Jump to content

astrovasilis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    307
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

2 Followers

About astrovasilis

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

astrovasilis's Achievements

  1. astrovasilis

    Honor 50

    Έχει ηλεκτρονικό σταθεροποιητή βίντεο ( EIS ).
  2. Παιδια στη νεα διαφημιση της FORD με τη γέφυρα ποιο είναι το τραγούδι; Ενα μμμ κανει και κανει.
  3. astrovasilis

    LG G6

    Λοιπον, τι εγινε. Την εβαλα και γω και παρατηρω οτι γενικα ειναι καλυτερη. Απλως αμα ειχες κατεβασει καποια θεματα απο το LG WORLD δεν ειναι ολα συμβατα με το 9.0. Στο wifi ΔΕΝ εχει πλεον ρυθμιση τι θα γινεται με σβηστη την οθονη και σε μενα ειναι πλεον μονιμα ανοικτο και χανω 3% μπαταρια την ωρα. Μπηκα σε adb για το wifi "adb shell settings list global" και εκει λεει οτι ειναι σε λειτουργια να σβηνει οταν ειναι κληστη η οθονη. Αυτα. Εχει καποιος καποια αποψη;
  4. astrovasilis

    LG G6

    Παιδια εσας που εχετε καιρο το κινητο ποσο SOT εχετε; Εμενα ειναι περιπου 4ωρες. Το κινητο ειναι ενα χρονο τωρα. Πως μπορω να αλλαξω μπαταρια και ποσο κοστιζει; Επισης geekbench εβγαλε 1827 περιπου και 4188. Παει και αλλο; Επισης στο αντουτου εβγαλε 153000 αλλα στη επιδοση της rom-ram ελεγε οτι ηταν πανω απο το 22% των κινητων. Οσον αφορα την καμερα εβαλα την cstark27_GCam_5.1.018_24_v4.2t3 και δεν εχει 4Κ βιντεο. Οταν εβαζα την 3.2 wide μου εβγαζε τη πρωτη.
  5. astrovasilis

    LG G6

    Να ρωτησω: υπαρχει καποια εφαρμογη που πρεπει να χρησιμοποιησω πχ απο xda; ( εχω ψαξει μια για καμερα απο τον cstarks27 ) Εχετε ψαξει καποια άλλη; Επισης ρομ υπαρχει που να μην θελει ροοτ; Δεν το εχω καιρο το κινητο και ψαχνομαι λιγο.
  6. αφού λοιπόν πήγε γερμάνια και γύρισε ένα που μύριζε καινουργιλα, αυτό δεν έχει θέμα με τη φωτεινότητα. και τέρμα στο 0% να πάω το backlight δεν σβήνει η οθόνη. παρ όλα αυτά δεν νομίζω πως η αυτόματη φωτεινότητα λειτουργεί σωστά σ αυτό επίσης. δεν με νοιάζει όμως, γιατί δεν έχει άλλο θέμα.. πάντως να επισημάνω πως έφυγε δευτερα από γερμάνια και ήρθε στα χέρια μου πέμπτη..πολυ γρήγορα.. ενω από τα χέρια μου έφυγε δευτερα κ έφτασε την άλλη δευτέρα ..
  7. Στην 29Α απλως πας σε 5.0 το κανεις root και μετα βαζεις αυτη; Γιατι κατι λεει για bootloader
  8. Υπαρχει στους XDA μια ROM που δεν θελει bootloader αλλα βεβαια δεν θα εχεις καταναλαβαινεις.. Παντως ειναι αρκετα καλη. 4.8 & UX5.0 [H815 ALL] [V20J] ONLY LOCKED BOOTLOADER
  9. Για αλλαγη μπαταριας εισαι θεωρω. Βεβαια θα μπορουσες να ξαναπερασεις τα 6.0 μεσω της εφαρμογης της εταιριας. - παρατηρω μετα απο λιγη ωρα την μπαταρια να εχει ανεβει κατα 1-3% - Ισχυει αυτο ναι. Εγω να σου πω πηρα απο ebay πριν μηνες μια 4000mah εκεινη τη μπλε που ελεγε Made in Japan αλλα παρατηρησα οτι ιδιο ηταν το SOT. Απο μενα αυτα.
×
×
  • Create New...