -> Samsung Wave -> SE Xperia Neo V -> Sony Xperia SP -> LG Nexus 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Έπαιξα για λίγο χτες το Sniper Elite 3. Μου άρεσε πάρα πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Δεν με τρέλανε. Το είχα για λίγο αλλά το βαρέθηκα γρήγορα. Το watchdogs το έχει δοκιμάσει κανείς; είναι τόσο ωραίο όσο λένε; Το watchdogs καταπληκτικό αλλά θέλεις πολύ καλό υπολογιστή για να παίξει σωστά. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nivakis Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Το watchdogs καταπληκτικό αλλά θέλεις πολύ καλό υπολογιστή για να παίξει σωστά. Δεν έχω θέμα, άλλωστε έχουν μειώσει τα γραφικά επίτηδες στο pc! Παράθεση Proud to be an anime otaku! Judge me if you dare! :yinyang: Nokia 3210 -> Nokia 3330 -> SE T610i -> SE k750i -> Nokia Ν95 -> Samsung Wave -> SE Xperia Neo V -> Sony Xperia SP -> LG Nexus 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Εγώ πάντως με μηχάνημα ούτε χρόνου έπαιξα με medium settings και πολλά εφέ κλειστά. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Εγώ πάντως με μηχάνημα ούτε χρόνου έπαιξα με medium settings και πολλά εφέ κλειστά. Το watchdogs καταπληκτικό αλλά θέλεις πολύ καλό υπολογιστή για να παίξει σωστά. Δεν με τρέλανε. Το είχα για λίγο αλλά το βαρέθηκα γρήγορα. Το watchdogs το έχει δοκιμάσει κανείς; είναι τόσο ωραίο όσο λένε; Το παίζω εδώ και μήνες, από τότε που βγήκε σε 5ετιας pc με oced 6870. Μία χαρά παίζει σε ανάλυση 1680 με όλα τα βασικά settings στο high. Έχω κλείσει μόνο τα έξτρα εφέ όπως blur κλπ. Fps γύρω στα 45 συνήθως, εκτός πολύ δυνατών σκηνών που πέφτει στα 20. Για τα γραφικά, έχουν βγει πατσακια στο guru3d που βελτιώνουν τόσο πολύ τα γραφικά που ομορφαίνει τρελά μετά το game. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nivakis Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Το παίζω εδώ και μήνες, από τότε που βγήκε σε 5ετιας pc με oced 6870. Μία χαρά παίζει σε ανάλυση 1680 με όλα τα βασικά settings στο high. Έχω κλείσει μόνο τα έξτρα εφέ όπως blur κλπ. Fps γύρω στα 45 συνήθως, εκτός πολύ δυνατών σκηνών που πέφτει στα 20. Για τα γραφικά, έχουν βγει πατσακια στο guru3d που βελτιώνουν τόσο πολύ τα γραφικά που ομορφαίνει τρελά μετά το game. Όποιος όμως έχει το αυθεντικό και κατέβασε το τελευταίο official patch δεν μπορεί να βάλει το Mod για τα γραφικά απ'όσο ξέρω. Παράθεση Proud to be an anime otaku! Judge me if you dare! :yinyang: Nokia 3210 -> Nokia 3330 -> SE T610i -> SE k750i -> Nokia Ν95 -> Samsung Wave -> SE Xperia Neo V -> Sony Xperia SP -> LG Nexus 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iStewie Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Αυτόν τον καιρό παίζω το LA Noire στον υπολογιστή. Πολύ καλό παιχνίδι! Άριστα δεμένο! είναι τόσο καλό όσο στις κονσόλες; είδα μερικά walkthroughs στο youtube κι όλοι λένε για κάκιστη μεταφορά στον υπολογιστή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tikswan Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Καλησπέρα, παραδοσιακά και εδώ και 18 χρόνια είμαι κολλημένος με τα Manager. Είτε παλαιότερα πριν την διάσπαση με το Championship Manager όπου είχε μόνο Αγγλία, Σκωτία, είτε μετέπειτα με τα Football Manager. Είναι μικρόβιο τρελό. Εκτός αυτών κάποτε είχα ασχοληθεί και μου άρεσε σαν game το Assasins Creed Το manager άμα το ξεκινήσεις δεν το σταματάς καθόλου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Σύμπτωση, το ιστορικά ακριβές mod Εuropa Barbarorum είναι το παιχνίδι που ασχολούμαι που όποτε βρω χρόνο. Το πέρασα αλλά μάλλον έκανα κάτι λάθος..; Το εγκατέστησα στον φάκελο του παιχνιδιού.. Καταρχάς κάθε γύρος είναι 6 μήνες :/ Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belle Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Παίζουμε αυτό: και έχουμε κολλήσει... Έρχεται και στο PS4 + Xbox Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 είναι τόσο καλό όσο στις κονσόλες; είδα μερικά walkthroughs στο youtube κι όλοι λένε για κάκιστη μεταφορά στον υπολογιστή. Δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα, παίζω το παιχνίδι σε λάπτοπ με όλα ανοιχτά και ο χειρισμός του με πληκτρολόγιο-ποντίκι είναι επίσης μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Μάχη με 3+3 χιλιάδες άτομα στο Rome δε μπορώ να κάνω με τίποτα... ultra low και το παιχνίδι σέρνεται... ΑΧ! Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Κουλό αλλά παίζω το ricochet infinity :) Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Μάχη με 3+3 χιλιάδες άτομα στο Rome δε μπορώ να κάνω με τίποτα... ultra low και το παιχνίδι σέρνεται... ΑΧ! Το έχω ζήσει κι εγώ δυστυχώς. Εκεί που λες τώρα θα γίνει πανικός, πέφτουν τα fps στα 5 και ξενερώνεις τη ζωή σου :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Όταν το είχα πρωτοπαίξει, όντως σε μεγάλες μάχες ζοριζόταν απίστευτα. Πλέον στο i7 με discrete GPU και αρκετή RAM πάει μπάλα. :) Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Οκ, το παιζω με εναν ταπεινο Core2Duo E7400 και ενα χρεπι 8600gt, αλλα ειναι παιχνιδι του 2003 και το υλικο μου το 2007/8 θεωρουταν high-end :p Εδω διαβασα αναφορες που του σερνεται με την 560Ti :lol: gnt, δε μου ειπες για το EB. Το εγκατεστησα στον φακελο του παιχνιδιου οπως ελεγε, μαζι και το patch απο την αρχη αλλα πιστευω οτι δεν εγινε σωστα. Τι αλλαγες επρεπε να δω; Ειχες αναφερει 4 εποχες αλλα εχω 2... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Kάθε φορά που κάνεις load το παιχνίδι ενεργοποιείς το mod script; Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Δεν έχω ιδέα για τι πράγμα μιλάς :p Μάλλον θα κοιτάξω τις οδηγίες πάλι... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Με το που ξεκινάς, πάνω αριστερά σου βγάζει τον advisor. Αν ακολουθήσεις τις οδηγίες του, ενεργοποιείται το λειτουργικό μέρος του mod. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι κάθε φορά που φορτώνεις ένα save, θα πρέπει να θυμάσαι να ενεργοποιήσεις το script. Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts