lennier Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 Γεια σας. Είμαι καινούριος εδώ και χρειάζομαι τη βοήθεια σας. Έχω 2 μέρες τώρα το HD2 και δεν μπορώ να προσθέσω καμμία επαφή στην καρτέλα "Πρόσωπα". Κάνω ακριβώς ότι λένε και οι οδηγίες, άλλωστε και τις on-screen να ακολουθήσεις θεωρητικά φαίνεται πολύ εύκολο αλλά πάντα αν και φτάνω στο σημείο που επιλέγεις και τί εικόνα να βάλεις, πατάω το "ολοκληρώθηκε" και επιστρέφει στην καρτέλα με τα "Πρόσωπα" αλλά εξακολουθεί να είναι είναι άδεια όλα τα πλαίσια. Κατά τα άλλα το κινητό φαίνεται να λειτουργεί κανονικά. Ξέρεις κανείς τί φταίει; Επίσης πρόσεξα ότι αν και μπορώ να φτιάξω ομάδες στις επαφές, εν μπορώ με τίποτα να βάλω κάποια επαφή στις αγαπημένες επαφές. Το έχω δοκιμάσει ένα εκατομμύριο φορές και έχω φρικάρει. Μήπως θα μπορούσε να βοηθήσει κάποιοες με το παραπάνω πρόβλημα; Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 καλημέρα σας . να ρωτήσω κάτι. εδώ και δύο μέρες όταν απαντώ στο κινητό ή όταν παίρνω τηλέφωνο ξεκινάω και μιλάω και μετά από δευτερόλεπτα ανοίγει το μεγάφωνο του τηλεφώνου και ακούγετε πολύ δυνατά.πρέπει να το κάνω χειρόκίνητα από το τηλέφωνο να επιστρέψει στο ακουστικό . καμιά ιδέα τι μπορεί να φτέει ? Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stsalkit Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 (edited) Η παρακάτω ερώτηση αφορά σε όσους έχουν την επίσημη "ευρωπαική" 1.66: με το παλιό μου HD είχα ένα πολύ χρήσιμο functionality στον dialer που φαίνεται ότι δεν δουλεύει σωστά στο HD2: όταν ήμουν στον dialer και π.χ. έψαχνα να βρώ το τηλέφωνο κάποιου π.χ. "Παπαδόπουλου", πατούσα τα αριθμητικά πλήκτρα σχηματίζοντας τα αρχικά γράμματα του επωνύμου. Η συσκευή που "εφερνε" όλα τα ονόματα που σχετιζόταν με την σειρά των πλήκτρων άσχετα άν ήταν καταχωρισμένα στα ελληνικά ή αγγλικά. Με αυτό τον τρόπο εύρισκα πολύ γρήγορα το τηλέφωνο αυτού που ήθελα. Κάνοντας το ίδιο στο HD2 μου, με την παραπάνω rom, μου φέρνει τα ονόματα με τα αγγλικά, αλλά αστοχεί στα ονόματα περασμένα με ελληνικούς χαρακτήρες. Είναι αυτό σωστό, ή δεν έχω κάνει κάποια ρύθμιση? Edit: βλακεία μου - δουλεύει. Απλά για να βρείς το ελληνικό Υ πρέπει να πατήσεις το "U" και όχι το οπτικά ίδιο αγγλικό "Υ". Edited March 16, 2010 by stsalkit Παράθεση Σωτήρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elti Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 (edited) Σίγουρα το dialing του HD2 είναι το πιο ''smart'' από όλων των άλλων συσκευών που γνωρίζαμε. Για παράδειγμα, πατώντας μία μόνο φορά το ''2'', ανακαλεί ονόματα ή επίθετα που αρχίζουν από Α, Β ή Γ. Αν στη συνέχεια πατήσεις μία μόνο φορά το ''3'' θα απομείνουν όσα έχουν πρώτο γράμμα Α,Β ή Γ και δεύτερο γράμμα το Δ, Ε ή Ζ. (Δεν χρειάζεται δηλαδή να πατηθεί δύο φορές το ''2'' για να επιλέξουμε το Β όπως σε άλλες συσκευές). Με αυτό το εκπληκτικό Smart Dial, η συσκευή μας ξεκαθαρίζει γρήγορα, με συνήθως δύο-τρία μονά πατήματα πλήκτρων, το επιθυμητό ονοματεπώνυμο ανάμεσα από εκατοντάδες που είναι αποθηκευμένα στη μνήμη. Πρόκειται για μια πολύ σημαντική δυνατότητα της συσκευής, που κάνει περιττή την ανάγκη να ανατρέξουμε στις επαφές μας για να επιλέξουμε έναν αριθμό. Edited March 16, 2010 by elti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 Εάν είχες πάρει full backup κανονικά θα έπρεπε να είχες και τα προγράμματα μέσα μετά το restore. Όπως και να έχει, δεν συνιστώ κάτι τέτοιο, καλό είναι να μην επαναφέρεις ρυθμίσεις συστήματος και registry tweaks παρά μόνο την pim πληροφορία (επαφές, sms, calendar κτλ). Συστήνω πάντως καλύτερα τη χρήση του Spb Backup. Δεν είχε πάρει backup της κάρτας, και τα προγράμματα που δεν του δούλεψαν ήταν αυτά που είχε κάνει εγκατάσταση σε αυτήν. Θα έπρεπε να είχαν δουλέψει; Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npapagri Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 καλημέρα σας . να ρωτήσω κάτι. εδώ και δύο μέρες όταν απαντώ στο κινητό ή όταν παίρνω τηλέφωνο ξεκινάω και μιλάω και μετά από δευτερόλεπτα ανοίγει το μεγάφωνο του τηλεφώνου και ακούγετε πολύ δυνατά.πρέπει να το κάνω χειρόκίνητα από το τηλέφωνο να επιστρέψει στο ακουστικό . καμιά ιδέα τι μπορεί να φτέει ? το ιδιο μου εκανε πριν 2 ημερες κι εμενα. υπεθεσα οτι ειναι πιθανο προβλημα της rom χωρις να ειμαι καθετος. εχω την topix 1.5.3. εσυ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 δεν ξέρω ποια topix έχω είναι το ελληνικό HD2 και το έχω πάρει από την vodafone μέσα φεβρουαρίου.δεν έχω πειράξει ούτε ρομ ουτε topix . .εχω την 1.66 rom αυτό το ξέρω. Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npapagri Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 δεν ξέρω ποια topix έχω είναι το ελληνικό HD2 και το έχω πάρει από την vodafone μέσα φεβρουαρίου.δεν έχω πειράξει ούτε ρομ ουτε topix . .εχω την 1.66 rom αυτό το ξέρω. κι εγω απο vodafone το εχω παρει αλλα εχω αλλαξει rom κι εχω βαλει την topix που σου αναφερω. οποτε καποια αλλη θα ναι η αιτια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 (edited) Οδηγός Rom format με το Task 29 Μετά από κάθε flash rom κάνουμε πάντα hard reset. Όμως ακόμα και με hard reset μένουν διάφορα στην rom memory από τις προηγούμενες rom που είχαμε και μπορεί να επηρεάσουν την ταχύτητα και την λειτουργία της νέας rom που κάναμε flash. Για να μπορέσουμε να σβήσουμε τελείως (format) την μνήμη της rom πριν από κάθε νέο flash rom τρέχουμε το Task 29. To Task 29 το κατεβαζουμε από εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=644781 Η διαδικασία είναι απλή. Κάνουμε unzip το αρχείο και έχουμε τον φάκελο Radio 2.08.50.05 + task29 Μέσα στον φάκελο είναι δυο αρχεία που χρειαζόμαστε: ένα είναι το task29.exe και το άλλο είναι το RUU_signed.nbh. Τα υπόλοιπα δεν τα πειράζουμε. Το αρχείο RUU_signed.nbh είναι το Radio 2.08.50.05, μπορούμε αν θέλουμε άλλο radio να αντικαταστήσουμε αυτό το αρχείο με το radio της επιλογής μας, αλλά θα πρέπει να το μετονομάσουμε πάλι σε RUU_signed.nbh Κάνουμε synchronize το HD2 με το pc και τρέχουμε το αρχείο task29.exe Ακολουθούμε της οδηγίες και μόλις τελειώσει το setup έχουμε βάλει εκ νέου radio και έχουμε κάνει format στην rom. Αποσυνδέουμε το καλώδιο usb από το pc. Η συσκευή όμως δεν κάνει boot γιατί δεν έχει τίποτα μέσα παρά μονό το radio που βάλαμε. Αυτό που βλέπουμε είναι άσπρη οθόνη με το logo της htc. Για να μπορέσουμε να περάσουμε τώρα την rom της επιλογής μας πρέπει να ξεκινήσουμε το HD2 σε bootloader mode. Για να το κάνουμε αυτό πρέπει με κλειστή την συσκευή να πατήσουμε το power key (το δεξιό πλήκτρο) και ταυτόχρονα το κάτω κουμπί του ήχου. Όταν μπούμε σε bootloader mode συνδέουμε το HD2 με το pc μέσω usb και μετά κάνουμε flash την rom της επιλογής μας με τον γνωστό παλιό τρόπο. Μετά κάνουμε hard reset και είμαστε έτοιμοι :):) Η όλη διαδικασία είναι 10 το πολύ 15 λεπτά. Edited March 16, 2010 by ioathe Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelvoul Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 Οδηγός Rom format με το Task 29 Μετά από κάθε flash rom κάνουμε πάντα hard reset. Όμως ακόμα και με hard reset μένουν διάφορα στην rom memory από τις προηγούμενες rom που είχαμε και μπορεί να επηρεάσουν την ταχύτητα και την λειτουργία της νέας rom που κάναμε flash. Για να μπορέσουμε να σβήσουμε τελείως (format) την μνήμη της rom πριν από κάθε νέο flash rom τρέχουμε το Task 29. To Task 29 το κατεβαζουμε από εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=644781 Η διαδικασία είναι απλή. Κάνουμε unzip το αρχείο και έχουμε τον φάκελο Radio 2.08.50.05 + task29 Μέσα στον φάκελο είναι δυο αρχεία που χρειαζόμαστε: ένα είναι το task29.exe και το άλλο είναι το RUU_signed.nbh. Τα υπόλοιπα δεν τα πειράζουμε. Το αρχείο RUU_signed.nbh είναι το Radio 2.08.50.05, μπορούμε αν θέλουμε άλλο radio να αντικαταστήσουμε αυτό το αρχείο με το radio της επιλογής μας, αλλά θα πρέπει να το μετονομάσουμε πάλι σε RUU_signed.nbh Κάνουμε synchronize το HD2 με το pc και τρέχουμε το αρχείο task29.exe Ακολουθούμε της οδηγίες και μόλις τελειώσει το setup έχουμε βάλει εκ νέου radio και έχουμε κάνει format στην rom. Η συσκευή όμως δεν κάνει boot γιατί δεν έχει τίποτα μέσα παρά μονό το radio που βάλαμε. Αυτό που βλέπουμε είναι άσπρη οθόνη με το logo της htc. Για να μπορέσουμε να περάσουμε τώρα την rom της επιλογής μας πρέπει να ξεκινήσουμε το HD2 σε bootloader mode. Για να το κάνουμε αυτό πρέπει με κλειστή την συσκευή να πατήσουμε το power key (το δεξιό πλήκτρο) και ταυτόχρονα το κάτω κουμπί του ήχου. Όταν μπούμε σε bootloader mode συνδέουμε το HD2 με το pc μέσω usb και μετά κάνουμε flash την rom της επιλογής μας με τον γνωστό παλιό τρόπο. Μετά κάνουμε hard reset και είμαστε έτοιμοι :):) Η όλη διαδικασία είναι το πολύ 10 το πολύ 15 λεπτά. Ποσα να ανετξει το πρωτο ποστ πια?? :lol::p Ευχαριστουμε πολυ για τον οδηγο, πολυ χρησιμος καθως και εχει παρατηρηθει οτι απο ρομ σε ρομ μενουν σκουπιδια με αποτελεσμα την κακη λειτουργια τησ συσκευης. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 Σίγουρα το dialing του HD2 είναι το πιο ''smart'' από όλων των άλλων συσκευών που γνωρίζαμε. Για παράδειγμα, πατώντας μία μόνο φορά το ''2'', ανακαλεί ονόματα ή επίθετα που αρχίζουν από Α, Β ή Γ. Αν στη συνέχεια πατήσεις μία μόνο φορά το ''3'' θα απομείνουν όσα έχουν πρώτο γράμμα Α,Β ή Γ και δεύτερο γράμμα το Δ, Ε ή Ζ. (Δεν χρειάζεται δηλαδή να πατηθεί δύο φορές το ''2'' για να επιλέξουμε το Β όπως σε άλλες συσκευές). Με αυτό το εκπληκτικό Smart Dial, η συσκευή μας ξεκαθαρίζει γρήγορα, με συνήθως δύο-τρία μονά πατήματα πλήκτρων, το επιθυμητό ονοματεπώνυμο ανάμεσα από εκατοντάδες που είναι αποθηκευμένα στη μνήμη. Πρόκειται για μια πολύ σημαντική δυνατότητα της συσκευής, που κάνει περιττή την ανάγκη να ανατρέξουμε στις επαφές μας για να επιλέξουμε έναν αριθμό. Ετσι λειτουργεί ο dialer των windows mobile κινητών.Και αν πληκτρολογήσεις κάποιον αριθμό π.χ. 6,9,7, δηλαδή 697 θα εμφανίσει όλες τις επαφές που περιέχουν το πρόθεμα αυτό με αλφαβητική σειρά Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsifsta Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 Καλησπερα σαν καινουριος κατοχος του HD2 και αρχαριος με τα Windows Mobile 6.5 θα ηθελα να κανω δυο ερωτησεις: 1. Απο τοτε που πηρε τη συσκευη προσπαθει να μπει μονο του στο internet (H),υπαρχει τροπος να το σταματησω αυτο? 2.Που πρεπει να παω για να σβησω τα προγραμματα που τρεχουν απο πισω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 Οδηγός Rom format με το Task 29 Μπράβο...:up::up: Έτσι πρέπει στη γλώσσα μας και αναλυτικά για να μπορεί ο καθένας να πειραματιστεί με τη συσκευή του χωρίς να έχει το άγχος μήπως δεν διάβασε κάτι σωστά..... Γιατί όσο καλά αγγλικά και να ξέρεις πάντα υπάρχει το άγχος της πρώτης φοράς...μη καταστρέψεις τη συσκευή σου:lol: Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 (edited) Καλησπερα σαν καινουριος κατοχος του HD2 και αρχαριος με τα Windows Mobile 6.5 θα ηθελα να κανω δυο ερωτησεις: 1. Απο τοτε που πηρε τη συσκευη προσπαθει να μπει μονο του στο internet (H),υπαρχει τροπος να το σταματησω αυτο? 2.Που πρεπει να παω για να σβησω τα προγραμματα που τρεχουν απο πισω? 1.Βάλε το nodata http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=266958&highlight=nodata 2.Start--->task manager ή μπορείς για πιο άμεση πρόσβαση να βάλεις τη συντόμευση του σε ένα από τα "κουτάκια" του interface Edited March 16, 2010 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 Κυκλοφόρησε ο νέος Opera Mobile 10 WM http://www.opera.com Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 εχετε παρατηρησει "θορυβο" στην ομιλια με radio 2.08 και miri v9? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsifsta Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 1.Βάλε το nodata http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=266958&highlight=nodata 2.Start--->task manager ή μπορείς για πιο άμεση πρόσβαση να βάλεις τη συντόμευση του σε ένα από τα "κουτάκια" του interface Σε ευχαριστω πολυ....να σε ενοχλησω λιγο ακομα? Δεν μπορω να συνδεθω με το pc μεσω active sync,στα WM5 ξεκλικαρα ενα κουτακι στα settings και συνδεοταν.....κατι αναλογο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisbr Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 Δεν μπορω να συνδεθω με το pc μεσω active sync,στα WM5 ξεκλικαρα ενα κουτακι στα settings και συνδεοταν.....κατι αναλογο? δοκίμασε Settings-->Connections-->USB to PC ξετσεκάρισε το "Enable faster data" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ultraxmode Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 Κυκλοφόρησε ο νέος Opera Mobile 10 WM http://www.opera.com Αν τον εγκαταστήσουμε, γίνεται απεγκατάσταση ο προηγούμενος Opera? ή μένει ?... Παράθεση The brand new tech-blog of Greece! http://www.dailyfix.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 μενει ο παλιος & θελει uninstall Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 (edited) Κωνσταντίνε, μήπως ένα από τα προβλήματα ήταν και αδικαιολόγητα υψηλή κατανάλωση μπαταρίας; (Μιλάμε για αυτονομία μόλις 8-10 ώρες και αυτό σε stand by). Έχουν ακουστεί πολλά τέτοια γι'αυτό ρωτάω. Πιστεύω όχι, μετά απο φλασαρίσματα αρκετά και -θεωρητικά- την παραμονή σκουπιδιών (όσα μπορεί να ήταν αυτά) στη συσκευη μου και πριν κάνω το task 29 με τη νέα του έκδοση, είχα περάσει τη ρομ του Laurentius 2.0 που ήταν καταπληκτική στην κατανάλωση μπαταρίας. Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα. Η κατανάλωση, ως γνωστόν, εξαρτάται περισσότερο απο την διαχείριση που κάνει η ρομ και απο τον συνδυασμό της με το radio. Ας πούμε ο Λαυρέντης, που χρησιμοποιεί το ράδιο 2.07 κάποιο λόγο θα έχει. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει οτι αυτό "ταιριάζει" με όλες τις ρομς. Edited March 16, 2010 by keras Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 εχετε παρατηρησει "θορυβο" στην ομιλια με radio 2.08 και miri v9? Καλησπέρα.........:) Οντως φασαρία κ εκο! Μετα απο πολλες δοκιμές (εξαρταται κ απο την ρομ βεβαια) κατεληξα στο 2.07.51.22.2!!! απιστευτη ποιότητα ηχου κ σηματος!!!:X Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 Απίστευτος ο νέος opera!Ταχύτατος!κ επιτέλους μπορώ να δω βίντεος μέσα από τον opera! Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 μενει ο παλιος & θελει uninstall δεν μπορεις να τον αφαιρεσεις,οποτε υπαρχει και αυτος :) καλησπερα σε ολους :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 Καλησπέρα.........:) Οντως φασαρία κ εκο! Μετα απο πολλες δοκιμές (εξαρταται κ απο την ρομ βεβαια) κατεληξα στο 2.07.51.22.2!!! απιστευτη ποιότητα ηχου κ σηματος!!!:X Μια που το συζητάμε, το καλύτερο radio που έχω περάσει μέχρι σήμερα είναι το 2.08.50.05. Είναι αυτό που φλασάρεται μαζί με το task 29. Όλα τα άλλα που έχω δοκιμάσει (συμπεριλαμβανομένου του 2.08.50.08_2, 2.07..., 2.06...) ήταν εντυπωσιακά κακά. Το πρώτο radio με το οποίο δεν έχω πρόβλημα και ακούω καθαρότατα απο την συσκευή είναι το 2.08.50.05. Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts