Jump to content

tikswan

Members
  • Δημοσιεύσεις

    74
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by tikswan

  1. με το stamina mode οι εφαρμογές και οι λειτουργίες απενεργοποιούνται, αλλά συνεχίζεται η λήψη κλήσεων και μηνυμάτων κειμένου, η λειτουργία του ξυπνητηριού και η εμφάνιση ειδοποιήσεων από επιλεγμένες εφαρμογές και έτσι έχει μεγαλύτερη διάρκεια η μπαταρία
  2. στείλε μίνιμα εδώ στο forthnet -nova support http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=214 για να σου φτιάξουν ότι πρόβλημα έχεις
  3. Η τιμή παραμένει σταθερή για πάντα και μετά την λήξη του συμβολαίου .Δες και μόνος σου http://www.nova.gr/
  4. έχει ανέβει πολύ η lenovo . Αν συνεχίσει έτσι θα πάει πολύ καλά
  5. Για κάποιον που μιλάει πολύ από σταθερό σε κινητό είναι καλά . Το nova 3play το αρχικό δεν έχει αθλητικά και cinema σε αυτή την τιμή αλλά έχει δορυφορικά κανάλια .
  6. Υπάρχει μια καινούργια προσφορά που στο nova3play start pack κάνει δώρο 12 ώρες το μήνα προς κινητά από σταθερό για πάντα http://www.nova.gr/gr/upiresies-gia-to-spiti/nova-3play-/3play/?gclid=CMn1kOuWgcICFQEGwwodpo4AcQ .
  7. Από αυτά που λες xiaomi mi4 . Δες και μόνος σου τι έχει το xiaomi mi4 http://www.trustedreviews.com/xiaomi-mi4-review για να ξέρεις τι παίρνεις
  8. ένας λόγος είναι ότι έχει μακράν καλύτερη αυτονομία το Z3 compact από το G3 .
  9. To z3 compact ξεχνάς να το φορτίσεις :lol: . Είναι πολύ δυνατό σε διάρκεια μπαταρίας .
  10. tikswan

    Sony Xperia Z3

    Αν έχεις την εγγύηση δεν θα έχεις πρόβλημα και θα στο αντικαταστήσει η sony με άλλο που λογικά καλύπτει και η εγγυήση. Αυτό μπορεί να τύχει στον οποιοδήποτε .
  11. δεν θα έχεις πρόβλημα αλλά το technicolor που δίνει σαν ρούτερ είναι καλύτερο
  12. Τα ρουτερ που δίνει η forthnet είναι πολύ καλό . Για να μην πιάνει όπως λες wi-fi δεν γίνεται . Στείλε τους μήνυμα στο https://www.facebook.com/Forthnet/app_482802375174799 και θα σε πάρουν αυτοί τηλέφωνο για να σου δώσουν οδηγίες τι πρέπει να κάνεις ώστε να πιάνει κανονικά.
  13. Απορία, δεν ξέρω κατά πόσο στέκει αυτό. Έχω ένα s4 όταν το φορτίζω στο σπίτι με όποιον φορτιστή και να έχω σε όποια μπρίζα και να το βάλω μπορεί από 10% να γίνει 100% σε πάνω από 7 ώρες. Όταν το πάω αλλού φορτίζει σε 2 ώρες και πολύ λέω. Τι μπορεί να παίζει; Τάση ρεύματος ή τίποτα άλλο κουλό;
  14. tikswan

    MyCosmos e-mail

    Την είχα και εγώ αυτή την απορία και είχα μιλήσει μαζί τους. Όταν έχεις δεδομένα μπαίνει αυτόματα στην υπηρεσία χωρίς μήνυμα. Αν έχεις wifi σου έρχεται ένα μήνυμα με κάτι νούμερα και καλά για να επιβεβαιώσει ότι είναι αυτή η συσκευή. Ψάρωσα και εγώ με αυτό και μου είπαν ότι είναι εντελώς δωρεάν.
  15. Κάπου νομίζω είδα ότι έγιναν τεστ και πρώτο σε αυτονομία βγήκε το Z3 αλλά δεν το έχω δει στην πράξη στα χέρια μου.
  16. Πιστεύω οι δερμάτινες είναι και οι καλύτερες αρκεί να είναι σχετικά χοντρές.
  17. Μια χαρά θα είναι πιστεύω. Αφού επανέφεραν το start menu στο περίπου που ήταν και η νούμερο 1 γκρίνια των περισσότερων για τα 8 δεν πιστεύω ότι θα έχει και ιδιαίτερα θέματα.
  18. Παίζει να είναι η πρώτη φορά που ακούω κάτι τέτοιο και ούτε το έχω δει. Καινούργια πατέντα;
  19. Κι άμα πας στην arvato σώθηκες μετά. Για κάνε κανα δυο προσπάθειες μπας και πιάσει.
  20. Γνωστός μου έχει αγοράσει κλώνο του s4. Το έχει λίγο καιρό αλλά δεν έχει ιδιαίτερες διαφορές. Έτσι όπως το είχα δει τα χρώματα ήταν διαφορετικά από άποψη φωτεινότητας στις στάνταρ ρυθμίσεις. Τώρα στο μέλλον δεν ξέρω αν θα παρατηρήσει ο ίδιος άλλες διαφορές. Για φθηνή πάντως λύση είναι μια χαρά.
  21. tikswan

    Sony Xperia Z2

    Δεν υπάρχει λόγος να ανυσήχεις αφού η ram που έχει το Ζ2 είναι υπεραρκετή για να κάνεις ότι θες και οι εφαρμογές τρέχουν πολύ γρήγορα .
  22. tikswan

    Sony Xperia M2

    καλορίζικο το M2 dual Που όπως βλέπω έχει και microSD μέχρι 32 GB . Σε τι χρώμα το πήρες ?
  23. Note 3 pολυ καλη αισθηση της οθονης με το δαχτυλο με το πενακι , είναι γρήγορο και έχει πολύ καλά χρώματα η οθόνη
×
×
  • Create New...