Jump to content

Sony Ericsson Xperia X10

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εχασα τις επαφες,μετα απο αναβαθμιση σε 2.1 eclair,βρηκα φωτογραφιες κτλ,γιατι διαγραφτηκαν οι επαφες?,υπαρχει τροπος να τις βρω?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα.

https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εχασα τις επαφες,μετα απο αναβαθμιση σε 2.1 eclair,βρηκα φωτογραφιες κτλ,γιατι διαγραφτηκαν οι επαφες?,υπαρχει τροπος να τις βρω?

Βιαστικές να κανείς την αναβάθμιση... κανονικά έπρεπε να μπεis στον κατάλογο να πατήσεις μενού και να επιλέξεις δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας, και μετά την αναβάθμιση ξανάπας εκεί και κανείς ανάκτηση, είχε ξανάαναφερθεί παρά πάνω...

Κάτι άλλο όσον αφορά το βελτιωμένο market: μου εμφανίζεται κανονικά αλλά όταν μπαίνω στις κατηγορίες είτε εφαρμογές είτε παιχνίδια τότε μου βγάζει λευκή εικόνα και δεν φορτώνει τίποτα... ότι εφαρμογές βλέπω είναι αυτές που εμφανίζονται στην αρχική... συμβαίνει σε κανέναν άλλον αυτό?

Sent from my X10i using Tapatalk

Βιαστικές να κανείς την αναβάθμιση... κανονικά έπρεπε να μπεis στον κατάλογο να πατήσεις μενού και να επιλέξεις δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας, και μετά την αναβάθμιση ξανάπας εκεί και κανείς ανάκτηση, είχε ξανάαναφερθεί παρά πάνω...

Κάτι άλλο όσον αφορά το βελτιωμένο market: μου εμφανίζεται κανονικά αλλά όταν μπαίνω στις κατηγορίες είτε εφαρμογές είτε παιχνίδια τότε μου βγάζει λευκή εικόνα και δεν φορτώνει τίποτα... ότι εφαρμογές βλέπω είναι αυτές που εμφανίζονται στην αρχική... συμβαίνει σε κανέναν άλλον αυτό?

και εγω εχω το ιδιο προβλημα με το market

Τελικά το νέο market είναι με τα φεγγάρια του. Τη μια δουλεύει καλά την άλλη χαλάει. Χθες δεν μπορούσα να πατησω τα κουμπιά. Προχθές δούλευε μια χαρά. Τώρα που μιλάμε άλλο κουμπί παταω, αλλο πατιεται. Ότι να ´ναι...
Κωνσταντίνος

Εμένα κανένα πρόβλημα εδώ και πολλές μέρες ... Μήπως έβαλες καμιά μάπα έκδοση από τους xda?:wacko:
Device: XIAOMI Mi6 (Blue) | Android Version: 8.0 (Oreo)

Μπα... Όταν οι άλλοι (XDA) συζήταγαν για το αν έχει πρόβλημα στο Χ10 εγώ το είχα OTA.
Κωνσταντίνος

Εμένα κανένα πρόβλημα εδώ και πολλές μέρες ... Μήπως έβαλες καμιά μάπα έκδοση από τους xda?:wacko:

Τα ίδια και εδω κανένα πρόβλημα , και μπορω να πω οτι είναι πολλή πολλή γρήγορο χωρις κολλήματα , 2,2,7 έκδοση .

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=876552

Edited by Sotarts

άλλαξε το interface του market....

και ειναι φοβερο....!!!!!

Αναβαθμίζεται με κάποιον τρόπο ή γίνεται από μόνο του γιατί σε εμένα δεν έχει αλλάξει.

Less is more...

Αναβαθμίζεται με κάποιον τρόπο ή γίνεται από μόνο του γιατί σε εμένα δεν έχει αλλάξει.

το ανοιξα εχτες καιτο ειδα δεν εγκατεστησα τίποτα...

Προφανως γιατι το εχω κανει Nordic...δεν περιμενα την SE για να κανω update επισημα στο κιν, και ισως για αυτο να το εχω "πιο νωρις"απο αλλους....

το ανοιξα εχτες καιτο ειδα δεν εγκατεστησα τίποτα...

Προφανως γιατι το εχω κανει Nordic...δεν περιμενα την SE για να κανω update επισημα στο κιν, και ισως για αυτο να το εχω "πιο νωρις"απο αλλους....

Μάλλον η Nοrdic το έχει πάρει πρώτη. Κι εγώ αυτή έχω.

Κωνσταντίνος

Σε όσους δεν έχει αλλάξει ακόμη, δοκιμάστε από τις ρυθμίσεις εφαρμογών, να κάνετε εκκαθάριση μνήμης στην εφαρμογή μαρκετ και μετά ξανατρεξτε το. Εμένα έτσι άλλαξε...

Σε όσους δεν έχει αλλάξει ακόμη, δοκιμάστε από τις ρυθμίσεις εφαρμογών, να κάνετε εκκαθάριση μνήμης στην εφαρμογή μαρκετ και μετά ξανατρεξτε το. Εμένα έτσι άλλαξε...

Εισαι αστερι!!!!!!!!!!:lol:

DESIRE S 2.3.3 :p

μετα το ρουτ ποιο προγραμμα πρεπει να εχουμε για να σβησουμε αρχεια του συστηματος
«Κρύπτειν αμαθίην κρέσσον ή ες το μέσον φέρειν»

μετα το ρουτ ποιο προγραμμα πρεπει να εχουμε για να σβησουμε αρχεια του συστηματος

Titanium backup, root explorer

Καλημέρα σε όλους να κάνω μια ερώτηση εδώ και κατι μέρες εχω στα χεριά μου το Χ10i αλλά όταν βάζω ακούστηκα 3.5 mm δεν ακούγετε καθαρά σαν να πνίγεται η μουσική ενω με blutooth ακούγετε μια χαρα ....
I amar prestar aen, han mathon ne nen, han mathon ne chae a han noston ned 'wilith.

Καλημέρα παιδιά,

μετα από αρκετό σκάλισμα του τηλεφώνου έχω κάποιες απορίες...

λογικά θα έχουν απαντηθεί αλλά δεν βρίσκω τις απαντήσεις...

οπότε οποιος μπορει...

1)εγκατάσταση εφαρμογών κάνουμε με wifi από market ή appbrain?μπορούμε

και μέσω του sdk manager?

2)το ndrive μόλις τειώσει το trial των 7 ημερών μετά τέλος?ή θα χάσω απλά

τις φωνητικές οδηγίες?

αν υπάρχει σε κάποιο "μαγαζί' παρακαλώ στείλτε μου pm..

αυτα προς το παρόν...ευχαριστω εκ των προτέρων...

Καλημέρα σε όλους να κάνω μια ερώτηση εδώ και κατι μέρες εχω στα χεριά μου το Χ10i αλλά όταν βάζω ακούστηκα 3.5 mm δεν ακούγετε καθαρά σαν να πνίγεται η μουσική ενω με blutooth ακούγετε μια χαρα ....

Καλημέρα. Ή δεν πατάς καλά το καρφί ή είναι χαλασμένα τα ακουστικά σου.

Καλημέρα παιδιά,

μετα από αρκετό σκάλισμα του τηλεφώνου έχω κάποιες απορίες...

λογικά θα έχουν απαντηθεί αλλά δεν βρίσκω τις απαντήσεις...

οπότε οποιος μπορει...

1)εγκατάσταση εφαρμογών κάνουμε με wifi από market ή appbrain?μπορούμε

και μέσω του sdk manager?

2)το ndrive μόλις τειώσει το trial των 7 ημερών μετά τέλος?ή θα χάσω απλά

τις φωνητικές οδηγίες?

αν υπάρχει σε κάποιο "μαγαζί' παρακαλώ στείλτε μου pm..

αυτα προς το παρόν...ευχαριστω εκ των προτέρων...

1) Και το appbrain μέσω του μάρκετ κατεβάζει τις εφαρμογές. Γενικότερα, ο ένας τρόπος είναι μέσω του μάρκετ και ο άλλος μεταφέροντας τις εφαρμογές σε έναν φάκελο στην κάρτα SD και στη συνέχεια χρησιμοποιώντας έναν file explorer όπως ο Astro File Manager, o οποίος υπάρχει στο μάρκετ. Αν χρησιμοποιήσεις το δεύτερο τρόπο, μην ξεχάσεις να μπείς στις Ρυθμίσεις του τηλεφώνου, υπομενού Εφαρμογές και ενεργοποιείς την επιλογή Εγκατάσταση από άγνωστες πηγές.

2) Με μια απλή αναζήτηση στο google μπορείς να βρείς αυτό που ψάχνεις. Αρκεί να θυμάσαι πως οι εφαρμογές του ανδροειδούς έχουν την κατάληξη .apk

Η εμπειρία μου στο συγκεκριμένο χώρο μου λέει το εξής: Χρησιμοποιώντας εφαρμογές του τύπου Greenify, Clean Master ως επίσης και αντί-ιικές στη φορητή συσκευή σου, είναι σα να προσλαμβάνεις έναν παιδόφιλο babysitter να προσέχει τα παιδιά σου...

ευχαριστω πολύ!!

κατατοπιστικοτατος!!

1) Και το appbrain μέσω του μάρκετ κατεβάζει τις εφαρμογές. Γενικότερα, ο ένας τρόπος είναι μέσω του μάρκετ και ο άλλος μεταφέροντας τις εφαρμογές σε έναν φάκελο στην κάρτα SD και στη συνέχεια χρησιμοποιώντας έναν file explorer όπως ο Astro File Manager, o οποίος υπάρχει στο μάρκετ. Αν χρησιμοποιήσεις το δεύτερο τρόπο, μην ξεχάσεις να μπείς στις Ρυθμίσεις του τηλεφώνου, υπομενού Εφαρμογές και ενεργοποιείς την επιλογή Εγκατάσταση από άγνωστες πηγές.

2) Με μια απλή αναζήτηση στο google μπορείς να βρείς αυτό που ψάχνεις. Αρκεί να θυμάσαι πως οι εφαρμογές του ανδροειδούς έχουν την κατάληξη .apk

ρε παιδια δεν ξερω πως εγηνε

παω στις επαφες και τερμα κατω ειναι επαφες απο το μαιλ μου και μαλιστα δεν μπορω να τις σβησω, απο που σβηνονται κατα προτημησει ολες μαζι?? χωρις να πειραχτουναι αυτες που ειχα πρην?

ρε παιδια δεν ξερω πως εγηνε

παω στις επαφες και τερμα κατω ειναι επαφες απο το μαιλ μου και μαλιστα δεν μπορω να τις σβησω, απο που σβηνονται κατα προτημησει ολες μαζι?? χωρις να πειραχτουναι αυτες που ειχα πρην?

Πάνω αριστερά στις επαφές, έχει ένα κουμπακι με 3 ανθρωπάκια. Από εκεί μπορείς να ρυθμίσεις ποιες επαφές θα φαίνονται στη λίστα σου. Προφανώς έχεις τσεκαρει να φαίνονται και οι mail επαφές σου.

γιατί στο wisepilot μου λέει ότι η συνδρομή μου έχει λήξει?!?!? Ήταν trial να φανταστώ?!

Παιδιά ΠΡΟΣΟΧΗ. Κυκλοφόρησε update για τη σειρά Χ10 ( http://www.sonyericsson.com/update/?lc=en&cc=gb# ) που βελτιώνει Timescape & Mediascape αλλά ΧΑΝΕΙ το root (και κατά συνέπεια το jit). Καμιά από τις υπάρχουσες μεθόδους root δεν λειτουργεί μετά το update.

ΠΡΟΣΟΧΗ όποιος δεν θέλει να χάσει το root να μην αναβαθμίσει.

Edited by freco
Κωνσταντίνος

Παιδιά ΠΡΟΣΟΧΗ. Κυκλοφόρησε update για τη σειρά Χ10 ( http://www.sonyericsson.com/update/?lc=en&cc=gb# ) που βελτιώνει Timescape & Mediascape αλλά ΧΑΝΕΙ το root (και κατά συνέπεια το jit). Καμιά από τις υπάρχουσες μεθόδους root δεν λειτουργεί μετά το update.

Ευχαριστώ πολλή δε θα πάρω , να σαι καλά για την ειδοποίηση :O

Περιμένουμε για root και μετα αναβάθμηση ;) ........

Εδώ καλά καλά δε μας έχει έρθει η 2.1.........:mad:

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X10