Administrators athanaso77 Δημ. October 1, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Από τι πράγμα ξεμπέρδεψες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Σε αυτό δεν μπορώ να τοποθετηθώ, εξάλλου εισβολή στα προσωπικά δεδομένα μπορεί να γίνει από παντού σήμερα. γεια πεσ μασ ρε φιλε απο τι ξεμπερδεψες?????να καταλαβουμε...athanasso δεν αναφερομαι σε εσενα εκανα λαθος στο μηνυμα...αναφερομαι στο stam26arg. Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Αν μπορείς να βρεις τα Shure SE315 είναι τα καλύτερα. έχουν και 200 δολάρια http://cgi.ebay.com/SHURE-SE315-SOUND-ISOLATING-EARPHONES-BLACK-/180567119741?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2a0aa3977d ;) Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 1, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 έχουν και 200 δολάρια Έχουν φτάσει τόσο ε; :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos79 Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Συγγνώμη που διακόπτω τη ροή της συζήτησης, αλλά έχω μια ερώτηση για μια χαζή συμπεριφορά του HD2, η οποία δεν με προβληματίζει, αλλά θέλω να ξέρω αν είναι γενικό το φαινόμενο. Το πράγμα είναι απλό: Όταν το τηλέφωνο είναι κλειδωμένο αλλά η οθόνη ανάβει ακόμα (για τα λίγα αυτά δευτερόλεπτα), εάν ακουμπήσω πάνω αριστερά, εκεί που είναι τα led και ο αισθητήρας, κάνει μπιπ. Όταν σβήσει η οθόνη, επαφή στο ίδιο σημείο δεν κάνει τίποτα. Το κάνουν και τα δικά σας; Και αν ναι, υπάρχει για κάποιο λόγο αυτό το μπιπ; Ευχαριστώ. Παράθεση Sing as you raise your bow, Shoot straighter than before... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Συγγνώμη που διακόπτω τη ροή της συζήτησης, αλλά έχω μια ερώτηση για μια χαζή συμπεριφορά του HD2, η οποία δεν με προβληματίζει, αλλά θέλω να ξέρω αν είναι γενικό το φαινόμενο. Το πράγμα είναι απλό: Όταν το τηλέφωνο είναι κλειδωμένο αλλά η οθόνη ανάβει ακόμα (για τα λίγα αυτά δευτερόλεπτα), εάν ακουμπήσω πάνω αριστερά, εκεί που είναι τα led και ο αισθητήρας, κάνει μπιπ. Όταν σβήσει η οθόνη, επαφή στο ίδιο σημείο δεν κάνει τίποτα. Το κάνουν και τα δικά σας; Και αν ναι, υπάρχει για κάποιο λόγο αυτό το μπιπ; Ευχαριστώ. το κανει και σε εμενα αλλα δεν ξερω το γιατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos79 Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Οκ, τουλάχιστον ξέρω ότι δεν είναι παραξενιά της δικής μου συσκευής. Πλάκα έχει πάντως... :P Παράθεση Sing as you raise your bow, Shoot straighter than before... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Εμενα το κανει και χωρις να το ακουμπησω αλλα δεν εχω παρατηρησει εαν ειναι αναμενη η οθονη η οχι Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apozafeir Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Εμενα το κανει και χωρις να το ακουμπησω αλλα δεν εχω παρατηρησει εαν ειναι αναμενη η οθονη η οχι Δεν εχω παρατηρήσει κατι τέτοιο, μήπως η δική μου εχει πρόβλημα :p Παράθεση Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 1, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Ούτε εγώ το έχω παρατηρήσει, άρα είμαστε 2-2. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Ούτε εγώ το έχω παρατηρήσει, άρα είμαστε 2-2. :rolleyes: ουτε εγω...... Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 καλησπερα,, παιδια εχει κανενασ προβλημα με το youtube;; παω στο social network και βαζω τον κωδικο στο youtube αλλα τιποτα,,εχετε καμια ιδεα τι παιζει,, ενω στο nexus one που εχω και αυτο τα βιντεο τα ανεβαζει κανονικα,,:( Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 ουτε εγω...... πήραμε κεφάλι!! ούτε εγω, 4-2 :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisTS Δημ. October 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 (edited) Ενδεχομένως για να σου κάνει μπιπ πρέπει να είναι τσεκαρισμένο στις Ρυθμίσεις -> Ήχοι και ειδοποιήσεις -> το "Συμβάντα κλπ..." Κ μένα μου κάνει μπιπ! Το ίδιο κ αν πατήσω κάτω στην τασκμπαρ σε κενό σημείο Edited October 2, 2010 by DimitrisTS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. October 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 \γνωριζει κανεις σε ποιο σημειο της registry βρισκονται ολες οι προσθετες εφαρμογες που εγκαθιστανται στο hd2? με ενδιαφερει να κανω export τις ρυθμισεις τους για να μην τις ξανακανω καθε φορα που αλλαζω ρομ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 (edited) HKLM\Software αλλά ανάλογα την εφαρμογή μπορεί να βάζει κλειδιά και σε άλλα σημεία τoυ μητρώου. Ενδεχομένως για να σου κάνει μπιπ πρέπει να είναι τσεκαρισμένο στις Ρυθμίσεις -> Ήχοι και ειδοποιήσεις -> το "Συμβάντα κλπ..." Κ μένα μου κάνει μπιπ! Το ίδιο κ αν πατήσω κάτω στην τασκμπαρ σε κενό σημείο Εμένα μου θύμωσε :lol: που του τρέχω πιο πολύ android και δεν κάνει μπιπ Ενεργοποίησα τα σύμβαντα κτλ αλλά πάλι δε μου μιλάει :p Edited October 2, 2010 by Nikos_s3 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos79 Δημ. October 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 Ενδεχομένως για να σου κάνει μπιπ πρέπει να είναι τσεκαρισμένο στις Ρυθμίσεις -> Ήχοι και ειδοποιήσεις -> το "Συμβάντα κλπ..." Κ μένα μου κάνει μπιπ! Το ίδιο κ αν πατήσω κάτω στην τασκμπαρ σε κενό σημείο Αυτό ήταν. Το απενεργοποίησα και τέλος. Πάντως ακόμα δεν κατάλαβα το σκοπό αυτού του μπιπ... Παράθεση Sing as you raise your bow, Shoot straighter than before... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. October 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 εμενα μου κανει μπιπ ΚΑΙ παιζω και το ANDROID ,να κοιταχτώ ; Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorgioar Δημ. October 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 Καλησπέρα!Ξέρετε αν υπάρχει κάποιο προγράμμα με το οποίο να μπορώ να δώ τα σταλθέντα και ληφθέντα δεδομένα με ακρίβεια κατα την πλοήγηση μού στο internet?Από ότι βλέπω το hd2 δεν φαίνετε να έχει κάτι τέτοιο,εκτός αν δεν το έχω βρεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. October 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 εμενα μου κανει μπιπ ΚΑΙ παιζω και το ANDROID ,να κοιταχτώ ; Χάσαμε τη μπάλα, πόσο είναι το σκορ;:lol: Και μένα κάνει μπιπ, όχι μόνο εκεί και σε άλλα σημεία.:confused: Καλησπέρα!Ξέρετε αν υπάρχει κάποιο προγράμμα με το οποίο να μπορώ να δώ τα σταλθέντα και ληφθέντα δεδομένα με ακρίβεια κατα την πλοήγηση μού στο internet?Από ότι βλέπω το hd2 δεν φαίνετε να έχει κάτι τέτοιο,εκτός αν δεν το έχω βρεί. spb mobile monitor Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 2, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 \γνωριζει κανεις σε ποιο σημειο της registry βρισκονται ολες οι προσθετες εφαρμογες που εγκαθιστανται στο hd2? με ενδιαφερει να κανω export τις ρυθμισεις τους για να μην τις ξανακανω καθε φορα που αλλαζω ρομ. Δεν είναι συγκεκριμένο σημείο. Ανάλογα με την εφαρμογή μπορεί να είναι οπουδήποτε μέσα στη registry. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAXOYLIS Δημ. October 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΘΕΛΩ ΕΧΑΣΑ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΡΧΕΙΟ pim.vol ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 2, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 (edited) Μπορείς να ανοίξεις το pim.vol με ένα hex editor και να δεις τα περιεχόμενα του. Έμμεση λύση φυσικά γιατί μετά θα χρειαστεί να τις περάσεις χειροκίνητα (φαντάζομαι) αλλά τουλάχιστον δεν θα τις χάσεις. (Επίσης αν θέλεις μη γράφεις κεφαλαία... το απαγορεύουν οι κανονισμοί του forum.) Edited October 2, 2010 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 Αν το pim.vol το είχες σε κάποιο άλλο σημείο κρατημένο με resco explorer μπορείς να ρίξεις το αρχείο στο root \ της εσωτερικής μνήμης,αντικαθιστώντας το ήδη υπάρχον και μετά από soft reset οι επαφές σου θα είναι και πάλι πίσω Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. October 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 (Επίσης αν θέλεις μη γράφεις ελληνικά... το απαγορεύουν οι κανονισμοί του forum.) Οριστε ????:blink: Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts