Jump to content

geozax2005

Members
  • Δημοσιεύσεις

    66
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by geozax2005

  1. Το πήρα και εγώ από Γερμανό με επιστροφή στα 160! Value for money...
  2. Καλησπέρα. Χρησιμοποιώ Skype συχνα για μθήματα, συζητήσεις σε δουλεια κλπ. Θεωρώ δεδομένο πως αν πάρω το Apple pen μπορώ να κάνω κοινή χρήση οθόνης στο Skype και να βλέπει ο άλλος αυτά που γράφω. Κάνω λάθος; Ρωτάω για να μη στραφώ στην αγορά Pen Tablet. Ευχαριστώ
  3. Τελικά μετά από αίτηση φορητότητας σε Vodafone η Cosmote μου πρόσφερε το ίδιο οικογενειακό πρόγραμμα στα 38,80€ και το 65+ μαζί με το 45+ στα 42,90€. Φυσικά επέλεξα το 2ο :D. Μετά από 18 μήνες τα ξαναλέμε!
  4. Καλησπέρα. Είμαι συνδρομητής Cosmote σε οικογενειακό και μέχρι 23/1 έχω προσφορά 65+ και 35+ στα 41€. Η νέα προσφορά που μου κάνουν για να παραμείνω είναι στα 59€ που δεν υπάρχει περίπτωση να τη δεχθώ. Πήγα στη βόντα για φορητότητα σε καρτοκινητή και μου απάντησαν πως δεν υπάρχει περίπτωση για το επόμενο 2μηνο να γίνει οποαδήποτε φορητότητα σε κάρτα παρά μόνο σε συνδέσεις. Τα προγράμματα που μου προσφέρουν δεν είναι δελεαστικά (σε περίπτωση που δεν πάρω αντιπροσφορά και χρειαστεί όντως να παώ βόντα). Το θέμα μου είναι, αν κάνω διακοπή της σύνδεσης που έχω και αλλαγή σε καρτοκινητό cosmote υπάρχει περίπτωση να πάρω αντιπροσφορά; Ο αδερφός μου που αντιμετώπισε το ίδιο κατάφερε τελικά να παρει το 65+ και το 45+ με 42€ όπως ανέφερε και ένας φίλος προηγουμένως, μετά από αίτηση φορητότητας σς vodafone. Γενικά έχουν σφίξει λίγο τα πράγματα!
  5. Σε ευχαριστώ! Θα πάρω μια καινούργια, εννοείται.
  6. Καλησπέρα! Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω. Παρήγγειλα το Alpha αλλάζοντας το Nexus 5 που έχω. Θα χρειαστώ αλλαγή της κάρτας sim σε nanosim? Ευχαριστώ!
  7. Καλημέρα. Συγχαρητήρια για την παρουσίαση, εξαιρετική. Έχω ένα Gol V Gt Sport (2009) και βρήκα από alliexpress αυτό: http://www.ebay.com/itm/181143122702# Είναι οικονομικό και το στυλ που θέλω (χωρίς πολλά extra). Αξίζει να το πάρω ή να ανέβω κατηγορία; Επίσης, υπάρχει και το usb καλώδιο: http://www.aliexpress.com/store/product/VW-Golf-5-6-Scirocco-Passat-jetta-mk6-USB-Input-USB-Connector-Surface-cable-RCD510-RNS315/523203_933276285.html Άντε και καλά το παίρνω, θα μπορέσουν να μου το τοποθετήσουν; :worry: Καλή συνέχεια!
  8. geozax2005

    4G LTE

    4G στο κέντρο της Άρτας: [ATTACH]47719[/ATTACH]
  9. Καλησπέρα. Αυτό που 'έχω παρατηρήσει στη 1,5 μέρα συμβίωσης είναι το ότι ανεβάζει στο επάνω-πίσω μέρος θερμοκρασία όταν ενεργοποιώ wi-fi ή 3g και γενικά όταν ζορίζεται. Δεν μου φαίνεται και πολύ φυσιολογικό.....
  10. Το παρήγγειλα Τετάρτη από Kaizershop και Πέμπτη πρωί ήταν Γιάννενα. Γαλλική έκδοση (σε λευκό-φοβερό) και με ακουστικά στη συσκευασία. Ο φορτιστής κουμπώνει μια χαρά στη θύρα. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος!!!
  11. Καλημέρα! Από χθες η μπαταρία του Note II παρέδωσε πνεύμα. Εκεί που το έχω φορτίσει πλήρως το πρωί, μέσα σε 1,5 ώρα έχει ήδη πέσει στο 55% και μέχρι το μεσημέρι πέφτει στο 6% και ΤΕΛΟΣ:!: Το απόγευμα το πάω στο service. Λογικά η μπαταρία δεν θα καλύπτεται από εγγύηση (από όσο γνωρίζω έχουν εγγύηση 6 μηνών). Υ.Γ. Κινητό αγορασμένο 12/12 (πρακτικά 15 μηνών....):wacko:
  12. Με official είμαι. Θα δοκιμάσω και βλέπουμε. Ευχαριστώ!
  13. Καλησπέρα σε όλους! Έχω ένα θεματάκι τις τελευταίες μέρες με το κινητό. Όταν χρησιμοποιώ τα δεδομένα κινητού και όχι το wifi το κινητό στο επάνω μέρος του υπερθερμαίνεται και μάλιστα τόσο πολύ που μια μέρα προσπαθούσα να μιλήσω και το αφτί μου έλιωσε στην κυριολεξία (ιδρώτας πάνω στην οθόνη με 2 λεπτά ομιλίας). Με προβληματίζει παράλληλα το γεγονός της πτώσης της μπαταρίας του θηρίου. Ποιος τρέχει στο service......
×
×
  • Create New...