mobile_hacker Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Εχω πολλά αρχεία στην ήδη γεμάτη κάρτα μου και αργεί πολύ στο browsing των αρχειων και κολλάει. Δεν θα έχω καμμία βελτίωση σε αυτό? Εκτός από την ταχύτητα της κάρτας παίζει ρόλο και η εφαρμογή, πχ ο astro μόλις μπαίνεις σε έναν κατάλογο δημιουργεί τα εικονίδια για κάθε αρχείο κτλπ. Οπότε είναι πολύ πιθανών πως και με την νέα κάρτα δεν θα δεις ουσιαστική διαφορά. Βασικα δοκίμασε να κάνεις browse στους φακέλους σου μέσω terminal, αν εκεί δεν δεις lag είναι καθαρά θέμα εφαρμογής... Παράθεση Το τίμημα αυτών που κατέχουν την γνώση, είναι να ζουν έκπτωτοι..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Εκτός από την ταχύτητα της κάρτας παίζει ρόλο και η εφαρμογή, πχ ο astro μόλις μπαίνεις σε έναν κατάλογο δημιουργεί τα εικονίδια για κάθε αρχείο κτλπ. Οπότε είναι πολύ πιθανών πως και με την νέα κάρτα δεν θα δεις ουσιαστική διαφορά. Βασικα δοκίμασε να κάνεις browse στους φακέλους σου μέσω terminal, αν εκεί δεν δεις lag είναι καθαρά θέμα εφαρμογής... +1 Γενικά ο astro έχει γίνει υπερβολικά αργός. Μέχρι και ο OI file manager είναι πιο γρήγορος! Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepall Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Εκτός από την ταχύτητα της κάρτας παίζει ρόλο και η εφαρμογή, πχ ο astro μόλις μπαίνεις σε έναν κατάλογο δημιουργεί τα εικονίδια για κάθε αρχείο κτλπ. Οπότε είναι πολύ πιθανών πως και με την νέα κάρτα δεν θα δεις ουσιαστική διαφορά. Βασικα δοκίμασε να κάνεις browse στους φακέλους σου μέσω terminal, αν εκεί δεν δεις lag είναι καθαρά θέμα εφαρμογής... +1 Γενικά ο astro έχει γίνει υπερβολικά αργός. Μέχρι και ο OI file manager είναι πιο γρήγορος! Οκ ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας θα το δω με terminal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepall Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Υπάρχει τρόπος να μην ακούγεται ο ήχος όταν τραβάμε φωτογραφία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_element Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Υπάρχει τρόπος να μην ακούγεται ο ήχος όταν τραβάμε φωτογραφία? Αναλόγως την εφαρμογή που χρησιμοποιείς , πάντα δίνεται στις ρυθμίσεις η δυνατότητα να επιλέξεις τον "Ήχο κλείστρου" ή αγγλιστί "Shutter Sound" , ψάξτο λίγο στα υπο-μενού και θα το βρεις...! Μία από τις επιλογές θα είναι σίγουρα "Silent" ... Παράθεση Device: XIAOMI Mi6 (Blue) | Android Version: 8.0 (Oreo) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepall Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Αναλόγως την εφαρμογή που χρησιμοποιείς , πάντα δίνεται στις ρυθμίσεις η δυνατότητα να επιλέξεις τον "Ήχο κλείστρου" ή αγγλιστί "Shutter Sound" , ψάξτο λίγο στα υπο-μενού και θα το βρεις...! Μία από τις επιλογές θα είναι σίγουρα "Silent" ... Χρησιμοποιώ τη default version που εχει το τηλεφωνο,έχει 3 ήχους αλλά όχι silent. Προφανώς αναφέρεσαι στο ότι υπάρχουν και άλλες εφαρμογές που προσφέρουν αυτή τη δυνατότητα. Θα μπορούσες να μου ονομάσεις 1-2? Ευχαριστώ εκ των προτέρων:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio_1976 Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Χρησιμοποιώ τη default version που εχει το τηλεφωνο,έχει 3 ήχους αλλά όχι silent. Προφανώς αναφέρεσαι στο ότι υπάρχουν και άλλες εφαρμογές που προσφέρουν αυτή τη δυνατότητα. Θα μπορούσες να μου ονομάσεις 1-2? Ευχαριστώ εκ των προτέρων:) Κάτω από τους 3 ήχους που λες, έχει και την επιλογή απενεργοποίηση...Μάλλον αυτό ψάχνεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulltrasgsxr Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Παιδες,καλησπερα!!!!!Καλη χρονια!!!!!!Μπορει κανεις να ανεβασει το build.prop του χ10??? Βασικα...προσπαθησα να το κανω debrand cosmote, γιατι διαβασα οτι ετσι μπορουμε να εχουμε 160 χαρακτηρες στα μηνυματα!!!βρηκα το κωδικο απο cosmote,αλλα κατι δεν πηγε καλα,με αποτελεσμα,να μη μπορω να κανω update ουτε απο seus..ουτε απο pc companion... Οταν παει να κανει ενημερωση,βγαζει το υπαρχει προβλημα με τη συνδεση internet.............αν μπορει καποιος να βοηθησει!!!!!!!!!!!!!!!Ευχαριστω........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_element Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Σκοτώνω λευκό XPERIA με ότι mod υπάρχει αυτή τη στιγμή διαθέσιμο για αυτή τη συσκευή ήδη φορτωμένο , τιμή ευκαιρίας , μόλις ερωτεύτικα!!! http://techblog.gr/mobile/sony-ericsson-xperia-arc-5533/ :love: :love: :love: Παράθεση Device: XIAOMI Mi6 (Blue) | Android Version: 8.0 (Oreo) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Σκοτώνω λευκό XPERIA με ότι mod υπάρχει αυτή τη στιγμή διαθέσιμο για αυτή τη συσκευή ήδη φορτωμένο , τιμή ευκαιρίας , μόλις ερωτεύτικα!!! http://techblog.gr/mobile/sony-ericsson-xperia-arc-5533/ :love: :love: :love: Αδιόρθωτος.. :P Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_element Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Αδιόρθωτος.. :P Χτύπα με , βασάνισε με , καθυστέρησε μου updates αλλά αυτή η SE βγάζει όμορφα τηλέφωνα!!! Παράθεση Device: XIAOMI Mi6 (Blue) | Android Version: 8.0 (Oreo) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 εγω σταματησα να μπαινω στο τρυπακι της google με τις αναβαθμισεις.Καταντησε κουραστικο καθε μηνα και αναβαθμισμενη εκδοση.Αndroid συσκευη πια οταν σταματησει αυτο το παιχνιδι.Απ οτι φαινεται το Χ10 θα παρει τη 2.2 http://techblog.gr/mobile/android-froyo-xperia-x10-4095/. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrovasilis Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Το διορθωσαν 4:51PM They keep showing the Xperia X10 on the screen. Now shown: a Froyo upgrade for the Xperia X10. UPDATE: This was a terrible joke, ruined by a typo. It was supposed to say "Not shown." Our apologies -- liveblogging is a rough game. Παράθεση SONY MOBILE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepall Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 (edited) Κάτω από τους 3 ήχους που λες, έχει και την επιλογή απενεργοποίηση...Μάλλον αυτό ψάχνεις... Συγγνώμη αλλά εμένα δεν έχει άλλη επιλογή πέρα απο να διαλέξω έναν απο τους 3 ήχους. Κατέβασα απο το Market οτι εφαρμογή έχει σχέση με φωτογραφική τα οποία στο μενού τους όντως έχουν την επιλογή της σίγασης του κλείστρου αλλά το κινητό ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ δε συνεργάζεται. Εχω 2.1 έκδοση απο Αγγλία παίζει ρόλο? Edited January 6, 2011 by gepall Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 no OS updates for Xperia X10 beyond Android 2.1, it's better than 2.2 anyway :down: Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Εγώ πάντως τα χώνω στην SE όπου βρω, Twitter, Engadget, XDA... Από μένα δεν ξαναπαίρνουν ούτε σεντς. ΥΓ. Εκτός αν ανοίξουν τον bootloader για να κάνουμε ότι δεν κατάφεραν αυτοί οι άχρηστοι. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Εγώ πάντως τα χώνω στην SE όπου βρω, Twitter, Engadget, XDA... Από μένα δεν ξαναπαίρνουν ούτε σεντς. ΥΓ. Εκτός αν ανοίξουν τον bootloader για να κάνουμε ότι δεν κατάφεραν αυτοί οι άχρηστοι. Επικό το signature σου :up: Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Sony Ericsson Confirms No Froyo for Older Xperia Phones Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dipl Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Καλησπέρα, υπάρχει κάποιος τρόπος να ξεκλειδώσω ένα X10i από Αγγλία εκτός από το να καταφύγω σε κάποιο site για ξεκλείδωμα όπως unlocking.com; Παράθεση Life is just a razorblade salvation... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
privenet Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Οσοι έχουμε Xperia X10, ας προσέχαμε. Η αναβάθμιση σε android 2.1 ήταν η τελευταία αναβάθμιση και πέρα από μικρόupdates για multitouch κτλ. ανακοινώθηκε επίσημα ότι δεν... http://www.xperiax10.net/2011/01/06/official-xperia-x10-family-will-not-receive-upgrade-to-froyo-or-beyond/ Αν θέλετε android 2.2+ αναμείνατε στο ακουστικό σας από τα παιδιά του xda.. :mad: Τέλη Ιανουαρίου θα έχουμε μάλλον ένα update για multitouch για να λέμε ότι κάτι γίνεται.. http://developer.sonyericsson.com/wportal/devworld/downloads/download/x10x10minix8eclair21a0390targz?cc=gb&lc=en Οπότε είτε πουλήστε γρήγορα πριν το πάρουν χαμπάρι, είτε αγαπήστε τα x10 με τα προβλήματά τους διότι δεν θα λυθούν (επίσημα τουλάχιστον) ποτέ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_hacker Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Εμένα μου αρέσει η 2.1, βέβαια δεν θα με χαλούσε η 2.2 αλλά τι να κάνουμε.... Εξάλλου δεν υπάρχει κανένα χαρακτηριστικό της 2.2 που μου λείπει... Παράθεση Το τίμημα αυτών που κατέχουν την γνώση, είναι να ζουν έκπτωτοι..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_element Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Νέο Update (2.1.A.0.39) για το x10 + MULTITOUCH!!! Η Sony Ericsson είναι κυριολεκτικά ON FIRE τον τελευταίο καιρό! Όχι μόνο μας πρόσφερε μια πολύ γρήγορη αναβάθμιση πάνω στην 2.1 αλλά στα καπάκια και 2η αναβάθμιση με επιβεβαιωμένο τον MULTITOUCH DRIVER ήδη από τους xda-developers. Αναμείνατε στις συσκευές σας , γιατί θα την λάβουμε κάπου μέσα στην επόμενη εβδομάδα!!! Σχετικό Post στους xda Παράθεση Device: XIAOMI Mi6 (Blue) | Android Version: 8.0 (Oreo) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Νέο Update (2.1.A.0.39) για το x10 + MULTITOUCH!!! Η Sony Ericsson είναι κυριολεκτικά ON FIRE τον τελευταίο καιρό! Όχι μόνο μας πρόσφερε μια πολύ γρήγορη αναβάθμιση πάνω στην 2.1 αλλά στα καπάκια και 2η αναβάθμιση με επιβεβαιωμένο τον MULTITOUCH DRIVER ήδη από τους xda-developers. Αναμείνατε στις συσκευές σας , γιατί θα την λάβουμε κάπου μέσα στην επόμενη εβδομάδα!!! Σχετικό Post στους xda Πραγματικά... τον τελευταίο καιρό είναι σαν να κάνουν ότι δεν κάναν όλο το προηγούμενο καιρό. Και μπράβο γιατί το x10i ειναι ένα πολύ καλό κινητό. Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papanick Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 Άντε να δούμε γιατί μόλις έβαλα το τελευταίο διαθέσιμο (.024) και απλά κάνει restart συνέχεια (δείχνει το logo της Sony Ericsson και πάλι από την αρχή, χωρίς τέλος.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 Ξαναφλάσαρε το. Εμένα δουλεύει άψογα. Επίσης βρέθηκε τρόπος για root. Οπότε βάλε την γνήσια και κάνε root αν έχεις θέμα με την άλλη. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts